Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Software om AI-code te genereren

Software om AI-code te genereren gebruikt kunstmatige intelligentie (AI) om code te genereren op basis van tekstaanwijzingen of realtime codeerbehoeften. Deze softwareoplossingen gebruiken deep learning-modellen om de ingevoerde tekst te begrijpen en om te zetten. Gebruikers kunnen hiermee eenvoudig code maken, bewerken, corrigeren, scannen en automatisch aanvullen.

Filterresultaten (1)
Beschikbaar in deze landen
Landen waarin het product beschikbaar is. Opmerking: er is mogelijk geen klantenondersteuning beschikbaar in dat land.
Nederland
Talen
Talen waarin het product beschikbaar is.
Nederlands
Implementatie

1 resultaten

De toonaangevende oplossing voor webtoegankelijkheid voor naleving van WCAG en ADA, vertrouwd door meer dan 1 miljoen websites.
De toegankelijkheidstechnologie van UserWay is een zeer geavanceerde en populaire, door AI aangedreven oplossing voor toegankelijkheid en naleving die ervoor zorgt dat je website een digitale ervaring biedt die voldoet aan de WCAG 2.1 AA-vereisten en deze overtreft, zoals vereist door de ADA en andere overheids- en regelgevende instanties. Van Fortune 1000-bedrijven tot het mkb, UserWay vereenvoudigt de toegankelijkheid, naleving en gebruikerservaring voor organisaties van elke omvang. UserWay wordt vertrouwd door meer dan 1 miljoen websites. Meer informatie over UserWay Accessibility Widget

Functies

  • Code editing
  • Intelligente codevoltooiing
  • Foutopsporing
  • AI-codeerassistent
  • Code converteren
  • Code testen