Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Wat is CellPort Cell Culture Suite?

Met de nadruk op celcultuur, celbankieren en celproductie combineert de CellPort Cell Culture Suite de end-to-end laboratoriuminventaris en het procesbeheer van een LIMS (Laboratory Information Management System) met de zeer herhaalbare kwaliteitscontrole en productiefocus van een LES (Laboratory Execution System). Terwijl het pakket nadruk legt op celproductie, kunnen het dynamische objectmodel en de flexibele systeemworkflows deze snel en eenvoudig configureren, zodat upstream- en downstreamgegevens en -processen kunnen worden opgenomen.

Wie gebruikt CellPort Cell Culture Suite?

Wetenschappers, onderzoeksdirecteuren, IT in celcultuurlaboratoria, celproductiebedrijven van CDMO (Contract manufacturing organization)/CMO(Chief Marketing Officer)/CRO (Chief Risk Officer), biotech, farmaceutische bedrijven, academische instellingen, in-vitrotests, eiwitten, cel-/gentherapieën in onderzoek en ontwikkeling, GLP (Good Laboratory Practice) en GMP (Good Manufacturing Practice)

Waar kan CellPort Cell Culture Suite worden geïmplementeerd?

Cloudgebaseerd
On-premise

Over de leverancier

 • CellPort Software

Ondersteuning voor CellPort Cell Culture Suite

 • Telefonische ondersteuning
 • 24/7 (contact met medewerker)

Beschikbaar in deze landen

Verenigde Staten

Talen

Engels

prijzen van CellPort Cell Culture Suite

Beginprijs:

Niet door leverancier verstrekt.
 • Geen gratis proefversie
 • Geen gratis versie

CellPort Cell Culture Suite heeft geen gratis versie en biedt geen gratis proefperiode.

Over de leverancier

 • CellPort Software

Ondersteuning voor CellPort Cell Culture Suite

 • Telefonische ondersteuning
 • 24/7 (contact met medewerker)

Beschikbaar in deze landen

Verenigde Staten

Talen

Engels

Video's en afbeeldingen van CellPort Cell Culture Suite

CellPort Cell Culture Suite Software - 1
CellPort Cell Culture Suite Software - 2
Nog 3 andere bekijken
CellPort Cell Culture Suite-video
CellPort Cell Culture Suite Software - 1
CellPort Cell Culture Suite Software - 2

Functies van CellPort Cell Culture Suite

 • Compliance bijhouden
 • Voorraadbeheer
 • Workflowbeheer

Alternatieven voor CellPort Cell Culture Suite

Alles-in-één LIMS/ELN/Informatica - beheer gegevens en inventaris, automatiseer workflows, maak dashboards aan, deel informatie en nog veel meer.
Servergebaseerde webapplicatie voor laboratoriumbeheer voor biowetenschappelijke onderzoekers om biologische informatie te bewaren, beheren, delen en analyseren.
Van R&D tot productie tot kwaliteitsnaleving, de oplossingen van Abbott Informatics ondersteunen de volledige levenscyclus van je product.
LabWare SaaS LIMS kan snel in elke laboratoriumomgeving worden geïmplementeerd om naleving, nauwkeurige resultaten en efficiënte doorvoer te garanderen.
Het LIMS-systeem van Scispot biedt geavanceerd laboratoriumbeheer, projectmanagement, ontwikkelaarstools en honderden integraties. Meer informatie over Scispot
Het krachtige en flexibele iVention Lab Execution System combineert LIMS-, ELN- en SDMS-functies in één informaticaplatform.
Betaalbare LIS Perfect voor artsenpraktijken ($ 400/maand) of Commercial Lab ($ 750/maand). HL7-interfaces voor EPD en het referentielaboratorium.
Volgende generatie mobielvriendelijke laboratoriumbeheeroplossing die je helpt je pathologiecentrum beter te beheren en analyseren.