Nederland Lokaal product

Bunq

(0) Schrijf een review! Nederland Lokaal product

Wat is Bunq?

Beheer, deel en scan ontvangstbewijzen en betaal facturen rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon met behulp van de bunq-app.

Wie gebruikt Bunq?

Niet door leverancier verstrekt

Waar kan Bunq worden geïmplementeerd?

Cloud, SaaS, Web, Android (mobiel), iPhone (mobiel)

Over de leverancier

  • bunq

Beschikbaar in deze landen

Nederland

Talen

Niet door leverancier verstrekt

Over de leverancier

  • bunq

Beschikbaar in deze landen

Nederland

Talen

Niet door leverancier verstrekt

Vergelijk de kosten van Bunq met soortgelijke producten

Bunq

(0)
N/A
Gratis versie
Gratis proef
N.v.t
Gratis versie
Gratis proef
US$ 5,50/maand
Gratis versie
Gratis proef

Functies van Bunq

  • Beheer van ontvangstbewijzen
  • Controle van goedkeuringsbeheer
  • Leveranciersbeheer

Alternatieven voor Bunq

Met ProcurementExpress, de tijdbesparende en eenvoudige aankoopapp voor het goedkeuren en volgen van inkooporders, heb je totale controle over de uitgaven. Snelle installatie.
Een geweldige oplossing voor boekhoudsoftware en financieel beheer. Ontworpen voor financiële mensen door financiële mensen
Complete, out-of-the-box-desktop boekhoudsoftware, met veilige cloud- en mobiele toegang, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Divvy is een slim creditcard- en kostenbeheerplatform dat volledig gratis te gebruiken is en je beloont voor het gebruik ervan.
Webexpenses biedt eenvoudige, intuïtieve cloudgebaseerde software voor slimmer reis- en onkostenbeheer.
Spendesk is slimme software voor zakelijk uitgavenbeheer, met een alles-in-één platform om betalingen, goedkeuringen en rapportage te optimaliseren.
Bespaar tijd en geld door een einde te maken aan handmatige werkzaamheden. Gestroomlijnde goedkeuringen, budgettering, geautomatiseerde PR en verwerking van inkooporders: alles-in-één software. Meer informatie over Precoro
Met TripActions kun je met weinig moeite een programma van wereldklasse voor het beheren van bedrijfsreizen creëren, beheren en schalen. Meer informatie over TripActions
Het uitgavenbeheer van Procurify is eenvoudig te gebruiken voor je hele organisatie, waardoor een volledige uitgavencontrole, snelle acceptatie en installatie mogelijk is. Meer informatie over Procurify
Lightyear is de snelste crediteurenadministratie-software met toonaangevende gegevensextractie en een meerlagig goedkeuringsproces.
Moderne boekhoudsoftware voor kleine bedrijven en accountants inclusief urenregistratie, facturering en digitale betalingen.
Open source-oplossing voor algemeen bedrijfsbeheer, van klanten en bestellingen tot facturering en voorraad.
AvidXchange-softwareoplossingen en toegewijde serviceteams automatiseren je crediteuren- en betalingsprocessen volledig.