Nederland Lokaal product
Timewax

Timewax

Nederland Lokaal product

Wat is Timewax?

Timewax is een online planningsoftware die bedrijven helpt hun project- en resourceplanning te optimaliseren en is beschikbaar vanaf elk apparaat. Met Timewax bespaar je tijd, zorg je voor een betere afhandeling van je project en verbeter je de bezetting van je medewerkers.

Wie gebruikt Timewax?

Wij bedienen alle projectmatig werkende organisaties die meer grip op tijd willen. Zie ons klantenoverzicht voor meer informatie.

Timewax-video
Timewax Software - 1 Timewax Software - 2 Timewax Software - 3 Timewax Software - 4 Timewax Software - 5

Twijfel je over Timewax? Vergelijk met een populair alternatief

Timewax

4,4 (13)
Lokaal product
Timewax
€ 12,00
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
77
10
4,5 (13)
4,5 (13)
4,8 (13)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Waar voor je geld
Klantenservice
Meeste beoordelingen
US$ 9,80
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
410
81
4,0 (1.855)
4,0 (1.855)
4,3 (1.855)
Waarom krijg ik dit te zien?

Alternatieven voor Timewax

ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer. Meer informatie over Wrike
Asana is de gemakkelijkste manier om al het werk van je team te organiseren en te beheren. Ontdek waarom meer dan 9000 klanten Asana 4,5 van de 5 sterren geven. Meer informatie over Asana
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Ravetree is an award-winning work management solution for project-driven organizations.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
Bekroonde online projectmanagementsoftware met projectdashboards, Gantt-diagrammen, kanbanborden en teamsamenwerking.
Furious is a complete and intuitive solution to manage and control your teams, your service company or your start-up.
BigTime is voor professionele servicebedrijven die een dieper inzicht in hun belangrijkste middelen, winst en productiviteit nodig hebben.
Scoro is de meest uitgebreide oplossing voor project- en bedrijfsmanagement voor professionele en creatieve diensten.
Projectbeheer, samenwerking en tijdregistratie voor teams van elke omvang: van kleine bureaus tot grote bedrijven. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!
Uitgeroepen tot meest toonaangevende projectmanagementoplossing door Gartner. "Mavenlink is mijn go-to voor projectmanagement" - Forbes
awork biedt automatisch projectmanagement voor teams. Bundel je taken in lijsten, kanbanborden en Gantt-diagrammen, incl. urenregistratie.
Collaboratieve visuele plannings- en afsprakensoftware om alle soorten bronnen te volgen, robuust en gebruiksvriendelijk. Meer informatie over Visual Planning
Werk samen aan projecten, houd de tijd bij, beheer uitgaven en factureer je klanten. Beschikbaar in de cloud, vanaf elk apparaat.
Accelo is het meest flexibele, krachtige en geautomatiseerde platform voor servicewerkzaamheden voor dienstverlenende bedrijven en helpt je om de controle te houden.
Proactively manage projects, automate, and connect your portfolio with Moovila, winner of the CODiE SIIA for best PM Solution.
Je essentiële projectmanagementfuncties aangedreven door automatisering. Zo intuïtief dat teams er direct mee aan de slag kunnen.
Proteus combineert het binnenhalen van opdrachten, middelenbeheer, projectmanagement, projectfinanciën en business intelligence in één overzicht.
Easy Projects is een cloudgebaseerd PPM-platform voor snel evoluerende teams binnen middelgrote organisaties en grote ondernemingen.

Reviews over Timewax

Gemiddelde score

In totaal
4,4
Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,8
Functies
4,3
Waar voor je geld
4,5

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001

Reviews zoeken op score

5
46%
4
46%
3
8%
Michel
Michel
Planner in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Bouw, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Een verademing

5,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Dit programma heeft mij ontzettend veel tijdwinst gegeven doordat ik niet alles hoef door te bellen aan mijn collega's

Pluspunten:

Door de app bij het personeel zijn hun direct op de hoogte van wijzigingen in de planning, dit is het grootste pluspunt in mijn ogen.

Minpunten:

er zijn altijd verbeterpunten in software, ik zal in het planbord een tabel willen zien met de werkelijke uren die van de urenstaten worden afgehaald. maar is geen noodzaak

Rudy
Project Manager Cyber Security & Compliance in Nederland
Computer- en netwerkbeveiliging, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Eerste bevindingen

5,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Plannen gaat een stuk sneller

Pluspunten:

Gebruiksgemak bij het plannen van projecten en resources. Overzichtelijk wie waar is ingezet en waar mensen nog ruimte hebben om op projecten in te zetten.

Minpunten:

Automatisch een emailbevestiging sturen wanneer een project definitief gepland is, Bij voorkeur vanuit ons eigen werk emailadres. De mogelijkheid om bijlagen toe te voegen aan de emails.

Martien
Ondernemer in Nederland
Architectuur en planning, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een goede ondersteuning na verdere uitbouw van het pakket

5,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Sinds medio 2017 gebruiken we de software dagelijks en de support is heel goed, snel en doeltreffend.

Pluspunten:

Timewax maakt het mogelijk meerdere processen tegelijk uit te voeren en overzicht te blijven houden. Ook kan het stokje makkelijk worden overgedragen van de ene naar de volgende medewerker. Dit maakt het mogelijk te groeien en overzicht te houden. Wij gebruiken nog niet alle functionaliteiten, maar dat gaat zeker gebeuren als we verder doorgroeien.

Minpunten:

Ik zou graag het klantenbestand willen exporteren, zodat ik een verzendlijst kan maken.

Danny
Teamleader Operations in België
Kantoorbenodigdheden, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Handige tool voor projectplanning

4,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Er worden geregeld webinars gegeven en er zijn heel veel filmpjes beschikbaar op de helppagina's. Verder is de support een echte uitblinker in zowel reactiesnelheid als in oplossen van de vragen/problemen.

Pluspunten:

Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zowel resources (intern en extern) als basis materialen worden gepland. De app werkt heel vlot en duidelijk voor de resources die op pad zijn.

Minpunten:

Opties die in het basispakket zitten zijn niet altijd voor iedereen noodzakelijk terwijl sommige handige opties pas beschikbaar worden in duurdere packets.

Henrik
Eigenaar in Nederland
Landbouw, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Gebruiksgemak

5,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Goed, ook goede service bij vragen.

Pluspunten:

Gebruiksgemak, verwerking van planning informatie voor personeel. Waardoor werk goed voorbereid en eenvoudige overdracht. zonder analoge bonnen.

Minpunten:

Wij gebruiken veel minder tools dan dat het programma biedt. Daardoor zouden wij wel met een eenvoudigere en wellicht goedkopere versie af kunnen.