Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Nederland Lokaal product

Wat is iLost for Business?

1000+ organisaties werken inmiddels met iLost wereldwijd met samen meer dan 10000 medewerkers die iLost dagelijks gebruiken. iLost biedt meer dan 50 functies die aanpasbaar zijn voor je organisatie en een meertalige eindklanten helpdesk via telefoon en e-mail. iLost heeft een totale score van 4,5 op basis van meer dan 14.000 beoordelingen van eindklanten, en is een trotse houder van zowel een ISO 9001 en ISO 27001 certificaat. iLost heeft de manier waarop organisaties gevonden voorwerpen beheren opnieuw uitgevonden door het proces te vereenvoudigen. Het DNA van iLost: eenvoudig, flexibel en efficiënt.

Wie gebruikt iLost for Business?

De hoge configureerbaarheid van iLost komt ten goede aan een verscheidenheid aan klanten, zoals openbaar vervoer of vliegvelden, conferentiecentra, universiteiten, musea en hotels.

Waar kan iLost for Business worden geïmplementeerd?

Cloudgebaseerd
On-premise

Over de leverancier

 • iLost
 • Opgericht in 2013

Ondersteuning voor iLost for Business

 • Telefonische ondersteuning
 • 24/7 (contact met medewerker)
 • Chatten

Beschikbaar in deze landen

Afghanistan, Albanië, Algerije, Amerikaans-Samoa, Amerikaanse Maagdeneilanden en nog 223 andere

Talen

Baskisch, Catalaans, Duits, Engels, Frans en nog 12 andere

prijzen van iLost for Business

Beginprijs:

Niet door leverancier verstrekt.
 • Ja, heeft een gratis proefversie
 • Ja, heeft een gratis versie

iLost for Business heeft een gratis versie en biedt een gratis proefperiode.

Over de leverancier

 • iLost
 • Opgericht in 2013

Ondersteuning voor iLost for Business

 • Telefonische ondersteuning
 • 24/7 (contact met medewerker)
 • Chatten

Beschikbaar in deze landen

Afghanistan, Albanië, Algerije, Amerikaans-Samoa, Amerikaanse Maagdeneilanden en nog 223 andere

Talen

Baskisch, Catalaans, Duits, Engels, Frans en nog 12 andere

Video's en afbeeldingen van iLost for Business

iLost for Business Software - 1
iLost for Business Software - 2
iLost for Business Software - 3
iLost for Business Software - 4
Nog 5 andere bekijken
iLost for Business-video
iLost for Business Software - 1
iLost for Business Software - 2
iLost for Business Software - 3
iLost for Business Software - 4

Functies van iLost for Business

 • Afstemmen en samenvoegen
 • Beheer van claims
 • Beheer van niet-opgehaalde voorwerpen
 • Categoriseren/Groeperen
 • Documentbeheer
 • Foto's en afbeeldingen
 • Historische verslaglegging
 • Rapportage en statistieken
 • Toegangsopties/machtigingen
 • Vervoersbeheer
 • Voorraad bijhouden
 • Voorraadbeheer
 • Zelfserviceportal
 • Zoeken in verschillende databases
 • Zoeken/filteren

Alternatieven voor iLost for Business

Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Gebruik het meest innovatieve en interactieve platform voor gevonden voorwerpen om de ultieme klantervaring te bieden en de efficiëntie te verbeteren.
Gevonden voorwerpen is de kerntaak van HaveItBack en daarom is deze software de meest innovatieve oplossing die beschikbaar is. Meer informatie over Lost and Found Manager
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Meer informatie over AFAS Software
OnPrintShop IT-partner voor je printbedrijf. Het begrijpt de uitdagingen van PSP's en automatiseert afdrukprocessen, waardoor de omzet toeneemt.
Garandeer naleving, automatiseer CAPA's en maak continue verbeteringen met behulp van het mobiele auditplatform van Form.com.
NetSuite is een top cloud-ERP en biedt de zichtbaarheid en controle om slimme beslissingen te nemen en vol vertrouwen te groeien. Meer informatie over NetSuite
Taakbeheersoftware zonder code met een mobiele app voor frontlijnteams en rapportagedashboards voor leiderschap om de uitvoering te meten.
Ratality is een softwareoplossing waarmee je je volledige coach- en voertuigverhuurbedrijf vanuit één cloudgebaseerd platform kunt beheren. Meer informatie over Ratality

Reviews over iLost for Business

Gemiddelde score

In totaal
4,8
Gebruiksgemak
4,7
Klantenservice
4,9
Functies
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
4,5

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

 • <50
 • 51-200
 • 201-1.000
 • >1.001

Reviews zoeken op score

5
76%
4
24%
Mimi
Guest Experience Executive in VK
Kleding en mode, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

iLost Designer outlet Roermond

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Positieve ervaring, [GEVOELIGE INHOUD VERBORGEN] heeft ons goed bijgestaan tijdens het hele proces. iLost heeft een toegevoegde waarde voor ons, en onze werkwijze voor de gevonden voorwerpen.

Pluspunten:

-Het matchingspercentage van terug gevonden items is sinds gebruik toegenomen, en het archiveren van de producten zorgt dat dit overzichtelijk blijft. Idiot-proof publicatie van items, gebruiksvriendelijk en goede begeleiding.

Minpunten:

- Wij verzenden op onze kosten naar de eigenaar, de verzendmodule kan alleen geintegreerd gebruikt worden met een betaalmodule. Hierdoor regelen wij de verzending zelf, waardoor we zelf in de gaten moeten houden dat het pakket aangekomen is, en we op de knop ' voorwerp opgehaald, stuur een bevestiging' moeten drukken om het lost item te archiveren bij 'terug bij de eigenaar'. Ook ontvangen gasten een mail na een paar dagen met de melding, maak een afspraak om uw item op te halen, ondanks dat wij het verzenden, omdat dit buiten het platform geregeld wordt. Dit zijn voor ons extra handelingen om alles correct te verwerken.

Reactie iLost

vorig jaar

Thank you Mimi! Great to hear that your organization is happy with using iLost. iLost has the option that your organization works with its preferred logistic provider and costs can be charged to customer or by your organisation, according to your preferences. Hope this will be a suitable solution for you.

Jasper
Manager Klantenservice & Servicewinkels in Nederland
Vrije tijd, reizen en toerisme, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Review iLost - Openbaar Vervoer

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: iLost heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels ruim 40% van alle verloren voorwerpen weer terug kunnen brengen bij de eigenaar. Voorheen was dat nog geen 10%. Daarnaast hebben we minder personeel nodig om het proces te beheren en is er meer zekerheid voor de klant omdat die zelf direct online kan zien of zijn voorwerp wel of niet bij ons ligt. Het scheelt dus ook een hoop telefoontjes en meldingen bij onze klantenservice.

Pluspunten:

Belangrijkste voordeel is dat het de klant en onszelf 1 overzichtelijke portal biedt waar alles in staat dat ergens in het land bij ons gevonden is. Dat er een foto en beschrijving kan worden toegevoegd maakt dat het zelden gebeurt dat iemand zich vergist en dat het voorwerp uiteindelijk niet van hem of haar blijkt te zijn.

Minpunten:

Het betaalmodel waarbij je per geregistreerd voorwerp betaald maakt dat je bepaalde eenvoudige items zoals sjalen, petjes, paraplu's etc niet upload omdat dit zonde voelt. Terwijl die soms wel van belang kunnen zijn voor de eigenaar.

Reactie iLost

2 jaar geleden

Thank you Jasper! We are glad your organization is satisfied with using iLost. And especially the gain in process optimization and customer satisfaction :)

Douwe
Rayon Administratie in Nederland
Vervoer/over de weg/per spoor, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Simpel en doeltreffend

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Zeer makkelijk telefonisch bereikbare klantenservice en vlotte service en (re-)acties

Pluspunten:

Met name voor onze reiziger die hun verloren / vergeten spullen terug willen vinden is iLost een supervinding. Ook voor ons als afdeling om de gevonden items in te voeren is het simpel en gebruikersvriendelijk. Dankzij het gebruik van website en foto's van gevonden items zeer makkelijk.

Minpunten:

Als gebruiker loop ik zelden tegen minpunten op.

Deirdre
Project Manager in Nederland
(Bioscoop)films, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Gebruiksvriendelijke platform voor gevonden voorwerpen proces

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Heel goed, benaderbaar, persoonlijk en betrokken

Pluspunten:

Het is heel fijn om 1 centraal platform te hebben en naar te kunnen verwijzen indien er een hulpvraag is voor een verloren voorwerp. Het is makkelijk in te regelen en makkelijk te gebruiken in de operatie.

Minpunten:

voor nu niet van toepassing, Ilost zorgt zelf goed voor productontwikkeling

Git
Kwaliteitsmedewerker in Nederland
Openbaar beleid, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Gebruiksvriendelijke applicatie

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: De gemeente Veenendaal is zeer tevreden met iLost. Het werkt snel, makkelijk en overzichtelijk. Als je vragen hebt, dan vind ik de support ook heel goed! Je wordt altijd snel geholpen en het wordt duidelijk uitgelegd zodat je het de volgende keer eventueel zelf kunt oplossen.

Pluspunten:

Het is gebruiksvriendelijk zowel voor de collega's als voor de burger. Je weet altijd de gevonden voorwerpen weer terug te vinden doordat je een bewaarloactie aan het gevonden document koppelt.

Minpunten:

Ik heb eigenlijk geen minpunt. Wij gebruiken het alleen voor het registreren van gevonden voorwerpen. Bij de gemeente en bij de politie kan er geen aangifte van verloren goederen meer gedaan worden. Dit is voor de burger vaak lastig.

Reactie iLost

vorig jaar

Bedankt voor je feedback. De eigenaar heeft de mogelijkheid om een opgeslagen zoekopdracht aan te maken en zo dagelijks een e-mail te ontvangen met nieuwe gevonden voowerpen die aan hun criteria voldoen. Als het voorwerp niet wordt gevonden, kan er een verzekeringsformulier van het verloren voorwerp worden ingevuld en geprint. De link naar het verzekeringsformulier is te vinden in de footer van de iLost-website: https://ilost.co/nl/insurance-claim.