Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Wat is Spacewell?

Software voor facilitair, vastgoed- en werkplekbeheer die end-to-end procesbesturing biedt door alle relevante activiteiten en touchpoints te integreren in één platform. Functies: -gebruikersmachtiging door middel van self-servicefunctionaliteit; -snelle activering & configureerbare werkstromen; -slimme diensten & realtimedata van het IoT; -mobiele apps met krachtige in-fieldmogelijkheden; -gestandaardiseerde ruimteanalyse & benchmarking; -juiste dimensionering van werkplekken & diensten.
Voor bedrijven 500+.

Wie gebruikt Spacewell?

Spacewell biedt software aan voor facilitair, vastgoed- en werkplekbeheer (FMIS/CAFM) voor publieke en private organisaties voor het beheer van hun vastgoed-, contract- en serviceportefeuille. Voor bedrijven 500+.

Spacewell Software - 1
Spacewell Software - 2
Spacewell Software - 3
Spacewell Software - 4
Spacewell Software - 5

Twijfels over Spacewell? Vergelijk met een populair alternatief

Spacewell

Spacewell

4,6 (35)
Geen prijsinformatie gevonden
Gratis versie
Gratis proefversie
186
Geen integraties gevonden
4,5 (35)
4,5 (35)
4,5 (35)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantenservice
€ 9,00
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
467
34
4,5 (4.627)
4,3 (4.627)
4,5 (4.627)
Groene beoordelingsbalken geven het winnende product aan, op basis van de gemiddelde beoordeling en het aantal reviews.

Andere goede alternatieven voor Spacewell

monday.com
Functies met hoogste score
Dashboard
Personeelsbeheer
Sjablonen
Mapiq
Functies met hoogste score
Voor dit product zijn geen functies beoordeeld door reviewers.
Hippo CMMS
Functies met hoogste score
Onderhoudsplanning
Preventief onderhoud
Werkorderbeheer
Falcony
Functies met hoogste score
Voor dit product zijn geen functies beoordeeld door reviewers.
FMX
Functies met hoogste score
Mobiele toegang
Preventief onderhoud
Werkorderbeheer
eMaint CMMS
Functies met hoogste score
Assets volgen
Preventief onderhoud
Werkorderbeheer
Simpro
Functies met hoogste score
Onderhoudsplanning
Percentage-voltooid bijhouden
Taakplanning
BigChange
Functies met hoogste score
Mobiele toegang
Plannen
Realtime planning
UpKeep
Functies met hoogste score
Inventarisatie
Kalenderbeheer
Voorraadbeheer

Reviews over Spacewell

Gemiddelde score

In totaal
4,6
Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,5
Functies
4,7
Prijs-kwaliteitverhouding
4,5

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001

Reviews zoeken op score

5
63%
4
31%
3
6%
Martine
manager facilities in België
Human Resources, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Multisite, retail, rental contract management, Facilities management review

5,0 12 maanden geleden

Opmerkingen: Meedenken wanneer het volledig vastloopt - denken vanuit het standpunt van de klant en niet vanuit het standpunt van Spacewell/AxxerionKostenbewust meedenken

Pluspunten:

ImplementatiegemakMits opvolging en opleiding : easy-to-useOverzichtelijke rapportering mogelijk zonder nood aan externe ondersteuning

Minpunten:

traagheid bij zeer grote veelheid aan data (veel openstaande aanvragen/werkorders, ... - eigen aan de organisatie)Non-responsiveness van implementatieteam - indien er geen volledige dagen vastgelegd worden, gaat het niet vooruit en zit je te wachten op informatie, antwoorden op RFCs

Reactie Spacewell

11 maanden geleden

Hallo Martine, bedankt voor het achterlaten van een review over Spacewell! We zijn heel blij om te horen dat de implementatie van onze software makkelijk voor je was en dat je onze rapportage, monitoring en training eenvoudig te gebruiken vond. Ik heb je opmerkingen gedeeld met het implementatieteam inclusief je feedback over het werken met een grote hoeveelheid gegevens. Aangezien we druk bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen en het toevoegen van nieuwe functies aan onze oplossingen is dit zeer nuttige feedback voor ons. Nogmaals bedankt. Echt gewaardeerd!

Nandine
Functioneel Applicatiebeheerder in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Review Cordaan Applicatiebeheer

4,0 vorig jaar

Opmerkingen: Door de implementatie van de applicaties van Spacewell zijn diverse processen binnen onze organisatie zeker verbeterd, inzichtelijk gemaakt of naar een hoger niveau getild. Ik vind vanuit mijn functie Spacewell een fijne partner. Jullie denken met ons mee, zijn vaak bereid om op korte termijn ondersteuning te bieden en zijn goed bereikbaar.als zorginstelling wijken wij in bepaalde processen nog wel eens af van de reguliere klanten van spacewell maar jullie willen altijd meedenken wat wel mogelijk is. Maar zijn ook duidelijk in wat echt niet kan.

Pluspunten:

Het feit dat Spacewell applicaties klant specifiek zijn in te richten is een groot pluspunt. Daarnaast vind ik het erg fijn dat je als Applicatiebeheerder zelf veel kan qua inrichting en aanpassingen, net als het zelf bouwen van rapportages. Hierdoor kan je als organisatie veel sneller inspelen op de wensen van gebruikers.

Minpunten:

De performance van de applicatie komt regelmatig naar voren als irritatie/verbeterpunt. Zeker wat betreft de financiële processen in de Real Estate levert dit vaak vertraging op in werkzaamheden en doorgang van processen. Als applicatiebeheerder weten wij dat dit te maken heeft met de processen en workflows die op de achtergrond draaien maar daar heeft de gebruiker meestal geen kennis van en zou hier ook geen last van moeten hebben.Doordat je als applicatiebeheerder veel zelf kan moet je ook beschikken over de kennis m.b.t. systeembeheer taken. De trainingen vanuit Spacewell zijn vanuit onze ervaring niet toereikend genoeg, zeker ook omdat bij klantspecifieke inrichtingen het toch soms net anders werkt.Wat wij als gebruiker van real estate baseline wel erg jammer vonden was dat wij nog geen half jaar nadat wij deze baseline geïmplementeerd hadden te horen kregen dat er geen doorontwikkeling meer plaats gaat vinden op deze baseline, wat betekent dat alles wat wij nu nog als verbetering willen laten aanbrengen altijd klantspecifiek zal zijn.

Reactie Spacewell

12 maanden geleden

Hoi Nandine, bedankt voor het achterlaten van een review voor Spacewell! We zijn erg blij te horen dat je Spacewell "een fijne partner" vindt die jou en je organisatie ondersteunt. We zijn ook blij dat je onze software nuttig vindt voor het inspelen op gebruikersbehoeften en het verbeteren van processen binnen je organisatie. Ik heb jouw opmerkingen over prestaties en training met ons team gedeeld. Aangezien we werken aan verbeteringen, is dit zeer nuttige feedback voor hen. Nogmaals bedankt. Heel erg gewaardeerd!

Marielle
soft service coördinator in Nederland
Facilitaire diensten, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Axxerion - InBalans review

3,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Sinds wij rechtstreeks met Spacewell schakelen gaat dit tot nu toe goed. In het portal is snel reactie op onze vragen.

Pluspunten:

Het is fijn dat voor dit PPS contract het mogelijk is om de kortingen die gesteld zijn in het contract te berekenen en dat wij hier verder geen omkijken naar hebben. De software werkt ook vaak goed en is nog niet vaak volledig niet beschikbaar geweest. Ook is het fijn dat het grootste gedeelte van de software zelfs in te richten is.

Minpunten:

In het begin hebben wij veel veranderingen willen doorvoeren vanwege velden die zichtbaar waren en niet werden gebruikt. In het normenkader is opgenomen dat onnodige velden niet zichtbaar zijn. Dit is nog niet altijd het geval.

Reactie Spacewell

2 jaar geleden

Hallo Marielle, dank je wel voor je review. Fijn te horen dat de software je ontzorgt door de automatische opvolging van contractuele kortingen. Je feedback i.v.m. het onzichtbaar maken van onnodige velden nemen we zeker mee. We zijn ook blij te horen dat je de flexibiliteit van de software op prijs stelt en snel reactie krijgt op je vragen in het portal. Een goede ervaring van onze klanten is waar we altijd naar streven!

Sander
Facilitair manager in Nederland
Restaurants, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Simpel en prijskwaliteit goed systeem!

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Gestructureerde meldingenbeheer aansluitend op visie van servicemanagement.

Pluspunten:

Makkelijk en simpel. Fijne helpdesk en goede ervaringen met consultants bij grote wijzigingen en projecten.

Minpunten:

Veel vrijheid wat je ook weer belemmerd na gemaakte inrichtingskeuzes.

Reactie Spacewell

2 jaar geleden

Hoi Sander, bedankt voor het achterlaten van een review voor Spacewell! We zijn zo blij om te horen dat je onze software eenvoudig in gebruik vindt en een systeem dat waar voor zijn geld biedt. We zijn ook blij dat je een prettige ervaring had met onze helpdesk en dat het gestructureerd meldingenbeheer aansluit bij jullie visie. Ik heb je opmerkingen over veel vrijheid gedeeld met onze productteams. Aangezien we druk bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen en het toevoegen van nieuwe functies aan onze oplossingen is dit nuttige feedback voor hen. Nogmaals bedankt. Heel erg gewaardeerd!

Bob
Functioneel Beheerder in Nederland
Openbare veiligheid, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Mooi veelzijdig FMIS

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Ik heb ervaring met Axxerion, zij staan mij erg goed te hulp. Vooral helpdesk, projecten duren soms wat langer dan gewenst.

Pluspunten:

Veel modules, makkelijk aan te passen. Zeer uitgebreid en breed in te zetten.

Minpunten:

Soms wat maatwerk nodig, dit neemt veel tijd en geld in beslag.

Reactie Spacewell

3 jaar geleden

Hi Bob, thank you for leaving a review for Spacewell! We're so happy to hear that you find our software versatile, complete and widely applicable.We're also glad that you found our helpdesk helpful. I've shared your comments about customization and timings with our product & implementation teams. As we are busy making improvements and adding new features to our solutions this is very useful feedback for them. Thanks again. Really appreciated!