ISO2HANDLE reviews

door ISO2HANDLE

Filteren op:

Gemiddelde scores

  • In totaal
  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice

Over ISO2HANDLE

Iso2Handle: een online platform met sjablonen voor het managen en begeleiden van alle soorten certificeringsprocessen in alle branches.

Meer informatie over ISO2HANDLE

10 reviews worden weergegeven

Manya E.
Pro-aQt consultant
Computersoftware, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 25-1-2021

"Een Applicatie die het beheren van uw KMS vereenvoudigd"

Pluspunten: Het is een zeer gebruiksvriendelijke Applicatie waarin je al jouw registraties, maatregelen en acties kan beheren op één plek. Je neemt afscheid van allemaal losse lijstjes (acties, planningen etc.) die je handmatig bij moet houden op verschillende servers. Iso2Handle biedt de mogelijkheid om alle acties, maatregelen, registraties te beheren op één plek. Het bijhouden van deze acties, maatregelen en registraties kunt u gemakkelijk bijhouden en toewijzen aan de juiste gebruikers door het instellen van reminders en notificaties op gebruikersniveau. Daarnaast beschikt het ook nog over een bestandenbibliotheek waarin het volledige documentatiebeheer gewaarborgd kan worden.

Minpunten: Het gebruikersbeheer en het instellen van rechten is nu aan de hand van types geregeld. Dit werkt prima, maar het zou fijn zijn als dit in de toekomst naar eigen inzicht in te stellen is.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 25-1-2021
Kenneth V.
Jurist/Functionaris Gegevensbescherming
Gezondheid, wellness en fitness, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020

"Prevermo"

Opmerkingen: Goed, het voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten: Het product is gebruiksvriendelijk en heeft ons geholpen bij het behalen van onze certificeringen en het gecertificeerd blijven. De mogelijkheden om de software binnen de gestelde kaders aan te passen zijn precies wat Prevermo nodig heeft.

Minpunten: Het nadeel is dat de moeder-dochter structuur nog niet voldoende ontwikkeld is. Dit wisten wij van tevoren is in die zin dus niet dat we niet geleverd krijgen waar we voor betaalden. Wel is het een wens van Prevermo om dit te verkrijgen. Deze wens wordt binnenkort door ISO2handle gerealiseerd. Daarnaast hadden we wat performance problemen bij het opstellen van grafrieken en of invulvelden wanneer deze datasets erg veel inhoud bevatten.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020
Raymond B.
consultant
Managementconsulting, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 12-1-2021

"Gebruik van handboeken en normenschema's"

Opmerkingen: Een modern, gemakkelijk platform voor het onderhouden van kwaliteitshandboeken en registraties.

Pluspunten: Het gemak waarmee de organisatie start met het traject van kwaliteit. De normteksten en de basis teksten voor ons handboek zijn reeds voor ingevuld en daarna makkelijk te wijzigen naar onze eigen invulling.

Minpunten: Het is even wennen aan de nieuwe look en feel van een nieuw "programma".

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 12-1-2021
Mark D.
Director
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 13-1-2021

"Het meest praktische online QHSE managementsysteem"

Opmerkingen: Schakelen snel en zijn zeer flexibel voor hun partners

Pluspunten: Wij zijn een zeer tevreden partner van ISO2HANDLE. Zij hebben het voor ons mogelijk gemaakt om onze consultancy klanten een online QHSE oplossing te bieden waarin eenvoudig en efficiënt QHSE procedures, formulieren en registraties in kunnen worden geborgd.

Minpunten: In het begin the look and styling MAAR men heeft dit naar onze wensen aangepast!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 13-1-2021
Jaap V.
Eigenaar
Managementconsulting, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 30-3-2021

"Gebruik van ISO2Handle"

Opmerkingen: ISO2Handle helpt je goed met je vragen, ook wordt er gewerkt aan een online naslagwerk waar je veel oplossingen kunt vinden voor je vragen.

Pluspunten: Software is snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker.

Minpunten: Voordat je goed met het product kunt werken ben je wel wat tijd kwijt.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 30-3-2021
Jeroen K.
Jeroen K.
Senior Security Director
Informatiediensten, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    9/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020

"Perfect"

Opmerkingen: ISO2Handle is the perfect platform for Information Security Management Systems in order to get certified.

Pluspunten: This is a dedicated platform for management systems such as ISO 27001, ISO 9001 etc.

Minpunten: As dedicated platform, you will need to integrate with an external system such as Incident & Asset management

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020
Peter B.
Directie
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    7/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 13-1-2021

"Powerfull real-time quality management platform"

Opmerkingen: Overall we are very happy with ISO2HANDLE. As with many successful products and companies, it is important to keep everything manageable to maintain the service level. The team is expanding and it is pleasant to work with them all.

Pluspunten: We like the flexibility and availability of the software. The smart architecture ensure that we can help our customers without delay or incurring development costs.

Minpunten: The focus has been on optimizing the customer journey of the end user and auditors. This is of course also the first priority of our organization. It would be nice for the partner who builds their own standards and forms when it will be easier and less time consuming to configure and develop standards and forms.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 13-1-2021
Daan R.
Management Concultant
Maritiem, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 17-12-2020

"Efficient software for your management systems"

Opmerkingen: Great experience with ISO2HANDLE, would recommend.

Pluspunten: The flexibility of the software
Costumer service: if a feature isn't available, Iso2handle will make it available.
Possibility to sent out automatic notifications

Minpunten: The software is flexible and it is efficient, but it is still empty forms to start with. So a lot of filling in to start with. an improvement could be to create norms where the standard items are filled in. Company policy statement, pre-populated SWOT, etc.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 17-12-2020
Roosmarie R.
HR / Office manager
Financiële dienstverlening, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 21-12-2020

"How to use ISO2Handle"

Opmerkingen: we now work with it for 6 months and it was easy to start with it, also without using the forms in the beginning you can benefit from it because you can link the documents easily to the different rules (norm).

Pluspunten: The software is ease to use and ease to implantate in our organization. We already were certified and use the programme to help us manage all rules and documents and to stay on top of it.

Minpunten: As we had already some forms in excel, it was more difficult to import them into the programma. We thought this would be easier.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 21-12-2020
Taco T.
Controller
Financiële dienstverlening, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    9/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020

"Iso2handle 2020"

Pluspunten: The way Iso2handle is set up is very similar to the way the norm is set up. That makes it easy to use.

Minpunten: How the defining the risks in Iso2handle is to convert form manual files.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 16-12-2020