Safety Reports

Wie gebruikt Safety Reports?

Bouwsector, industriële sector, verzekeringen/consulting, maritieme sector, landbouw, gemeenten, onderwijsinstellingen: allerlei verschillende soorten sectoren gebruiken deze app.

Wat is Safety Reports?

Dit platform is gespecialiseerd in de bouwsector. Of je nu werkt als veiligheidsmanager of veiligheidsadviseur, dit systeem voor inspectiebeheer vereenvoudigt de veiligheid. Deze app documenteert niet alleen je inspecties, maar laat je ook de gegevens analyseren en je corrigerende actiepunten bijhouden om ervoor te zorgen dat ze tijdig worden voltooid. Je kunt zelfs voor elke 'verantwoordelijke partij' de overtredingspercentages bijhouden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan je strenge veiligheidsnormen.

Safety Reports - Details

Safety Reports

http://www.safety-reports.com/

Opgericht in 2011

Safety Reports-video
Play
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb

Safety Reports - prijsoverzicht

Safety Reports heeft een gratis versie en biedt een gratis proefperiode.


Gratis versie

Ja

Gratis proef

Ja

Safety Reports - implementatie en ondersteuning

Ondersteuning

  • Kantooruren
  • Online

Implementatie

  • Cloud, SaaS, Web
  • Mobiel - iOS native
  • Mobiel - Android native

Training

  • Live online
  • Webinars
  • Documentatie

Functies van Safety Reports

  • Auditbeheer
  • Beheer van bedrijfsgeneeskundige diensten
  • Beheer van gevaarlijke stoffen
  • Beheer van industriële veiligheid
  • Corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA)
  • Documentbeheer
  • Incidentenbeheer
  • Inspectiebeheer
  • OSHA-registratie
  • Rapportage en analyse
  • Risicobeheer
  • Trainingsbeheer

Bekijk de volledige lijst van HSE-software

  • Aansturing van onderaannemers
  • Afsprakenbeheer
  • Beeldregistratie
  • Bijhouden van mislukte inspecties
  • Code afdwingen
  • Klantendatabase
  • Rapportsjablonen
  • Streepjescodes scannen
  • Verzendbeheer

Bekijk de volledige lijst van Inspectiesoftware

  • Auditbeheer
  • Corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA)
  • Incidentenbeheer
  • Inspectiebeheer
  • OSHA-registratie
  • Rapportage van incidenten
  • Trainingsbeheer

Bekijk de volledige lijst van VMS software (Veiligheidsmanagementsysteem)

Safety Reports alternatieven

Meer alternatieven voor Safety Reports

Reviews van Safety Reports

Lees alle reviews

Gemiddelde score

Gebruiksgemak 4,7
Klantenservice 4,9
Functies 4,5
Waar voor je geld 4,6

Software beoordelen

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Schrijf een review!
Jake W.
Safety Manager
Nutsbedrijven, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
    5 /5
  • Gebruiksgemak
    5 /5
  • Functies en functionaliteit
    5 /5
  • Klantenondersteuning
    5 /5
  • Waar voor je geld
    5 /5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-11-2019

"One Report"

Opmerkingen: We used Excel and it was inefficient and difficult to add photos. Safety Reports simplified the reporting by allowing us to use one report for everyone. The ability to take it to the field and add photos is a big plus.

Pluspunten: Being able to customize reports for different contractors is invaluable. Also, choosing the categories for each phase of the job simplifies it use.

Minpunten: It can be cumbersome to create your own categories. However, support is happy to take our information an create them for us.

Antwoord van de leverancier

van Safety Reports op 21-11-2019

Jake, when customizing our checklists, we allow you to create yes/no responses (hat appear in the report and you get to add an automated recommendation, which other apps don't offer. We also let you add regulatory standards and create a web link to the standard. There's definitely a lot going on in the customization page. However, based on your comments, we'll challenge our app developers to make the process a little more intuitive. Until then, our support staff is available to assist as needed. Thanks so much for the feedback!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-11-2019
Robert B.
Safety Director
Bouw, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
    5 /5
  • Gebruiksgemak
    5 /5
  • Functies en functionaliteit
    5 /5
  • Klantenondersteuning
    5 /5
  • Waar voor je geld
    5 /5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-11-2019

"Safety Reports Review"

Opmerkingen: I have been using Safety Reports for roughly 5 years and it's a huge part of our safety here at Coleman-Adams. Everyday audits are hands down the best and can track weekly, monthly and yearly reporting as you wish. Top 10 positive and negative reports monthly. It's a must have for any organization that pushes SAFETY. This is the missing piece in the safety field if you're not using this app. By far the best safety inspection app on the market. This app will let you achieve safety compliance and change your safety culture.

Pluspunten: Everything, easy to use, easy set up, monthly reports and data is outstanding great customer service. Overall a great app. If you don't have this app you are missing a huge piece of your safety program.

Minpunten: No Cons at all with this software. There is nothing not to like with this app.

Antwoord van de leverancier

van Safety Reports op 21-11-2019

Robert, thank you for the terrific review! So glad that Safety Reports can play a part in helping to maintain such a strong safety culture at Coleman-Adams!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-11-2019
Michael T.
Owner
Bouw, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: Gratis proef
  • Totaalscore
    3 /5
  • Gebruiksgemak
    4 /5
  • Functies en functionaliteit
    3 /5
  • Klantenondersteuning
    5 /5
  • Waar voor je geld
    3 /5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    5/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 9-10-2018

"Ok for the money"

Opmerkingen: Kinda have me a good outline for safety

Pluspunten: Its pretty easy to useno real complaints

Minpunten: Glitches quite a bit on most Apple divides

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 9-10-2018
Tyrone J.
Loss Control Specialist
Verzekeringen, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
    5 /5
  • Gebruiksgemak
    5 /5
  • Functies en functionaliteit
    3 /5
  • Klantenondersteuning
    5 /5
  • Waar voor je geld
    5 /5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 19-11-2019

"From the Field"

Opmerkingen: The best thing I see when using the app is the trend tracking

Pluspunten: Easy to put reports together when always moving.

Minpunten: Sometimes adding a document would aid in the report but the camera will only show partial.

Antwoord van de leverancier

van Safety Reports op 21-11-2019

Tyrone, we've recently added a new feature that lets you attach PDF documents when submitting reports. Works from both the mobile app and the desktop version. We'll have your support rep reach out to you to show you how it works. Thanks for the feedback!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 19-11-2019
Mike A.
Safety Director
Bouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
    5 /5
  • Gebruiksgemak
    5 /5
  • Functies en functionaliteit
    5 /5
  • Klantenondersteuning
    5 /5
  • Waar voor je geld
    5 /5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 19-11-2019

"ORIGINAL USER"

Opmerkingen: positive, positive, positive.

Pluspunten: Awesome product, Great Company, Dedicated Employees, Great Value and you keep making improvements and adding more features. I have tried other products but i have been a Safety - Reports fan from the start. also anyone I come across who uses the APP as well has nothing but high praise for it. I have not met one person who uses it say one bad thing about it.

Minpunten: Absolutely nothing, I have been happy from day one using the App.

Antwoord van de leverancier

van Safety Reports op 21-11-2019

Thank you so much for the great review Mike!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 19-11-2019