Wat is Notion?

Cloudgebaseerde en lokale projectmanagementoplossing waarmee bedrijven van elke omvang notities, taken, projecten, databases en meer kunnen beheren.

Wie gebruikt Notion?

Cloudgebaseerd en lokaal projectmanagementsysteem dat is ontworpen voor particulieren en bedrijven van elke omvang om taken te plannen, notities te maken, en gegevens en databases bij te houden.

Notion Software - 1
Notion Software - 2
Notion Software - 3
Notion Software - 4
Notion Software - 5

Twijfels over Notion? Vergelijk met een populair alternatief

Notion

Notion

4,7 (1.681)
US$ 10,00
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
105
11
4,4 (1.681)
4,6 (1.681)
4,4 (1.681)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantenservice
Meeste beoordelingen
US$ 7,50
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
155
20
4,0 (13.243)
4,3 (13.243)
4,2 (13.243)

Andere goede alternatieven voor Notion

Jira
Functies met hoogste beoordeling
Beheer van problemen
Projectplanning
Taakbeheer
ClickUp
Functies met hoogste beoordeling
Projectbeheer
Projectplanning
Taakbeheer
Slite
Functies met hoogste beoordeling
Contentbeheer
Kennisbankbeheer
Notitiebeheer
Things
Functies met hoogste beoordeling
Taakplanning
Taken bewerken en bijwerken
Waarschuwingen/Meldingen
Basecamp
Functies met hoogste beoordeling
Bestanden delen
Samenwerkingstools
Taakbeheer
Trello
Functies met hoogste beoordeling
Projectplanning
Samenwerkingstools
Taakbeheer
Google Drive
Functies met hoogste beoordeling
Documenten opslaan
Samenwerkingstools
Toegangsopties/machtigingen
Evernote Teams
Functies met hoogste beoordeling
Notitiebeheer
Taakbeheer
Takenlijst
Slack
Functies met hoogste beoordeling
Mobiele toegang
Realtime chatten
Samenwerkingstools

Reviews over Notion

Gemiddelde score

In totaal
4,7
Gebruiksgemak
4,4
Klantenservice
4,4
Functies
4,6
Prijs-kwaliteitverhouding
4,6

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001
Greg
Greg
Operations Fellow
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Hoger onderwijs, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Notion can eat Google Docs for breakfast

5,0 vorig jaar
Bijschriften in het Nederlands beschikbaar in de videospeler
Bram
Bram
CEO in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Computer- en netwerkbeveiliging, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Notion voor het beheren van je kennis

5,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: Als ik Notion gebruik, kan ik mijn takenlijstjes op een georganiseerde manier bijhouden en prioriteren. Ik kan ook ideeën en notities opslaan en organiseren in verschillende databases en pagina's. Dit maakt het gemakkelijk om informatie snel terug te vinden en te delen met anderen.Daarnaast kan ik Notion gebruiken om projecten te plannen en taken te delegeren aan mijn teamleden. Ik kan bijvoorbeeld taken toewijzen aan specifieke personen en deadlines instellen om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft.Verder maak ik ook gebruik van Notion om mijn persoonlijke doelen en progressie bij te houden. Ik kan bijvoorbeeld een database maken met mijn fitness doelen en mijn workout-voortgang bijhouden. Dit maakt het gemakkelijker om mezelf gemotiveerd te houden en mijn doelen te bereiken.Kortom, Notion is een zeer veelzijdig platform dat me helpt om mijn werk en persoonlijke leven georganiseerd te houden en mijn productiviteit te verhogen.

Pluspunten:

Notion is een krachtige alles-in-één tool die gebruikers in staat stelt om notities te maken, taken te beheren, projecten te plannen, databases te maken en nog veel meer. Enkele voordelen van Notion zijn:Flexibiliteit: Notion kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van individuele gebruikers, teams en organisaties. Met een breed scala aan templates, bloktypen en integraties is Notion een zeer flexibele tool.Samenwerking: Notion maakt samenwerking en teamwerk eenvoudig en efficiënt. Gebruikers kunnen projecten delen, taken toewijzen en opmerkingen achterlaten om in real-time te communiceren met hun teamleden.Organisatie: Notion stelt gebruikers in staat om informatie op een georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke manier te beheren. Met behulp van databases, pagina's en subpagina's kunnen gebruikers hun inhoud op een logische en hiërarchische manier structureren.Integraties: Notion kan worden geïntegreerd met een breed scala aan andere tools en services, zoals Google Drive, Slack, Trello, GitHub en meer. Dit maakt het gemakkelijk om Notion te gebruiken in combinatie met andere tools die u al gebruikt.Veelzijdigheid: Notion is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van persoonlijk gebruik tot zakelijk gebruik. Gebruikers kunnen Notion gebruiken voor het bijhouden van persoonlijke doelen en taken, voor het beheren van projecten en voor het delen van informatie met hun team.

Minpunten:

Notion is een geweldig platform voor het organiseren van informatie en taken, maar het heeft ook enkele nadelen. Hier zijn er een paar:Leercurve: Notion heeft een steile leercurve en kan overweldigend zijn voor nieuwe gebruikers. De verschillende functies en instellingen kunnen verwarrend zijn en het kan even duren voordat je het platform volledig begrijpt.Prijzen: Hoewel Notion een gratis versie heeft, kan het duur worden als je de volledige functionaliteit wilt gebruiken. De prijzen zijn hoger dan die van vergelijkbare software, wat een nadeel kan zijn voor kleinere bedrijven of individuele gebruikers.Prestatieproblemen: Sommige gebruikers hebben gemeld dat Notion soms traag kan zijn, vooral bij het werken met grotere databases of complexe pagina's. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die snel willen werken.Beperkte integraties: Hoewel Notion een breed scala aan functies biedt, heeft het beperkte integraties met andere apps en tools. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die afhankelijk zijn van andere software in hun werkproces.Offline werken: Notion is een cloudgebaseerd platform en vereist dus een internetverbinding om te werken. Dit kan een beperking zijn voor gebruikers die offline willen werken of die zich bevinden op locaties met beperkte toegang tot internet.

Anouk
Zorgassistent in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Perfect om overzichtelijke notities in te maken

4,0 vorige maand Nieuw

Opmerkingen: Al met al zou ik Notion aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en aanpasbare productiviteits-app. Of je nu een persoonlijke gebruiker bent die je takenlijsten en notities wilt organiseren of een team wilt beheren, Notion heeft alles wat je nodig hebt om je werk efficiënter en productiever te maken.

Pluspunten:

Notion is een krachtige en veelzijdige productiviteits-app die gebruikers in staat stelt om takenlijsten, notities, projecten en meer te beheren. Als iemand die de app regelmatig gebruikt, kan ik zeggen dat het een game-changer is voor mijn persoonlijke en professionele werkstroom.Een van de belangrijkste voordelen van Notion is de aanpasbaarheid. Het biedt een groot aantal sjablonen die je kunt gebruiken om snel verschillende soorten pagina's te maken, van eenvoudige notities tot complexe databases. Bovendien stelt de app je in staat om pagina's aan te passen en te verfijnen om precies te passen bij je individuele behoeften.Een ander groot voordeel van Notion is de integratie met andere apps en diensten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Google Drive-bestanden of Trello-borden in te sluiten in Notion-pagina's, wat het beheren van informatie nog eenvoudiger maakt.Notion biedt ook een krachtige samenwerkingsfunctie, waardoor teams naadloos kunnen samenwerken aan projecten. Door het delen van pagina's kunnen teamleden op dezelfde pagina werken, opmerkingen achterlaten en taken toewijzen aan andere teamleden.Een ander groot voordeel van Notion is de integratie met andere apps en diensten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Google Drive-bestanden of Trello-borden in te sluiten in Notion-pagina's, wat het beheren van informatie nog eenvoudiger maakt.

Minpunten:

Het enige nadeel van Notion is dat de leercurve misschien wat steil kan zijn voor nieuwe gebruikers. Het is echter de moeite waard om de tijd te nemen om de app te leren kennen, omdat het een enorm potentieel biedt voor het verbeteren van je productiviteit en werkstroom.

José
José
Engenheiro mecânico in Portugal
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Telecommunicatie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Notion review

5,0 4 weken geleden Nieuw

Opmerkingen: Notion offers an exceptional productivity and note-taking experience, providing a platform that is highly adaptable to individual and team needs. Its wide range of features, customization options, and collaborative capabilities make it a standout tool in the market. While there may be a slight learning curve for new users, the overall experience with Notion is highly positive, offering a versatile and powerful solution for organizing and managing information, both personally and professionally.

Pluspunten:

Notion excels in its extensive range of features and customization options, allowing users to create flexible and personalized workflows. Its collaborative capabilities, rich media embedding, and integration options make it an all-in-one productivity platform. Notion's ability to adapt to individual and team needs sets it apart from other productivity tools.

Minpunten:

While Notion provides a wealth of features, its vast array of options and possibilities may be overwhelming for new users. Some users may need time to explore and fully understand how to make the most of Notion's capabilities. Additionally, the mobile app's performance and offline functionality can be improved.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Computersoftware, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Notion, the digital brain tool that you need for your business !!

5,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: We had a very positive and joyful experience with Notion. I think when we started using Notion, it came out a little earlier than our small family company. We feel that we have grown with them, and I think that is a very amazing feeling. It's like they have followed very nearly their community and tried to listen as mush as possible and give them all the tools they need to grow. It means a lot. We know that financial gain is important but being capable of that but still being very present to the community is much harder, and they have succeeded that!Now, students, anyone has accessibility to use a powerful tool like this one. It's so cool ! I still use Notion for myself and my personal life. It makes everything easy-peasy !

Pluspunten:

I still like this kind of architect approach from Notion. They are the pioneers of this approach, and for that they have a very special place in our note-taking approach. I think it's because we feel understood as Business entrepreneurs that we need a white canvas to start, but with tools that will help us to build an organized library of knowledge and interactive libraries of knowledge and information.You can start very simple, but you can also make it more robust and complex and also, decide to reduce the complexity and go back to a simple structure.

Minpunten:

I started to use Notion in 2018, and I saw the changes they made. I think in 2020, I tried to use other software, but I was still observing it from far. Furthermore, I was still using it for inventory, articles gathering, but that's it because I felt overwhelmed by the tools and feature they were adding.I think we got lost a little by the intensity of the features, but now, they went back to simplicity, and we can see it in the way they have presented their new recent features.

Christopher
Christopher
Associate Professor in Japan
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Research, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overwogen alternatieven:

Possibly the most popular knowledge management tool, but privacy concerns

3,0 vorige maand Nieuw

Opmerkingen: Notion is quite powerful and very popular tool. But perhaps one can easily get too lost in configuring and templating their spaces instead of just using the core function of documentation. I'm no longer using it because of privacy issues.

Pluspunten:

One of the strengths of Notion is its flexibility. Users can create databases, tables, and lists with ease, and customize them with different views, filters, and sorting options. The platform also allows for rich media embedding, so users can add images, videos, and files to their notes and pages. It has a very generous education discount for both students and teachers.

Minpunten:

While Notion is highly customizable, this can also be a weakness for some users. The platform's flexibility means that users need to spend a considerable amount of time setting up and configuring their workspace to meet their needs, which can be time-consuming and distracting.There are also privacy concerns. I remember a few reddit threads where users requested for support and they were surprised how easy it was for them to access their workspace after giving verbal/textual permission.Performance is also an issue. Complex or large workspaces can be extremely slow.