63 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Sched is het nummer één platform voor sessieregistratie en aanwezigheidsbeheer. Beheer alle details voor je complexe multitrack-evenement op één plek. Geef sprekers de tools om hun sessies te promoten. Publiceer een merk-app in de Apple- en Google Play-appstores. Meer informatie over Sched Sched is het nummer één platform voor sessieregistratie en aanwezigheidsbeheer. Meer informatie over Sched
Bezoek website
Smartsheet is een platform voor werkuitvoering waarmee bureaus van elke omvang sneller in actie kunnen komen, innovatie kunnen stimuleren en meer kunnen bereiken. Buitengewone marketeers vertrouwen op Smartsheet voor evenementenbeheer, het volgen van initiatieven, kalenders voor inhoud, campagnebeheer en meer. Met Smartsheet kun je middelen centraliseren, consistentie tussen projecten en campagnes handhaven en de marktintroductietijd versnellen. Koppel marketinginspanningen naadloos aan de ROI en verbeter de afstemming met alle betrokken stakeholders. Meer informatie over Smartsheet Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren. Meer informatie over Smartsheet
Of je nu meer klanten wilt bereiken, meer producten wilt verkopen of gewoon je passie met de wereld wilt delen, Constant Contact heeft alle tools, functies en deskundige begeleiding die je nodig hebt om online te komen en online te groeien, allemaal op één plek. Jij kunt dit. Je hebt dit platform. Meld je nu aan voor een gratis proefversie van 60 dagen van het online marketingplatform van Constant Contact. Alle marketingtools, functies en deskundige begeleiding die je nodig hebt om te slagen, allemaal op één plek. Jij kunt dit. Je hebt dit platform.
Cvent is een leider in evenementbeheer, online evenementregistratie, locatie-sourcing en mobiele app-technologie voor evenementen, met meer dan 183.000 actieve systeemgebruikers. Cvent moderniseert de traditionele processen met betrekking tot evenementbeheer. Met dit geïntegreerde platform kunnen planners efficiënter locaties zoeken, evenementen plannen, deelnemers betrekken, de impact van hun evenementen meten en nog veel meer. Een compleet platform dat de gehele levenscyclus van een evenement van begin tot eind afhandelt.
Eventzilla is een snelgroeiend platform voor evenementticketing en -beheer voor conferenties, fondsenwervers, lessen, workshops, reünies, concerten en sportevenementen. Dit platform ondersteunt een breed scala aan evenementen, van evenementen die slechts aanwezigheidsbevestigingen vereisen tot grote conferenties/exposities met duizenden deelnemers via meerdere trajecten. Met Eventzilla kunnen evenementorganisatoren online tickets verkopen, creditcardbetalingen verwerken en evenementen promoten op socialemediakanalen zoals Facebook en Twitter. Eventzilla is een online platform voor evenementregistratie en ticketing voor organisatoren van evenementen.
Attendify maakt het gemakkelijk, leuk en betaalbaar voor iedereen om binnen enkele uren een aantrekkelijke mobiele app te maken voor evenementen. Elke evenementen-app die gebouwd is met Attendify bevat persoonlijke social-networkingfuncties die deelnemers en sponsors helpen relaties op te bouwen en op de hoogte te blijven van inhoud met betrekking tot het evenement. Meer dan 1000 organisaties zoals Google, Chrysler en AstraZeneca vertrouwen op Attendify om de betrokkenheid van deelnemers te verhogen, ROI voor sponsors te bewijzen en prestatieanalyses te leveren voor evenementen. De enige app voor evenementen die je deelnemers en sponsors helpt om een relatie op te bouwen. Creëer vandaag nog je app en laat hem binnen een week live gaan.
Je hebt je marketing geautomatiseerd. Is het nu tijd om ook je evenementen te automatiseren? Evenementenautomatisering begint met de juiste technologie en de juiste mensen die jou en je team ondersteunen. Van de allerbeste online registratie, tot marketing aan je deelnemers, het instellen van kamerblokken voor deelnemers, inchecken ter plaatse en realtime analyses over hoe je evenement of vergadering presteert: Aventri stelt zijn klanten in staat om waardevolle persoonlijke ervaringen te creëren, invloedrijke gemeenschappen te ontwikkelen, merken te vergroten en het rendement op je investeringen te bevorderen. etouches is nu Aventri. Ontvang een demo van 30 minuten om het in actie te zien!
Bizzabo is het populairste marketingplatform voor evenementen dat is ontworpen om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen krachtige persoonlijke ervaringen te bevorderen. Bizzabo stelt bedrijven zoals Forbes, Hubspot en EA Sports in staat klantacquisitie, -retentie en merkopbouw te bereiken door de kracht van evenementen. De belangrijkste kenmerken zijn: website-creatie, registratiebeheer, whitelabel evenement-app, lokaal incheckbeheer, e-mailcommunicatie - alles binnen een cloudgebaseerd, gegevensgestuurd, gebruiksvriendelijk platform. Meer informatie! Bizzabo is het populairste marketingplatform voor evenementen dat is ontwikkeld om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen hun evenementdoelen te bereiken.
Localist takes the stress and anxiety out of event planning and promotion. Marketing, HR, and communications teams love Localist's Event Automation Platform because it's simple to use, lets you create beautiful landing pages for multiple events, and consistently brands everything you promote; simply drag and drop your elements and begin sharing. Because every event and calendar is centralized in a single dashboard, creating, publishing, managing, and promoting your events has never been easier. Localist takes the anxiety out of event planning and promotion with simple, beautiful, and consistent landing pages for every event.
Guidebook is een doe-het-zelf app-bouwer waarmee je je eigen app kunt maken zonder codeervaardigheden. Kies gewoon een van de tientallen geweldige sjablonen, sleep en zet alle gewenste functies neer, pas deze aan zoals je wilt en klik op Publiceren om je app binnen enkele minuten te maken. Of je nu een app wilt voor je bruiloft, universiteit of om je hele onderneming van stroom te voorzien, Guidebook heeft relevante apps voor Android of iPhones. Vraag het maar aan de miljoenen mensen die Guidebook al gebruiken. Guidebook is een doe-het-zelf app-bouwer waarmee je snel en eenvoudig je eigen app kunt maken zonder codeervaardigheden. Gebruikt door miljoenen mensen.
Splash is een technologiebedrijf dat geavanceerde persoonlijke marketingprogramma's voor internationaal toonaangevende merken stimuleert. Meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven gebruikt Splash om de uitvoering van evenementmarketing te stroomlijnen en de prestaties te optimaliseren. Van het vereenvoudigen van het creëren van middelen voor evenementen tot het vastleggen van inzichten van deelnemers en het meten van de impact van evenementen, Splash stelt marketeers in staat om doelgroepen persoonlijk te bereiken en te verbinden, evenementprogramma's efficiënt te schalen en evenementgestuurde betrokkenheid met bedrijfsresultaten te verbinden. Splash is een end-to-end technologie voor evenementmarketing die het ongelooflijk makkelijk voor je maakt om je evenementen uit te voeren, te schalen en te meten.

door Hubilo Softech

4,4/5 (34 reviews)
Bekijk profiel
Creëer het perfecte marketingplan voor evenementen met Hubilo. Ontvang de beste oplossingen voor e-mail- en sms-marketing waarmee je jouw evenementmarketingstrategie in beweging kunt zetten om je bereik te maximaliseren. Alles-in-één evenementenplatform dat evenementen interactief maakt en de organisatoren van evenementen in staat stelt om moeiteloos evenementen te creëren en te promoten. Het is eenvoudig: je kunt al je e-mail- en sms-campagnes voor evenementmarketing creëren, selecteren, plannen, verzenden en volgen. Alles-in-één evenementenplatform dat evenementen interactief maakt en de organisatoren van evenementen in staat stelt om moeiteloos evenementen te creëren en te promoten.
Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking. Make meetings and classes unmissable with real-time polling. Get everyone involved and find out what theyre thinking.
CadmiumCD is an event software company with more than 15 years of experience providing on-demand content management solutions that streamline the workflow for Meeting Planners, Exhibition Organizers, Education Directors, and Attendees. The companys award winning software is trusted by more than 3,500 meeting professionals worldwide. Its software platform makes it easy to collect, manage and share content to all event stakeholders through its modules: from abstracts to app. Bring Your Event Together. A complete event management system, made with meeting planners and attendees in mind.
Go beyond basic lead capture with atEvent's best-in-class B2B event lead management solution. Capture leads anywhere at or around the event, add custom qualifiers and follow-up actions and sync everything to your MA/CRM system for fast, personalized follow-up that accelerates sales. atEvent is made for the enterprise with flexible MA/CRM integrations, wide trade show coverage, GDPR consent at capture, multilingual business card transcription, and account-level insights for your ABM strategy. Turn event contacts into sales meetings. atEvent combines event lead capture, qualification and insights to accelerate sales.

door Banzai International

4,3/5 (15 reviews)
Bekijk profiel
The Banzai platform enables field and event marketing leaders to drive more targeted attendees to their virtual and in-person events. Banzai's solution automates your event marketing process across multiple channels and enables you to build your audience all in one place. It is our mission to make event marketing faster, easier, and more effective for both your virtual and in-person events. Banzai is an event marketing automation platform that increases attendance and simplifies the event experience.
DW helps aggressive brand builders to activate their products in more brick & mortar stores and enables them to scale field marketing efforts from a few demos a month to hundreds. In store demos produce the best Customer Acquisition results, and DW Schedule Maker helps to reduce costs and increase Marketing ROI even further. Demo Wizard helps supermarket executives to bring more product demos to their stores building measurable uplift in foot traffic, revenue and brand recognition. In-store (brick and mortar) demo management automation platform that helps CPG Brand Builders to manage every step in the workflow.
Bekijk profiel
Eventcombo provides cost-effective, affordable solutions for all of your event management and ticketing needs. Combining the latest and most powerful technology with our White Glove Customer Service ensures ease of use and almost no learning curve. We partner with you to support your marketing through social media and email channels. Explore Eventcombo for all your registration needs, such as private label and more. Find out why Eventmakers love us! Combine easy ticketing & event registration with next-level experiences for you and your attendees. Sell more tickets, grow your events
Meet MeetApp! Your event attendee's personal assistant. MeetApp is an easy to use event app, designed to create a more fun and meaningful event experience by simplifying information distribution, enhancing audience interaction and facilitating better networking for all your events. Basically, it's everything you need before, during and after your meeting or event, in an app! Create an awesome event experience with less effort by using MeetApp for your event, meeting or conference. Inform, Engage, Network!
EventCreate is the fastest growing event marketing platform, enabling planners to easily create a beautiful event website in minutes. EventCreate is the fastest growing event marketing platform, enabling planners to easily create a beautiful event website in minutes.
O-tix's event technology platform is the most comprehensive, cloud-based platform for your event, conference or exhibition. O-tix offers everything you need to drive your next event, in one single platform. Why O-tix? 1) A low cost, high performance ticketing platform supports events with up to 240,000 attendees. 2) Easy, fast access to your earnings. 3) Combine event ticketing, registration and data capture to provide a seamless experience for visitors/delegates. O-tix offers event organisers a comprehensive platform of tools including event ticketing, registration, data capture and event apps
Bitpod Event offers - Free & Paid Ticketing, Recurring Events, Online Events, Seat Selection, Time Slot Selection for appointments, Form Builder, Survey Builder, Zoom Integration, Website Integration, Agenda, Speakers, Badge Printing, Check-In, Members discount, Event Marketing, Attendee Analysis, Survey, Discount & Promotions. Integrate with 700+ Apps. Sell tickets faster, plan better events, engage buyers, membership & reservations, integrate with 700+ apps. START FREE with Bitpod
The leading events solution for nonprofits and commercial enterprises, Personify A2Z Events includes everything needed to digitally market your exposition, tradeshow or conference. Our powerful, SaaS-based tools deliver end-to-end support for event marketing tasks, allowing you to engage attendees, delight exhibitors and grow your events in ways you never thought possible. A powerful, cloud-based event success platform saves staff time, creates high-impact connections and drives value for all participants.
GEVME is a SaaS cloud-based platform that provides an integrated event solution for greater event registration, ticketing, email marketing, onsite preparations, etc., offered to various industries and businesses. Automate scoring, reporting, tracking the event leads, surveys, website building and many other options are available to organizers with no specific skills required for successful technology usage. From start to finish, GEVME makes event management easy. GEVME is a SaaS cloud-based platform that provides an integrated event solution for running a perfect event.
Experience marketing platform that analyzes live events for enhanced brand engagement Experience marketing platform that analyzes live events for enhanced brand engagement
We are passionate Event Lovers & our primary focus is Making People to Fall in Love with Your Event . Our event platform has exclusive powerful features such as speaker and sponsor onboarding, guest check-ins, event website builder, ticketing & registration, session(s) management, event analytics, vendor bid management, networking and mobile app, user rewards program, hotel bookings, badge printing, conducting- surveys & trivia, live QA & polls, inbuilt CRM, marketing platforms and a lot more. An Event Engagement and Management platform with 20+ Tools that an event manager ever need to give digital experience to attendees
Bekijk profiel
Tap into calendars (Google, Outlook, iOS, etc) as a marketing channel. Target your audience by geography, behavior, or your CRM data. Go beyond the default 15-minute "calendar reminder" with custom calendar notifications. Track all activity inside your customers' calendars, such as in-calendar impressions, link clicks, social shares and more. Join thousands of businesses already using Eventable to boost conversions, from webinar attendance to in-store purchases. Tap into calendars as a marketing channel. Get the insights and tools you need to drive action via digital calendars.
Backstage is an end-to-end event management tool that allows organizers, corporations, and non-profit agencies to plan, promote, and run events ranging from large-scale meetings to conferences and trade shows. It comes equipped with a broad range of features, including a multi-language website builder, agenda planner, attendee mobile app, sponsor management, detailed analytics and more. An end-to-end event management tool that allows organizers to plan, promote, and run events ranging from meetings to conferences.
PheedLoop is a 360 event automation, monetization, and engagement platform for event organizers, speakers, exhibitors, sponsors, and attendees. PheedLoop flips the whole idea of event execution on its head by giving event planners an incredible amount of control, insight, and sales/marketing tools for their events. From sales optimized registration, synced stakeholder portals, and instant mobile apps, to on-site check-in/badges, automated surveys, and exhibitor/sponsor monetization systems. 360° event automation, monetization, and engagement platform for planners, attendees, speakers, exhibitors and sponsors.
Business matchmaking platform for organizations who want to enable dealmakers to match and meet at live and online events. Business matchmaking platform for organizations who want to enable dealmakers to match and meet at live and online events.

door Lenos Software

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Lenos Software is a sophisticated enterprise software platform for meeting consolidation, event marketing CRM, registration and the creation of feature-rich custom branded microsites. No knowledge of HTML or programming is required. Automated reporting capabilities provide insight and business intelligence for lead and revenue generation, trend analysis, compliance and logistics management with a centralized web-based my Dashboard. Software platform for meeting consolidation, event marketing CRM, registration and the creation of custom branded microsites.
Web-based tool for publishing, tracking campaigns, social media presence measuring, and Facebook page management capabilities. Web-based tool for publishing, tracking campaigns, social media presence measuring, and Facebook page management capabilities.

door Event Farm

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
Attend is transforming the way Marketing and Sales teams approach in-person interactions at events. Our Revenue Event Marketing platform makes it easy to target and attract the right attendees, maximize face-to-face interactions, and drive timely follow-up to accelerate pipeline and drive revenue. Attend turns attendees into prospects, prospects into customers and customers into lifelong loyal promoters. Were trusted by organizations like HubSpot, Brightcove, Applause, Localytics, and Seismic. Attend helps you get the right people in the room, maximize in-person interactions, drive follow-up and track revenue.
Bekijk profiel
Enables marketers & medias to collect social UGC, moderate, curate, republish on any screen to inform, inspire, engage, highlight audience to amplify it. You create social media hub for web sites & social wall for TVs from all social media Facebook, Instagram, Twitter, Youtube... and also RSS with full control to republish them in order to amplify them everywhere > improve ROI API also available in JSON or XML for raw data feed aggregation. Enables brands & their agencies to curate & display social content on their website or any screen with full control to amplify them.
Bekijk profiel
Software voor PERSOONLIJKE, ervaringsgerichte marketing om te helpen leads vast te leggen, volgers te verwerven op sociale media, wedstrijden te houden en je publiek aan te spreken. Software voor PERSOONLIJKE, ervaringsgerichte marketing om te helpen leads vast te leggen, volgers te verwerven op sociale media, wedstrijden te houden en je publiek aan te spreken.
Bekijk profiel
Turn your trade fair contacts into future customers in 15 seconds. Functions such as the integrated business card scanner, individual questionnaires or the sending of individual thank you emails help you to capture leads safely and to get back in touch with potential customers more quickly. Get in touch with your new contact on the same day of the trade show with a personalized thank you email including individually compiled documents. Trade Fair & Lead App - Turn trade fair contacts into future customers in 15 seconds.
Bekijk profiel
An event calendar for marketing and selling your events on your website. An event calendar for marketing and selling your events on your website.

door ExhibitForce

(0 reviews)
Bekijk profiel
Powering 1 MIL projects and events worldwide with award-winning applications, ExhibitForce is the event professional's toolkit that redefines best practices in overseeing every aspect of an event program - from registration to lead capture with measurable ROI. The result is more than 30% of Fortune 500 Companies worldwide trust Exhibit Force to drive results and brings together all of the resources in an organization to dramatically boost productivity and currently has 300,000 global end-users Award Winning Web-based application for centralized Professional Event Management of staffing, tasks, budgeting, and reporting.

door RegStep Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based event management and registration tool with permission-based access control and detailed reporting functionality. Web-based event management and registration tool with permission-based access control and detailed reporting functionality.

door netAmbition

(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile friendly solution for event marketing. Features include analytics, ticketing and registration, social networking, and CRM. Mobile friendly solution for event marketing. Features include analytics, ticketing and registration, social networking, and CRM.

door Event Catalyst

(0 reviews)
Bekijk profiel
The most comprehensive platform of innovative web based tools to manage your business events The most comprehensive platform of innovative web based tools to manage your business events

door InGo

(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows current event attendees to send social posts and targeted invites to encourage their friends to attend an event with them. Allows current event attendees to send social posts and targeted invites to encourage their friends to attend an event with them.

door Radario

(0 reviews)
Bekijk profiel
Analytics and marketing automation extension for ticketing platforms. Analytics and marketing automation extension for ticketing platforms.

door Tikkl

(0 reviews)
Bekijk profiel
Event ticketing & marketing platform with rich event pages, interactive promo campaigns, social framework, and AI boost event signups. Event ticketing & marketing platform with rich event pages, interactive promo campaigns, social framework, and AI boost event signups.

door Audiencetools

(0 reviews)
Bekijk profiel
Event marketing solution that helps businesses promote their events, grow their audience, and analyze their efforts with reports. Event marketing solution that helps businesses promote their events, grow their audience, and analyze their efforts with reports.

door JSpectrum Software

(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile location solution designed to passively capture location data from mobile networks in real time and handle mobile advertising campaigns. Mobile location solution designed to passively capture location data from mobile networks and handle mobile advertising campaigns.

door ZELFMADE

(0 reviews)
Bekijk profiel
Eventmachine provides cloud software for online event planning and automated quoting. Hotels, venues and providers of MICE events can 1. save time, 2. prevent errors, and 3. maximize revenue. Eventmachine is embedded seamlessly into the provider's website. Prospects and sales teams configure individual events online, customized PDF quotes are generated instantly and sent out via email. With eventmachine's integrated MICE revenue management system, prices are calculated dynamically. Online event planning & automated quoting. For hotels, venues and all providers of meetings, seminars and events.

door Chumi Technologies

(0 reviews)
Bekijk profiel
We believe that we can provide a fully integrated ticketing solution crafted specially for your every events, especially performing arts. We care about your needs, your profits and your brand. We provided all-in-one solution from creating branded website, banded ticketing system to fully-integrated tracking system. With us, you can gain brand awareness, gain more revenue and understand your attendee patterns and behaviours better. Crowdcore is the ultimate all-in-one event marketing platform, to help you sell out your next event.

door eshots

(0 reviews)
Bekijk profiel
Audience engagement and intelligence tool for event management. Audience engagement and intelligence tool for event management.

door Lead Liaison

(0 reviews)
Bekijk profiel
Lead Liaisons event lead management solution, GoExhibit!, allows users to design custom forms and quickly capture leads onsite using a mobile app. Even more powerful under the hood, GoExhibit! enables businesses to immediately segment, distribute, export, follow up with, and/or nurture leads without missing a beat. Compatible with iOS, Android, and Windows devices. Integrates with all major CRM, marketing automation, and analytics solutions. Supports all methods of lead capture. Design custom forms, scan badges, transcribe business cards, track ROI. Integrates with anything. Available for iOS, Android, Windows.

door WE ARE PYTHON

(0 reviews)
Bekijk profiel
Putting you back in control of your ticketing. Infinitely customisable, Python Events offers you complete control of your ticketing ecosystem. We believe you should maintain control of your data, bookings fees and customer management processes. So we've developed a bespoke scalable ticketing and seat reservation software that's capable of handling thousands of transactions simultaneously for multiple industries, whilst keeping the control firmly in your hands. Customisable and bespoke secure ticketing platform. Keep 100% of your booking fees. Arena and sports stadium seat mapping system.

door Yumiwi

(0 reviews)
Bekijk profiel
An event management platform to digitise events so all planning & execution is data driven to measure performance and guide strategy. The platform covers pre-event, live event, and post event features. Has a great content distribution engine that doesn't require attendees to download an event app. Yumiwi provides services so you can focus on your priorities while we focus on the technology. An event management platform to digitize events so all planning & execution is data driven to measure performance and guide strategy.

door okapi

(0 reviews)
Bekijk profiel
okapi is a turn-key survey, data collection, reporting, and scheduling platform for in-person meetings, trainings, activations or events. Built to measure ROI, impact, and improve decision-making, okapi can manage your team, schedule, and collect data from attendees and facilitators at every event you host or attend. Setup is easy and within 30 minutes users can design a custom survey template, schedule and assign activities, and collect data in both online and offline modes. okapi is a turn-key survey, data collection, reporting and scheduling system for in-person meetings, trainings, activations or events.

door RainFocus

(0 reviews)
Bekijk profiel
RainFocus is a next-generation event platform that captures an unprecedented amount of data and makes it actionable by automating management, personalizing experiences, and seamlessly integrating with your marketing stack. Our true SaaS platform solves for the entire event lifecycle providing everything from dynamic registration to content management to exhibitor activation to rapid badging on-site. Save time, eliminate errors, and stop extra work all while being insight-driven for every event. RainFocus simplifies event management, personalizes experiences, and actions data for all of your events.

door Eventrr

(0 reviews)
Bekijk profiel
eventrr is fastest growing event management, online event registration, venue and sourcing, and mobile event app technology - eventrr modernizes the traditional processes associated with event management. With our integrated platform, planners can more efficiently find venues, plan events, engage attendees, measure the impact of their events, and free event searching and listing across the globe All-in-one event marketing & automation platform for event organizers to create, promote, engage & analyze events.

door Prezevent

(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows customers to efficiently organize and manage conferences, congresses or any events needed. Allows customers to efficiently organize and manage conferences, congresses or any events needed.

door Tezaki

(0 reviews)
Bekijk profiel
Transform social engagement at your events, meetings, conferences today. Transform social engagement at your events, meetings, conferences today.

door Blackbaud

(0 reviews)
Bekijk profiel
Maximize participant fundraising, build participant loyalty, and run more efficient events with TeamRaiser, the industry's most trusted fundraising event software solution. Powering thousands of events each year, TeamRaiser doesn't just help you manage your events with efficiency and ease, it helps you maintain the momentum long after. Robust enough to support the complete pivot from in-person events into virtual programs. Maximize participant fundraising, build loyalty, and run more efficient events with the industrys most trusted solution.

door Confetti

(0 reviews)
Bekijk profiel
The all-in-one tool for your conferences, business, and social events. The all-in-one tool for your conferences, business, and social events.

door Think Tank Software

4,3/5 (0 reviews)
Bekijk profiel
My School Dance is an online application that manages all aspects of school dances and events.The software enables schools to avoid the most difficult elements of event-planning logistics, including the drafting, distribution, and collection of paper agreements; organization of cash or check payments; and finding volunteers to sell tickets. Schools and organizations can promote their upcoming events, sell tickets online and securely process payments, and quickly access sales and fundraising data We're the one stop shop for all digital dance management needs! Our service is free for all schools. Try us out today!

door NetworkTables

(0 reviews)
Bekijk profiel
With NetworkTables you can schedule a full event and all of its matchmaking in less than 10 minutes.. It works for all event networking types | round tables, 1on1, workshops. Attendees can see who is showing up. Compatible from any browser or device - no registration or app download needed. We have helped organizers all over the world increase ticket-sales, increase the show-up rate and save valuable time. If you would like to upgrade your networking experience for your attendees, book a demo! NetworkTables.com is a very easy tool, designed by event managers, to help their attendees to meet the right people. #networking tool

door CrowdCore

(0 reviews)
Bekijk profiel
Event marketing platform to sell tickets, build your event's brand, and gain customer insights. Event marketing platform to sell tickets, build your event's brand, and gain customer insights.

door InviteDesk

(0 reviews)
Bekijk profiel
InviteDesk is an online platform to get the right guests to attend events through marketing automation, teamwork and insights. InviteDesk is an online platform to get the right guests to attend events through marketing automation, teamwork and insights.