18 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren.
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk waarmee organisaties van elke omvang werk kunnen plannen, beheren, automatiseren en erover rapporteren. Meer dan 80.000 merken vertrouwen op Smartsheet voor project- en werkbeheer vanwege de gebruiksvriendelijke interface, realtime Gantt-diagrammen en -dashboards, en functies voor werkautomatisering. *Awards in 2018: Door Forrester Research benoemd tot Leider in het beheer van samenwerkingen voor ondernemingen, geselecteerd voor de Fast 500-lijst van Deloitte, erkend voor technologische innovatie en visie door 451 Research.
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk waarmee organisaties van elke omvang werk kunnen plannen, beheren, automatiseren en erover rapporteren. Meer dan 80.000 merken vertrouwen...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Inhoudsbeheeroplossing voor video's, dynamische en gepersonaliseerde media, enz. die content search en workflow management ondersteunt.
Inhoudsbeheeroplossing voor video's, dynamische en gepersonaliseerde media, enz. die content search en workflow management ondersteunt.
Inhoudsbeheeroplossing voor video's, dynamische en gepersonaliseerde media, enz. die content search en workflow management ondersteunt.

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Online community-software waarmee bedrijven hun klanten, partners en werknemers kunnen verbinden om vanaf elke locatie te kunnen werken.
Het communityplatform voor ondernemingen van Salesforce Community Cloud verbindt klanten, partners en werknemers rechtstreeks met de informatie, apps en experts die ze nodig hebben om actie te ondernemen: -Versnel de kanaalverkoop -Lever uitmuntende service -Verbind klanten -Transformeer de werkplek -Bouw de community die jij wilt Kenmerken: -Bedrijfsintegratie -Personalisatie -Maatwerk en branding -Betrokkenheid -Mobiel -Opbouwen van community en sjablonen -Onderwerpen -Salesforce-bestanden -Acties -Groepen -Vertrouwen
Het communityplatform voor ondernemingen van Salesforce Community Cloud verbindt klanten, partners en werknemers rechtstreeks met de informatie, apps en experts die ze nodig hebben om actie te...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Het ervaringsgerichte platform voor het maken van inhoud stelt marketeers en ontwerpers in staat om interactieve digitale ervaringen te creëren zonder code.
Het ervaringsgerichte platform voor het maken van inhoud stelt marketeers en ontwerpers in staat om op maat gemaakte, boeiende, digitale inhoudservaringen te creëren, zonder ontwikkeling of code. Met deze cloudgebaseerde software kun je: - prachtige webinhoud ontwerpen, die werkt op alle apparaten en browsers; - live previews bekijken en publiceren met een klik op de knop; - naadloos ervaringen verspreiden over elk digitaal kanaal; - betrokkenheid en prestatieanalyses bijhouden; - integreren met bestaande marketingplatforms.
Het ervaringsgerichte platform voor het maken van inhoud stelt marketeers en ontwerpers in staat om op maat gemaakte, boeiende, digitale inhoudservaringen te creëren, zonder ontwikkeling of code. Met...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

dotCMS is een open source content management system (CMS) voor het beheer van content en contentgestuurde sites en applicaties.
Content is het middelpunt van je merk en daarom is er dotCMS. Onder begeleiding van een Content as Infrastructure-filosofie, kun je met dotCMS al je content in één gecentraliseerd systeem bouwen, beheren en schalen. Bovendien geeft het je de levering, integratie en API's die nodig zijn om aan je behoeften te voldoen in een steeds veranderende digitale wereld. Lever content aan websites, intranetten, apps voor één pagina en elke webgebaseerde toepassing. dotCMS kan moeiteloos worden geïntegreerd met systemen van derden. Beschikbaar voor gratis download.
Content is het middelpunt van je merk en daarom is er dotCMS. Onder begeleiding van een Content as Infrastructure-filosofie, kun je met dotCMS al je content in één gecentraliseerd systeem bouwen,...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Open-source content management system that enables businesses to create, publish, and share content among teams.
A flexible and open CMS that that drives relevant experiences for every digital visitor. Bloomreach Experience Manager (brXM) is the enterprise solution that makes it easy to share content across teams and touchpoints, enabling marketers to update once, publish everywhere. The API-first architecture makes it easy to integrate with other business solutions and deliver content to mobile apps, IoT devices, and SPAs. brXM helps you create, scale, and personalize an exceptional digital experience. Bloomreach also includes the Exponea customer data platform, which combines advanced customer data analytics with omni-channel campaign execution.
A flexible and open CMS that that drives relevant experiences for every digital visitor. Bloomreach Experience Manager (brXM) is the enterprise solution that makes it easy to share content across...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Met Progress Sitefinity kunnen bedrijven hun bereik naadloos uitbreiden over meerdere kanalen om klanten op hun eigen voorwaarden voor zich te winnen.
Meer dan 2000 bedrijven en hun klanten vertrouwen op Progress Sitefinity om klanten te binden, te converteren en te behouden gedurende de hele levenscyclus van de klant. Grote en kleine bedrijven gebruiken Sitefinity om het publiek voor zich te winnen met doordachte, relevante inhoud; gepersonaliseerde ervaringen die conversies verhogen; een consistente, responsieve ervaring via alle kanalen, inclusief mobiel; kant-en-klare integratie met backend-systemen; digitale handel en Sitefinity Insight.
Meer dan 2000 bedrijven en hun klanten vertrouwen op Progress Sitefinity om klanten te binden, te converteren en te behouden gedurende de hele levenscyclus van de klant. Grote en kleine bedrijven...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Een contentmanagementsysteem voor bedrijven die sneller dan ooit digitale ervaringen van wereldniveau willen creëren.
Magnolia is een headless bedrijfs-CMS voor een modern en modulair digital experience-platform (DXP). Dankzij haar API-first-architectuur biedt Magnolia een grote mate van schaalbaarheid en integratie, groot gebruiksgemak en flexibiliteit voor het managen van digitale ervaringen. Verbind data uit elke bron. Beheer content in elke vorm. Publiceer op elk type device. Marketeers werken sneller dankzij Magnolia's krachtige en intuïtieve editor en developers profiteren van een toegankelijke en flexibele oplossing.
Magnolia is een headless bedrijfs-CMS voor een modern en modulair digital experience-platform (DXP). Dankzij haar API-first-architectuur biedt Magnolia een grote mate van schaalbaarheid en...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Gebruik je OneStop-klantenportal onder je eigen merk om de continue verbindingen die van cruciaal belang zijn voor je bedrijf aan te sturen en te beheren.
Houd je klanten betrokken door een totaaloplossing voor de digitale ervaring te bieden. Moxtra gebruikt een one-stop klantenportal en biedt een eigen communicatiecentrum voor al je externe en interne gebruikers - onder jouw merk. Het levert een continu verbonden ervaring met een alles-in-één pakket van samenwerkingsdiensten. Het Moxtra-platform kan je merkeigen OneStop-portal aansturen als een zelfstandige web- en mobiele app, of als een soepele uitbreiding van je bestaande website, web of mobiele app.
Houd je klanten betrokken door een totaaloplossing voor de digitale ervaring te bieden. Moxtra gebruikt een one-stop klantenportal en biedt een eigen communicatiecentrum voor al je externe en interne...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

SQUEAKS is a Smart Factory communication platform that helps manufacturers solve problems more effectively.
Manufacturing team members use SQUEAKS to collaborate and solve problems faster. Users receive, interact with, and share messages and content from a wide variety of data sources on the network to include machines, databases, web applications, business systems, and more. Additionally, SQUEAKS digitally transforms Visual Management Boards by driving actionable information to an interactive digital canvas in real-time, enabling effective team meetings and problem solving at the production line.
Manufacturing team members use SQUEAKS to collaborate and solve problems faster. Users receive, interact with, and share messages and content from a wide variety of data sources on the network to...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Jahia is een agile digitaal ervaringsplatform dat slimme inhoud aanbiedt, mogelijk gemaakt door klantgegevens.
Het Jahia-platform is een kruising van een platform op bedrijfsniveau met een CMS (Content Management System) en een CDP (Customer Data Platform), met de flexibiliteit om in te pluggen op jouw beste producten, terwijl tegelijkertijd de verschillende gebruikersgemeenschappen (ontwikkelaars, marketeers, eindgebruikers) samen worden gebracht. Het omvat de beveiliging en schaalbaarheid die wordt geëist door een onderneming, out of the box-mogelijkheden en moderne API's die nodig zijn voor een breed scala aan projecten en een nieuw bruikbaarheidsniveau om bijdragers van inhoud te versterken.
Het Jahia-platform is een kruising van een platform op bedrijfsniveau met een CMS (Content Management System) en een CDP (Customer Data Platform), met de flexibiliteit om in te pluggen op jouw beste...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

OrchestraCMS is het enige platform voor inhoud en digitale ervaringen dat 100% native is gebouwd op Salesforce om je website en intranet te ondersteunen.
OrchestraCMS is het enige platform voor inhoud en digitale ervaring dat 100% native is gebouwd op Salesforce. OrchestraCMS helpt klanten van Salesforce aantrekkelijke digitale ervaringen te creëren voor hun klanten, partners en werknemers; het combineert op unieke wijze inhoud met bedrijfsgegevens, processen en toepassingen via elk kanaal of apparaat.
OrchestraCMS is het enige platform voor inhoud en digitale ervaring dat 100% native is gebouwd op Salesforce. OrchestraCMS helpt klanten van Salesforce aantrekkelijke digitale ervaringen te creëren...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Web-Content platform for marketers and developers that offers no-code abilities to publish content and manage marketing initiatives.
Web-Content platform for markets and developers that offers no-code abilities to publish content and manage marketing initiatives.
Web-Content platform for markets and developers that offers no-code abilities to publish content and manage marketing initiatives.

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Bereid je digitale infrastructuur voor op de toekomst en maak gebruik van AI machine learning om naadloze handel en gepersonaliseerde klantervaringen te leveren.
Sitecore is het toonaangevende ervaringsplatform dat meer biedt dan alleen een contentmanagementsysteem. Maak gebruik van AI-machine learning om de manier waarop je merk omgaat met consumenten te transformeren en naadloze gepersonaliseerde ervaringen en omnichannel-campagnes te leveren, waardoor je end-to-end controle hebt over de levenscyclus van je klant. Pancentric Digital, een Sitecore Silver Partner, is een meerdere malen bekroonde digitale consultant die expert is in het leveren van digitale transformatie en CX-serviceontwerp (Customer Experience).
Sitecore is het toonaangevende ervaringsplatform dat meer biedt dan alleen een contentmanagementsysteem. Maak gebruik van AI-machine learning om de manier waarop je merk omgaat met consumenten te...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

OneSpot helps brands to dynamically individualize the experience for every customer across web, mobile and email in an automated way.
OneSpots Individualization Platform helps brands develop deeper relationships and improve business outcomes by dynamically delivering the most natural, customer-first digital experience at the one-to-one level.
OneSpots Individualization Platform helps brands develop deeper relationships and improve business outcomes by dynamically delivering the most natural, customer-first digital experience at the...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

HeadSpin Inc. biedt web-, mobiele, IoT- en 5G-oplossingen om verbonden ervaringen tussen toepassingen, apparaten en netwerken te optimaliseren.
HeadSpin is het eerste Connection Intelligence Platform dat web-, mobiele, IoT- en 5G-oplossingen biedt om testen, monitoring en analyse te verenigen tussen toepassingen, apparaten en netwerken. HeadSpin stelt ontwikkeling, QA, operationele en productteams in staat om verbonden ervaringen te optimaliseren en digitaal zakelijk succes te garanderen.
HeadSpin is het eerste Connection Intelligence Platform dat web-, mobiele, IoT- en 5G-oplossingen biedt om testen, monitoring en analyse te verenigen tussen toepassingen, apparaten en netwerken....

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Learning Management Platform that helps solve issues with personalized learning related to skill improvement and new skills development
Scaffold Education’s Learning Management Platform allows new insights for mapping individual skills and assessments, also enabling methodologies to motivate and reach people according to their needs, abilities and interests. Instructors and teachers plan new strategies and learning opportunities based on data analyses and individual development. Our next generation platform is an environment for engagement, growth, mentoring and alignment, that really value individual development journeys.
Scaffold Education’s Learning Management Platform allows new insights for mapping individual skills and assessments, also enabling methodologies to motivate and reach people according to their needs,...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API

Drive customer action at the last mile. Digitize any sales and service touchpoint throughout the customer lifecycle.
Low-code development platform that helps businesses build digital customer experiences. Fortune 500 and leading brands across every industry use Airkit to drive digital self-service 40x faster for their customers. Use 50+ components and templates pre-built for web, mobile, and voice apps. Snap together your app in minutes with Airkit Studio. Building digital self-service, agent assist, and dynamic digital form experiences has never been easier.
Low-code development platform that helps businesses build digital customer experiences. Fortune 500 and leading brands across every industry use Airkit to drive digital self-service 40x faster for...

Belangrijkste functies

 • Analyse
 • Integratie van derden
 • Contentbeheer
 • API