Nederland Lokaal product
Tool2match

Tool2match

Nederland Lokaal product

Wat is Tool2match?

TOOL2MATCH is een slimme online recruitmenttool. Het helpt je bij het besparen van veel tijd, optimaliseren van de candidate journey, het opbouwen van een veilige database en het verzamelen van waardevolle statistieken, volledig AVG proof.

Wie gebruikt Tool2match?

TOOL2MATCH is bedoeld voor MKB bedrijven die hun recruitment graag efficiënter en effectiever willen inrichten.

Tool2match-video
Tool2match Software - 1 Tool2match Software - 2 Tool2match Software - 3 Tool2match Software - 4

Twijfel je over Tool2match? Vergelijk met een populair alternatief

Tool2match

4,5 (15)
Lokaal product
Tool2match
€ 128,75
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
33
1
4,5 (15)
4,8 (15)
4,8 (15)
VS.
Beginprijs
Prijsopties
Functies
Integraties
Gebruiksgemak
Waar voor je geld
Klantenservice
US$ 171,00
maand
Gratis versie
Gratis proefversie
96
37
4,5 (1.354)
4,5 (1.354)
4,5 (1.354)
Waarom krijg ik dit te zien?

Alternatieven voor Tool2match

Gesponsord
Dit is niet voor niets een zeer gewaardeerd kandidaatvolgsysteem op Capterra. Het helpt je tijdrovende taken te automatiseren, zodat je je kunt concentreren op het in dienst nemen van geweldige werknemers. Meer informatie over Breezy
Software voor het volgen van sollicitanten waarmee HR-afdelingen en wervingsbureaus in een sneller tempo betere kandidaten in dienst kunnen nemen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Meer informatie over Manatal
Echt onderscheidend wervingsplatform bevat Outlook-, Gmail- en LinkedIn-invoegtoepassingen. Schakel slimme toegang in voor klant, interviewer en kandidaat. Meer informatie over iSmartRecruit
Een kandidatenvolgsysteem dat interne recruiters en HR-teams helpt om meer van het beste talent aan te trekken en in dienst te nemen. Meer informatie over Pinpoint
Toonaangevend cloudgebaseerd ATS met aanvragen en plaatsingen van vacatures, AI-ondersteunde selectie van kandidaten, interviews, onboarding, rapporten en meer.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Het platform ondersteunt allerlei professionele recruiters. Dankzij de oorsprong in uitzend- en wervingsbureaus, waarderen interne recruiters het platform ook.
NEOGOV biedt een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk talentbeheersysteem voor de publieke sector.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Hiermee kun je getalenteerde kandidaten tijdig en kostenbesparend werven door automatisch van 100 cv's naar finalisten te gaan.
JobAdder is een wereldwijd recruitmentplatform met één doel: recruitment vereenvoudigen. Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen - Ontvang nu een gratis demo.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
's Werelds meest innovatieve CRM-softwareoplossing voor aanwervingsbureaus, gebruikt door duizenden aanwervingsconsulenten. Begin hier.
An Applicant Tracking System to centrally manage recruitment. Smart, useable, multilingual and easily integrated with 3rd-party tech.
Eploy combines Applicant Tracking, Recruitment CRM, Talent Pool Engagement, Onboarding and Analytics into a unified web-based platform
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
Cloud-based all-in-one recruitment CRM software for staffing agencies and recruiters in Australia.
Recruitment & Onboarding Automation Tech powered by Machine Learning & AI. Highly Secure, Multi-Lingual, Configurable & GDPR compliant.
Haufe Applicant Management is software from the Haufe Group with which you can digitalize your recruiting processes.

Reviews over Tool2match

Gemiddelde score

In totaal
4,5
Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,8
Functies
4,4
Waar voor je geld
4,8

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

  • <50
  • 51-200
  • 201-1.000
  • >1.001

Reviews zoeken op score

5
53%
4
47%
Ton
Ton
Partner in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Financiële dienstverlening, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

prima software!

5,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

bespaart tijd, alle reacties op een plek, automatische emails, delen van profielen, etc.

Minpunten:

je hebt even tijd nodig om er mee om te leren gaan

Reactie TOOL2MATCH

8 maanden geleden

Beste Ton, Hartelijk dank voor je review. We staan altijd klaar voor support, dus mochten er nog zaken zijn waar je hulp bij nodig hebt, laat het ons weten. Ook plannen we vaak online gebruikerstrainingen in. In elke nieuwsbrief geven we de eerstvolgende datums door. Enorm bedankt voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Marcel
Recruiter in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Tool2Match ideaal recruitmentsysteem

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Vanaf de eerste kennismaking en uitleg over het gebruik ben ik verrast over het gemak en de veelzijdigheid van tool2match. In mijn ogen krijg je heel veel voor weinig. Bovendien helpen ze met implementeren en wordt je goed wegwijs gemaakt. Terwijl het systeem zelf echt heel gebruiksvriendelijk is.
De implemtatie ging goed en vlot, de gebruikers krijgen nog instructie en ook via webinars wordt je op de hoogte gehouden over gebruik en intwikkelingen in het verld. Als gezegd doet het alles en meer dan je van een ATS mag verwachten. Het maakt mijn werk zoveel makkelijker terwijl het voldoet aan de AVG. Het proces is makkelijk en per vacature in te richten. Delen is makkelijk en ook kan je met kandidaten communiceren via de App. Het is echt een heel fijne toepassing.

Pluspunten:

Het is makkelijk en snel te implementeren, te integreren met nagenoeg elke website, het is super makkelijk te gebruiken, je kan meten wat het effect is van ingezette werving, stakeholders zijn makkelijk te betrekken, het is meteen google for jobs ready én vacatures worden direct op Indeed doorgeplaatst.

Minpunten:

Je kan het niet gebruiken als multiposter, het is niet geintegreerd met HR systemen.

Reactie TOOL2MATCH

8 maanden geleden

Beste Marcel, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We kunnen vaak wel koppelen, echter dit is maatwerk. Mochten er nog specifieke behoeftes zijn, laat het ons gerust weten via [email protected] Verder nemen we je tip qua multiposten zeker mee binnen onze ontwikkelingen! Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Giovanni
Recruiter in Nederland
Human Resources, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Tool2Match is essentieel voor je recruitmentproces

5,0 vorige maand Nieuw

Opmerkingen: Tool2Match draagt bij aan een AVGproof werving en selectieproces. Het zorgt voor rust en structuur in de kandidatenstroom. Als werkgever weet je precies hoeveel kandidaten je op je vacatures hebt en via welke wervingskanalen deze afkomstig zijn.

Pluspunten:

Vacatures makkelijk plaatsen en volgen. Overzicht in werving en selectie. Directe koppeling met Indeed en Google for Jobs. Makkelijke integratie met je eigen werken-bij site. Weten hoeveel mensen je je vacature zien en wat de conversie aan sollicitanten is. Meten=Weten.

Minpunten:

Gedurende het gebruik en inzet van Tool2Match valt het gebruiksgemak op.

Reactie TOOL2MATCH

4 weken geleden

Beste Giovanni, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze recruitmentsoftware. Meten is inderdaad weten, en we blijven hierin altijd ontwikkelen. Met goede rapportages leer je je proces steeds beter begrijpen, zodat je goed kan bijsturen en optimaliseren. Bij vragen kan je altijd bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Jolien.

Robin
Recruiter in Nederland
Burgerlijke en maatschappelijke organisatie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

eenvoud die werkt

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

gebruiksgemak, overzicht, delen met hiringteam

Minpunten:

geen directie integratie met LinkedIn, geen internet search mogelijkheden

Reactie TOOL2MATCH

8 maanden geleden

Beste Robin, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We nemen je tips mee binnen de ontwikkelingen van TOOL2MATCH. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Erik Jan
Partner Primatch Zwolle in Nederland
Werving en selectie, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Het gemak van Tool2Match

4,0 4 weken geleden Nieuw

Pluspunten:

Vacatureplaatsing, sollicitantenbeheer, volledig AVG-proof, datagedreven werven

Minpunten:

zoekfunctie in de database spreekt niet heel erg voor zich