Nederland Lokaal product

Over Coosto

Coosto is een toonaangevende content- & social media marketing tool die is ontworpen om marketeers te helpen waardevolle content te creëren en te verspreiden.

Meer informatie over Coosto

Pluspunten:

Niet beschikbaar

Minpunten:

Niet beschikbaar

Beoordelingen van Coosto

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,3
Klantenservice
4,6
Functies
4,1
Waar voor je geld
4,2

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

7,9/10

Coosto heeft een totaalscore van 4,2 van 5 sterren op basis van 50 gebruikersreviews op Capterra.

Heb je Coosto eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (50)

Margaret
Sociaal ondernemer in Nederland
Fondsenwerving, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Fan van Coosto

5,0 6 maanden geleden

Opmerkingen: We hebben door Coosto een totaalbeeld van ons werk in één tool. De support is fantastisch. Het is niet het goedkoopste product in de markt, maar z'n geld wel waard.

Pluspunten:

Bij Webmastery zijn we fan van Coosto. We gebruiken alle tools: van listen tot publish en engage. Bij het publishgedeelte maken we gebruik van de postoptimizer (betaal je extra voor). Bij listen van de handige alerts, die sneller zijn dan google alert. Belangrijk als het bv gaat om een kijktip.

Minpunten:

We kiezen soms toch voor het publish gedeelte van platforms zelf, omdat social media platforms niet alle functies ter beschikking stellen. Bv taggen op LinkedIn en video's via Instagram missen mogelijkheden. Ook bij engage blijken bepaalde berichten niet ingeladen te kunnen worden: bv reacties in Facebook groepen en mentions in LinkedIn. Dus dat moet alsnog handmatig. Deze functies zullen concurrenten van Coosto ook niet hebben.

Overwogen alternatieven: OBI Engage

Redenen om over te stappen op Coosto: Het listen-gedeelte (zoeken in alle content op internet) was in Coosto veel uitgebreider en het nam ook content mee van voor de installatiedatum.

Tom
Channelmanager in Nederland
Vervoer/over de weg/per spoor, 10.000+ werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Krachtige tool voor social listening, engagement en reporting

5,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Al jaren een betrouwbare leverancier; prettige, constructieve samenwerking. Coosto denkt met je mee.

Pluspunten:

Tool werkt intuïtief. Al je social kanalen vanuit één overzichtelijk scherm behandelen, volledig customisable. Krachtige scraper waarmee je in een mum van tijd precies díe berichten vindt waar je naar op zoek was door een groot scala aan te gebruiken operators. Eenvoudige reporting o.b.v. zelf in te stellen widgets. Geeft snel inzicht in je prestaties. Goede functionele ondersteuning met altijd snelle reacties vanuit support.

Minpunten:

Functionaliteiten die naar tevredenheid functioneren worden soms vervangen door nieuwe functionaliteit. Dit heeft soms als gevolg dat je bepaalde processen moet herijken. Coosto is hier wel altijd erg behulpzaam en betrokken bij.

Kristel
Managing partner in Nederland
Public relations en communicatie, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Onmisbare tool voor betekenisvolle en effectieve content!

5,0 6 maanden geleden

Opmerkingen: Bij de start krijg je een fijne training en bij vragen krijg je snel reactie. De tool is continu in ontwikkeling en er komen steeds meer handige features bij. Ik ben groot fan!!

Pluspunten:

Het is een totaalpakket! Van luisteren wat jouw doelgroep bezighoudt, inspiratie voor content opdoen én tips hoe je je boodschap het beste brengt, tot data vergaren om je content continu te verbeteren.

Minpunten:

Ik zou er geen kunnen bedenken, eerlijk waar niet!

Samira
communicatiemedewerker in Nederland
Hoger onderwijs, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Review Coosto

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Ik vind het erg fijn dat ik via Coosto eigenlijk bijna alles kan doen wat betreft social media. Ik hoef niet meer per account in te loggen, posts te plannen en te engagen.

Pluspunten:

De belangrijkste voordelen voor ons is dat je op een gemakkelijke manier post kan inplannen. Wij werken met veel accounts, waardoor je vaak het overzicht een beetje kwijt bent. Daarnaast kan je vanuit Coosto engagen op een gemakkelijke manier, zonder te hoeven inloggen op alle accounts. Alles kan vanuit één plek.

Minpunten:

Ik vind het onhandig dat ik bijvoorbeeld geen stories of reels kan inplannen. Ik weet dat dit te maken heeft met wat de platforms toelaten, maar het zou voor ons een grote stap zijn. Ook omdat alle platformen steeds meer nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Wat betreft nieuwe functionaliteiten van social platformen: zodra we de toegang krijgen om dit soort features in ons product te gaan aanbieden, zijn we er als de kippen bij!

Svenja
Social Media Expert in Nederland
Marketing en reclame, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Fijne tool!

4,0 6 maanden geleden

Pluspunten:

- Handig overzicht van toekomstige social media berichten - Mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere accounts - Mogelijkheid tot toevoegen van verschillende labels aan berichten - Mogelijkheid tot het maken van rapportages - Inzicht in de markt

Minpunten:

- Niet alle functies voor het plaatsen van berichten wordt ondersteund, waardoor sommige dingen nog steeds handmatig geplaatst moeten worden

Silke
Contentspecialist in Nederland
Burgerlijke en maatschappelijke organisatie, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Uitgebreide opties, goede klantenservice!

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Makkelijk inplannen van content, alle nuttige informatie op 1 website, makkelijk samenwerken met het team

Minpunten:

Ik zou meer willen optimaliseren: een lijstje met opgeslagen hashtags kunnen aanklikken ipv steeds uit eigen bestanden kopiëren en plakken, concept captions, misschien een mediabibliotheek.

Overwogen alternatieven: Meta for Business en Hootsuite

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Heel erg bedankt voor je positieve woorden, Silke. Die tips voor nieuwe functionaliteiten in Coosto waarderen we ook zeker. Nemen we mee!

Laurens
Operationeel directeur in Nederland
Online media, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Software as a service voor optimaal gebruikersgemak, dat is Coosto voor ons!

5,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Wij gebruiken Coosto inmiddels alweer langer dan een jaar, en dat bevalt! Het koppelen, beheren en toevoegen van subprojecten is in een handomdraai gebeurd. Mocht je er even niet uitkomen? Geen enkel probleem, want de customer care van Coosto rocks! Actie, reactie en we kunnen door. Gewoon goed geregeld, daar houden we van!

Pluspunten:

De toepassingen van Coosto zijn continu in beweging. Wekelijks worden er updates uitgevoerd aan het systeem en dat resulteert in steeds betere functionaliteiten.

Minpunten:

Het enige wat hopelijk in de toekomst toegevoegd gaat worden is het geautomatiseerd plaatsen van meerdere afbeeldingen op LinkedIn. Een eerste stap zou kunnen zijn om via een notificatie meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen, zoals nu ook voor Instagram de handelswijze is. Fingers crossed en hopen dat deze functionaliteit in de toekomst geboden gaat worden!

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Hi Laurens, top dat je tevreden bent over Coosto. Het automatisch publiceren van meerdere afbeeldingen op LinkedIn zou zomaar eens binnenkort geïntroduceerd kunnen worden...;) Update 2-2-2022: We hebben de gevraagde functionaliteit inmiddels toegevoegd aan Coosto! :)

Femke
Social Media Redacteur in Nederland
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Positieve indruk van Coosto

4,0 6 maanden geleden

Pluspunten:

Coosto bundelt verschillende functionaliteiten, waardoor de tool veelomvattend is. Dat mist bij sommige concurrenten. Zowel voor contentplanning, (omgevings-)analyse en monitoring als webcare gebruiken wij deze tool! De ondersteuning vanuit Coosto is fijn, ze denken met je mee en helpen je waar nodig.

Minpunten:

Helaas zijn de mogelijkheden op sommige vlakken beperkt, zoals het taggen van personen op LinkedIn. Dit is helaas nog niet mogelijk. Gelukkig worden verbeterpunten vaak opgepakt en meegenomen in nieuwe updates. Ook is het jammer dat input vanuit Coosto niet eenvoudiger naar andere software overgebracht kan worden.

Femke
Webcare specialist in Nederland
Detailhandel, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Overzichtelijk en snel

5,0 6 maanden geleden

Pluspunten:

Alle berichten en reviews komen samen in één portaal, Coosto. Voor ons scheelt dit alle aparte kanalen openen en bijhouden en daarvoor kunnen we Coosto de hele dag open laten staan en snel checken of er nieuwe berichten binnen gekomen zijn. Je kan ook filteren dat je berichten ziet die de bedrijfsnaam vermelden, zonder dat ze je taggen. Heel handig.

Minpunten:

Soms gooit Coosto onze koppeling met facebook er half uit waardoor niet alle instagram kanalen in coosto goed staan. Dit moeten we dan verversen en daarna staat het weer goed.

Wouter
Medewerker klantrelatie in Nederland
Verzekeringen, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Gebruikerservaring medewerker webcare

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Zeer positief

Pluspunten:

Coosto kan door middel van zoektermen op socialmedia vinden wat er over het bedrijf, product en dienstverlening wordt geschreven. Hierop kan dan op worden gereageerd geanticipeerd. Er kunnen goede kwalitatieve rapportages worden uitgedraaid. Het sentiment is heel goed meetbaar vanuit deze rapportages.

Minpunten:

In de engagement zijn de berichten niet op datum te rangschikken

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Hi Wouter, superfijn dat je tevreden bent over Coosto. Ik weet niet precies wat je bedoelt met het sorteren op datum van berichten in Engage. Dat zou namelijk wel moeten kunnen. Ik zal je Customer Success Manager vragen om hierover even contact met je op te nemen.

Marli
Communicatie adviseur en online mediaspecialist in Nederland
Geestelijke gezondheidszorg, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Fijne software die het werk makkelijker maakt

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

De gemakkelijkheid waarmee je door Coosto je verschillende social media kanalen kunt beheren, is fantastisch. Daarnaast biedt het ook hele fijne aanvullende functionaliteiten, zoals het goed kunnen monitoren van wat er speelt, het onderhouden van de webcare en het snel en makkelijk inzien van verschillende soorten statistieken.

Minpunten:

In enkele gevallen zijn er na de implementatie van nieuwe functionaliteiten technische storingen. Ook komen deze wel eens random voor in bijvoorbeeld het willen instellen van bepaalde data. Dit is wel altijd snel weer opgelost.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Dank je wel voor je review, Marli :)

Dries
communicatie ambtenaar in België
Openbaar beleid, 501-1.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Tool met veel mogelijkheden

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Overzichtelijke en eenvoudige 'engage' functie. Het overzicht van de verschillende media kanalen biedt veel voordelen. Je kan makkelijk al jouw media opvolgen en communiceren met klanten vanop 1 scherm. Uitgebreide reporting functie met allerlei mogelijkheden om jouw campagnes en berichten op te volgen.

Minpunten:

Bepaalde functionaliteiten/berichten werken niet of zijn niet zichtbaar in 'engage'. Dan moet je alsnog het originele bericht opzoeken. Publish functie heeft voor ons minder nut, aangezien facebook business dit ook voorziet.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Dank je wel voor de review, Dries. Mocht je het idee hebben dat een bericht onterecht ontbreekt in Engage, kun je contact opnemen met ons Supportteam. Ze kijken graag met je mee, en kunnen de Engage-feeds eventueel voor je aanpassen.

Madelon
Marketing Manager in België
Groothandel, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Super fijn social media mangagingsysteem voor groot en klein bedrijf

5,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Ik werk al enkele jaren met Coosto (bij verschillende bedrijven) en het bevalt me heel goed. Als beheerder van de social media kanalen binnen het bedrijf geeft het me goed overzicht, biedt het effectiviteit en tijdwinst en kan ik gemakkelijk rapportages maken.

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, fijne rapportages

Minpunten:

Op dit moment ervaar ik geen nadelen binnen de tool.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Daar doen we het voor, Madelon! En goed nieuws: we blijven Coosto doorontwikkelen, dus er komen in de toekomst nog veel meer handige functionaliteiten aan.

Wendy
Consulent Communicatie in België
Wetgevende ambten, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Review W Truyens (PZ CARMA)

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: het klaarzetten van posts / ideeen in de social media agenda zodat het diensthoofd deze kan nagaan en goedkeuren (eventueel een aanpassing doen). het inplannen spaart veel tijd uit. Jammer dat het gebruik van Instagram in Coosto niet zo goed werkt. Ook bij het plaatsen van story's ben je beperkt indien je coosto gebruikt.

Pluspunten:

Product is redelijk gemakkelijk in gebruik. Klantendienst is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Duidelijk overzicht van de sociale media planning. Inhaakkalender ook een pluspunt.

Minpunten:

gebruik van instagram in de coosto app werkt voor ons niet naar behoren. Post worden vaak niet gepost. Het feit dat je af en toe de connectie terug moet leggen is ook een minpunt.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Dank je wel voor de review, Wendy. We blijven werken aan het uitbreiden van onze functionaliteiten, ook op het gebied van Instagram. Wanneer het externe tools (zoals Coosto) mogelijk wordt gemaakt om direct Stories te posten, gaan we er zeker mee aan de slag!

Kristel
Online marketeer in Nederland
Vrije tijd, reizen en toerisme, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Tevreden gebruiker

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Coosto is een aanrader voor iedere marketeer die meerdere social media kanalen en review websites bij moet houden. Alle berichten komen binnen op dezelfde plek, dit maakt het overzichtelijk. Reageren op opmerkingen, privéberichten, reviews en het creëren en inplannen van posts in dezelfde tool is ideaal. Kortom, een tevreden gebruiker!

Minpunten:

Voor WhatsApp moet je flink bijbetalen, dat is het grootste nadeel vind ik.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Wij zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn! Dank voor je positieve review, Kristel!

Darius
Marketing- en Communicatiemedewerker in Nederland
Evenementenbureaus, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Easy to learn, hard to master

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Coosto scheelt enorm veel tijd doordat je niet hoeft te schakelen tussen alle platforms.

Pluspunten:

Alles op één plek hebben is ideaal. Het geeft veel overzicht.

Minpunten:

Sommige bestanden (foto, video) zijn niet te uploaden via Coosto maar moeten via het platform zelf. Niet alle cijfers komen overeen met de platforms zelf. Het gebruik van de statistieken is niet heel gebruiksvriendelijk met het opzetten ervan, dat kan makkelijker.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Goed dat je aanstipt waar we nog verder in kunnen verbeteren, Darius. We nemen jouw punten zeker mee om Coosto nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we daarbij deels afhankelijk zijn van de mogelijkheden die de social media platformen aan externe tools zoals Coosto bieden (qua foto- en video-upload). Neemt niet weg dat we elke kans op verbetering met beide handen zullen aangrijpen!

Eva
Coordinator Verkoop & Marketing in Nederland
Bouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Alles in een oogopslag

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Ik vind het een fijn en overzichtelijk programma, zeker wanneer je in een team werkt. Iedereen ziet alles in een oogopslag en het is heel gebruiksvriendelijk.

Pluspunten:

Het is super fijn dat wanneer je facebook pagina's onder je hoede hebt, je maar 1 post hoeft te maken en die overal kunt plaatsen. Je ziet heel handig wat er die dag/week/maand gedaan is.

Minpunten:

Je zou moeten kunnen filteren op memo's. Wanneer ik een rapportage maak voor een bepaalde pagina worden ALLE memo's geladen terwijl die niet van toepassing zijn op die pagina. Heel irritant.

Jordi
Online Marketeer in Nederland
Hoger onderwijs, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Goede tool die doet wat 'ie moet doen!

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Deze tool biedt een compleet pakket om je social media te managen, van publiceren tot webcare, tot het afstruinen van het internet naar mensen die praten over jouw bedrijf. De modules sluiten goed op elkaar aan , wat het prettig maakt om ermee te werken. Social media koppelen gaat naadloos.

Minpunten:

De listen-module is moeilijk te doorgronden op sommige momenten als je niet dagelijks met deze software aan de slag gaat om zoekquery's te bouwen. Het duurt dus echt wel even voor je dit onder de knie hebt en dan nog zul je jezelf af en toe afvragen waarom je geen tot weinig zoekresultaat ziet.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Dank voor je review, Jordi! Goed om te lezen dat je de integratie van de verschillende onderdelen van Coosto prettig vindt werken. Daarnaast willen we graag dat iedere marketing- en communicatieprofessional moeiteloos inzichten uit Coosto kan halen. We blijven daarom hard werken aan de gebruiksvriendelijkheid van onze tool.

Maria
Klant & Communicatie in Nederland
Nutsbedrijven, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Optimale samenwerking tussen afdelingen dankzij Coosto

4,0 6 maanden geleden

Opmerkingen: Gebruiksvriendelijk, compleet, gemak

Pluspunten:

Webcare en social media beheer kunnen eenvoudig via dezelfde tool plaatsvinden. Nieuwe collega's zijn snel ingewerkt. Dit maakt dat wij kortere lijnen ervaren en veel gebruiksgemak. Ook de rapportage functionaliteiten zijn echt een meerwaarde!

Minpunten:

Voor iedere nieuwe gebruiker komt een fee per maand bij.

Thijs
Social Media Manager in Nederland
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Fijne tool voor social media managers

5,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Geïntegreerd pakket voor social listening, publishing en webcare Nederlandse basis, dus makkelijk communiceren met de helpdesk Integratie met modules voor RTV en printmedia mogelijk Uptodate met de mogelijkheden die de social platforms bieden

Minpunten:

De app van Coosto mist functionaliteit en is niet altijd even stabiel

Rianne
Communicatieadviseur in Nederland
Hoger onderwijs, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Handige tool

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Coosto helpt mij om op een eenvoudige manier vooraf berichten in te plannen. Zo behoud je het overzicht en kun je de content van de berichten beter stroomlijnen.

Minpunten:

Coosto biedt ook tools om berichten en interactie op social media te kunnen monitoren. Dit goed instellen en ook daadwerkelijk gebruiken in de dagelijkse praktijk, vraagt wat oefening en tijd. Heb je die tijd en ben je een beetje handig, dan heeft het zeker meerwaarde.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Dank je wel voor de positieve recensie, Rianne. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben bij het instellen van onze Listen-omgeving, dan kun je ook altijd contact opnemen met je Customer Success Manager of het Supportteam. Ze helpen je graag verder op weg!

Esther
Social media marketeer in Nederland
Automotive, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Een bruikbare tool met veel nieuwe elementen

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Goed klantencontact en een hele goede tool. Veel mogelijkheden.

Pluspunten:

Het vooruit plannen van berichten en het verwerken van resultaten in een direct rapport is een groot pluspunt van Coosto. Daarnaast is de mogelijkheid om het contact met de volgers middels engage te houden, erg belangrijk.

Minpunten:

Bij het inplannen van een Instagrambericht kunnen er niet meer dan 1 foto worden toegevoegd.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Hi Esther, fijn dat je zo tevreden bent over onze tool!

Manon
Social Media Manager in Nederland
Vrije tijd, reizen en toerisme, 5.001-10.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Fijn in gebruik

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Fijn contact, fijne inzichtelijke tool en uitzicht op nog meer functies die ons gaan helpen.

Pluspunten:

Makkelijk in gebruik, tool spreekt voor zich. Ook veel inzichten en zoals aangekondigd extra functies om het resultaat te verbeteren.

Minpunten:

Soms zijn de analyses niet geheel compleet/inzichtelijk of kloppen ze niet. Bovendien zijn sommige functies niet te gebruiken, ligt niet bij tool zelf maar bij mediakanalen anzich.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Hi Manon, dank voor je recensie. We werken er hard aan om alle analyses compleet en accuraat te houden. Hopelijk merk je snel dat deze foutjes niet meer optreden.

Jessie
Content Marketeer in Nederland
Schoolleiding, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Uiterst handige tools voor social media planning en rapportages

4,0 8 maanden geleden

Opmerkingen: Het inplannen van de content op de social kanalen en de automatische plaatsing is heel erg fijn en overzichtelijk. Daarbij is het gemakkelijk om alle cijfers snel terug te halen en de rapportages in orde te maken.

Pluspunten:

Inplannen van de content voor de social kanalen. De rapportages zijn gemakkelijk te maken. Erg gebruiksvriendelijk

Minpunten:

LinkedIn tagging met personen is nog niet mogelijk. Instagram Stories creatietool en uploaden is er niet.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Daar zijn wij dan weer uiterst tevreden mee. Je kunt ervan op aan dat wij Coosto blijven doorontwikkelen!

Berry
Stagiar in Nederland
Omroepen, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Review Berry

4,0 8 maanden geleden

Pluspunten:

Het kunnen inplannen van posts op meerdere kanalen. Het overzicht dat je hebt tussen alle post, in één oogopslag. En de combinaties die je in de kalender kunt zetten tussen meerdere kanalen/omroepen waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt.

Minpunten:

Ik heb geen grote nadelen ondervonden tijdens het werken met Coosto. Wel krijg ik af en toe een mailtje met de boodschap dat een bericht niet kan worden gepubliceerd. Wanneer ik dan voor de zekerheid even kijk, blijkt vaak dat het bericht alsnog is geplaatst. Het zou misschien fijn zijn om hier dan een bevestiging van te ontvangen.

Reactie Coosto

8 maanden geleden

Hi Berry, fijn dat je jouw ervaring met Coosto wilde delen! Die e-mailnotificatie zou je inderdaad alleen moeten krijgen als het bericht niet gepubliceerd is - omdat een account bijvoorbeeld ververst moet worden. Ons Support-team kijkt graag met je mee, mocht dit in de toekomst nog een keer gebeuren.