Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Hoofdvestiging van Capterra

Software bespaart je organisatie kostbare tijd en biedt slimme oplossingen voor processen en problemen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om de juiste tool te vinden. Capterra helpt jouw bedrijf met het vinden van de juiste software.

Softwarecategorieën doorbladeren

Waarmee kunnen we je helpen?

Capterra is een vergelijkingswebsite voor software. We zijn geen eigenaar van de software. Voor informatie over prijzen en specifieke offertes kun je rechtstreeks contact opnemen met de softwareleverancier. De contactgegevens voor de softwareleveranciers vind je op de eigen site van elke leverancier, waar je naartoe gaat via de link in het Capterra-profiel. Als je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Capterra is een vergelijkingssite voor software. We zijn geen eigenaar van de software. Voor vragen over de functionaliteit, compatibiliteit of implementatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de softwareleverancier. De contactgegevens voor de softwareleveranciers vind je op de eigen site van elke leverancier, waar je naartoe gaat via de link in het Capterra-profiel. Als je ons nog iets wilt vragen, kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Capterra is een selfservice platform dat bedrijven helpt bij het vinden van de beste software voor hun specifieke behoeften. Bekijk deze video om te zien hoe onze site werkt of gebruik de zoekbalk hierboven om meteen naar software te zoeken. Je kunt vervolgens de zoekresultaten verfijnen met de filters aan de linkerkant en een keuze maken uit duizenden softwareleveranciers. Vergelijk maximaal vier softwareoplossingen naast elkaar om de belangrijkste verschillen te ontdekken. Voor meer informatie over specifieke software kun je rechtstreeks contact opnemen met de leverancier.

Je kunt een review schrijven voor alle software. Zoek het product dat je wilt beoordelen door op de knop 'Schrijf een review' te klikken. We accepteren reviews die zijn ingediend in de taal van het land van de gebruiker. Bij reviews in andere talen komt een vertaalknop te staan, zodat gebruikers de review in hun eigen taal kunnen vertalen. Als neutraal contentplatform vertrouwen we erop dat onze reviewers juiste en eerlijke informatie geven over hun ervaringen met de software. Meer informatie over reviews kun je vinden op Pagina met veelgestelde vragen over reviews.

Capterra is een vergelijkingssite voor software. We zijn geen eigenaar van de software. Als je een betaald abonnement wilt opzeggen, neem je rechtstreeks contact op met de softwareleverancier. Als je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Capterra is een vergelijkingswebsite voor software. We zijn geen eigenaar van de software. Voor informatie over onverwachte kosten of financiële vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met de softwareleverancier. De contactgegevens voor de softwareleveranciers vind je op de eigen site van elke leverancier, waar je naartoe gaat via de link in het Capterra-profiel. Als je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Capterra helpt organisaties overal ter wereld bij het vinden van de juiste software. Meer dan vijf miljoen kopers vertrouwen sinds 1999 maandelijks op Capterra in hun zoektocht naar de software die het beste bij de behoeftes van hun organisatie past. Capterra's brede scala van wereldwijde softwareproducten vormt samen met de geverifieerde reviews, op maat gemaakte vergelijkingstools en onafhankelijk onderzoek de ruggengraat voor een vakkundige softwareselectiebeleving.

Begin met een gratis basisvermelding of vraag een premium offerte aan om meer te weten te komen over ons aanbod. Als je meer ondersteuning nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Ga aan de slag en kom meer te weten over onze premium vermeldingen. Als je meer ondersteuning nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Je profiel kun je bekijken en updaten op het tabblad Listings (Vermeldingen) in de Gartner Digital Markets leveranciersportal. Als je je inloggegevens niet meer kunt vinden, kun je rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager. Als je niet weet wie je accountmanager is, neem dan contact op met [email protected] voor hulp en ondersteuning.

We hebben je een e-mail met inloggegevens gestuurd bij het aanmaken van je vermelding. Check je inbox. Als je je inloggegevens niet meer kunt vinden, kun je rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager. Als je niet weet wie je accountmanager is, neem dan contact op met [email protected] voor hulp en ondersteuning.

De prestatiemeetwaarden van je campagnes bekijk je op het tabblad Insights (Inzichten) in je Gartner Digital Markets-leveranciersportal. Voor geavanceerdere analyses van prestaties en optimalisatie kun je rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager. Als je niet weet wie je accountmanager is, klik je op het gedeelte Account FAQ (Veelgestelde vragen over accounts) in je Gartner Digital Markets-leveranciersportal.

Hoofdvestiging van Capterra

1201 Wilson Blvd
9th Floor
Arlington, VA 22209

Lokaal kantoor

De Entree 79
1101 BH Amsterdam
Nederland
[email protected]