Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Nederland Lokaal product

Over Studytube

Studytube biedt een alles-in-één-leerplatform dat medewerkers motiveert om aan hun toekomst te werken. Je bent nooit uitgeleerd!

Meer informatie over Studytube

Pluspunten:

Niet beschikbaar

Minpunten:

Niet beschikbaar

Beoordelingen van Studytube

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,5
Klantenservice
4,6
Functies
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
4,3

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

8,4/10

Studytube heeft een totaalscore van 4,6 van 5 sterren op basis van 31 gebruikersreviews op Capterra.

Heb je Studytube eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (31)

Sjoerd
Adviseur Leren & Ontwikkelen in Nederland
Werving en selectie, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een centraal platform voor al onze collega's!

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Het heeft leren centraal gesteld in ons bedrijf. Wil je ergens aan mee doen? Dan kijk in StudyTube. Wil je iets leren? Dan kijk je in StudyTube. Wil je naslagwerk hebben? Dan kijk je in StudyTube!

Pluspunten:

StudyTube is een eenvoudig te gebruiken platform, waar elke gebruiker vanaf het begin zelfstandig weet te starten met leren. Als beheerder heb ik goed overzicht over het gebruik van dit platform. We zijn enthousiast over het uitgebreide leeraanbod, de event tool en de DOI. Dit scheelt een hoop werk en tijd op dagelijkse basis.

Minpunten:

Er zijn weinig nadelen te beschrijven omtrent het platform. Wij gebruiken de event tool heel veel en zouden het graag nog groter/breder zien. Zodat je ook evenementen hierin kunt organiseren die nog groter zijn dan het eigen personeelsbestand.

Alex
Manager Customer Care in Nederland
Telecommunicatie, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube helpt ons te groeien in onze "Power 2 our partners" strategie

5,0 2 maanden geleden Nieuw

Pluspunten:

Wij gebruiken het onder de naam X2academy om al onze eigen content te delen zowel intern als met ons partner kanaal zodat we samen kunnen groeien. Snelheid waarmee al de content kan worden gevonden. Mogelijkheid om zelf op een overzichtelijke manier rechtenstructuur in te richten. De mogelijkheid om veel dingen overzichtelijk samen te brengen, zoals bijv. in- en externe documentatie, nieuwsbrieven, online trainingen met verschillende media, plannen van onsite cursussen etc.

Minpunten:

Buiten feit dat Studytube niet altijd lekker werkt met een Firefox browser geen nadelen ondervonden tot op heden.

C.
Beleidsmedewerker P en O in Nederland
Werving en selectie, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube maakt leren leuk!

4,0 2 maanden geleden

Opmerkingen: Een gebruiksvriendelijk leerplatform met een uitgebreid aanbod. Het platform is eenvoudig in gebruik voor zowel de medewerkers als de beheerder. Het contact met de succesmanager van Studytube heeft voor ons voor betere inzichten gezorgd, zodat o.a. het aanbod nog gerichter gedaan kan worden. Medewerkers reageren positief op het aanbod.

Pluspunten:

Gebruiksvriendelijk, medewerkers hebben altijd en op een eenvoudige manier toegang tot veel trainingen en microlearnings. Het beheer is eenvoudig.

Minpunten:

Wij maken al langer gebruik van Studytube, met de komst van de succesmanager in 2021 kregen wij een veel beter inzicht in de mogelijkheden. Het was beter geweest als dit contact in de periode vlak na de implementatie al had plaatsgevonden.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Levensmiddelen- en drankenindustrie, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Beoordeling

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk voor gebruiker en beheerder.

Pluspunten:

Zeer gebruiksvriendelijk. Top leeraanbod. Zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid LMS. Helemaal conform de verwachtingen van Verstegen.

Minpunten:

Geen. ik kan van deze applicatie geen nadelen benoemen.

Johan
Coordinator training en ontwikkeling in Nederland
Voedselproductie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Leren en administreren in een pakket

4,0 2 maanden geleden

Pluspunten:

Trainingen eenvoudig op te zetten en deelnemers uit te nodigen Studeren in eigen tempo Aantoonbaarheid van gevolgde trainingen bij audits Overzichtelijke rapportages over voortgang van trainingen

Minpunten:

Doordat alles digitaal gaat, vergeet je sneller de persoonlijke contacten met de cursisten

Jikke
HR manager in Nederland
Machine- en installatiebouw, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Fijnwerkend, duidelijk studieplatform

4,0 2 maanden geleden

Pluspunten:

Het ruime aanbod van externe trainingen/opleidingen Duidelijke human interface Handig in gebruik Duidelijke rapportages Goede ondersteuning

Minpunten:

Dure koppeling met Udemy Studytube aanbod (gratis trainingen en video's) is vooral op softskills, mis bedrijfsspecifieke trainingen

Claudia
Learning & Development Specialist in Nederland
Financiële dienstverlening, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Studytube is een betrouwbare en energieke partij!

4,0 vorig jaar

Opmerkingen: Er staat een heel team voor je klaar! Vanaf de eerste ontmoeting met accountmanager, de implementatiefase en de activatiefase. Heel fijn hoe de medewerkers mee willen denken in oplossingen en mogelijkheden binnen de processen die Studytube heeft.

Pluspunten:

Het belangrijkste is voor ons het verbeteren van de leerbeleving van onze medewerkers. Ons eigen online leerplatform is een aanwinst voor onze organisatie. Wij zijn trots op onze Infocademy! Het platform is eenvoudig in gebruik voor de medewerkers. En we hebben onze administratieve last van HR verminderd door het instellen van automatische triggers en accorderingsproces. Het learning management systeem is overzichtelijk en makkelijk in gebruik voor de beheerders.

Minpunten:

De kracht van het platform zit hem in het gebruikersgemak (academy zelf) en de eenvoud achter de schermen (LMS), maar dat is ook meteen de valkuil. Op maat iets laten maken is niet mogelijk. Wij werken met thema's en dan is de filteroptie niet aanwezig. Er zijn instellingen die bij onderdeel A wel kunnen, maar bij onderdeel B niet. Bijvoorbeeld aangeven dat je geïnteresseerd bent in een bepaalde leerinterventie kan als het een event is wel, maar bij een incompany training niet. De wensen zijn doorgegeven aan het productowner team.

Marc
Teamlead Learning and Development in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube maakt leren leuk!

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Goede samenwerking, een luisterend oor, door- ontwikkelen in samenspraak, regelmatig contact en een organisatie die ontwikkel gericht is.

Pluspunten:

Mooie user interface die uitnodigend is om te gaan leren en ontwikkelen, fijn dat de eerste lijns helpdesk bij Studytube belegd is.

Minpunten:

Op dit moment zijn er microlearnings, e-learnings en classroom learnings beschikbaar, en in gecombineerde vorm. Ik zou graag games, opdrachten en taken en andere werkvormen op willen nemen. Nu kan ik een game opnemen als een e-learning maar dat klopt niet voor de eindgebruiker. Andere werkvormen in het platform zijn zeer welkom.

Meike
BI Specialist in Nederland
Detailhandel, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Overwegend positief

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Het is te customizen naar je eigen bedrijf wat het een persoonlijke look-and-feel geeft. Het professionele uitstraling en de super intuïtieve werken zijn erg fijn.

Pluspunten:

Het belangrijkste pluspunt is dat de gecreërde e-learnings er qua opmaak zonder moeite heel professioneel uitzien. Verder is het makkelijk om evenementen te plannen en trainingen te combineren in leerlijnen. Ook de recent toegevoegd mogelijkheid om samen aan e-learnings te werken is een grote verbetering. Ten slotte werkt het toevoegen van links, afbeeldingen, documenten en video's erg goed.

Minpunten:

Het nadeel is dat er nog wat optionaliteiten missen in de tool, zoals bijvoorbeeld een toets / quiz creëren met dezelfde functionaliteiten als bijvoorbeeld Google of Microsoft forms. Ook zijn er nu nog maar minimale mogelijkheden voor opmaak (bijvoorbeel tekstkleur) mogelijk. Er is soms een overvloed aan trainingen beschikbaar, wat het vinden van relevante trainingen soms lastig maakt.

Lynn
Learning&Development Specialist in Nederland
Horeca, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Fijn Learning Management Systeem

4,0 9 maanden geleden

Pluspunten:

Verschillende nieuwe functionaliteiten, krachtig LMS systeem, goede service.

Minpunten:

Wellicht de focus leggen op overige leervormen zoals podcast.

Nadine
Teamleider gro-up Academie in Nederland
Gezondheid, wellness en fitness, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Fijn systeem

5,0 9 maanden geleden

Pluspunten:

Ze denken met je mee en kijken waar de mogelijkheden liggen tot aanpassing van het systeem

Minpunten:

Een extra beheerderstraining zou fijn zijn.

Tonny
Medewerker Medipoint thuiszorgwinkel in Nederland
Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Explore your brains

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Veel geleerd en bijgewerkt in vrij korte tijd en in eigen tempo.
Op tijdstippen die zelf te bepalen zijn, in privé, ongestoorde, omgeving.

Pluspunten:

Voor mij is het aanbod het belangrijkste voor de studies die ik heb gevolgd met deze software. Een waardevolle aanvulling dat de studies behalve teksten ook andere mogelijkheden bieden om te verduidelijken, zoals geluidss en video fragmenten .

Minpunten:

Soms even goed moeten zoeken waar je iets moeten of waar je verder kunt.

Mike
Medewerker Re-Integratie in Nederland
Facilitaire diensten, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Heel fijn, support is alleen soms lastig te bereiken.

Pluspunten:

Heel fijn gebruiksgemak, makkelijk bruikbaar en fijne succesmanager

Minpunten:

Soms lastig om föhnen aan te passen op de wensen.

Menno
Technische Applicatie beheerder en Business Consultant in Spanje
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Studytube - Elke keer een beetje beter

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Voor mij is niet alles bruikbaar gebleken, maar was dan meer vanuit interesse. Het heeft wel altijd een toegevoegde waarde voor mij gehad.

Pluspunten:

Iedere keer heb je het gevoel weer een stapje verder te zijn - Soms vanwege interesse, soms vanwege toepassing op mijn werk en privé

Minpunten:

Dat is lastig - ik heb veel via Studytube aangeboden gekregen wat uiteindelijk buiten de software op zich verliep - bijvoorbeeld met persoonlijke coaches.

Edwin
Domeinleider Organisatie Ondersteuning in Nederland
Openbaar beleid, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Zeer gebruiksvriendelijk leeermanagement systeem

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Het voordeel is dat we nu alle vormen aan kunnen bieden, de aanwezigheid kunnen volgen, leerlijnen aan kunnen bieden en dat alles in één software oplossing.

Pluspunten:

Het begint al met de eenvoudige koppeling met ons e-HRM systeem (Profit - AFAS) en vervolgens het gemak waarmee je alle leerinterventies aan kunt bieden. Of het nu zelf georganiseerde interne evenementen zijn of online beschikbare trainingen, videos en zelfs externe opleidingsinstituten. Het kan allemaal.

Minpunten:

Er voor waken dat je niet teveel kunt en dus weer veel beheer gaat krijgen.

Wouter
HR Projectmanager in Nederland
Facilitaire diensten, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Goeie combi van content en LMS

4,0 3 maanden geleden

Opmerkingen: Goede begeleiding bij de implementatie en een flexibele aanpak in het aankoopproces.

Pluspunten:

Functionaliteit en integraties met (andere) opleiders

Minpunten:

Je hebt veel keuzes te maken in het aankoopproces.

Reactie Studytube

3 maanden geleden

Thank you for your review Wouter! Valuable feedback helps us to improve our product and services.

Marlot
Customer care Medewerker in Nederland
Consumentendiensten, 10.000+ werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Goede software om kennis op te frissen

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Om kennis op te frissen, is de uitleg kort maar bondig voor mensen met voldoende technische/it achtergrond

Pluspunten:

Goed om kennis op te frissen, basis te leren en vanuit daar verder inhoudelijk op te kunnen bouwen.

Minpunten:

Weinig tot geen interachtie met andere belangrijke programma's die we gebruiken in dagelijkse werkzaamheden. Hoe je deze programma's opstart bijvoorbeeld stapgewijs: begin bij start (linksonderaan van beginscherm) en vanuit daar verder. Voor Teleperformance is het belangrijk dat de 50+ doelgroep ook mee kan komen. Het stap voor stap uitleggen, daarin worden vaak nog dingen vergeten die voor deze doelgroep belangrijk is om de kennis/lesstof te implementeren en toe te passen.

Lotte
Klantbegeleider B2B in Nederland
Meubels, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Altijd leuk!

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Makkelijk programma, ideaal om tussen de ( vrije werk ) uurtjes te doen

Pluspunten:

Altijd leuk om te doen, als ik tijd over heb tijdens de werkuren start ik altijd studytube op

Minpunten:

Ikzelf kan geen minpunten aangeven over studytube

Willem
maintenance manager in Nederland
Logistiek en toeleveringsketen, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Prettige leeromgeving

5,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Prettig, heel fijn om dit binnen het bedrijf te gebruiken

Pluspunten:

prettige leeromgeving goede feedback opties prettig om veel trainingen in delen te kunnen doen fijn om terug te kunnen kijken in trainingen die je gedaan hebt (historie)

Minpunten:

Nog niet echt tegengekomen. De zoekfunctie lijkt soms minder handig te werken.

Cas
Verkoper in Nederland
Meubels, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Wees wijs met Studytube

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Erg duidelijk, dingen die na verloop van tijd vergeten bent, worden weer onder de aandacht gebracht.

Pluspunten:

Belangrijke dingen in het verkoopgesprek, die vergeten zijn. Deze worden weer onder de aandacht gebracht op een duidelijke manier.

Minpunten:

Bepaalde items zijn te lang, en daarom verslapt de aandacht v.b. 2 tot 3 uur. Filmpjes niet in het nederlands

Denise
Productmarketeer in Nederland
Bouw, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Fijn platform om elearnings te doen

4,0 3 jaar geleden

Pluspunten:

-gestructureerde modules -helder overzicht en divers aanbod -interactief met videos

Minpunten:

-vaak doorklikken -scherm schuift dan soms onrustig mee

Francois
Francois
Calculator in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Bouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Leren met Studytube

5,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

Het grote aanbod van micro learnings met name op het gebied van software applicaties, en de integratie met eigen leerinterventies.

Minpunten:

De duur van de diverse microlearnings. Ze duren te lang om even iets snel op te zoeken.

Anne
Sales & Accountmanager in Nederland
Logistiek en toeleveringsketen, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Handige online tool voor extra scholing

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: Goede manier om kennis bij te spijkeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen!

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik, fijn in eigen tijd, en veel keuze!

Minpunten:

het aanbod is zo groot dat ik soms verdwaal in het aanbod

Iines
Iines
Learning Success Manager in Finland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Human Resources, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Intuitive and fastly developing platform

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: I've been working with Studytube for around 4 years now and have seen the platform grow and improve! I'm happy with how fast the development is and feel that it is easy to use and hassle-free!

Pluspunten:

Studytube is intuitive both for the user and the admins! It looks great and is easy to use! They are adding new features continuously, which makes it even more interesting!

Minpunten:

There's a lot of clicking inside course modules and topics. It's not perhaps an issue but I don't see it as a necessity either, so something perhaps they will tackle in upcoming product development releases.

Geverifieerde reviewer
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Hoger onderwijs, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Exchange Knowledge Across Your Company

4,0 3 jaar geleden

Opmerkingen: This is a great tool for sharing company knowledge and job duties across the board.

Pluspunten:

Anyone who works in HR or HR-adjacent knows the struggles of training new hires. Especially for a small business, our knowledge is often very niche. Studytube helps us convey that knowledge across the company to be able to share ideas and training super effectively.

Minpunten:

While I personally love this new way to train and share knowledge, not every employee is computer-savvy. More of an individual-by-individual issue than a problem with Studytube