Nederland Lokaal product

Tool2match

Wat is Tool2match?

TOOL2MATCH is een slimme online recruitmenttool.

Het helpt je bij het besparen van veel tijd, optimaliseren van de candidate journey, het opbouwen van een veilige database en het verzamelen van waardevolle statistieken, volledig AVG proof.

Wie gebruikt Tool2match?

TOOL2MATCH is bedoeld voor MKB bedrijven die hun recruitment graag efficiënter en effectiever willen inrichten.

Waar kan Tool2match worden geïmplementeerd?

Cloud, SaaS, Web, Mac (desktop), Windows (desktop), Linux (desktop), Chromebook (desktop)

Over de leverancier

 • TOOL2MATCH
 • Opgericht in 2016
 • Telefonische ondersteuning

Beschikbaar in deze landen

Nederland

Talen

Engels, Nederlands

Over de leverancier

 • TOOL2MATCH
 • Opgericht in 2016
 • Telefonische ondersteuning

Beschikbaar in deze landen

Nederland

Talen

Engels, Nederlands

Video's en afbeeldingen van Tool2match

Tool2match Software - 1
Tool2match Software - 2
Tool2match Software - 3
Tool2match Software - 4
Nog 5 andere bekijken
Tool2match-video
Tool2match Software - 1
Tool2match Software - 2
Tool2match Software - 3
Tool2match Software - 4

Vergelijk de kosten van Tool2match met soortgelijke producten

Tool2match

€ 128,75/maand
Gratis versie
Gratis proef
US$ 143,00/maand
Gratis versie
Gratis proef
N.v.t
Gratis versie
Gratis proef
US$ 24,00/maand
Gratis versie
Gratis proef

Functies van Tool2match

 • Aanstellen (van personeel)
 • Beheer van sollicitatiegesprekken
 • CV's zoeken
 • E-mailbeheer
 • E-mailsjablonen
 • Integratie van sociale media
 • Rapportage en analyse
 • Sollicitantenbeheer
 • Sollicitatiegesprekken plannen
 • Vacatures
 • Wervingsbeheer
 • Workflowbeheer

Alternatieven voor Tool2match

JobAdder is een wereldwijd recruitmentplatform met één doel: recruitment vereenvoudigen. Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen - Ontvang nu een gratis demo.
Hiermee kun je getalenteerde kandidaten tijdig en kostenbesparend werven door automatisch van 100 cv's naar finalisten te gaan.
Meer dan 1500 klanten vertrouwen op het gebruiksvriendelijke kandidaatvolgsysteem dat in Duitsland is gemaakt en beschikbaar is in meer dan 15 talen. Dit platform zorgt ervoor dat je kandidaten gaan solliciteren. Meer informatie over Softgarden
Echt onderscheidend wervingsplatform bevat Outlook-, Gmail- en LinkedIn-invoegtoepassingen. Schakel slimme toegang in voor klant, interviewer en kandidaat. Meer informatie over iSmartRecruit
Een kandidatenvolgsysteem dat interne recruiters en HR-teams helpt om meer van het beste talent aan te trekken en in dienst te nemen. Meer informatie over Pinpoint
's Werelds meest innovatieve CRM-softwareoplossing voor aanwervingsbureaus, gebruikt door duizenden aanwervingsconsulenten. Begin hier.
An Applicant Tracking System to centrally manage recruitment. Smart, useable, multilingual and easily integrated with 3rd-party tech.
Eploy combines Applicant Tracking, Recruitment CRM, Talent Pool Engagement, Onboarding and Analytics into a unified web-based platform
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
Het kandidatenvolgsysteem van de toekomst.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
Cloud-based all-in-one recruitment CRM software for staffing agencies and recruiters in Australia.
Recruitment & Onboarding Automation Tech powered by Machine Learning & AI. Highly Secure, Multi-Lingual, Configurable & GDPR compliant.

Reviews over Tool2match

Gemiddelde score

In totaal
4,5
Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,8
Functies
4,3
Waar voor je geld
4,8

Reviews op basis van bedrijfsgrootte (werknemers)

 • <50
 • 51-200
 • 201-1.000
 • >1.001

Reviews zoeken op score

5
50%
4
50%
Ton
Ton
Partner in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Financiële dienstverlening, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

prima software!

5,0 5 maanden geleden

Pluspunten:

bespaart tijd, alle reacties op een plek, automatische emails, delen van profielen, etc.

Minpunten:

je hebt even tijd nodig om er mee om te leren gaan

Reactie TOOL2MATCH

4 maanden geleden

Beste Ton, Hartelijk dank voor je review. We staan altijd klaar voor support, dus mochten er nog zaken zijn waar je hulp bij nodig hebt, laat het ons weten. Ook plannen we vaak online gebruikerstrainingen in. In elke nieuwsbrief geven we de eerstvolgende datums door. Enorm bedankt voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Marcel
Recruiter in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Tool2Match ideaal recruitmentsysteem

4,0 4 maanden geleden

Opmerkingen: Vanaf de eerste kennismaking en uitleg over het gebruik ben ik verrast over het gemak en de veelzijdigheid van tool2match. In mijn ogen krijg je heel veel voor weinig. Bovendien helpen ze met implementeren en wordt je goed wegwijs gemaakt. Terwijl het systeem zelf echt heel gebruiksvriendelijk is.
De implemtatie ging goed en vlot, de gebruikers krijgen nog instructie en ook via webinars wordt je op de hoogte gehouden over gebruik en intwikkelingen in het verld. Als gezegd doet het alles en meer dan je van een ATS mag verwachten. Het maakt mijn werk zoveel makkelijker terwijl het voldoet aan de AVG. Het proces is makkelijk en per vacature in te richten. Delen is makkelijk en ook kan je met kandidaten communiceren via de App. Het is echt een heel fijne toepassing.

Pluspunten:

Het is makkelijk en snel te implementeren, te integreren met nagenoeg elke website, het is super makkelijk te gebruiken, je kan meten wat het effect is van ingezette werving, stakeholders zijn makkelijk te betrekken, het is meteen google for jobs ready én vacatures worden direct op Indeed doorgeplaatst.

Minpunten:

Je kan het niet gebruiken als multiposter, het is niet geintegreerd met HR systemen.

Reactie TOOL2MATCH

4 maanden geleden

Beste Marcel, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We kunnen vaak wel koppelen, echter dit is maatwerk. Mochten er nog specifieke behoeftes zijn, laat het ons gerust weten via [email protected] Verder nemen we je tip qua multiposten zeker mee binnen onze ontwikkelingen! Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Robin
Recruiter in Nederland
Burgerlijke en maatschappelijke organisatie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

eenvoud die werkt

4,0 5 maanden geleden

Pluspunten:

gebruiksgemak, overzicht, delen met hiringteam

Minpunten:

geen directie integratie met LinkedIn, geen internet search mogelijkheden

Reactie TOOL2MATCH

4 maanden geleden

Beste Robin, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We nemen je tips mee binnen de ontwikkelingen van TOOL2MATCH. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Valerie
Secretaresse HR&CA in Nederland
Biotechnologie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

T2M levert goede diensten en is een fijn programma om mee te werken.

5,0 5 maanden geleden

Opmerkingen: Wij hadden een goed systeem waarin we alles registreerden en konden terug vinden. Dit ouderwetse systeem van een Excel overzicht, het digitaal opslaan van alle stukken en het op papier rouleren van de te beoordelen CV's bleek bijna naadloos in T2M te passen. De implementatie werd goed begeleid door een dedicated medewerker en wensen / problemen werden zo snel als mogelijk geimplementeerd / opgelost. Het gebruik van T2M en de uitleg aan de interne gebruikers (hetzij stakeholders, hetzij gebruikers was eenvoudig en hun terugkoppeling was dat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is.
Kortom; in mijn 30+ jaar als secretaresse waarin ik diverse programma's geimplementeerd heb zien worden en heb moeten leren gebruiken, ben ik nog niet eerder zo'n prettig systeem tegen genkomen. Ik kan het programma/systeem aan iedereen aanraden.

Pluspunten:

Groot gebruikers- en beheergemak. Overzichtelijk en duidelijk. Zeer goede ondersteuning van de back office. AVG proof Gemelde 'nice to haves' die het gebruiksgemak of de duidelijkheid vergroten, worden snel geimplementeerd.

Minpunten:

Wanneer je in een sollicitant bezig bent, kun je het veld niet opzij schuiven om iets over een andere sollicitant in T2M te checken. Dit maakt dat je bijvoorbeeld een brief waar je aan bezig bent, moet sluiten (weggooien) om iemand te helpen die met een vraag over een sollicitant binnen loopt om daarna overnieuw met de brief te beginnen.

Reactie TOOL2MATCH

5 maanden geleden

Beste Valerie, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over TOOL2MATCH. Bedankt voor de tip! Ik heb het direct bij ons ontwikkelingsteam neergelegd. We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Marloes
HR Advisor in Nederland
Machinebouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een fijn werving en selectieprogramma, overzichtelijk en makkelijk in gebruik

5,0 5 maanden geleden

Opmerkingen: Ik maak met veel gemak al ruim 2 jaar gebruik van deze software, ook de managers in de organisatie vinden het gemakkelijk in gebruik. Geen zorgen om AVG regels.

Pluspunten:

Overzichtelijk, makkelijk in gebruik, eenvoudig te koppelen aan je eigen website

Minpunten:

geen koppeling met ons personeelssysteem

Reactie TOOL2MATCH

5 maanden geleden

Beste Marloes, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn te horen dat je na 2 jaar nog altijd zo enthousiast bent over TOOL2MATCH. Bedankt voor het delen van je ervaring. Er zijn wel mogelijkheden tot het koppelen met andere systemen, dit is echter wel maatwerk. Mocht je hier interesse in hebben, stuur jouw wensen naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op. Met hartelijke groet, Saskia