Amazing interactive signage solutions with advanced B2B multiuser touchscreen software

Beoordeeld op 20-6-2017
Matthias W.
CEO
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer 
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Waarschijnlijkheid van aanbeveling:
Niet waarschijnlijk Zeer waarschijnlijk

Pluspunten: - Amazing interactive signage solutions that engage customers
- Use at point of sale and information, trade shows and events, public spaces and transport
- Advanced software technology for high resolution touchscreens and videowalls
- Customizable touchscreen apps
- Multipurpose app categories
- Combination of apps
- Multiuser software technology
- Combine and start multiple apps simultaneously
- Ease of use: No programming skills required

Minpunten: Interactive digital signage software is a growing market, so awareness for benefits and usecases needs to get higher.

Perfect app interactive app for our needs

Beoordeeld op 12-1-2016
Nurcan D.
Projektmanagement | Vetriebsassistenz
Mediaproductie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld

Opmerkingen: We are using different apps from eyefactive and we are more than happy with the solutions.
The overall ease of use is very intuitive and especially for people who don't have a technical background. The tools are responsive and it is fun to use the apps.
Very well thought-out design through all the apps.

Pluspunten: Ease to use, well designed, very intuitive.

Minpunten: No cons or anything to mention.

Beoordeeld op 20-6-2017
Julian V.
Werkstudent
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Waarschijnlijkheid van aanbeveling:
Niet waarschijnlijk Zeer waarschijnlijk

Pretty awesome piece of software

Beoordeeld op 20-6-2017
Geverifieerde reviewer
Senior Sales & Project Manager
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Waarschijnlijkheid van aanbeveling:
Niet waarschijnlijk Zeer waarschijnlijk

Pluspunten: The customization is extremely remarkable compared to similar software.
You can work together with a couple of different persons at the same time on one device.

Minpunten: I would prefer some more "business-related" apps in order to support the cooperation between the teams

Beoordeeld op 15-5-2017
Philip S.
Head of Hardware Research & Developement / CTO
Informatietechnologie en -diensten, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Waarschijnlijkheid van aanbeveling:
Niet waarschijnlijk Zeer waarschijnlijk
Beoordeeld op 12-1-2016
Benjamin D.
Marketing en reclame
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
Gebruiksgemak
Functies en functionaliteit
Klantenondersteuning
Waar voor je geld

Innovative multiuser apps

Beoordeeld op 3-2-2016
Christopher H.
Projektmanager
Bron van de reviewer 
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
Waar voor je geld

Opmerkingen: eyefactive's multiuser technology based apps are amazing! They enable us to realize spectacular interactive solutions in combination with our multitouch touch screens. pros: true multitouch support, multiuser control, apps are highly performant cons: settings a little too complex

Antwoord van de leverancier

van eyefactive op 4-2-2016

Thank you for your feedback!

Beoordeeld op 12-1-2016
Carsten H.
Founder
Computerhardware, 13-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Beoordeeld op 16-1-2019
Odannis A.
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Beoordeeld op 12-1-2016
Diana W.
Product Manager Solutions
Evenementenbureaus, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: Gratis proef
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Beoordeeld op 22-6-2017
Irina T.
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer 
Bron: GetApp
5/5
In totaal
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
Functies en functionaliteit
5 / 5
Klantenondersteuning
5 / 5
Waar voor je geld
Waarschijnlijkheid van aanbeveling:
Niet waarschijnlijk Zeer waarschijnlijk