Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Wat is Analyst?

Lightcast bouwt aan het toonaangevende wereldwijde platform voor talentinformatie waarmee werkgevers trends in hun personeelsbestand voor kunnen blijven om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen kunnen aannemen en behouden.

Het platform biedt inzichten die het hele traject van kandidaten en werknemers informeren, van vaardigheden waar vraag naar is en normalisatie van titels tot transparantie van salarissen en bijscholing. De oplossing biedt betrouwbare en relevante arbeidsmarktgegevens om talentacquisitie, talentbeheer en talentbehoud te sturen.

Wie gebruikt Analyst?

Niet door leverancier verstrekt.

Waar kan Analyst worden geïmplementeerd?

Cloudgebaseerd
On-premise

Over de leverancier

  • Lightcast

Beschikbaar in deze landen

Verenigde Staten

Talen

Engels

prijzen van Analyst

Beginprijs:

US$ 0,00

Analyst heeft een betaalde versie vanaf US$ 0,00.

Over de leverancier

  • Lightcast

Beschikbaar in deze landen

Verenigde Staten

Talen

Engels

Video's en afbeeldingen van Analyst

Analyst Software - 1
Analyst Software - 2
Analyst Software - 3
Analyst Software - 4
Analyst Software - 5
Nog 5 andere bekijken
Analyst Software - 1
Analyst Software - 2
Analyst Software - 3
Analyst Software - 4
Analyst Software - 5

Functies van Analyst

  • Dashboard
  • Gegevensdetectie
  • Gegevensvisualisatie

Alternatieven voor Analyst

Analyseplatform waarmee bedrijven van elke omvang het gedrag van gebruikers kunnen volgen, marketinginzichten kunnen verkrijgen en meer.
Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken cloudgebaseerde software voor bouwprojectbeheer voor alle bouwprofessionals, tegen één vast tarief.
Als de vertrouwde leider op het gebied van analyse, helpt Tableau mensen en organisaties meer datagestuurd te werk te gaan.
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Een pakket met bedrijfsinformatie en analyse met hulpmiddelen voor rapportage, gegevensvoorbereiding en gegevensvisualisatie.
Eenvoudige bedrijfsinformatie- en rapportagedashboards voor kleine en middelgrote bedrijven. Houd de juiste statistieken bij. Versnel je groei.
Sisense is een volledige oplossing voor rapportage en analyse, waarmee zakelijke gebruikers inzichten kunnen visualiseren, verkennen en afleiden uit complexe gegevens.
Verschillende tools om de analytische mogelijkheden van Excel te verbeteren, waardoor het ideaal is voor gegevensanalyse en statistische vereisten.
Krachtige statistische software die iedereen kan gebruiken om gegevens te analyseren en zinvolle oplossingen te vinden voor hun moeilijkste zakelijke problemen. Meer informatie over Minitab