116 resultaten
Waarom Capterra gratis is

door C3LX

(0 reviews)
Bezoek website
Dit bedrijf voor patiëntbetrokkenheidstechnologie is strak gefocust op het ondersteunen van op waarde gebaseerde providers en gezondheidssystemen met bruikbare gegevens en oplossingen die naadloze, veilige, gepersonaliseerde en effectieve verbindingen bieden tussen providers en patiënten, en patiënten en hun gezondheid. Het C3LX Patient Engagement Platform integreert monitoring op afstand en volgapparatuur, een patiëntgerichte mobiele app en intuïtieve provider-dashboards om echte veranderingen in het gedrag van patiënten te inspireren en mogelijk te maken. Meer informatie over Xia Health Verbindt patiënten met hun zorgteam. Veilige communicatie, maakt verbinding met alle draagbare apparaten, houdt de voortgang van het doel bij en zorgt voor een betere gezondheid. Meer informatie over Xia Health
Laat patiënten een gratis consult plannen, boeken en betalen voor behandelingen en zich online registreren voor evenementen - 24/7 vanaf elk apparaat. vCita is ideaal voor fysiotherapeuten, chiropractors, tandheelkundige klinieken en voedingsdeskundigen, en wordt geleverd met een aanpasbare planningspagina waar patiënten je diensten en beschikbaarheid kunnen bekijken, evenals een persoonlijk patiëntenportal. Het maakt moeiteloos verbinding met je website, lokale vermeldingen, e-mail en sociale media. Meer informatie over vcita Zeg vaarwel tegen gemiste telefoontjes, dubbele boekingen en no-shows - laat je patiënten 24/7 online behandelingen plannen en boeken. Meer informatie over vcita
Bekijk profiel
athenaOne helps doctors deliver high quality care by organizing the moment of care for maximum clinical productivity, performing administrative and quality services on a doctors behalf to ensure full payment, and tracking all physician orders to close the loop on results and follow-up care. Doctors benefit from continuous embedded access to the best practices of the nations largest clinical network, the most up-to-date and extensive quality rules and industry guidelines. Medical billing and practice management solution that helps manage claims, appointments, patient check-ins, reporting and more.
Practice Fusion is het cloudgebaseerde ambulante EMD-platform in de VS dat meer dan 20.000 medische praktijken ondersteunt bij het leveren van betere zorg aan meer dan 5 miljoen patiënten per maand. Met een toonaangevend tevredenheidsniveau streeft Practice Fusion naar het leveren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen voor onafhankelijke medische praktijken. Toegang op vrijwel elk apparaat, intuïtieve grafieken, naadloos e-prescribing, geïntegreerde beleidsondersteuning, honderden laboratorium- en beeldverbindingen. Probeer het gratis. Practice Fusion is het cloudgebaseerde ambulante EMD in de VS voor onafhankelijke praktijken. Probeer het gratis.
IntakeQ provides beautiful and secure electronic intake forms for health professionals, enabling them to offer an amazing onboarding experience, while also optimizing and streamlining the intake process. As a bonus, IntakeQ also offers powerful practice management features, including scheduling, payment, appointment reminders, secure messaging, invoicing and insurance billing. Affordable pricing, 14-day free trial, no credit card required, no software to install. Send secure intake and consent forms privately to your clients. HIPAA compliant, e-signature support, online booking and payment
Bekijk profiel
Solutionreach is 100% gericht op het leveren van de technologie en de expertise over hoe deze effectief te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende praktijk op te bouwen. Het platform laat zien hoe de ervaring voor patiënten en zorgverleners kan worden verbeterd. Plan nu een consult voor meer informatie. Solutionreach biedt de technologie, evenals de expertise over hoe het te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende organisatie op te bouwen.
Onderhoud contact met je patiënten via het HIPAA-compatibele patiëntenportaal dat toegang geeft tot persoonlijke gezondheidsdossiers en dat realtime updates van patiëntgegevens, een beveiligde berichtenfunctie en een automatisch herinneringssysteem biedt. Betrek je patiënten met behulp van het HIPAA-compatibele patiëntenportaal dat veilige berichtenuitwisseling en een geautomatiseerd herinneringssysteem biedt.
Bekijk profiel
Enkelcijferige no-show-tarieven: Digitale formulieren, telegezondheid, afspraakherinneringen en zelfplanning voor patiënten. Door klanten beoordeeld als beste ondersteuning en aangepaste workflows. Mend kan altijd en overal verbinding maken met patiënten op elk apparaat. Mend heeft 98,3% betrokkenheid, 99,85% videoverbinding en enkelcijferige no-show-tarieven. Mend heeft geautomatiseerde technologie om te integreren met elke EPD, PMS of andere systemen. Ongeveer 50% van nieuwe klanten is overgestapt van andere systemen. Enkelcijferige no-show-tarieven: Digitale formulieren, telegezondheid, afspraakherinneringen en zelfplanning voor patiënten. Beoordeeld als de beste door klanten!
RXNT's cloud-based Electronic Health Records (EHR) system with Patient Portal optimizes the patient care experience. Manage your communication with secure two-way patient messaging, and electronic reminders keep patients informed about appointments and prescription renewals. Patients benefit from a dedicated patient portal that lets them manage information, schedule appointments, view lab results, and sign consent forms. Plus, connect with our PM system for convenient online patient bill pay. RXNT's cloud-based EHR system with Patient Portal optimizes the patient care experience and streamlines workflows.

door Zingit Solutions

4,7/5 (112 reviews)
Bekijk profiel
Zingit is een platform voor patiëntbetrokkenheid dat kantoren helpt hun omzet te verhogen en grote efficiëntie te creëren voor de front-office. Dit platform is mobielgericht en de aantrekkelijkheid van deze software is zichtbaar in de automatisering en flexibiliteit. Dit platform automatiseert afsprakenherinneringen, plannen/herplannen, beoordelingsverzoeken, terugroepacties en meer. Dit platform biedt ook de mogelijkheid om berichten, hun frequentie en de content aan te passen aan de unieke behoeften van klanten. Het concurrentievoordeel van dit platform bestaat uit geavanceerde levering van content (bijv. video). Mobiel platform voor patiëntbetrokkenheid dat is gericht op het verhogen van omzet en operationele efficiëntie voor artsenpraktijken.
PatientNOW is een uitgebreid softwaresysteem dat is ontworpen om je volledige esthetische medische kantoor te beheren. De software ondergaat al meer dan 14 jaar upgrades om te voldoen aan de behoeften van de esthetische geneeskunde, door te luisteren naar de suggesties en verzoeken van artsen en hun personeel. Dit heeft geresulteerd in een EPD-softwareproduct inclusief praktijkbeheer en een patiëntbetrokkenheidssysteem dat is ontworpen om prospects binnen te halen, huidige patiënten te behouden en je praktijkinkomsten te laten groeien. Het is niet alleen een uitgebreid PM/EPD-systeem, maar ook robuuste software voor marketing en patiëntenacquisitie.
CareCloud Central is een cloudgebaseerd praktijkbeheersysteem dat bestaat uit een volledig pakket van geïntegreerde beheer- en factureringstoepassingen waarmee praktijken hun efficiëntie kunnen verbeteren en meer inkomsten binnenhalen. Dankzij de naadloze integratie met dossiers, het EDP en met Community, het patiëntenportaal, kunnen praktijken een nog hoger niveau van efficiëntie bereiken. Volledig pakket met geïntegreerde toepassingen voor praktijkbeheer, inclusief beheer, financiën en analyse.
PatientPop levert het enige complete praktijkgroeiplatform, de keuze voor kleinere medische praktijken in de VS die het beheer van hun medische praktijk willen stroomlijnen. Naast het automatiseren van tijdrovende frontoffice-taken, verbetert PatientPop je online aanwezigheid en reputatie, wat je helpt nieuwe patiënten aan te trekken en hun ervaring te moderniseren. Het helpt je je kleine praktijk uit te breiden, allemaal vanuit één service, met realtime resultaten. Voor kleine praktijken die het beheer van hun medische praktijken willen stroomlijnen, levert PatientPop het enige complete groeiplatform.
Organize all patient communications, secure & SMS texts, secure email, e-faxes, referrals, reminders, and even video chatin our all-in-one engagement platform - just one inbox! Trusted by more than 350,000 users and 125 million patients and integrated with more than 100 electronic health records, Updox is a cloud-based, HIPAA-compliant solution offering a broad set of capabilities that increase patient engagement, improve internal productivity and increase revenue. HIPAA-compliant texting, reminders, fax, messaging and video chat with patients and other providers through a web-based application.
Phreesia biedt een reeks robuuste toepassingen om het patiëntintakeproces te beheren. Met aanpasbare, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen betrekt Phreesia patiënten bij hun zorg met een moderne, consistente ervaring, terwijl zorgorganisaties van elke omvang de capaciteit van het personeel kunnen uitbreiden en de klinische zorg kunnen verbeteren. De aanpasbare oplossingen voor patiëntintake van Phreesia verbeteren de patiëntervaring, breiden de capaciteit van het personeel uit en verbeteren de klinische zorg.
eVisit is een softwareplatform waarmee zorgverleners in de telegezondheidszorg contact met patiënten kunnen onderhouden. De software stelt artsen in staat om op afstand contact te maken met hun patiënten en hen te behandelen, en het ondersteunt de vergoeding voor telegeneeskundebezoeken. eVisit transformeert het leveringsmodel voor de gezondheidszorg en verstoort de markt van $ 135 miljard voor eerstelijnszorg door artsen een tool te bieden waarmee ze patiëntenbezoeken kunnen terugwinnen van spoedeisende zorgfaciliteiten. eVisit is software voor telegezondheidszorg die aanbieders in staat stelt om hun patiëntenstroom en inkomsten te verhogen door middel van online behandelingen.
TigerConnect is een veelgebruikt communicatieplatform voor de gezondheidszorg dat de zorgsamenwerking tussen artsen, verpleegkundigen, patiënten en zorgteams op een unieke manier moderniseert. TigerConnect is een oplossing die een consumentachtige gebruikerservaring voor tekst-, video- en spraakcommunicatie combineert met de serieuze vereisten voor beveiliging, privacy en klinische workflows die hedendaagse zorgorganisaties stellen. TigerConnect versnelt de productiviteit, verlaagt de kosten en verbetert de resultaten voor patiënten. TigerConnect is een veelgebruikt communicatieplatform voor de gezondheidszorg.
***We're giving away free COVID-19 text messages to all health systems. Start sending messages within 1 day - No EHR integration needed.***. . . . #1 patient engagement platform that builds deeper patient relationships and retains lifetime value for hospitals, health systems, specialties, & PCPs. HIPAA compliant and trusted by over 100,000 providers & health professionals. We're giving away free COVID-19 text messages to all health systems through April 15, 2020. Start sending messages in 1 day.
Practice profitably with PracticeSuite! Our cloud-based medical office platform offers a comprehensive suite of ambulatory care workflow automation software and revenue cycle management services. Its client base of over 43,000 medical professionals include private practices, billing service companies, and other large healthcare facilities in all 50 states, Guam, Puerto Rico, and the Cayman Islands. The platform serves 155 billing specialties. The affordable, yet sophisticated technology platform for medical practices, medical billing services, and outpatient facilities.

door Adtel International

4,8/5 (26 reviews)
Bekijk profiel
Multi-channel appointment reminder system that integrates with your existing EMR or practice management software. DOCTORCONNECT is designed to: 1. Improve patient care 2. Dramatically Reduce No Shows 3. Increase Cash Flow 4. Increase office efficiency 5. Increase Patient Satisfaction 6. Improve Reputation Online (Healthgrades, Google+, Yelp, etc.) Fully Focused on Patient Communication & Engagement in Order To Increase Revenue, Patient Care, and Practice's Online Reputation.

door WELL Health

4,9/5 (25 reviews)
Bekijk profiel
WELL was built exclusively for health systems and large hospitals. From simple appointment reminders to advanced automations, the WELL platform integrates seamlessly with your EMR and maximizes the impact of any vendor messaging your patients. WELL delivers proven ROI: -Decrease no-shows to increase revenue -Lower wait times -Optimize staff efficiency Staff and customers love the intuitive interface, and healthcare managers love the increases in efficiency and patient satisfaction. WELL connects healthcare organizations to their patients in the way they prefer, be it text, email, phone, or chat.
NexHealth is the premier patient engagement platform that integrates directly with your EHR/practice management system. Provide online scheduling, appointment reminders, wait listing, video visits (telehealth), communication, digital forms, payments, reporting, and more. Get started today risk-free for 30 days. No long-term contracts. Get telehealth, scheduling, reminders, payments, marketing tools, and more with NexHealth. No long-term contracts. Start for free.

door PulsePoint

4,1/5 (19 reviews)
Bekijk profiel
Story by PulsePoint makes content marketing more efficient, more effective and more trackable. We extend your targeted reach across premium social, native, and content discovery channels. Our platform optimizes to your KPIs to maximize engagement and deliver clear ROI. How it works: Upload your content via URL and create multiple headline/image variants for each channel seamlessly, choose your channels you want to advertise on. Story optimizes towards KPIs. Manage, distribute and optimize your content across premium publishers through 25+ social, native and content discovery partners.
Exclusive to healthcare, Relatient is the #1 KLAS rated patient outreach solution to integrate with EHR/PM systems. Relatient offers Appointment Reminders and Alerts, Writebacks, No-Show Engagement, Broadcast Messaging, 2-way Chat, Recalls, Satisfaction Surveys, Health Campaigns, Self-Scheduling, Waitlist, eRegistration, and Check-in. Reduce no-shows, improve satisfaction, free staff time, and increase revenue. All-in-one software: Appointment Reminders/Alerts, Recalls, Surveys, Campaigns, Self-Scheduling, eRegistration, PM Integration and more
#1 Review Management Software to Increase Your Online Reputation. Reputation Management solution to to increase online testimonials, reviews, retention and referrals. Reputation Management solution to to increase online testimonials & reviews.
Workpath is the only scheduling and on-demand dispatch platform for mobile healthcare services. Reduce scheduling time, eliminate manual process headaches, and automatically send job status notifications to customers and patients. HIPAA-compliant. The only scheduling and on-demand dispatch platform for mobile healthcare services. Workpath helps you deliver healthcare.
Tonic Health biedt een kosteneffectieve, mobiele oplossing die het intakeproces voor patiënten stroomlijnt en verbetert. Het eenvoudige, aantrekkelijke platform van Tonic integreert naadloos met je EHR, waardoor je betere gegevens kunt verzamelen voorafgaand aan het bezoek of op het moment van dienstverlening. Verhoog je betalingen, verlaag je administratieve lasten en bied tegelijkertijd een uitstekende patiëntenervaring met de mobiele oplossing voor intakes van Tonic Health. Tonic Health biedt een kosteneffectieve, mobiele oplossing die het intakeproces voor patiënten stroomlijnt en verbetert voor zowel de patiënt als de zorgverlener.
Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders. Manual phone calls just don't work anymore. Put Intiveo reminders to work, and watch your appointment confirmations skyrocket. Boost your reputation online with automated review requests to customers. Increase revenue with automated recall reminders that keep your calendar full. Sign up for a customized demo and free 60-day trial. Complement your dental practice software with highly personalized patient communication including text, email, and voice reminders.
InphoniteVoice SaaS is an automated messaging system that can be used to send phone, text, or email messages. These notifications can be used to send appointment reminders, recalls, prescription notices, lab results, and more. InphoniteVoice integrates with virtually any database to transfer information in a secure manner and is completely HIPAA compliant. This cloud-based software requires no additional hardware so you can access it from anywhere. InphoniteVoice Saas is a cloud-based automated appointment reminder system that adapts to the needs of your business.
Provides secure electronic intake and consent forms for healthcare professionals, counselors, physiotherapists, medical doctors, naturopathic doctors, nutritionists, dentists, massage therapists, coaches, etc. Provides secure electronic intake and consent forms for healthcare professionals,
Data+ is een volledig compatibel en aanpasbaar platform voor toepassingen in de gezondheidszorg en levenswetenschappen. Breid de mogelijkheden van je kernsystemen uit met een breed scala aan apps voor klinisch gegevensbeheer, ontwikkeling van geneesmiddelen, laboratoriumbeheer en meer. Kies een kant-en-klare app om te configureren of creëer een geheel nieuwe app met deze intuïtieve visuele ontwerper. Stel niet-technologische gebruikers in staat om oplossingen te vinden en problemen op te lossen zodra ze zich voordoen, waardoor de lasten voor de IT-afdeling worden verlicht. Data+ is een volledig compatibel en aanpasbaar platform voor toepassingen in de gezondheidszorg en levenswetenschappen.
QliqSOFT is THE Clinical Success Solution, with mobile apps for secure texting, clinical collaboration, on call scheduling, document scan and sign, and pager replacement. Our HIPAA compliant platform gives healthcare providers rapid and convenient ways to reach each other and exchange patient information and status. Over 700 healthcare organizations rely on QliqSOFT to achieve secure, patient-centric collaboration with other care team members across organizational boundaries. Patient centered, HIPAA compliant secure texting for healthcare
This toolkit allows oncology teams to communicate with their cancer survivor patients, build care plans, and monitor patient progress. Patient engagement tool that lets businesses communicate with cancer survivor patients, build care plans, and monitor patient progress.

door Patient Communicator

4,8/5 (6 reviews)
Bekijk profiel
Web based solution for patient communication. Features include automated reminders, multilingual options, and reviews. Web based solution for patient communication. Features include automated reminders, multilingual options, and reviews.
Schedule management solution that helps manage appointments, waitlists, customer messaging and communication, analytics, and more. Schedule management solution that helps manage appointments, waitlists, customer messaging and communication, analytics, and more.
With interactive content and real-time analytics delivered through a powerful platform, SmarteXp empowers patients and healthcare professionals throughout the care journey, improving outcomes and the bottom line. Patients using SmarteXp report that they feel more connected to their hospital, are able to better take care of themselves, are more likely to recommend their hospital, and feel more confident to manage their care. Interactive content, real-time analytics and a powerful platform empowers patients & healthcare professionals to improve outcomes.
Are you using the latest technologies to ease patient lives throughout their health care journey? With ReferralMD you can improve patient access and engagement. Send patient instructions for pre and post appointment care via text or email. Reduce wait times in your waiting room and improve scheduling all through our automated, streamlined patient access and engagement tool. Referral management tool which helps healthcare providers streamline patient access & engagement.
Bekijk profiel
The first patient engagement App-as-a-Portal which not only gets the highest praise from patients -- NPS 91 -- but also from practices because it fills cancellations with a one-click push notification. Voted "Most Delightful" Patient Engagement app, our SaaS/App combo improves outcomes through a positive emotional experience.
See how Salesforce Health Cloud unlocks data from legacy systems of record and clinical systems, and gives healthcare professionals the tools they need to collaborate more efficiently, understand patients more deeply, and build 1-to-1 relationships across entire journeys. Take patient and member relationships to new heights with Salesforce Health Cloud.

door Radix Health

4,3/5 (3 reviews)
Bekijk profiel
Enables a seamless and complete patient journey that spans scheduling, communication, surveys, and reputation management. Enables a seamless and complete patient journey that spans scheduling, communication, surveys, and reputation management.
Bekijk profiel
Mobile messaging patient engagement platform designed especially for health centers and under served patients Web-based, patient engagement platform that helps healthcare businesses send appointment reminders, and health campaign messages.
5thPort is a digital patient engagement platform. The platform utilizes high quality and purposefully scripted videos followed by a brief comprehension quiz to educate patients on their diagnosis and the risks and benefits of the recommended procedure. Once the patient is informed our next generation digital consent process facilitates a meaningful conversation with the surgeon prior to the procedure. 5thPort is a digital patient engagement solution featuring video education, comprehension testing with teach-back, and inform consent.

door Spruce Health

4,3/5 (3 reviews)
Bekijk profiel
Spruce is an all-in-one platform built for healthcare that puts calls, voicemails, texts, secure messages, fax, video, and telemedicine in one place. Spruce can power your entire practice's phone system, complete with VoIP phones. For advanced practices, Spruce provides an after-hours phone solution, bulk messaging, workflow automation, membership based auto-tagging, and EHR and billing integration. Spruce is a simple and powerful way for patients, healthcare providers, and other partners in health to connect and communicate.
IBM Clinical Development from Watson Health is a global SaaS solution that can help the life-sciences transform clinical research and may accelerate the delivery of needed therapies to patients. With a powerful electronic data capture (EDC) system at its core, IBM Clinical Development affords clinical researchers access to hidden insights and visibility into their trial data. Scalable in both feature and function, we offer a robust suite capabilities that can be tailored to all clinical trials. IBM Clinical Development is a single, scalable cloud-based platform that lets clinical research professionals design and manage trials.
Health portal for patients and referring physicians to access multimedia health data such as images, films, audio, and documents. Using the Health Portal, Patients can manage their health records by giving access to third parties where consultancy is required. The PACS automatically or manually transfers patient data to Portal for further use. The time-consuming and cost-intensive creation of CDs is thus a thing of the past. Health portal for patients and referring physicians to access multimedia health data such as images, films, audio, and documents.
Bekijk profiel
AI-based health platform that enables providers to create self-care action plans for their charges as well as monitor chronic diseases. AI-based health platform that enables providers to create self-care action plans for their charges as well as monitor chronic diseases.
Bekijk profiel
RelevantMD helps medical clinics drive revenue by engaging with the patients they already have, acquiring new patients, and improving the patient experience with personalized messaging. RelevantMD is unique because of its focus on increasing revenues, measured results, and its full range of services. RelevantMD has sent more than one million patient messages and generated more than 150,000 new appointments, helping its customers realize a two or three times increase in revenues. RelevantMD is a medical marketing company using technology to focus on patient acquisition and retention for group practices.
Bekijk profiel
Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly. Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly.

door Notation Matrix

5/5 (1 review)
Bekijk profiel
What if we told you completing a group note, for a group of 10 patients would take you less than 20 minutes to complete? What if we told you completing an individual session note could take you less than 2 minutes to complete and we guarantee it would have 4x the documentation your regular notes have? What if there was a system that combined what insurance carriers look for in documentation with easy to use simple forms that highlight that medical necessity criteria? There is--NotationMatrix Notation Matrix EMR's intuitive software guarantees clinicians will spend 50% less time writing notes with 80% more documentation.
Bekijk profiel
SaaS-based solution that helps dental practices enforce positive behavior among patients, build their loyalty and grow their business. A comprehensive solution to your dental practice's challenges. Optimize productivity. Improve collections. Retain patients and acquire new ones. SaaS-based solution that helps dental practices enforce positive behavior among patients, build their loyalty and grow their business.
High-touch patient experience with our simple, personal and secure telehealth and HIPAA compliant texting platform. OhMD allows for patient communication, video visits, team communication, and even automation around patient appointment reminder texts and SMS broadcast messages. Patients never need to download an app! OhMD is a HIPAA compliant texting and patient communication platform for SMS texting, video visits and appointment reminders.

door MobileSmith

(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise-class mobile app development platform that allows non-programmers to create apps for iPhone, Android and iPad, and enables full app life-cycle management for any business or entity Enterprise-class mobile app development platform that allows non-programmers to create apps for iPad , iPhone, or Android.

door InteliChart

(0 reviews)
Bekijk profiel
InteliChart delivers HealthyOutcomes, the market-leading patient engagement platform to empower healthcare providers to attain their patient engagement and outcomes goals. The HealthyOutcomes platform provides a comprehensive solution suite that consists of: PatientPortal, PatientNotify, PatientIntake, PatientSurvey and PopulationHealth. Healthcare providers now have an unparalleled capability to successfully navigate the patient journey from initial engagement to a healthy outcome. Engaging, influencing, and empowering patients on their journey to well-being and good health

door Lumeon

(0 reviews)
Bekijk profiel
Lumeon enables healthcare organizations to orchestrate and automate systems and processes, bringing situational awareness to care operations to deliver high performance, team-centered healthcare. The industry-leading Care Pathway Management (CPM) platform empowers health organizations to take control of their end-to-end care delivery model and maximize the use of resources. By iteratively designing and deploying efficient pathways, organizations reduce cost and minimize unwarranted variation. Enhanced patient engagement with care team coordination and best practice care pathways to deliver optimal organizational performance.

door Lifecycle Health

(0 reviews)
Bekijk profiel
Enables healthcare to provide patient visibility and automate telehealth, monitoring, messaging, and more. Enables healthcare to provide patient visibility and automate telehealth, monitoring, messaging, and more.

door Odoro

(0 reviews)
Bekijk profiel
Odoro provides leading digital patient access solutions for health systems that improves patient acquisition and efficiency, by optimizing the patient experience before, during and after the appointment. It uniquely enables true customization and implementation of health systems very complex workflows. Powered by its matching algorithm SchedLogic, our suite delivers comprehensive online patient scheduling, streamlines the intake process, and enhances referrals management enterprise-wide. Odoro provides leading digital patient access solutions for health systems that improves patient acquisition and efficiency.

door ezReferral

(0 reviews)
Bekijk profiel
Technology that enables instant updates, patient messaging, faxing and secure communication between healthcare providers. Technology that enables instant updates, patient messaging, faxing and secure communication between healthcare providers.

door Calpion

(0 reviews)
Bekijk profiel
A patient engagement platform that enables seamless patient financial interaction using multiple channels, including IVR, text & email. A patient engagement platform that enables seamless patient financial interaction using multiple channels, including IVR, text & email.

door Ampersand & Ampersand

(0 reviews)
Bekijk profiel
Chronic condition management tool designed by clinicians for patients with a cloud-based Content Management System for admin to manage and monitor patient information and data. Platform currently exists for a number of conditions including IBD, Rheumatology, Diabetes, and Oncology. Chronic condition management tool designed by clinicians for patients with a cloud-based Content Management System for admin use.

door VitalHealth Software

(0 reviews)
Bekijk profiel
This solution allows care providers to monitor patients remotely between visits and involve patients in shared decision making. This solution allows care providers to monitor patients remotely between visits and involve patients in shared decision making.

door Ayogo Health

(0 reviews)
Bekijk profiel
Chronic illness management platform for educating and motivating patients to change their habits through gamification and social tools. Chronic illness management platform for educating and motivating patients to change their habits through gamification and social tools.

door Vocera Communications

(0 reviews)
Bekijk profiel
Patient communication and care coordination tool that enables care messaging & distribution of discharge instructions to patients. Patient communication and care coordination tool that enables care messaging & distribution of discharge instructions to patients.

door Stellicare

(0 reviews)
Bekijk profiel
Simplify communication with patients and provide individualized education and support via online patient portal or text messages. Simplify communication with patients and provide individualized education and support via online patient portal or text messages.

door ValidCare

(0 reviews)
Bekijk profiel
Automate caregiver-patient communication and improve surgical care coordination from prehabilitation through rehabilitation process. Automate caregiver-patient communication and improve surgical care coordination from prehabilitation through rehabilitation process.

door Duet Health

(0 reviews)
Bekijk profiel
Patient management software that offers patient education content, patient surveys, outcome and patient-reported data tracking. Patient management software that offers patient education content, patient surveys, outcome and patient-reported data tracking.

door MAP Health Management

(0 reviews)
Bekijk profiel
Keep your patients engaged in their behavioral health care with telehealth session scheduling, reminders, email, and text messaging. Keep your patients engaged in their behavioral health care with telehealth session scheduling, reminders, email, and text messaging.

door openDoctor

(0 reviews)
Bekijk profiel
openDoctor is a real-time patient engagement and patient access platform translating complex scheduling processes into simple, people-friendly experiences. From family medicine to radiology, we work in conjunction with existing systems to allow for a real-time scheduling environment for both patients, referring providers, and call center staff. Patients also receive reminders, fill out their registration forms, make payments, and see post-appointment reports. Real-time patient engagement and patient access platform that allows for easy patient interaction and appointment booking.

door Lincor

(0 reviews)
Bekijk profiel
MyCareboard & Nurses Dashboard are digital whiteboards that connect patients, families, and clinicians at the point of care. MyCareboard & Nurses Dashboard are digital whiteboards that connect patients, families, and clinicians at the point of care.

door Change Healthcare

(0 reviews)
Bekijk profiel
Coordinate data flow between cardiology departments, EMRs, and VNAs to ensure image files are accessible whenever they are needed. Coordinate data flow between cardiology departments, EMRs, and VNAs to ensure image files are accessible whenever they are needed.

door Cliniconex

(0 reviews)
Bekijk profiel
With over 4,600 medical professionals and senior care providers utilizing its services, Cliniconex triggers more than 600,000 meaningful engagements each month. Its EHR/EMR integrated workflow automation solutions aim to reduce no-shows, improve patient satisfaction, lower operational costs and return time to care. From appointment reminders, booking notifications, patient queue displays and survey tools for clinics, to outbreak notifications and careplan reminders for senior homes, we can help! Cliniconex is a leading healthcare software developer specializing in patient and resident family engagement.

door Wambi

(0 reviews)
Bekijk profiel
Digital healthcare employee recognition platform that improves patient satisfaction and safety. Digital healthcare employee recognition platform that improves patient satisfaction and safety.

door Bridge Patient Portal

(0 reviews)
Bekijk profiel
Universe enables healthcare organizations to publish their own, branded mobile app with a suite of pre-built features for health summaries, appointment scheduling, messaging, urgent care wait times, physician search, patient education, bill pay, and more. Healthcare organizations can select from existing features while developing custom features with the goal of having a single patient-facing app for the entire healthcare organization. Universe mHealth is healthcare's most robust, secure, and scalable mobile app platform for iOS and Android.

door heartbeat

(0 reviews)
Bekijk profiel
Don't just manage your patients, manage the full scope of their outcomes. Don't just manage your patients, manage the full scope of their outcomes.

door CipherHealth

(0 reviews)
Bekijk profiel
The Patient Engagement Company. Ranked as the 2019 KLAS Double Category Leader for Patient Outreach and Digital Rounding, CipherHealth is a proven healthcare technology partner committed to enhancing communication and care team coordination throughout the patient journey. CipherHealth's suite of integrated patient engagement solutions empowers healthcare providers to deliver better patient outcomes and experiences across the care continuum. SaaS-based patient engagement platform that empowers improved patient communication and care coordination across the continuum.

door CarePassport

(0 reviews)
Bekijk profiel
A next generation patient engagement app that provides patients with a single-point to aggregate and manage their health data. A next generation patient engagement app that provides patients with a single-point to aggregate and manage their health data.

door Orca Health

(0 reviews)
Bekijk profiel
Orca Health is a healthcare technology company, founded by physicians, that creates software solutions that empower healthcare providers, clinics, and hospitals to enhance quality of care, improve patient satisfaction, increase patient compliance, and lower the cost of care. Orca Health is an innovative patient education and technology company bridging the gap in provider-patient understanding.

door Insig

(0 reviews)
Bekijk profiel
Sends AI-intelligent questionnaires to patients before a medical visit to automate medical notes and administrative work. Sends AI-intelligent questionnaires to patients before a medical visit to automate medical notes and administrative work.

door Fonvirtual

(0 reviews)
Bekijk profiel
The call center software is a service hosted in the cloud and diversified locally. It is not necessary for all call center agents to be in one place, as calls are managed from any location. This way, the call center software allows the workforce to operate comfortably and efficiently from separate locations. It integrates an ACD system that distributes incoming calls to agents based on previously configured automatisms. A Call center software is a telephone system that manages efficiently a big amount of calls online, providing the best customer service

door PracticeMojo

(0 reviews)
Bekijk profiel
Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients. Automated recall and appointment reminder solution for dental offices using a variety of channels to bring in all your patients.

door DocsInk

(0 reviews)
Bekijk profiel
Telemedicine, Video Conferencing, Messenger, Patient Charge Capture software and mobile application. Telemedicine, Video Chat, Messenger, Patient Charge Capture software and mobile application.

door Liine

(0 reviews)
Bekijk profiel
An all-in-one solution for monitoring, optimizing and incentivizing how new patient calls are handled. An all-in-one solution for monitoring, optimizing and incentivizing how new patient calls are handled.

door ClearGage

(0 reviews)
Bekijk profiel
PaymentAccelertor from ClearGage accelerates the patient payment process from beginning to end. Improve revenue cycle management with streamlined payment workflows, save admin time, reduce statement cost, and increase patient engagement, flow, and collections. Our revenue-accelerating capabilities include estimates and eligibility, auto pay on patient responsibility balances, zero-maintenance payment plans, mobile payments, patient financing, and patient payment portal. PaymentAccelerator from ClearGage is the leading provider in Saas-based healthcare payment solutions and financial services.

door PatientPal

(0 reviews)
Bekijk profiel
Reduces operating costs for outpatient medical facilities by automating as much as 50% of the total front desk workload. Reduces operating costs for outpatient medical facilities by automating as much as 50% of the total front desk workload.

door HealthCare Intelligence Solutions

(0 reviews)
Bekijk profiel
Artificial intelligence-based platform that helps practices automate hospital operations and improve communication with patients. Artificial intelligence based platform that helps practices automate hospital operations and improve communication with patients.

door Vital

(0 reviews)
Bekijk profiel
Vital uses AI to predict admits admits and reduce length of stay in the ER. Vital uses AI to predict admits admits and reduce length of stay in the ER.

door World Wide Health Initiatives

(0 reviews)
Bekijk profiel
End to end patient-management system that improves outcomes for high-risk patients with remote patient monitoring. End to end patient-management system that improves outcomes for high-risk patients with remote patient monitoring.

door Innovaccer

(0 reviews)
Bekijk profiel
InConnect is providers' one-stop patient engagement solution that helps them in building relationships with their patients far more efficiently and effectively. With InConnect, they can better educate and empower patients to make more informed decisions about their health. Features include automated patient outreach and triage capabilities, voice and text support based on requirements and needs, and a telehealth support feature for care teams to connect with patients. InConnect is a one-stop patient engagement solution that assists providers to seamlessly educate, engage, and empower their patients.

door Inbox Health

(0 reviews)
Bekijk profiel
Inbox Health aids in patient billing with advanced communication to expedite the collection process Inbox Health aids in patient billing with advanced communication to expedite the collection process

door Micro-Office Systems

(0 reviews)
Bekijk profiel
Improve patient communications with PCG. Great for reminders, recall, lab notifications, payments and any other routine communications. Works with text, email, calls & letters. Completely automated and customized for each communications type & patient. Improve almost any EMR system with PCG. PCG also can send forms, collect payments and use intelligence to make each message relevant to the patient. Used when a practice needs to contact a patient for routine communications and get a response.

door Rhinogram

(0 reviews)
Bekijk profiel
Rhinogram's HIPAA-compliant telehealth platform enables better patient experiences Rhinogram's HIPAA-compliant telehealth platform enables better patient experiences

door One Medical Passport

(0 reviews)
Bekijk profiel
One Medical Passport's patient engagement solution, Passport Engage, streamlines facility communication. Engage sends automated messages, reminders, and educational videos regarding surgery and recovery to patients/family and vendors. This dramatically reduces the amount of time nurses need to spend on the phone-- say good-bye to hours of phone tag and unanswered calls! Patients can view information as it's convenient for them, so you can be sure they're informed and compliant on day of surgery. Passport Engage sends automated messages, reminders, and educational videos to patients & their family, vendors, and staff.

door Pieces Tech

(0 reviews)
Bekijk profiel
Enables hospitals, health systems, and health plans to extend their network to community based organizations (CBO). Enables hospitals, health systems, and health plans to extend their network to community based organizations (CBO).

door Payoda Technology

(0 reviews)
Bekijk profiel
HealthViewX is an end-to-end care orchestration platform for managing both inbound and outbound referrals that enables greater convenience for healthcare providers, payers and most importantly, patients. Enables care providers to improve patient experience using technology to create defined workflows & improve care quality.

door Carepatron

(0 reviews)
Bekijk profiel
The #1 communication & engagement platform for care providers Make care visible and meaningfully engage care recipients and their family in the care journey. The #1 communication & engagement platform for care providers

door MayaMD

(0 reviews)
Bekijk profiel
Connected AI health platform giving patients higher quality insight & guiding them to the right care improving outcomes. Connected AI health platform giving patients higher quality insight & guiding them to the right care improving outcomes.

door FDS

(0 reviews)
Bekijk profiel
FDS Engage is a patient management and engagement solution designed to improve patient adherence, increase profitability, and streamline operations for pharmacies. At the heart of FDS Engage is an industry leading med sync program that is easy to set up and easy to use. Other features include Embedded MTM, Targeted Patient Alerts, and a feature designed to boost your pharmacy's vaccination rates. FDS Engage combines patient management with med sync and MTM to improve patient adherence and streamline pharmacy operations.

door AthanSys HealthCare Solution

(0 reviews)
Bekijk profiel
At Athancare, we aim to revolutionize the healthcare industry by providing modern day technology to the doctors for smoother day to day operations. Our aim is to make Doctor-Patient interaction much more fruitful and interactive. Built on a SaaS platform, We wants to preserve the traditional way of practice by only helping doctors to make it better using technology. Helps businesses create and manage appointments, engage patients, and more.

door Future Health Works

(0 reviews)
Bekijk profiel
From decision-to-treat to post-op, myrecovery helps medical professionals manage patients' treatment pathways. From decision-to-treat to post-op, myrecovery helps medical professionals manage patients' treatment pathways.

door Quality Reviews

(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time digital engagement platform that gives patients and employees a voice to share their feedback. Real-time digital engagement platform that gives patients and employees a voice to share their feedback.

door SentryHealth

(0 reviews)
Bekijk profiel
Population health management software to help deliver quality care. Population health management software to help deliver quality care.