Wij helpen bedrijven al 17 jaar
betere software te kiezen
Wat is Rakoo?
In het LMS van Rakoo ontwerp je professionele leeractiviteiten die zijn afgestemd op de behoeften van je organisatie met behulp van de gebruiksvriendelijke ontwerptool. Pas je online school moeiteloos aan met ondersteuning van de AI-gestuurde slimme assistent. Vertaal teksten en genereer unieke afbeeldingen om je LMS echt moeiteloos te kunnen maken.
- Van tekstoptimalisatie tot het genereren van testvragen: de Smart Assistant maakt het gebruik van je LMS nog eenvoudiger.
- Bied specifiek leermateriaal aan in verschillende leeractiviteiten vanuit het magazijn. Alles wordt met één klik bijgewerkt.
- Ontwikkel leertrajecten en combineer je eigen leeractiviteiten, zoals micro-learnings of e-learnings, met die van externe providers.
Via de Analytics weet je hoe een leeractiviteit wordt ervaren, welke leeractiviteiten worden gevolgd en hoe ver een medewerker is gevorderd. Met het LMS van Rakoo kun je gerichte ontwikkeling begeleiden.
Wie gebruikt Rakoo?
Rakoo is bedoeld voor iedere organisatie die wil groeien. Van grote opleider tot mkb-bedrijf, trainingsbureau of multinational: iedereen kan online leren met Rakoo.
Waar kan Rakoo worden geïmplementeerd?
Over de leverancier
- Rakoo
- Opgericht in 2017
Ondersteuning voor Rakoo
- Telefonische ondersteuning
- Chatten
Beschikbaar in deze landen
België, Nederland
Talen
Engels, Nederlands
prijzen van Rakoo
Beginprijs:
- Ja, heeft een gratis proefversie
- Geen gratis versie
Rakoo heeft geen gratis versie maar biedt wel een gratis proefperiode. Rakoo heeft een betaalde versie vanaf € 250,00.
PrijsmodellenOver de leverancier
- Rakoo
- Opgericht in 2017
Ondersteuning voor Rakoo
- Telefonische ondersteuning
- Chatten
Beschikbaar in deze landen
België, Nederland
Talen
Engels, Nederlands
Video's en afbeeldingen van Rakoo
Functies van Rakoo
Reviews over Rakoo
Titel
Opmerkingen: Hubper zie ik als een sterke tool om blended learnings te ontwikkelen, veel vrijheid om eigen design te geven maar er zitten soms ook nog wat gebruikersmoeilijkheden in.
Pluspunten:
Vrijheid om te kunnen designen en je eigen learnings te kunnen schrijven, interactief te maken en aan te passen aan wat de context nodig heeft. Hubper ontwikkelt zich snel, er wordt steeds meer mogelijk. De samenwerking met klanten vind ik sterk, proberen te leren van de input van klanten gaat het product sterker maken.
Minpunten:
Voor Hubper zie ik twee verbeterpunten: 1. De app/website makkelijker te kunnen communiceren over verschillende mediums, waardoor het sturen van een link van een learning in een bericht/mail makkelijk te openen is maar ook aanpasbaar te maken naar de doelgroep naar wie je het stuurt. Uitnodigingen vanuit Hubper vind ik niet zo aantrekkelijk en ik merk dat het volgen van website links niet gedaan wordt. Het stopt soms al bij het aanmaken van een account. Hoe triggeren/sturen we de doelgroep om een account aan te maken en uitnodigingen van learnings te volgen? 2. De kwaliteit van de content verschilt soms heel erg qua kwaliteit: Sommige samenvattingen van boeken vind ik ontzettend sterk maar het toevoegen van een business canvas model, zonder uitleg hoe je dit moet invullen vind ik minder. Hierdoor ontstaat er een wildgroei aan learning's, waarvan sommige de waarde van het platform doen verminderen. Misschien goed om hier een selectie in te maken? 3. Ik denk dat Hubper is niet echt geschikt voor een jongere generatie. Het ziet er strak gedesignd uit maar het zet ze niet aan om learnings te maken. Teksten lezen en vragen beantwoorden is naar mijn idee niet meer wat de jongere generatie wilt. Daarom is het toevoegen van video's al heel fijn, echter kost dit veel tijd en geld. -> video maken -> Youtube uploaden -> link koppelen in Hubper. Dit deel is nog niet heel gebruiksvriendelijk voor de beheerder, hier zouden misschien meer opties voor gemaakt kunnen worden.
innovatief en gemak
Opmerkingen: denken goed mee in concrete klantvraagstukken en
Pluspunten:
brainpower voor adaptief vraaggestuurd leren frisse vormgeving en eigentijdse contentvormen zeer flexibel en groot gemak in ontwikkelen content en samenstellen van opleidingen
Minpunten:
behalen van de planning van de ontwikkelroadmap
Gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en innovatief
Opmerkingen: Het is zeer snel schakelen met Hubper. Je merkt dat ze absoluut samen voor de beste gebruikerservaring willen gaan.
Pluspunten:
- eenvoudig creëren van eigen content - veelzijdige mogelijkheden bij het creëren van content - gebruiksgemak van de software op alle devices - rapportage mogelijkheden en overzicht voor HR en managers - makkelijk te koppelen met andere systemen - beveiliging van het platform
Minpunten:
Tot op heden geen nadelen kunnen ondervinden. Enige punt is dat Brainpower (mooie functie met adaptief leren door middel van vragen) nog meer geïntegreerd mag worden met Learn (waarin e-learnings worden gemaakt).
Clean en overzichtelijk
Opmerkingen: Prettig contact. Zoeken goed uit/denken mee. Snelle reply.
Pluspunten:
Clean en overzichtelijk zowel voor ontwikkelaar/auteur als voor de eindgebruiker. Snel aan de slag. Makkelijk in gebruik. Frisse look.
Minpunten:
E-learning fuctionaliteiten zijn vrij basic maar dat is een keuze. Niet alle soorten documenten/bestanden kun je koppelen aan e-learnings. Een database met 'afbeeldingen' om e-learnings welliswaar 'standaard' wat meer kleur mee te geven zou prettig zijn; dit moet nu steeds op maat zelf gemaakt worden. Denk aan scheidingsbalkjes op een pagina. Filteren op klantnummer (gebruiker) kan niet, zou makkelijker zijn als dit ook zou kunnen. Rapportagemogelijkheden en signaalfuncties kunnen beter en duidelijker.
Online leren
Pluspunten:
De software biedt de mogelijkheid om persoonlijke leermodules en leerpaden aan te bieden, naast de mogelijkheid om extra, korte modules te ontdekken in de bibliotheek. Er zijn veel verschillende manieren om de leerstof aan te bieden, bijvoorbeeld met interactieve filmpjes, vragen, definitiekaarten etc.
Minpunten:
Er zijn analytische gegevens (deels inzichtelijk voor een manager) beschikbaar over de gevolgde modules, maar in enkele gevallen zijn deze data wat beperkt.