Wat is eBooking?

An Enterprise Reservation System designed for modern Ferry Companies, both for freight and passengers, to optimize the complete operational and sales cycle. The use of the Java EE 5 technology and the SOA (Service Oriented Architecture) approach provided by native SOAP-XML support, makes eBooking the most technologically advanced booking solution in Europe for the Ferry, Cruise and Ro-Ro markets.

Wie gebruikt eBooking?

Designed for cruise, ferry, and RoRo businesses, it is a reservation system that helps users manage inventory, load capacity, pricing, vessels, products and more.

Twijfel je over eBooking? Vergelijk met een populair alternatief

eBooking

5,0 (1)
eBooking
Niet beschikbaar in jouw land
US$ 50.000,00
eenmalig
Gratis versie
Gratis proefversie
9
Geen integraties gevonden
4,0 (1)
5,0 (1)
4,0 (1)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Waar voor je geld
Klantenservice
US$ 6,70
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
140
23
4,4 (994)
4,5 (994)
4,6 (994)
Waarom krijg ik dit te zien?

Alternatieven voor eBooking

Platform voor het beheer van restaurantreserveringen dat gebruikers helpt bij het beheren van wachtlijsten, tafelboekingen, de bezoekgeschiedenis van gasten, rekeningen en meer.
Online reserveringssoftware voor reis- en activiteitenbedrijven. Het doel is om je te helpen twee keer zoveel boekingen te krijgen met de helft van de moeite.
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
Peek Pro is een end-to-end oplossing voor tour- en activiteitenoperators waarmee ze hun bedrijven met en zonder hun mobiele apparaten kunnen laten werken.
Xola ontwerpt moderne, gebruiksvriendelijke boeking- en marketingsoftware voor tour- en activiteitenbedrijven, waarmee je tijd bespaart en die je helpt te groeien. Meer informatie over Xola
RMS heeft drie hoofdonderdelen: 1. Campingbeheersysteem 2. Realtime reserveringen vanaf je website 3. Verkooppuntsysteem
eviivo is een probleemloos softwarepakket voor het beheren van gasten, boekingen en OTA's, en is bestemd voor iedereen met kamers om te verkopen en een verhaal te vertellen.
Online systeem voor boekingen en gastenbeheer dat het traceren van reserveringsbronnen, groepsreserveringen en een kalender met herinneringen biedt.
Beheer je voorraden online, centraliseer de reserveringen, verwerk betalingen en zorg voor een uniforme toegang tot toonaangevende distributiekanalen. Meer informatie over Checkfront
Cloudbeds is het alles-in-één pakket voor accommodatiebeheer dat alle tools combineert die je nodig hebt om je bedrijf te beheren en te laten groeien.
Afsprakenplanning is nu aanpasbaar en betaalbaar met aangepaste integraties, betalingsverwerking, wachtlijsten, aangepaste lay-outs en meer.
Rezdy stelt klanten in staat om online boekingen te maken, middelen te beheren en verbinding te maken met een aantal van de grootste reisorganisaties ter wereld. Meer informatie over Rezdy
innRoad is een Software-as-a-Service (SaaS) PMS ontworpen om te voldoen aan de behoeften van horecabedrijven van elke omvang.
Online, mobile, phone and walk-up bookings designed specifically for passenger vessels and watersports. Setup and training included.
Een cloudgebaseerde alles-in-één oplossing voor B&B's, pensions en andere kleine hotels.
Alles-in-één software voor hotelmanagement (PMS) in de cloud. Gratis boekingsmodule, online distributie, inkomstenbeheer en meer.
eZee Reservation is een hotelboekingsmodule waarmee hotels rechtstreeks en zonder commissie boekingen van hun hotelwebsite kunnen verkrijgen.
Kosteneffectief, functierijk, webgebaseerd reserveringssysteem voor de accommodatiesector. Alle tools die je nodig hebt voor slechts een fractie van de prijs.
Channel manager with PMS tools and Booking engine. Manage your bookings, guests, accomodations and owners in one single place.
Alles wat je nodig hebt om je accommodaties te adverteren, het aantal boekingen te verhogen, een perfecte ervaring voor je gast te creëren en de resultaten te analyseren.

Reviews over eBooking

Gemiddelde score

In totaal
5,0
Gebruiksgemak
4,0
Klantenservice
4,0
Functies
5,0
Waar voor je geld
5,0

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001

Reviews zoeken op score

5
100%
Jowayne
Soldier in Canada
Defensie en ruimtevaart, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

This app is a daily user for me and it should be for you too

5,0 vorig jaar

Opmerkingen: Awesome

Pluspunten:

The user interface is simple and easy to navigate through

Minpunten:

I liked everything to be honest. Best user interface ive used in a while

Software gevonden in