Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Nederland Lokaal product

Over Inserve

Inserve is ITSM software zonder dure consultants en verdere poespas. Inserve biedt ticketing, assetbeheer, projectbeheer, een self-service portaal, een planbord en meer.

Meer informatie over Inserve

Pluspunten:

Niet beschikbaar

Minpunten:

Niet beschikbaar

Beoordelingen van Inserve

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,6
Klantenservice
4,9
Functies
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
4,6

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

9/10

Inserve heeft een totaalscore van 4,6 van 5 sterren op basis van 17 gebruikersreviews op Capterra.

Heb je Inserve eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (17)

Manu
Managing Partner in België
Informatietechnologie en -diensten, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

PSA Oplossing met uitmuntende ondersteuning

4,0 vorige maand Nieuw

Opmerkingen: Onze ervaring met Inserve is zeer positief. De PSA-oplossing heeft onze operationele efficiëntie verbeterd dankzij de sterke integratie met Exact Online en de gebruiksvriendelijke interface. Het stelt ons in staat om onze workflows effectief te beheren en te stroomlijnen.

Pluspunten:

Inserve heeft zich bewezen als een krachtige PSA-oplossing, vooral dankzij de naadloze integratie met Exact Online. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de snelle, persoonlijke en reactieve support van Inserve. Hun klantenservice reageert snel op vragen en biedt effectieve oplossingen, wat een enorm pluspunt is in een drukke bedrijfsomgeving.

Minpunten:

Hoewel Inserve uitstekend presteert op het gebied van integratie en ondersteuning, waren de mogelijkheden voor projectmanagement in eerste instantie beperkt. Dit kan een uitdaging zijn voor bedrijven die complexe projectmanagementbehoeften hebben. De PM module is intussen wel geëvolueerd en voldoet aan onze eisen.

Reactie Inserve

3 weken geleden

Bedankt voor je mooie review, Manu! We zijn blij om te horen dat jullie nu ook goed kunnen werken met de projectmanagementmodule. En de complimenten voor de klantenservice geven we natuurlijk door!

Dirk
ICT medewerker in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Tevreden Klant Inserve

5,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Als zeer prettig! Ook vanuit het oogpunt van portaal gebruikers en de mogelijkheid om mail te importeren. Dit versnelt en vergemakkelijkt het werk van een Servicedesk medewerker in zeer positieve zin.

Pluspunten:

Het gemak waarmee het pakket geïmplementeerd kan worden, en met het in gebruik nemen zijn enorme voordelen. Daarnaast zit er een zeer snelle support desk die vlot reageert met altijd een oplossing of advies.

Minpunten:

Tot op heden niet gevonden, ook de feedback vanuit de testgroep geen negatieve geluiden, louter positief.

Eerder overwogen alternatieven: TOPdesk en Zendesk Suite

Redenen om voor Inserve te kiezen: Niet gebruiksvriendelijk, Vanuit Beheer en Gebruiker(s) oogpunt. Service vrijwel niet aanwezig, of los inkopen voor bepaalde aanpassingen en of wijzigingen.

Overgestapt van: IFS Ultimo

Redenen om over te stappen op Inserve: Nederlands product, pakket is volledig en alles wat wij nodig hebben is aanwezig. beheer is makkelijk(er). Korte lijntjes met de de support afdeling en alles in het Nederlands.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor je mooie beoordeling, Dirk! We zijn heel blij dat jullie onze applicatie en support positief ervaren. Mocht je nog ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor jullie klaar en voel je vrij om ideeën in te sturen als je wil meedenken over nieuw features: https://idee.inserve.nl/ideeen

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

een eenvoudig en intuïtief pakket om onze IT helpdesk te stroomlijnen

5,0 4 jaar geleden

Opmerkingen: Inserve denkt met je mee en ontwikkeld snel en hoogwaardige software. De bereikbaarheid via mail en telefoon is meer dan prima.

Pluspunten:

Het pakket werkt snel en intuïtief, de koppeling met onze telefooncentrale (3cx) en facturatie software (Wefact) was in een handomdraai gelegd. Inserve heeft gezorgd voor een gestroomlijnde migratie van ons oude pakket (TopDesk) naar inserve en we konden er dan ook direct mee aan de slag na de migratie. Er komen regelmatig nieuwe functies uit en Inserve staat altijd open voor nieuwe ideeën om het pakket nog beter te maken.

Minpunten:

Eigenlijk volstaat Inserve wat betreft dagelijkse functionaliteiten, de zaken die we in het afgelopen jaar zijn tegengekomen zijn inmiddels allemaal verbeterd .

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Wat fijn dat jullie blij zijn met Inserve! We weten dat het voor IT-dienstverleners belangrijk is om alle communicatie, tijdregistratie en (concept)facturatie op één plek te hebben. Mochten jullie nog meer ideeën hebben voor de doorontwikkeling, dan weten jullie het ideeënbord hopelijk te vinden.

Dennis
Dennis
MVA in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een goed en degelijk product

4,0 2 maanden geleden Nieuw

Opmerkingen: Mij ervaring met Insere is gewoon goed, zoals bij iedere oplossing zijn er wel dingen die je anders zou willen maar dat is persoonlijk of specifiek voor jou bedrijf.
Het is zoals gemeld een duidelijk en overzichtelijk product, dat op een stabiel platform draaid en niet op de laatste plaatst je kunt nog gewoon de telefoon in handen nemen en bellen!

Pluspunten:

1. Duidelijk en overzichtelijk product. 2. Stabiel en snel platform. 3. Je kunt nog gewoon bellen met een vraag, dit scheelt heel veel tijd.

Minpunten:

Ik zou het niet als nadeel willen omschrijven maar meer als wensen! 1. Asset Management zou bij voorkeur uitgelezen moeten kunnen worden. 2. Koppeling naar Microsoft 365 voor het uitlezen van gebruikers en licenties. 3. Bij het klantenportal de mogelijkheid om documenten te plaatsen zoals de Algemene voorwaarden, SLA, Onboard & Offboard documenten etc. etc.

Reactie Inserve

3 weken geleden

Bedankt voor je review, Dennis! Over de wensen had Marnick al even contact met je opgenomen. We houden je op de hoogte van de voortgang. Dank ook voor het toevoegen van de ideeën aan het ideeënbord!

Jeff
Mede-eigenaar in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Perfect ticketsysteem voor IT-partners

5,0 9 maanden geleden

Pluspunten:

Inserve is erg makkelijk in zowel gebruik als integratie binnen je bedrijf. Daarnaast denken de medewerkers van Inserve goed met je mee door inbreng van klanten door te voeren in hun systeem. Het funtioneert erg makkelijk hierdoor hebben wij ons bedrijf volledig onder controle en weten we exact welke tickets/problemen er spelen bij onze klanten.

Minpunten:

Momenteel hebben wij geen klachten omtrent Inserve. Een toevoeging voor ons zou een mobiele applicatie zijn maar dit is meer een wens dan een vereisten.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Wat een compliment dat je ons het perfecte ticketsysteem voor IT-partners vindt, Jeff! Bedankt. Jullie weten het ideeënbord gelukkig ook al te vinden. We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. En bel of mail ons natuurlijk gerust als jullie nog vragen of suggesties hebben.

Martien
Teamleider & Technisch Projectmanager in Nederland
Marketing en reclame, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Met inserve bespaar je tijd

4,0 vorig jaar

Opmerkingen: Inserve in combinatie met Gripp heeft ons enorm veel tijd bespaard, om inzicht te krijgen in openstaande helpdesk verzoeken. Van ticket tot aan de facturatie kun je met enkele klikken de hele flow doorlopen en direct een concept factuur klaar te hebben in gripp

Pluspunten:

Koppeling met GrippFacturatie met een druk op de knop

Minpunten:

Meer een verbeterpunt, uren registratie koppeling met gripp zou dit systeem nog beter maken.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor je positieve review, Martien!

Gerrit Jan
Service Coordinator in Nederland
Machine- en installatiebouw, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Top

4,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Een fijne programma om mee te werken.

Pluspunten:

Duidelijk en simpel te gebruiken. Duidelijk en overzichtelijk

Minpunten:

Gesloten tickets worden weer geopend bij een reply. Er geen onderscheid wordt gemaakt of de reactie intern of extern is.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Super om te horen dat jullie fijn werken met Inserve, Gerrit Jan! Inmiddels heb je met Frank al contact gehad over het sluiten en heropenen van tickets. Hopelijk werkt ook dat nu naar volle tevredenheid. Anders horen we het natuurlijk graag!

Tim
IT en Support in Nederland
Detailhandel, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Een verademing vergeleken bij de competitie!

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Het werken met de mannen achter Inserve is door ons als zeer prettig ervaren. Zijn er vragen of problemen, stuur je gewoon even een mailtje naar support en ben je vaak snel geholpen. Ook de community achter Inserve is vrij actief op idee.inserve.nl om ideeën te delen om de software te verbeteren. En met die ideeën (mits ze redelijk zijn en steun krijgen van medegebruikers) wordt ook wat gedaan. Je hebt dus soms indirect impact op de software, wat natuurlijk best gaaf is.

Pluspunten:

Een van de belangrijkste voordelen van Inserve voor ons is dat het precies biedt wat wij nodig hadden: een ticketing systeem. Niet meer, niet minder. En dat is precies wat je krijgt van [GEVOELIGE INHOUD]. Deze topondernemers (tevens top programmeurs) hebben een zeer handige tool ontwikkeld om binnenkomende tickets op een no nonsense manier te registreren, in behandeling te nemen, statussen van bij te houden, met de klant te communiceren, te factureren en ga zo maar door. We hebben eindelijk overzicht op onze support afdeling, en dat voor een relatief gezien vrij lage prijs. We hadden voor Inserve alle grote/bekende ticketing solutions geprobeerd middels trials (Topdesk, Atera, Freshdesk etc.), maar alle opties waren óf te duur, óf te gebruiksonvriendelijk (vaak doordat je overspoelt wordt met onnodige features), óf te commercieel. Bij Inserve krijg je gewoon waar je naar op zoek bent, voor een normale prijs. Overigens kan Inserve ook overweg met verschillende facturatiepakketten (wij gebruiken Exact Online) wat ook niet altijd vanzelfsprekend is bij andere partijen.

Minpunten:

Wij zijn echt na lang zoeken 'bij toeval' uitgekomen bij Inserve. Ik denk als ze hun marketingstrategie verbeteren, dat ze wellicht vrij snel veel groter kunnen worden (en hoe meer inkomsten ze genereren; hoe meer er in het product geïnvesteerd kan worden wat de qualiteit altijd ten goede komt)

Eerder overwogen alternatieven: Atera , TOPdesk en Freshdesk

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor je fijne review, Tim! En gelukkig hebben we nu wat ondersteuning op marketing ;) We vinden het belangrijk dat ons systeem heel makkelijk te gebruiken en overzichtelijk is, dus we zijn blij te horen dat je Inserve als heel gebruiksvriendelijk ervaart.

Michel
Directeur in VK
Informatietechnologie en -diensten, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Zeer goede hulp

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Zeer goed. Alsof je een persoonlijk implementatiemanager hebt. Die ook nog eens luistert naar je wensen en dat zelfs implementeert!

Pluspunten:

Doet veel meer dan producten zoals zendesk en freshdesk. Werkt zeer goed met je eigen support email, maar ook zaken als urenregistraties en koppelingen met je factureringspakket.

Minpunten:

Eerlijk is eerlijk. Persoonlijk vind ik het vrij prijzig. Maar je krijgt wel waar voor je geld.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor de review, Michel! Omdat we ons specialiseren in het helpen van IT-dienstverleners vinden we tijdsregistratie en makkelijke facturatie zeker belangrijke onderdelen.

Jeff
Mede eigenaar in Nederland
Computer- en netwerkbeveiliging, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Top pakket

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Inserve is een opvallende nieuwkomer in de wereld van ICT-managementtools. Met een intuïtieve gebruikersinterface en krachtige automatiseringsmogelijkheden maakt het de dagelijkse werkzaamheden van ICT-dienstverleners eenvoudiger en efficiënter. Vooral de geïntegreerde ticketing- en projectmanagementmodules zijn indrukwekkend. Er wordt volop doorgewerkt aan de software, en ik kijk uit naar de toekomstige updates.”

Pluspunten:

Gebruiksgemak, overzicht en de koppelingen met andere (boekhoud) pakketten. Eventuele maatwerk is ook geen probleem.

Minpunten:

Er is nog geen app voor de mobiel. Dit zou wel handig zijn voor direct inzicht en registreren van tijd.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Hi Jeff, Bedankt voor je mooie review! De mobiele app staat natuurlijk op het ideeënbord. Deel daar vooral ook andere features die jullie graag terug zouden zien. En verder staan we via mail en telefoon natuurlijk klaar voor andere vragen.

Mark
Directeur in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Aanrader, zeker als je gebruik maakt van de ondersteunde administrative software om mee te koppelen.

3,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Er wordt heel goed geluisterd en ook redelijk veel gedaan mbt nieuwe functionaliteiten.
Anderzijds willen bepaalde storingen / bugs nog wel eens wat minder snel worden aangepakt hoewel dat de laatste tijd al flink is verbeterd.
In geval van een ernstige storing dan wordt er altijd heel snel gereageerd. Top!

Pluspunten:

API met o.a. boekhoudpakket Continue verbeteringen Luisteren goed naar wensen van de klanten Goede supportafdeling Goede performance Prima beveiligd (zoals het er naar uitziet)

Minpunten:

Weinig in-app uitleg. Niet helemaal duidelijk welke instellingen welke impact kunnen hebben op de opvolgende processen. Nieuwe functies soms niet helemaal goed uitgetest / doordacht.

Reactie Inserve

2 jaar geleden

Hoi Mark, dank voor je review! We hebben het laatste jaar inderdaad veel geïnvesteerd in stabiliteit. Hopelijk heb je dat ook gemerkt. Mocht je nog problemen ervaren, neem dan zeker contact met ons op!

Ronald
Mede-eigenaar in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Optimaal hulpmiddel voor onze ticket-afhandeling

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Geweldige support en luisteren naar hun klant(en) door middel van digitale “ideeënbus”

Pluspunten:

Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor ons als behandelaars als voor de eindklant (self service). Goedwerkende mailimport, zeer gebruiksvriendelijke interface.

Minpunten:

Nog geen superhandige (web)app voor mobiel.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor je review, Ronald! Wat fijn dat jullie zelf en jullie klanten het prettig vinden werken met Inserve. De mobiele app staat natuurlijk op het ideeënbord. Mochten jullie nog meer ideeën hebben voor de doorontwikkeling, schroom dan niet om ze met ons te delen.

Jochem
IT consultant in Nederland
Computernetwerken, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Complete helpdeskoplossing voor IT bedrijven / Goede service

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Wij gebruiken Inserve voornamelijk als ticketsysteem, met een goede koppeling naar ons facturatiepakket.
Inserve heeft een toegankelijke helpdesk, vragen en/of opmerkingen worden snel opgepakt en afgehandeld.
Wij hebben de afgelopen jaren diverse pakketten uitgeprobeerd, voor nagenoeg al onze vragen en wensen heeft Inserve een oplossing kunnen maken.

Pluspunten:

Inserve is gebruiksvriendelijk en laagdrempelig, en heeft een goede supportafdeling. Verder is er een goede koppeling met ons facturatiepakket.

Minpunten:

Er is nog geen koppeling met Office 365, deze wordt echter later deze maand geïmplementeerd

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt, Jochem! Wat fijn om te lezen dat je onze support goed vindt. Je weet ons te vinden als je vragen hebt, en ideeën voor nieuwe features zijn natuurlijk ook altijd welkom op idee.inserve.nl

Jeff
owner in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

don't hesitate

5,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

Door alles beter te registreren (telefoon support, mail support en bezoeken) meer omzet!

Minpunten:

De kleuren, zou graag zien dat je ook huis stijl kan aanpassen :)

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor deze mooie review! Dat meer overzicht jullie ook meer omzet oplevert is precies wat we voor IT-dienstverleners proberen te doen.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Industriële automatisering, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Inserve is great

5,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

How its specificly designed for IT Service management

Minpunten:

The missing knowledge base is disapointing but hopefully be on the roadmap very soon

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor de positieve review! Met onze focus op IT-dienstverleners hopen we jullie van de beste features te voorzien. De kennisbank staat zeker op het lijstje.

Marin
CEI in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

The best all-in-one solution for IT service desks!

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: The product is very good and complete. Although it is a bit expensive, it is worth its money. The customer support is fast and the implementation went perfect because of the willing employees of Inserve.

Pluspunten:

The software is very complete! It's basically more than a ticketing system. It provides all a service desk needs. We like the way is is customizable to our needs. Also the Customer Support of Inserve is perfect. They listen to our wishes and really helped us with a seamlessly switch from our former ticketing system. The integrations with other products are also very good.

Minpunten:

The full overview for an agent can be a bit better. It took some time for us to get used to this new overview. We provided inserve with some Ideas on how to get this better and more complete.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor de uitgebreide review, Marin! En ook heel fijn dat jullie zo actief met ons meedenken op het ideeënbord en in gesprekken. Met de komende rapportagemogelijkheden wordt het overzicht voor jullie hopelijk nog beter!

Wim
CEO in België
Informatietechnologie en -diensten, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Best ticket system ever

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: We absolutely love this product. After trying several ticket systems we are so happy to have found Inserve. Finally a product that works as we expected with a reasonable price tag.

Pluspunten:

This product is easy to use and easy to customize. Their support is the best you can get. We also love the user interface.

Minpunten:

There are some customization options missing. But the good thing is that Inserve has a good feature request.

Reactie Inserve

8 maanden geleden

Bedankt voor deze aanbeveling, Wim! Heel fijn dat je onze applicatie en onze support zo goed waardeert. En blijf vooral ideeën delen op het bord :)