Filteren op:

Gemiddelde scores

  • In totaal
  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice

Over QuadMinds

Cloud-based platform for routing and dispatch, with the aim of optimize logistics, increase business visibility and efficiency.

Meer informatie over QuadMinds

4 reviews worden weergegeven

Pablo anibal F.
director
Diergeneeskunde, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 24-9-2020

"Excelent and useful product"

Opmerkingen: The system is really useful and the programmers are very kind.

Pluspunten: What I like most about this product is that it broadly simplifies our job. It has lots of different tools.

Minpunten: Sometimes the geolocation is poorly provided, so this kind of mistakes make our jobs less efficient.

Antwoord van de leverancier

van QuadMinds op 25-9-2020

Muchas gracias por tu review Pablo

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 24-9-2020
Nicolas D.
Coordinador
Olie en energie, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 28-9-2020

"quadminds"

Pluspunten: Excelencia en interfaces, software completo para la optimización de repartos

Minpunten: costos y sector de atención al cliente , por el restos muy buen servicio

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 28-9-2020
Lucas C.
Veterinarian
Diergeneeskunde, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 22-9-2020

"Quadminds Review"

Opmerkingen: A system that allowed me to save time, reduce costs and grow with the same structure

Pluspunten: View all my orders on a map and make the most favorable delivery route

Minpunten: once optimized and manually corrected it is not possible to load new orders to the same route without deconfiguring the changes made

Antwoord van de leverancier

van QuadMinds op 25-9-2020

Muchas gracias por tu feedback Lucas!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 22-9-2020
Pablo F.
Gerente
Logistiek en toeleveringsketen, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Functies en functionaliteit
  • Klantenondersteuning
  • Waar voor je geld
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 23-9-2020

"UN SOFWARE SUPERIOR"

Opmerkingen: Es un sofware que queriamos tener hace tiempo y estamos muy felices de poder tenerlo

Pluspunten: Se adapta de manera perfecta al servicio de distribución de bebidas que es nuestro rubro.

Minpunten: Creo que deben desarrollar mucho mas el modulo de mantenimiento

Antwoord van de leverancier

van QuadMinds op 25-9-2020

Muchas gracias por tu valioso feedback Pablo

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 23-9-2020