58 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Verspil geen tijd meer aan handmatige gegevensverzameling en concentreer je op het optimaal benutten van je gegevens. Via integraties met meer dan 500 platforms verzamelt en harmoniseert Funnel al je gegevens en verzendt deze vervolgens naar elke gewenste bestemming. BI-tool, dashboard-oplossing, datawarehouse, noem maar op. Maak middelen vrij en begin vandaag met het verkrijgen van betere inzichten! Gratis proefversie beschikbaar. Meer informatie over Funnel Automatiseer je gegevensverzameling en begin met het verkrijgen van betere inzichten. Meer dan 500 out-of-the-box integraties. Gratis proefversie beschikbaar! Meer informatie over Funnel
EasyMorph biedt betaalbare, selfservice, visuele gegevensvoorbereiding en automatisering voor gebruikers zonder technische achtergrond. Krijg eenvoudig toegang tot, combineer, bereid en manipuleer gegevens van meerdere platforms en gegevensbronnen met behulp van meer dan 100 vooraf geconfigureerde acties en transformaties. Kennis van SQL of codering is niet vereist. EasyMorph is ontworpen voor bedrijfsanalisten en gegevensexperts die hun afhankelijkheid van IT-afdelingen van bedrijven willen verminderen en minder tijd willen besteden aan saai gegevensgerelateerd werk. Meer informatie over EasyMorph EasyMorph is een krachtig en zeer visueel hulpmiddel voor het voorbereiden en automatiseren van gegevens, ontworpen voor gebruikers zonder technische achtergrond. Meer informatie over EasyMorph

door Zeenea

(0 beoordelingen)
Bezoek website
Zeenea is de oplossing voor het beheer van metagegevens waarmee ondernemingen de initiatieven van gegevensleiders tot stand kunnen brengen. Het platform voor het beheer van metagegevens is verbonden met allerlei informatiebronnen, en het beheert en automatiseert metagegevens om je gegevens om te zetten in bruikbare kennis binnen de toepassing voor de gegevenscatalogus. Bedrijven vertrouwen op de slimme gegevenscatalogus van Zeenea om de uitdaging van gegevensbeheer aan te gaan. Meer informatie over Zeenea Data Catalog Voor bedrijven die hun gegevensinitiatieven willen versnellen en vertrouwen in het gebruik ervan willen opbouwen, biedt Zeenea een gegevenscatalogus voor ondernemingen. Meer informatie over Zeenea Data Catalog

door Curiosity Software Ireland

(3 beoordelingen)
Bezoek website
Automatisering van testgegevens biedt "Agile" gegevens met de snelheid die wordt vereist door geautomatiseerde tests en snelle releasecycli. TDA integreert een volledig assortiment van eigen TDM-hulpprogramma's met bestaande processen, waardoor een uniforme, on demand-aanpak wordt gecreëerd. Multi-step "voorbereiding van testgegevens" vindt, maakt en wijst automatisch gegevens toe terwijl tests worden opgesteld of uitgevoerd. Een testgegevenscatalogus maakt elk proces gemakkelijk herhaalbaar en omvat de voorbereiding van testgegevens in geautomatiseerde testuitvoering en CI-/CD-pijpleidingen. Meer informatie over Test Data Automation Een geavanceerde set van TDM-hulpprogramma's komt samen om nauwkeurige testgegevens voor elke test te vinden, te maken en voor te bereiden. Meer informatie over Test Data Automation

door Looker Data Sciences

(129 beoordelingen)
Bezoek website
Looker heeft business intelligence opnieuw uitgevonden voor het moderne bedrijf. Looker werkt zoals het web: het is browsergebaseerd en dankzij de unieke modelleertaal kan elke werknemer gebruikmaken van het werk van je beste data-analisten. Looker werkt voor 100% binnen de database en maakt gebruik van de nieuwste, snelste analytische databases om in realtime echte resultaten te krijgen. De lichtgewicht open architectuur van Looker maakt het gemakkelijk voor ontwikkelaars om snel en flexibel aangepaste gegevenstoepassingen te ontwerpen, implementeren en herhalen. Meer informatie over Looker Oplossing voor gegevensverkenning en analyse combineert modellering, transformaties en afleidingen op dezelfde laag. Meer informatie over Looker
ManageEngine ADAudit Plus is een oplossing voor IT-beveiliging en naleving. Met meer dan 200 rapporten en realtime waarschuwingen biedt het kennis over wijzigingen die zijn aangebracht in de content en configuratie van Active Directory, Azure AD en Windows-servers. Daarnaast geeft het inzicht in de toegang tot werkstations en bestandsservers (inclusief NetApp en EMC). ADAudit Plus helpt je bij het bijhouden van aan- en -afmeldingen van gebruikers; het analyseren van accountvergrendelingen; het controleren van ADFS, ADLDS en printers; het doorsturen van logs naar SIEM-tools en nog veel meer. Meer informatie over ADAudit Plus ADAudit Plus is een Active Directory, Azure AD, bestandsserver (inclusief NetApp en EMC) en software voor het bewaken van werkstationwijzigingen. Meer informatie over ADAudit Plus
Tableau helpt mensen om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten die impact hebben. Krijg moeiteloos toegang tot gegevens, waar of in welk formaat ze ook zijn opgeslagen. Voer snel ad-hocanalyses uit die verborgen kansen onthullen. Maak interactieve dashboards met geavanceerde visuele analyse met behulp van slepen en neerzetten. Deel vervolgens je werk met iedereen en maak een impact op je bedrijf. Overal ter wereld gebruiken mensen Tableau om hun gegevens in te zien en te begrijpen, van wereldwijde ondernemingen tot beginnende startups en kleine bedrijven. Tableau Software helpt mensen gegevens in te zien en te begrijpen. Tableau levert snelle analyse, visualisatie en business intelligence.
Met één enkel, compleet gegevens- en analyseplatform kun je al je gegevens naadloos integreren, ervoor zorgen dat het altijd bedrijfsklaar is en voor elke gebruikersbehoefte bruikbare analyses leveren. Wanneer analyses zijn geïntegreerd in toepassingen kunnen meer mensen er gebruik van maken en stijgt je rendement. Dit platform ondersteunt meer gebruikers, meer gebruiksscenario's en meer gegevens, waardoor je op elke gewenste manier kunt schalen. Met opties voor flexibele cloud, multi-cloud, lokale implementatie en hybride versies kun je zowel nu als in de toekomst voldoen aan je zakelijke behoeften. Gegevens en analyses op schaal. Eén softwareplatform met onbeperkte mogelijkheden, met ondersteuning voor meer gebruikers en meer gegevens in meer gebruiksscenario's.
amoCRM is een eenvoudig te gebruiken maar krachtige CRM-oplossing voor teams die op data gebaseerde beslissingen nemen en dol zijn op hun klanten. Dashboard met KPI geeft de belangrijkste gegevens in realtime weer. Boordevol widgets waarmee besluitvormers hun doelen en verkoopproces kunnen volgen. amoCRM is een eenvoudig te gebruiken CRM. Het is echter zeer functioneel en doeltreffend. Verkooppijplijn, lead tracking, analyses en integratie met de website.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer. Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.
Bekijk profiel
Phocas is a cloud-based, SaaS company specializing in data analytics for manufacturing, distribution and retail industries. We use our sector knowledge to consolidate essential business data from common ERP, CRM, and AP/AR systems to make it simple to access companywide insights through historical and predictive analysis. From day one, users get tracking and reporting on essential KPIs and metrics that are specific to role and industry, but can also customize for their business' unique needs. Phocas is a cloud-based, SaaS company specializing in data analytics for manufacturing, distribution and retail industries.
Bekijk profiel
TIBCO Spotfire is analysesoftware van de softwaregigant TIBCO Software. Spotfire stelt zakelijke gebruikers in staat om zonder IT-ondersteuning hun gegevens te visualiseren en te analyseren. TIBCO Spotfire ondersteunt een breed scala aan gebruiksscenario's, van het creëren van dashboards tot geavanceerde voorspellende en realtime analytics. TIBCO Spotfire is een tool die niet zal vastlopen naarmate de vereisten complexer worden, en het helpt gebruikers voortdurend inzichten te ontdekken waarop ze kunnen inspelen. Tibco Spotfire® software voor gegevensvisualisatie en analyse helpt je om snel inzichten te ontdekken voor een betere besluitvorming.
De TARGIT Decision Suite is een oplossing voor business intelligence en analytics voor alle zakelijke gebruikers. Het platform legt de nadruk op mensen en heeft de missie om hele organisaties te transformeren door bruikbare inzichten te onthullen, waardoor elke gebruiker betere en snellere beslissingen kan nemen. De TARGIT Decision Suite is een platform voor business intelligence met visuele tools voor gegevensacquisitie, selfservice business analytics, rapportage en indrukwekkende dashboards in één geïntegreerde oplossing. De TARGIT Decision Suite biedt een compleet platform voor business intelligence voor elke gebruiker in je organisatie.
Get the right insights to anyone who needs it. Integrate and discover data on your own. Create and share interactive reports. Spark your curiosity with easy-to-use analytics. And monitor key metrics so when something goes awry, you'll know why and what to do about it. Business Intelligence software to prepare data, easily discover insights and share it in a self-service, governed manner.
Redefining backup and recovery for a progressive enterprise with one solution, Commvault Complete Backup & Recovery is the industry's most fully featured and comprehensive backup and recovery solution. Designed to meet the needs of any size business, it covers workloads across all locations: hybrid environments include on-premises and multiple cloud providers; physical servers; virtual machines; applications and databases; endpoint devices; reporting and integrated archiving. Backup & Recovery solution that helps businesses with disaster recovery, virtual machines, multi-cloud backup and more.
AnswerRocket is the AI-powered solution for analytics. AnswerRocket leverages AI and machine learning techniques to automate the hard work of business analysis, empowering teams to generate business intelligence and advanced analytics in seconds. Whether you need to ask questions in plain english, create interactive visualizations & dashboards, uncover actionable insights, or automate entire workflows, AnswerRocket has you covered. Stop waiting for analytics. AnswerRocket generates quick, in-depth insights using natural language processing and AI-driven automation.
Echosec is een webgebaseerd platform voor gegevensacquisitie dat organisaties helpt online gegevens te detecteren voor informatie over bedreigingen. Door de inhoud van honderden bronnen samen te voegen en in kaart te brengen, inclusief sociale media, blogs en nieuws, analyseert en bewaakt Echosec realtime open source-gegevens voor merkbescherming, evenementmonitoring, bescherming van leidinggevenden, detailhandel en financiën. Echosec gebruikt machine learning om miljarden berichten te filteren met trefwoorddetectie en beeldherkenning en levert prioriteitswaarschuwingen aan je team. Echosec helpt organisaties bij het identificeren van bedreigingen van sociale media, nieuws, blogs en forums.
Connexica's CXAIR data discovery and analytics platform helps you turn the fragmented and disconnected data sets that you have under management across your organisation into a single data view providing a consolidated information asset that you can rely on to deliver accurate management reporting and actionable data insights providing an evidence base to support business change programmes and innovation CXAIR is a data discovery and analytics platform that helps you turn fragmented data sets into a single consolidated information view
Dark Web ID is the leading Dark Web monitoring platform in the Channel. The award-winning platform combines human and sophisticated Dark Web intelligence with search capabilities to identify, analyze and proactively monitor for an organizations compromised or stolen employee and customer data. Dark Web ID is the leading Dark Web monitoring platform in the Channel.
Powerful tools to transform the way you manage discovery. Make your data more accessible, predictable, and affordable. Powerful tools to transform the way you manage discovery. Make your data more accessible, predictable, and affordable.
Bekijk profiel
As the leading provider of software as a service solutions developed by lawyers for lawyers, DISCO is reinventing legal technology to automate and simplify complex and error-prone tasks that distract from practicing law. DISCO has been embraced by more than 400 law firms, including 75 of the AmLaw 200, as their first choice for innovative technologies that help great lawyers and their teams secure justice, predict outcomes and win cases. Electronic discovery solution designed to automate and simplify complex and error-prone tasks that distract from practicing law.
Data management system with branching validation capability that controls, sorts and seeks for sensitive data such as PII, PCI or ePHI. Data management system with branching validation capability that controls, sorts and seeks for sensitive data such as PII, PCI or ePHI.

door Data443 Risk Mitigation

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
secure solutions for compliance, e-discovery, business continuity & information governance ArcMail captures, archives and controls access for all electronic communications ensuring organizations are ready for compliance.
Data discovery platform that lets business analysts to search for large amounts of data, examine it, and transform it in Hadoop. Data discovery platform that lets business analysts to search for large amounts of data, examine it, and transform it in Hadoop.
Seal addresses critical gaps in todays corporate contracting environment and opens the path to new strategic and transformation opportunities for the use of contract information. The Seal AI-powered platform adds intelligence, automation and visualization capabilities that augment and enhance the negotiation, management, and utilization of contracts. Find answers in your agreements with Seal's AI-powered analytics solution for contract portfolio mgmt, relationship mgmt, & negotiation
NoSQL datastore and search engine that provides data indexing, full-text search, SQL querying, and built-in analytics components. NoSQL datastore and search engine that provides data indexing, full-text search, SQL querying, and built-in analytics components.
OpenText Magellan is a fully integrated AI & Analytics platform that lets users explore and understand data from disparate sources, then create consumer-friendly, engaging dashboards, reports and interactive visualizations that can be easily embedded, socialized and shared. Integrated advanced analytics suite for data preparation, data exploration, advanced analytics and interactive data visualizations.

door Managility

(1 review)
Bekijk profiel
Cloud-based financial planning and analytics tool that helps firms with workflow management, forecasting and accounting. Cloud-based financial planning and analytics tool that helps firms with workflow management, forecasting and accounting.
Bekijk profiel
DataSecurity Plus is a data visibility and security solution that offers data discovery, file storage analysis, and real-time Windows file server auditing, alerting & reporting. Furthermore, it monitors file integrity; streamlines compliance requirements; generates instant, user-defined email alerts; finds sensitive personal data (PII/ePHI) stored in files, folders, or shares; and automatically executes predefined responses when security threats such as ransomware attacks occur. DataSecurity Plus offers data discovery and real-time server auditing, alerting, and reporting.

door Octopai

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Octopai is a SaaS product that empowers BI with automated metadata management for BI analysis & operations, data governance, data catalogs, and data quality. With Octopai, your BI team will turn weeks of manual data mapping into hours by getting complete data lineage from across all BI systems, including reporting. Octopai enables visibility and control of metadata that is scattered across the BI landscape.

door ControlCase

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Data discovery solution that allows users to scan file systems and databases according to PCI DSS standard. Data discovery solution that allows users to scan file systems and databases according to PCI DSS standard.

door Pitney Bowes

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Data Discovery tool that lets business analysts scan data of any types and design metadata repository for all company's documents. Data Discovery tool that lets business analysts scan data of any types and design metadata repository for all company's documents.

door CA Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automated data discovery app that reveals regulated or sensitive data location, categorizes data, and protects it on the mainframe. Automated data discovery app that reveals regulated or sensitive data location, categorizes data, and protects it on the mainframe.

door MENTIS

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Multi-source sensitive data discovery that prevents unforeseen security failures where sensitive data might be compromised. Multi-source sensitive data discovery that prevents unforeseen security failures where sensitive data might be compromised.

door Ground Labs

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ground Labs are global experts in sensitive data discovery. Our software helps companies of all sizes discover, remediate and monitor sensitive personal data across on-premise storage and in the cloud to meet data security standards such as PCI DSS, HIPAA and GDPR. Ground Labs provides software that discovers, remediates and monitors sensitive personal data with its main: Enterprise Recon.

door comForte

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Data discovery solution that searches HPE NonStop systems for unprotected PAN data. Data discovery solution that searches HPE NonStop systems for unprotected PAN data.

door Digital DNA Group

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Rocket Cloud is Your Own Private Cloud- Managed Forensic Data Collections Platform. 1. You Get a Law-Enforcement Grade Forensics Imager with NO hardware or installed software. 2. Eliminate 85% of Your Forensic Data Collection Costs and Delays From Manual, Out-Sourced or On-Site Engagements. 3. Track All Forensic Data Collections in Real- Time From a Dashboard to Get More Management Control Over Your Forensic Data Collections. 4. 3. Private Cloud-Managed Forensic Data Collections & Case Management Platform (no hardware or installed software required).

door AccessData

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Supporting the complete end-to-end e-discovery process, AD eDiscovery helps organizations mitigate risk, ensure compliance, and improve response efficiency. A single, fully integrated platform for forensically sound enterprise-wide preservation/lit hold, search, collection, processing, data assessment and complete legal review, AD eDiscovery gives teams a repeatable, defensible process for managing e-discovery that will hold up in court. AD eDiscovery gives teams a repeatable, defensible process for managing end-to-end e-discovery that will hold up in court.

door Butler Scientifics

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automated intelligent exploratory data analysis software for biomedical research studies. Automated intelligent exploratory data analysis software for biomedical research studies.

door SISA Information Security

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SISA Tipper, a Data Discovery Tool, allows organizations to easily and effectively identify unencrypted payment card data in the network. Using custom-made proprietary algorithm, the tool can discover the card data like PAN (Primary Account Number) and magnetic strip data stored in local drives, network systems under LAN, systems under an active directory, attached devices and various databases. SISA Tipper allows organization to easily and effectively discover unencrypted payment cardholder data and PII data in the network.

door ELO Digital Office USA

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ELOprofessional, part of the ELO ECM Suite, creates a document and content management hub that easily digitizes the workplace with advanced workflows, analytics, email management capabilities. Enabling GDPR compliance and data security, ELOprofessional offers business-specific solutions for invoice, contract, visitor, knowledge, and HR recruitment management. Built-in mobility and a multi-client architecture deliver anytime/anywhere information access. Enterprise content management suite that assists businesses with workflow optimization, analytics, data security, and more.

door DataStories International

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fully automated predictive analytics software which converts spreadsheet data into robust predictive models for regression and classification problems, and presents results in interactive DataStories. A self-adjusting algorithm is applied without user intervention. Users can compute and view linear and non-linear correlations, discover an optimal predictive model with a minimum set of variables driving a desired outcome, explore possible actions with What-if scenarios and study outliers. AI-based augmented analytics and data discovery software for business experts, scientists and engineers.

door QSER Technologie

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Use the web interface to connect with your cloud services for finding all relevant documents, emails, and tweets in context. Use the web interface to connect with your cloud services for finding all relevant documents, emails, and tweets in context.

door Datumize

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Being data at the center of every digital transformation initiative has increased the need to have reliable technologies that ensure companies are capturing the data they need, timely and in the right format and quality. Datumize Data Collector (DDC) is a lightweight, high-performance, streaming data integration software focused on data collection for hidden, complex and disparate data sources. A unique software technology for capturing dark data from complex, sophisticated and unexplored sources.

door Revere Intelligence

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Stay on top of the most important questions in your data with easy-to-build reports and alerts. Stay on top of the most important questions in your data with easy-to-build reports and alerts.

door GeoLang

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ASCEMA Data Discovery helps you discover data where it rests and proactively protect it. Discover what data users have stored, seek remediation and protect your business against data breaches. As leaders in enterprise data security solutions, GeoLang believes the management or mismanagement of data can make or break an organisation. That¿s why we¿ve pioneered elegant, easy-to-use business resilience software that works for you. ASCEMA Data Discovery helps you discover data where it rests and proactively protect it.

door Congruity 360

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Congruity360's eDiscovery suite enables end-to-end litigation readiness by arming legal teams with the tools and relevant data to manage eDiscovery in-house. Our Hold360 and Discover360 products deliver a seamless workflow for legal holds, preservation, collections, and review. Our solutions empower clients to: harness growing electronic data spread among a variety of enterprise & cloud applications, minimize risks of spoliation & non-compliance, reduce resources required for eDiscovery. Congruity360's eDiscovery suite enables end-to-end litigation readiness from legal holds, preservation, collections, & review.

door Kogni

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Kogni is a global leader in the data and privacy security market. Kogni continuously discovers, classifies and protects sensitive data across organizations, regardless of source or location of data. Kogni's use of advanced AI & machine learning capabilities mitigates the possibility of data breaches with near-perfect detection capabilities for even the most uncommon data sources and data formats. Kogni automatically discovers, classifies and protects sensitive data.

door eccenca

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
The enterprise knowledge graph solution makes disparate data findable, accessible, interoperable & reusable. With Corporate Memory companies can build their business digital twin to enable emerging trends like smart supply chain, (I)IoT automation, Data-as-a-Service as well as compliance to data-centric regulations like GDPR and BCBS 239. The enterprise knowledge graph solution for establishing data governance, visibility, application-agnostic agility and analysis.

door Information DataHub

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
DataHub enable organisations to gain insights into data that is spread across multiple data repositories. Using DataHub's data discovery, data extraction, data integration and data quality features, users can make informed decision based on accurate, complete and consistent data. DataHub enable organisations to gain insights into data that is spread across multiple data repositories.

door ByteScout

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sensitive Data Suite is a bundle to protect your documents by analyzing them, discovering and highlighting, or removing PII - personal identifiers. It is included in other SDK for working with documents and data. Sensitive Data Suite is a bundle to protect your documents by analyzing them, detecting, highlighting, or removing sensitive data.

door Golden

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Keep people in organizations current with the latest trends in their industry. Keep people in organizations current with the latest trends in their industry.

door Igneous

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Igneous DataDiscover File Analytics as-a-Service allows users to quickly see, analyze, and act on all their file data in a simple, web-based, interactive dashboard. See what you have, where it lives, its age and the last time is was accessed. Even if its billions of files and petabytes of data, Igneous unique approach to scan, index and archive data will support the most demanding file environment. The simplest way to see, analyze, and act on all your NAS file data. Discover what data you have, how old it is, and where it lives

door Quantyl Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Quantyl Discovery offers a unique user experience dedicated to data discovery, data visualization and analytics. Effortlessly interact with millions of rows on a standard laptop, with or without aggregation. Visualize, explore and analyze large datasets like never before! Quantyl Discovery is an on-premises software able to work offline, your data stays with you (no data upload). Search, select and filter anyway you want to, from coarse-grained (aggregated) to fine-grained analytics. Agile and fast data discovery, visualization and analytics. An All-in-one self-service application with a unique user experience.

door Askdata

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Allows employees to interact with data through natural language. Allows employees to interact with data through natural language.

door Explorium

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Data science platform, fueled by automated data and feature discovery. Data science platform, fueled by automated data and feature discovery.

door SlamData

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
SlamData is a powerful and flexible solution that allows you to add any data to your data warehouse. SlamData is a powerful and flexible solution that allows you to add any data to your data warehouse.

door Netwrix

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Netwrix Data Classification cures your data-related headaches by providing a single panoramic view of your enterprise content. By seeing which data is valuable, you can organize it in a way that promotes productivity and collaboration. By knowing where sensitive or regulated data is, you can reduce the risk of breaches and satisfy security and privacy requirements with less effort and expense. By locating and getting rid of redundant and obsolete data, you can reduce storage and management costs Reveal the true value of your data