AppSuite Touch Screen Software reviews

door eyefactive

Filteren op:

Gemiddelde scores

  • In totaal
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Klantenservice
    5/5

Over AppSuite Touch Screen Software

Digital signage tool that enables content management customizations through drag-and-drop interface and kiosk terminals.

Meer informatie over AppSuite Touch Screen Software

11 reviews worden weergegeven

Nurcan D.
Projektmanagement | Vetriebsassistenz
Mediaproductie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    Zonder beoordeling
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016

"Perfect app interactive app for our needs"

Opmerkingen: We are using different apps from eyefactive and we are more than happy with the solutions.
The overall ease of use is very intuitive and especially for people who don't have a technical background. The tools are responsive and it is fun to use the apps.
Very well thought-out design through all the apps.

Pluspunten: Ease to use, well designed, very intuitive.

Minpunten: No cons or anything to mention.

  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
Matthias W.
CEO
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-6-2017

"Amazing interactive signage solutions with advanced B2B multiuser touchscreen software"

Pluspunten: - Amazing interactive signage solutions that engage customers
- Use at point of sale and information, trade shows and events, public spaces and transport
- Advanced software technology for high resolution touchscreens and videowalls
- Customizable touchscreen apps
- Multipurpose app categories
- Combination of apps
- Multiuser software technology
- Combine and start multiple apps simultaneously
- Ease of use: No programming skills required

Minpunten: Interactive digital signage software is a growing market, so awareness for benefits and usecases needs to get higher.

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 20-6-2017
Julian V.
Werkstudent
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    8/10
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 20-6-2017
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 20-6-2017
Geverifieerde reviewer
Senior Sales & Project Manager
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 20-6-2017

"Pretty awesome piece of software"

Pluspunten: The customization is extremely remarkable compared to similar software.
You can work together with a couple of different persons at the same time on one device.

Minpunten: I would prefer some more "business-related" apps in order to support the cooperation between the teams

  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 20-6-2017
Philip S.
Head of Hardware Research & Developement / CTO
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    9/10
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 15-5-2017
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 15-5-2017
Benjamin D.
Marketing en reclame
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    Zonder beoordeling
  • Functies en functionaliteit
    Zonder beoordeling
  • Klantenondersteuning
    Zonder beoordeling
  • Waar voor je geld
    Zonder beoordeling
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
Carsten H.
Founder
Computerhardware, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    Zonder beoordeling
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
Odannis A.
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 16-1-2019
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 16-1-2019
Diana W.
Product Manager Solutions
Evenementenbureaus, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: Gratis proef
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    Zonder beoordeling
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 12-1-2016
Irina T.
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    5/5
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    5/5
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    10/10
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 22-6-2017
  • Bron van de reviewer 
  • Bron: GetApp
  • Beoordeeld op 22-6-2017
Christopher H.
Projektmanager
  • Totaalscore
    5/5
  • Gebruiksgemak
    5/5
  • Functies en functionaliteit
    Zonder beoordeling
  • Klantenondersteuning
    5/5
  • Waar voor je geld
    Zonder beoordeling
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling
    Zonder beoordeling
  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 3-2-2016

"Innovative multiuser apps"

Opmerkingen: eyefactive's multiuser technology based apps are amazing! They enable us to realize spectacular interactive solutions in combination with our multitouch touch screens. pros: true multitouch support, multiuser control, apps are highly performant cons: settings a little too complex

Antwoord van de leverancier

van eyefactive op 4-2-2016

Thank you for your feedback!

  • Bron van de reviewer 
  • Beoordeeld op 3-2-2016