Nederland Lokaal product
Studytube

Studytube

Nederland Lokaal product

Wat is Studytube?

Bij Studytube geloven we dat het van levensbelang is om toekomstgericht te zijn als organisatie. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Want jouw bedrijf is pas toekomstgericht als je medewerkers dat ook zijn. We focussen daarbij op drie pijlers: 1. Het creëren van de meest gebruiksvriendelijke leeromgeving; 2. Het aanbieden van 's werelds beste leermaterialen; 3. Het volledige potentieel van iedere organisatie helpen benutten.

Wie gebruikt Studytube?

We streven ernaar om elke organisatie te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Van MKB tot corporate, wij zorgen ervoor dat je duurzaam kunt blijven groeien. Als bedrijf én als individu.

Studytube-video Studytube Software - 1 Studytube Software - 2 Studytube Software - 3 Studytube Software - 4 Studytube Software - 5

Twijfel je over Studytube? Vergelijk met een populair alternatief

Studytube

4,5 (13)
Lokaal product
Studytube
Geen prijsinformatie gevonden
Gratis versie
Gratis proefversie
64
Geen integraties gevonden
4,2 (13)
4,0 (13)
4,5 (13)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Waar voor je geld
Klantenservice
Meeste beoordelingen
Geen prijsinformatie gevonden
Gratis versie
Gratis proefversie
157
31
4,7 (132)
4,8 (132)
4,9 (132)
Waarom krijg ik dit te zien?

Alternatieven voor Studytube

SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Alemira
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
Thinqi is your LMS or LXP, only smarter. With over 25 million users worldwide, maximise the potential of your people through learning.
The Academy LMS levert onweerstaanbare leerervaringen, ongekende betrokkenheid en ongelooflijke zakelijke impact. Start vandaag nog.
Effectieve LMS voor snelgroeiende bedrijven die een evaluatie- en leerbeheertool nodig hebben die voldoet aan hun unieke branchebehoeften.
E-TIPI LEARNING designs and publishes innovative learning solutions that help companies transform into Learning Organization.
Meridian is committed to delivering scalable and sustainable solutions to solve complex learning challenges.
An all in one training solution, an LXP that can solve all content, automation, communication and logistical needs.
Tovuti is an all-in-one eLearning platform that empowers companies of all kinds to activate the potential of their organization.
HSI is the leader in safety training, workforce development content, and compliance solutions.
MATCHLEARNING - the next generation platform for a blended, interactive, efficient et engaging training experience
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Rise Up is een alles-in-één trainingsplatform dat LXP, LMS, authoring tool, Blended Learning, Adaptive Learning, Social Learning en Mobile Learning combineert.
Software voor mentoring en leren van Qooper om je werknemers te omringen met de juiste mentoren, collega's, groepen en middelen voor een betere carrière.
Het platform ontwerpt e-learning-ervaringen met innovatie en verbeelding. Het biedt bovendien een LMS voor creatieve mensen.
MOS Chorus is een compleet en geïntegreerd LMS waarmee leermanagers unieke en boeiende leerervaringen kunnen creëren. Meer informatie over MOS Chorus
Claned is een eenvoudige manier om op leerlingen gerichte en kosteneffectieve online cursussen te bouwen waar gebruikers dol op zijn, in een effectief online klaslokaal.

Reviews over Studytube

Gemiddelde score

In totaal
4,5
Gebruiksgemak
4,2
Klantenservice
4,5
Functies
4,3
Waar voor je geld
4,0

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001

Reviews zoeken op score

5
46%
4
54%
Francois
Francois
Calculator in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Bouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Leren met Studytube

5,0 vorige maand Nieuw

Pluspunten:

Het grote aanbod van micro learnings met name op het gebied van software applicaties, en de integratie met eigen leerinterventies.

Minpunten:

De duur van de diverse microlearnings. Ze duren te lang om even iets snel op te zoeken.

Meike
BI Specialist in Nederland
Detailhandel, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Overwegend positief

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Het is te customizen naar je eigen bedrijf wat het een persoonlijke look-and-feel geeft. Het professionele uitstraling en de super intuïtieve werken zijn erg fijn.

Pluspunten:

Het belangrijkste pluspunt is dat de gecreërde e-learnings er qua opmaak zonder moeite heel professioneel uitzien. Verder is het makkelijk om evenementen te plannen en trainingen te combineren in leerlijnen. Ook de recent toegevoegd mogelijkheid om samen aan e-learnings te werken is een grote verbetering. Ten slotte werkt het toevoegen van links, afbeeldingen, documenten en video's erg goed.

Minpunten:

Het nadeel is dat er nog wat optionaliteiten missen in de tool, zoals bijvoorbeeld een toets / quiz creëren met dezelfde functionaliteiten als bijvoorbeeld Google of Microsoft forms. Ook zijn er nu nog maar minimale mogelijkheden voor opmaak (bijvoorbeel tekstkleur) mogelijk. Er is soms een overvloed aan trainingen beschikbaar, wat het vinden van relevante trainingen soms lastig maakt.

Menno
Technische Applicatie beheerder en Business Consultant in Spanje
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube - Elke keer een beetje beter

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Voor mij is niet alles bruikbaar gebleken, maar was dan meer vanuit interesse. Het heeft wel altijd een toegevoegde waarde voor mij gehad.

Pluspunten:

Iedere keer heb je het gevoel weer een stapje verder te zijn - Soms vanwege interesse, soms vanwege toepassing op mijn werk en privé

Minpunten:

Dat is lastig - ik heb veel via Studytube aangeboden gekregen wat uiteindelijk buiten de software op zich verliep - bijvoorbeeld met persoonlijke coaches.

Tonny
Medewerker Medipoint thuiszorgwinkel in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Explore your brains

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Veel geleerd en bijgewerkt in vrij korte tijd en in eigen tempo.
Op tijdstippen die zelf te bepalen zijn, in privé, ongestoorde, omgeving.

Pluspunten:

Voor mij is het aanbod het belangrijkste voor de studies die ik heb gevolgd met deze software. Een waardevolle aanvulling dat de studies behalve teksten ook andere mogelijkheden bieden om te verduidelijken, zoals geluidss en video fragmenten .

Minpunten:

Soms even goed moeten zoeken waar je iets moeten of waar je verder kunt.

Mike
Medewerker Re-Integratie in Nederland
Facilitaire diensten, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Heel fijn, support is alleen soms lastig te bereiken.

Pluspunten:

Heel fijn gebruiksgemak, makkelijk bruikbaar en fijne succesmanager

Minpunten:

Soms lastig om föhnen aan te passen op de wensen.