Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Nederland Lokaal product

Over Rakoo

Wij zijn Rakoo. Jouw online academy voor learning en performance. Gedreven door AI.

Meer informatie over Rakoo

Pluspunten:

Niet beschikbaar

Minpunten:

Niet beschikbaar

Beoordelingen van Rakoo

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,3
Klantenservice
4,7
Functies
3,4
Prijs-kwaliteitverhouding
4,4

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

7,9/10

Rakoo heeft een totaalscore van 4,1 van 5 sterren op basis van 9 gebruikersreviews op Capterra.

Reviews filteren (9)

Sorteren op

Heb je Rakoo eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (9)

Niels
L&D medewerker in Nederland
Horeca, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Titel

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Hubper zie ik als een sterke tool om blended learnings te ontwikkelen, veel vrijheid om eigen design te geven maar er zitten soms ook nog wat gebruikersmoeilijkheden in.

Pluspunten:

Vrijheid om te kunnen designen en je eigen learnings te kunnen schrijven, interactief te maken en aan te passen aan wat de context nodig heeft. Hubper ontwikkelt zich snel, er wordt steeds meer mogelijk. De samenwerking met klanten vind ik sterk, proberen te leren van de input van klanten gaat het product sterker maken.

Minpunten:

Voor Hubper zie ik twee verbeterpunten: 1. De app/website makkelijker te kunnen communiceren over verschillende mediums, waardoor het sturen van een link van een learning in een bericht/mail makkelijk te openen is maar ook aanpasbaar te maken naar de doelgroep naar wie je het stuurt. Uitnodigingen vanuit Hubper vind ik niet zo aantrekkelijk en ik merk dat het volgen van website links niet gedaan wordt. Het stopt soms al bij het aanmaken van een account. Hoe triggeren/sturen we de doelgroep om een account aan te maken en uitnodigingen van learnings te volgen? 2. De kwaliteit van de content verschilt soms heel erg qua kwaliteit: Sommige samenvattingen van boeken vind ik ontzettend sterk maar het toevoegen van een business canvas model, zonder uitleg hoe je dit moet invullen vind ik minder. Hierdoor ontstaat er een wildgroei aan learning's, waarvan sommige de waarde van het platform doen verminderen. Misschien goed om hier een selectie in te maken? 3. Ik denk dat Hubper is niet echt geschikt voor een jongere generatie. Het ziet er strak gedesignd uit maar het zet ze niet aan om learnings te maken. Teksten lezen en vragen beantwoorden is naar mijn idee niet meer wat de jongere generatie wilt. Daarom is het toevoegen van video's al heel fijn, echter kost dit veel tijd en geld. -> video maken -> Youtube uploaden -> link koppelen in Hubper. Dit deel is nog niet heel gebruiksvriendelijk voor de beheerder, hier zouden misschien meer opties voor gemaakt kunnen worden.

John
leerconsultant in Nederland
Professionele training en coaching, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

innovatief en gemak

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: denken goed mee in concrete klantvraagstukken en

Pluspunten:

brainpower voor adaptief vraaggestuurd leren frisse vormgeving en eigentijdse contentvormen zeer flexibel en groot gemak in ontwikkelen content en samenstellen van opleidingen

Minpunten:

behalen van de planning van de ontwikkelroadmap

Mark
Business Consultant in Nederland
Professionele training en coaching, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en innovatief

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Het is zeer snel schakelen met Hubper. Je merkt dat ze absoluut samen voor de beste gebruikerservaring willen gaan.

Pluspunten:

- eenvoudig creëren van eigen content - veelzijdige mogelijkheden bij het creëren van content - gebruiksgemak van de software op alle devices - rapportage mogelijkheden en overzicht voor HR en managers - makkelijk te koppelen met andere systemen - beveiliging van het platform

Minpunten:

Tot op heden geen nadelen kunnen ondervinden. Enige punt is dat Brainpower (mooie functie met adaptief leren door middel van vragen) nog meer geïntegreerd mag worden met Learn (waarin e-learnings worden gemaakt).

Volker
Opleidingscoördinatie | Accreditatie | Functioneel beheer in Nederland
Hoger onderwijs, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Clean en overzichtelijk

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Prettig contact. Zoeken goed uit/denken mee. Snelle reply.

Pluspunten:

Clean en overzichtelijk zowel voor ontwikkelaar/auteur als voor de eindgebruiker. Snel aan de slag. Makkelijk in gebruik. Frisse look.

Minpunten:

E-learning fuctionaliteiten zijn vrij basic maar dat is een keuze. Niet alle soorten documenten/bestanden kun je koppelen aan e-learnings. Een database met 'afbeeldingen' om e-learnings welliswaar 'standaard' wat meer kleur mee te geven zou prettig zijn; dit moet nu steeds op maat zelf gemaakt worden. Denk aan scheidingsbalkjes op een pagina. Filteren op klantnummer (gebruiker) kan niet, zou makkelijker zijn als dit ook zou kunnen. Rapportagemogelijkheden en signaalfuncties kunnen beter en duidelijker.

Joren
Adoptieconsultant & Trainer in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Online leren

4,0 3 jaar geleden

Pluspunten:

De software biedt de mogelijkheid om persoonlijke leermodules en leerpaden aan te bieden, naast de mogelijkheid om extra, korte modules te ontdekken in de bibliotheek. Er zijn veel verschillende manieren om de leerstof aan te bieden, bijvoorbeeld met interactieve filmpjes, vragen, definitiekaarten etc.

Minpunten:

Er zijn analytische gegevens (deels inzichtelijk voor een manager) beschikbaar over de gevolgde modules, maar in enkele gevallen zijn deze data wat beperkt.

Hidde
Security, facility en certificering coördinator in Nederland
Afdrukken en drukwerk, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Gebruiksvriendelijke E-learningmodule

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: De service van Hubper is erg goed, je wordt goed ondersteund in het gebruik van het programma en de inrichting hiervan.

Pluspunten:

Het grootste voordeel van Hubper is dat het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is Hierdoor kunnen zowel de gebruikers als ik als beheerder het programma makkelijk gebruiken. Verder is een groot voordeel dat je zowel ruime keuze hebt uit bestaande E-learnings als de mogelijkheid dit zelf te produceren.

Minpunten:

Een nadeel van deze module is dat je gebonden bent aan de type invulling die zij ontworpen hebben. Ik kan bijvoorbeeld niet naar eigen fantasie andere soorten vraagstellingen bedenken. Je kan alleen de type vraagstellingen gebruiken die er al bestaan. Natuurlijk kan je wel de vraag zelf aanpassen.

Coen
Fysiotherapeut in Nederland
Gezondheid, wellness en fitness, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Gemiddeld

3,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Prima voor e learning die gestandaardiseerd zijn maar voor innovatieve toepassingen nog niet geschikt

Pluspunten:

Makkelijk content te maken en snelle verwerking

Minpunten:

Aanmelden te moeilijk, en beperkt mogelijkheden met videobellen en interactief binnen de app.

Jerram
Managing Partner in Nederland
E-learning, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Review Huber learning platform

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: There is a great team behind the system, they are very friendly and helpfull. The learning system is very flexible and I love it!

Pluspunten:

It's a great platform for us, since we have the opportunity to be very flexible in the way we want to use it. Hubper is an all-in-one learning system that combines LMS, UXP and CMS functionality.

Minpunten:

The onboarding takes a while, in the meaning that there is a lot information that you need to know. And sometimes there are some small bugs in it or it doesn't work in the way you expect. But this comes with the many options that you have.

Esther
Office manager in Nederland
Professionele training en coaching, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

a good partner who thinks along and develops with you

4,0 3 jaar geleden

Pluspunten:

It is easy to use for beginners in the field of developing e-learnings; user friendly. It is easy to get necessary overviews & administration

Minpunten:

We miss some features in the creations of new content and pictures