Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Nederland Lokaal product

Tool2match reviews

4,6 (19) Schrijf een review! Nederland Lokaal product

Over Tool2match

Tool2match is een Nederlands online recruitment systeem, volledig AVG proof.

Meer informatie over Tool2match

Pluspunten:

Niet beschikbaar

Minpunten:

Niet beschikbaar

Beoordelingen van Tool2match

Gemiddelde score

Gebruiksgemak
4,6
Klantenservice
4,9
Functies
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
4,9

Waarschijnlijkheid van aanbeveling

9,1/10

Tool2match heeft een totaalscore van 4,6 van 5 sterren op basis van 19 gebruikersreviews op Capterra.

Reviews filteren (19)

Sorteren op

Heb je Tool2match eerder gebruikt?

Deel je ervaringen met andere softwarekopers.

Reviews filteren (19)

Marcel
Recruiter in Nederland
Informatietechnologie en -diensten, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Tool2Match ideaal recruitmentsysteem

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Vanaf de eerste kennismaking en uitleg over het gebruik ben ik verrast over het gemak en de veelzijdigheid van tool2match. In mijn ogen krijg je heel veel voor weinig. Bovendien helpen ze met implementeren en wordt je goed wegwijs gemaakt. Terwijl het systeem zelf echt heel gebruiksvriendelijk is.
De implemtatie ging goed en vlot, de gebruikers krijgen nog instructie en ook via webinars wordt je op de hoogte gehouden over gebruik en intwikkelingen in het verld. Als gezegd doet het alles en meer dan je van een ATS mag verwachten. Het maakt mijn werk zoveel makkelijker terwijl het voldoet aan de AVG. Het proces is makkelijk en per vacature in te richten. Delen is makkelijk en ook kan je met kandidaten communiceren via de App. Het is echt een heel fijne toepassing.

Pluspunten:

Het is makkelijk en snel te implementeren, te integreren met nagenoeg elke website, het is super makkelijk te gebruiken, je kan meten wat het effect is van ingezette werving, stakeholders zijn makkelijk te betrekken, het is meteen google for jobs ready én vacatures worden direct op Indeed doorgeplaatst.

Minpunten:

Je kan het niet gebruiken als multiposter, het is niet geintegreerd met HR systemen.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Marcel, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We kunnen vaak wel koppelen, echter dit is maatwerk. Mochten er nog specifieke behoeftes zijn, laat het ons gerust weten via [email protected]. Verder nemen we je tip qua multiposten zeker mee binnen onze ontwikkelingen! Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Valerie
Secretaresse HR&CA in Nederland
Biotechnologie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

T2M levert goede diensten en is een fijn programma om mee te werken.

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Wij hadden een goed systeem waarin we alles registreerden en konden terug vinden. Dit ouderwetse systeem van een Excel overzicht, het digitaal opslaan van alle stukken en het op papier rouleren van de te beoordelen CV's bleek bijna naadloos in T2M te passen. De implementatie werd goed begeleid door een dedicated medewerker en wensen / problemen werden zo snel als mogelijk geimplementeerd / opgelost. Het gebruik van T2M en de uitleg aan de interne gebruikers (hetzij stakeholders, hetzij gebruikers was eenvoudig en hun terugkoppeling was dat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is.
Kortom; in mijn 30+ jaar als secretaresse waarin ik diverse programma's geimplementeerd heb zien worden en heb moeten leren gebruiken, ben ik nog niet eerder zo'n prettig systeem tegen genkomen. Ik kan het programma/systeem aan iedereen aanraden.

Pluspunten:

Groot gebruikers- en beheergemak. Overzichtelijk en duidelijk. Zeer goede ondersteuning van de back office. AVG proof Gemelde 'nice to haves' die het gebruiksgemak of de duidelijkheid vergroten, worden snel geimplementeerd.

Minpunten:

Wanneer je in een sollicitant bezig bent, kun je het veld niet opzij schuiven om iets over een andere sollicitant in T2M te checken. Dit maakt dat je bijvoorbeeld een brief waar je aan bezig bent, moet sluiten (weggooien) om iemand te helpen die met een vraag over een sollicitant binnen loopt om daarna overnieuw met de brief te beginnen.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Valerie, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over TOOL2MATCH. Bedankt voor de tip! Ik heb het direct bij ons ontwikkelingsteam neergelegd. We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Danielle
Recruitment Manager in Nederland
Human Resources, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Tool2match. Gebruiksvriendelijk, op elke doelgroep aansluitbaar en een grote hulp bij recruitment

5,0 11 maanden geleden

Pluspunten:

Wat ik heel fijn vind is dat je veel mogelijkheden hebt met de inrichting en het gemakkelijk te intergreren is met een eigen website of een mooie nieuwe werken bij website. Je kan elk sollicitatieformulier anders inrichten waardoor elke doelgroep laagdrempelig kan solliciteren. Ook heb je de mogelijkhed om goed door te meten waar je sollicitaties vandaan komen, zodat je een volgende keer een gerichtere aanpak kan kiezen en daardoor minder geld uit geeft.

Minpunten:

Op dit moment nog geen nadelen. Wanneer je iets ondervind waar je tegenaan loopt, kan ik dit aangeven bij de product owner en kan daar ook een oplossing voor gezocht worden tijdens een update. Dat maakt het zo prettig. Ze denken met je mee bij eventuele verbeteringen die jou werk weer gemakkelijker maakt.

Tjalien
Ondernemer in Nederland
Werving en selectie, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Pragmatische recruitment software voor MKB organisaties

5,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Gemakkelijk werven, een efficiënte en professionele sollicitatieprocedure, AVG proof, alles op 1 plek bewaren, scheelt veel tijd

Pluspunten:

Makkelijk te integreren met bestaande websites dan wel te combineren met een werkenbij site. Makkelijk om vanuit dit systeem vacatures te delen online op diverse kanalen, deze worden hierdoor beter vindbaar. Fijne rapportage tool zodat je kunt zien welke van je wervingsacties meer of minder succesvol waren. En handig om kandidaten te volgen in proces, over profielen te communiceren en vacaturehouders of stakeholders. Fijn dat het is gebouwd voor de organisatie die voor zichzelf wil werven. (Niet voor een recruitmentbureau dat voor een heel klantenbestand werft.)

Minpunten:

Er zijn net wat upgrades gedaan waardoor die eigenlijk zijn weggevallen. Als je kijkt naar prijs-kwaliteitverhouding zijn er eigenlijk geen nadelen.

Willem
Consultant Recruitment & Employer Branding in Nederland
Human Resources, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Super tevreden!

4,0 11 maanden geleden

Opmerkingen: Positief! Als er al iets is staan ze meteen klaar om je te helpen en lossen ze het vaak nog dezelfde dag voor je op. Niet alles is perfect, maar vergeleken met concurrenten is Tool2Match heel goedbereikbaar en persoonlijk servicegericht.

Pluspunten:

In mijn werkzaamheden als consultant kan ik klanten via de rapportenpagina adviezen geven die gegrond zijn op hun data. Deze tool helpt mij als adviseur conclusies trekken waardoor ik met de klant samen keuzes maken voor de toekomst. Daarnaast helpt het mij om structuur aan te brengen in mijn werkzaamheden, wat ik erg belangrijk vind en ook veel tijd scheelt. Het overzicht per vacature, de kandidatenkaart en de verschillende fases helpen mij hierbij zodat ik zeker weet dat elke kandidaat de aandacht krijgt die hij of zij verdient!

Minpunten:

Mijn klanten die niet standaard gebruik maken van Tool2Match zien bepaalde functies niet, waardoor het systeem te weinig toegevoegde waarde heeft. Je moet daarom elke klant opnieuw 'opvoeden' om het systeem goed te gebruiken. Een voorbeeld daarvan is al de beoordelingen, fasebeheer, standaard uitnodigingen en afwijzingen.

Giovanni
Recruiter in Nederland
Human Resources, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Tool2Match is essentieel voor je recruitmentproces

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Tool2Match draagt bij aan een AVGproof werving en selectieproces. Het zorgt voor rust en structuur in de kandidatenstroom. Als werkgever weet je precies hoeveel kandidaten je op je vacatures hebt en via welke wervingskanalen deze afkomstig zijn.

Pluspunten:

Vacatures makkelijk plaatsen en volgen. Overzicht in werving en selectie. Directe koppeling met Indeed en Google for Jobs. Makkelijke integratie met je eigen werken-bij site. Weten hoeveel mensen je je vacature zien en wat de conversie aan sollicitanten is. Meten=Weten.

Minpunten:

Gedurende het gebruik en inzet van Tool2Match valt het gebruiksgemak op.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Giovanni, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze recruitmentsoftware. Meten is inderdaad weten, en we blijven hierin altijd ontwikkelen. Met goede rapportages leer je je proces steeds beter begrijpen, zodat je goed kan bijsturen en optimaliseren. Bij vragen kan je altijd bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Jolien.

Marloes
HR Advisor in Nederland
Machinebouw, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Een fijn werving en selectieprogramma, overzichtelijk en makkelijk in gebruik

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Ik maak met veel gemak al ruim 2 jaar gebruik van deze software, ook de managers in de organisatie vinden het gemakkelijk in gebruik. Geen zorgen om AVG regels.

Pluspunten:

Overzichtelijk, makkelijk in gebruik, eenvoudig te koppelen aan je eigen website

Minpunten:

geen koppeling met ons personeelssysteem

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Marloes, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn te horen dat je na 2 jaar nog altijd zo enthousiast bent over TOOL2MATCH. Bedankt voor het delen van je ervaring. Er zijn wel mogelijkheden tot het koppelen met andere systemen, dit is echter wel maatwerk. Mocht je hier interesse in hebben, stuur jouw wensen naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op. Met hartelijke groet, Saskia

Peter
Director HR in Nederland
Groothandel, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Zicht op jouw recruitmentproces

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Stapels CV's en beoordeling zijn van je bureau verdwenen.
Heerlijk om mee te werken. Niet te uitgebreid waardoor je ook niet hoeft te betalen voor onnodige features.
Implementatie werd door deskundige medewerkers Primatch goed begeleid.
Tot nu toe geen spijt van de aanschaf.

Pluspunten:

Snel overzicht van de vacature status en de CV database. Hiring managers kunnen zelf de status of procesflow volgen waardoor hoeveelheid communicatie en mailverkeer wordt geminimaliseerd. Duidelijke lay-out.

Minpunten:

Te veel verplichte informatie om extra CV's in te voeren in de database.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Peter, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Momenteel zijn voornaam, achternaam, telefoonnummer en het e-mailadres verplicht. Wij denken ook dat dit belangrijke informatie is (buiten het CV om) om later kandidaten nog eens te bereiken. Mocht je daar ideeen over hebben, mag je deze altijd met ons delen via [email protected]. We staan altijd open voor goede ideeen. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Sanne
HR Representative in Duitsland
Machinebouw, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Fijn programma

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Het is makkelijk en toegankelijk voor alle partijen die ermee werken. Het geeft een goed overzicht van de kandidaten. Wij gebruiken het dagelijks.

Pluspunten:

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken programma. Ook recruiters kunnen er gemakkelijk kandidaten inzetten.

Minpunten:

Als je op het profiel van een kandidaat staat kan je niet zien op welke functie hij/zij gesolliciteerd heeft wat verwarrend kan zijn als je veel vacatures open hebt staan.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Sanne, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je al meer dan 2 jaar gebruikt maakt van TOOL2MATCH en nog steeds zo tevreden bent. Bedankt voor de tip! Ik heb het direct bij ons ontwikkelingsteam neergelegd. We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Marten
CTO in Nederland
Computersoftware, 2-10 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

Heel fijn en overzichtelijk systeem, met fijne mensen erachter voor als je vragen of tips nodig hebt

5,0 9 maanden geleden

Opmerkingen: Ik merk gewoon dat we nu op 1 punt alle kandidaten kunnen beheren, zonder heen en weer mailen van CV's. Bovendien komen de CV's dan niet her en der in mapjes, wat qua AVG eigenlijk niet echt mag. Het zit in een systeem; en de CV is een preview. Ook zit er een automatische opschoonfunctie in van kandidaten.

Pluspunten:

Het is echt ontwikkeld vanuit de branche, de makers weten gewoon wat er bij komt kijken als je mensen werft. Daarnaast bieden ze ook allerlei mogelijkheden om je te helpen in het gebruik. Niet alleen qua uitleg (spreekt redelijk voor zich eigenlijk), maar juist ook hoe je de teksten het beste schrijft, en hoe je je vacatures onder de aandacht brengt.

Minpunten:

Heb niet echt iets noemenswaardig. Ja ik vond in het begin sommige schermen wat rommelig ogen, maar twee weken na gebruik hadden ze een grote update doorgevoerd die alle schermen helemaal strak hebben getrokken, ziet er echt mooi uit sindsdien!

Reactie TOOL2MATCH

9 maanden geleden

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de vernieuwde interface je goed bevalt.

Peter
eigenaar in Nederland
Machine- en installatiebouw, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

top ATS systeem!

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: snelle invoering van de cv's en de waarborging van de privacy gegevens.

Pluspunten:

gebruiksgemak, snelle aanmaak van nieuwe functies en goed toe te passen binnen mijn huidige website.

Minpunten:

heel veel keren moet ik bevestigen als ik teksten wijzig, niet automatisch.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Peter, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn te horen dat je zo enthousiast bent over TOOL2MATCH. Bedankt voor het delen van je ervaring. Het klopt dat er bij elke wijziging van tekst/afbeelding, akkoord gegeven moet worden voor deze wijziging. We nemen deze tip absoluut mee binnen de ontwikkeling van TOOL2MATCH! Met hartelijke groet, Saskia

Frank
Algemeen directeur in Nederland
Bouwmaterialen, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Eenvoudig ingebruik

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Door Tool2match hebben we de werving voor een groot gedeelte in eigen hand. Algehele ervaring en ondersteuning is erg positief. Al jaren hebben we geen reden tot ontevredenheid.

Pluspunten:

Veel kan in eigen beheer worden uitgevoerd Stabiel pakket

Minpunten:

Er is nog verbeterpotentieel Informatie over updates is beperkt

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Frank, Hartelijk dank voor jouw review! Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Goed punt van het kenbaar maken van updates. Momenteel komen de updates nog per nieuwsbrief 1x per kwartaal, maar we zijn bezig dit via een andere manier direct kenbaar te maken aan onze klanten. We are working on it. Mochten er nog andere verbeterpunten zijn, bel of mail jouw vaste contactpersoon gerust. We staan altijd open voor ideeen. Nogmaals dank voor het delen van jouw ervaring met TOOL2MATCH. Met hartelijke groet, Saskia

Irene
HR manager in Nederland
Automotive, 11-50 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

De Tool2Match 'matcht' perfect bij onze wensen het recruitmentproces te optimaliseren.

4,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

Mogelijkheid tot employer branding. Geen CV's die door de organisatie heen schuiven. Snelle beoordeling en respons mogelijk.

Minpunten:

Geen controle mogelijkheid of de automatische link naar externe media (of bureaus) goed is doorgekomen.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Hoi Irene, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Wat betreft je controle op externe media, zou ik graag meer informatie van je ontvangen. Zou je mij willen mailen op [email protected]? Dan kijk ik graag met je mee. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met hartelijke groet, Saskia

Erik Jan
Partner Primatch Zwolle in Nederland
Werving en selectie, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

Het gemak van Tool2Match

4,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

Vacatureplaatsing, sollicitantenbeheer, volledig AVG-proof, datagedreven werven

Minpunten:

zoekfunctie in de database spreekt niet heel erg voor zich

Guus
Partner in Nederland
Werving en selectie, Zelfstandig ondernemer
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Tool2match biedt optimale ondersteuning

5,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Ik ben zeer tevreden over Tool2match, aangezien middels een datagedreven aanpak de candidate journey wordt gemonitord. Tevens is het gebruik van de tool zeer gemakkelijk.

Pluspunten:

Tool2match biedt uitstekende ondersteuning bij sollicitantenbeheer. Daarnaast geeft het goede inzage in de candidate journey, waardoor de reis van kandidaten middels goede visualisaties effectief in beeld wordt gebracht.

Minpunten:

Het is een prettige tool waar veel features in verwerkt zijn. Hierdoor kan het aan het begin tijdrovend zijn om exact te bepalen features voor sollicitantenbeheer moeten worden aangezet.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Guus, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze recruitmentsoftware. Als je nog vragen hebt over één van de functionaliteiten dan bel of e-mail gerust. Ik help je graag! Met vriendelijke groet, Jolien.

Anke
HR adviseur in Nederland
Werving en selectie, 1.001-5.000 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1+ jaar
Bron van de reviewer

Review

4,0 2 jaar geleden

Opmerkingen: Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk. Biedt goede ondersteuning om het selectieproces overzichtelijk te houden.

Pluspunten:

Gebruiksvriendelijk Eenvoudig, snel contact met Primatch om de wensen en behoeften in ontwikkeling te bespreken AVG proof

Minpunten:

Niet volledig te koppelen aan onze interne systemen.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Anke, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We kunnen vaak wel koppelen, echter dit is maatwerk. Mochten er nog specifieke behoefte zijn, laat het ons gerust weten via [email protected]. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Robin
Recruiter in Nederland
Burgerlijke en maatschappelijke organisatie, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 6-12 maanden
Bron van de reviewer

eenvoud die werkt

4,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

gebruiksgemak, overzicht, delen met hiringteam

Minpunten:

geen directie integratie met LinkedIn, geen internet search mogelijkheden

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Robin, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We nemen je tips mee binnen de ontwikkelingen van TOOL2MATCH. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Ton
Ton
Partner in Nederland
Geverifieerde LinkedIn-gebruiker
Financiële dienstverlening, 201-500 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 2+ jaar
Bron van de reviewer

prima software!

5,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

bespaart tijd, alle reacties op een plek, automatische emails, delen van profielen, etc.

Minpunten:

je hebt even tijd nodig om er mee om te leren gaan

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Ton, Hartelijk dank voor je review. We staan altijd klaar voor support, dus mochten er nog zaken zijn waar je hulp bij nodig hebt, laat het ons weten. Ook plannen we vaak online gebruikerstrainingen in. In elke nieuwsbrief geven we de eerstvolgende datums door. Enorm bedankt voor het delen van je ervaring. Met hartelijke groet, Saskia

Sandra
personeelsadviseur in Nederland
Vastgoed, 51-200 werknemers
Heeft de software gebruikt voor: 1-5 maanden
Bron van de reviewer

Tool2Match ideaal als ondersteuning bij de werving & selectie

5,0 2 jaar geleden

Pluspunten:

Wij zijn begin januari 2022 gestart met Tool2Match. De implementatie was zo gebeurd, mede dankzij de prima ondersteuning vanuit Tool2Match. Het pakket an sich werkt heel intuïtief en heb je snel onder de knie. Tool2Match is voor ons dé applicatie voor een optimale ondersteuning bij onze wervingstrajecten. Gemakkelijk in te richten, Intuïtief in gebruik, Gemakkelijk (brieven/cv's) te delen met selectiecommissie, Mogelijkheid sjablonen zelf aan te passen.

Minpunten:

Vooralsnog geen minpunten kunnen ontdekken.

Reactie TOOL2MATCH

2 jaar geleden

Beste Sandra, Hartelijk dank voor je review. We zijn blij te horen dat je zo enthousiast bent over TOOL2MATCH. Met hartelijke groet, Saskia