Webinar software

Met webinar software kunnen bedrijven interactieve live en opgenomen promotionele of educatieve videopresentaties uitvoeren en verspreiden onder hun bestaande of potentiële klanten.

Waarom Capterra gratis is
Livestorm is de webinaroplossing voor alle trainingssessies en demo's voor je klanten. Alles werkt in een browser, in realtime, zonder enige download. Alles wordt verzorgd (bestemmingspagina, analyse, opname, e-mailautomatisering, enzovoort), zodat je je niet meer hoeft te concentreren op de technische dingen. Bedrijven van elke omvang organiseren nu al geweldige webinars met Livestorm. Meer informatie over Livestorm Livestorm is een webinaroplossing op maat voor bedrijven van elke omvang die live training of demo-webinars willen hosten via een browser. Meer informatie over Livestorm
BigMarker combineert krachtige webinarsoftware met robuuste marketingfuncties om 's werelds eerste end-to-end webinaroplossing te creëren. Meer informatie over BigMarker Webinars Het moderne webinarplatform dat is ontworpen om je te helpen geweldige webinars te hosten, je publiek uit te breiden en klanten naar de volgende stap te brengen. Meer informatie over BigMarker Webinars
ClickMeeting is een browsergebaseerd, functierijk en flexibel webconferentieplatform. Deze SaaS-oplossing is speciaal bedoeld voor de bedrijfsomgeving om elkaar te ontmoeten, samen te werken en online te werken. Hiermee kunnen drukke professionals op een eenvoudige manier online vergaderingen en videoconferenties organiseren en uitvoeren. De software vereist geen installatie en werkt op alle apparaten en besturingssystemen. Meer informatie over ClickMeeting ClickMeeting is een browsergebaseerd en functierijk webconferentieplatform, speciaal bedoeld voor drukke professionals om elkaar online te ontmoeten en te werken. Meer informatie over ClickMeeting
Demio is de eenvoudige manier waarmee marketing- en klanteneducatieteams hun inspanningen effectief kunnen schalen via live video in minder tijd dan ooit tevoren. Of je nu leads/klanten wilt genereren en kwalificeren, gebruikers activeren en het aantal proefconversies vergroten, of klanten informeren en het verloop verminderen: Demio is het perfecte platform voor jou. Ontdek waarom Demio wordt vertrouwd door enkele van de toonaangevende SaaS-bedrijven over de hele wereld. Meer informatie over Demio Demio maakt het voor marketeers gemakkelijk om succesvolle webinarcampagnes uit te voeren zonder het technische gedoe. Meer informatie over Demio

door TwentyThree

(9 beoordelingen)
Website bezoeken
Slechts één tool vereist om webinars uit te voeren. Breng bestemmingspagina's, e-mails, productie en on-demand video's samen in één tool. Volledige rapporten over bezoeken, conversies, deelnemers en leads, volledig geïntegreerd in je pakket voor marketingtechnologie. Splits de gegevens van live webinars en on-demand gegevens om de echte resultaten te zien. Verhoog de betrokkenheid en aanwezigheidspercentages door sprekers en publiek direct vanuit hun browser te laten deelnemen aan webinars, vanaf elk apparaat. Meer informatie over Webinars Slechts één tool vereist om webinars uit te voeren. Breng bestemmingspagina's, e-mails, productie en on-demand video's samen in één tool. Meer informatie over Webinars
Zoho Meeting is een krachtige oplossing voor webconferenties die is ontwikkeld voor jouw zakelijke samenwerkingen. Alles-in-één-oplossing om alles te beheren, van kleine interactieve vergaderingen tot grote boeiende webinars. Het is volledig browsergebaseerd en deelnemers hoeven geen enkele applicatie te downloaden om een vergadering of een webinar bij te wonen. Hou je vergaderingen bij de hand met de desktop-plug-in voor Windows en Mac, iOS-app, Google Chrome-extensie, met widget- en agenda-integratie. Integreer registraties, peilingen, opnames, enz. Meer informatie over Zoho Meeting Een oplossing voor webconferenties waarmee je interactieve webvergaderingen kunt hosten en boeiende webinars kunt uitzenden naar een breder publiek. Meer informatie over Zoho Meeting

door Zoom Video Communications

(3.407 beoordelingen)
Profiel bekijken
Video-webinarsoftware met HD-schermdeling, hostcontrole, dialoogvenster met vragen en antwoorden en rapportage na het webinar. Video-webinarsoftware met HD-schermdeling, hostcontrole, dialoogvenster met vragen en antwoorden en rapportage na het webinar.
join.me is de snelste en gemakkelijkste manier om verbinding te maken en samen te werken. Iedereen kan ideeën meteen delen via schermdelen, audio, video, whiteboard en chat. join.me is een persoonlijke ontmoetingservaring waarbij gebruikers deelnemersomgevingen, URL's, achtergronden en meer kunnen personaliseren! Ongelooflijk eenvoudige schermdelingstool voor vergaderingen ter plekke. Breng iedereen op één lijn wanneer ze niet in dezelfde ruimte zijn!
GoToWebinar wordt vertrouwd door meer klanten dan elke andere webinar-oplossing en verzorgt miljoenen webinars per jaar. Of je nu webinars gebruikt voor marketing, training of bedrijfscommunicatie, GoToWebinar maakt webinars weer leuk met betrouwbare technologie die super eenvoudig te gebruiken is. Krijg de functies, integraties en analyse die je nodig hebt om je doelgroep te boeien en persoonlijke contacten te leggen om je bedrijf een boost te geven. Webinar-oplossing die is ontworpen om je te helpen gekwalificeerde leads te genereren, klanten te behouden en effectieve presentaties te geven.
Communiceer je ideeën op krachtige wijze met behulp van Adobe Connect software voor webconferenties. Deel presentaties en multimedia veilig en direct vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers - allemaal met een webbrowser en de Adobe Flash Player-runtime, die al op 98% van pc's met internetverbinding zijn geïnstalleerd. Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
Restream is the most popular platform for businesses, entrepreneurs, content creators, social community managers, influencers, and bloggers to stream live to multiple platforms simultaneously. We have a community of over 1M streamers, using Restream to go live on Facebook, Youtube, Periscope, LinkedIn, and 30+ other platforms at the same time. Restream lets you simultaneously broadcast live video across 30+ platforms including YouTube, LinkedIn, Facebook, Twitter, and more.
ON24 heeft als missie om de manier waarop organisaties omgaan met hun doelgroepen opnieuw te definiëren, door interactieve, gegevensrijke webinars en inhoudervaringen aan te sturen en mensen te helpen op een natuurlijkere manier te communiceren en slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Via ON24 kunnen marketeers live, on-demand en persoonlijke betrokkenheid creëren, en kunnen ze dit omzetten in bruikbare informatie en integreren in hun activiteiten. Marketeers halen meer inkomsten uit ON24 dan enig ander kanaal omdat ze toegang hebben tot meer dan een miljard engagementminuten. ON24 biedt digitale ervaringen en webcasting voor bedrijfscommunicatie en het genereren van vraag via een cloudgebaseerde SaaS-toepassing.
WebinarNinja does all the work for you. No more going through a long-winded, 10-step process like with other webinar software. Now with WebinarNinja, you can create your webinar in seconds, get on with your day and start getting sign-ups for your webinar immediately. Take a look! WebinarNinja makes it easy for you to run professional webinars without the headaches.

door Genesis Digital

(116 beoordelingen)
Profiel bekijken
Het enige webinarsysteem dat een compleet livestream-evenement produceert, van registratie tot herhaling. Met JamCast-technologie kun je privé- en beveiligde CDN-uitzendingen creëren, maar ook uitzendingen via Facebook Live en YouTube Live. Prijzen vanaf $ 39 per maand. Krachtige software voor webinarhosting in combinatie met dynamische marketingfuncties die wordt gebruikt door meer dan 35.000 professionals.
ReadyTalk is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor audio- en webvergaderingen die intuïtief te gebruiken zijn, eenvoudig om aan deel te nemen en gemakkelijk in het budget passen. Support- en adviesteams van wereldklasse staan klaar om ervoor te zorgen dat je elke vergadering zelfverzekerd in gaat. Met deze service kun je webseminars organiseren, online vergaderingen hosten, telefonische vergaderingen houden en je sessies moeiteloos opnemen en verspreiden, terwijl je tijd en geld bespaart. Oplossingen voor audio- en webvergaderingen die intuïtief te gebruiken zijn, eenvoudig zijn om aan deel te nemen en gemakkelijk in het budget passen.
Webinars en livestreaming voor bedrijven. Een browsergebaseerde oplossing voor het creëren van boeiende webinars, live vraag-en-antwoord, workshops en online conferenties. Crowdcast is een van de meest aantrekkelijke en eenvoudig te gebruiken webinarervaringen op de markt. Makers: je podium staat klaar. Maak boeiende webinars, live vraag-en-antwoord, workshops, livestreams en conferenties die in de browser worden uitgevoerd.
Gebruik EasyWebinar als de ruggengraat van je online bedrijf. Van het genereren van leads tot klantwerving met interactieve training en onboarding. EasyWebinar is zo krachtig omdat het een livestream-platform en een tool voor marketing automation in één is. Het maakt gebruik van workshops/webinars/masterclasses om boven je concurrenten uit te stijgen en geeft je tegelijkertijd de mogelijkheid om je marketing op te schalen met behulp van zogenaamde geautomatiseerde/evergreen webinars. Doe meer, groei meer, wees meer, geef meer met EasyWebinar. Vereenvoudig de manier waarop je betrokken maakt, verkoopt en je bedrijf laat groeien… met het krachtigste alles-in-één webinarplatform online.
Business Hangouts is a robust webinar/Webconference solution. This fully customizable webinar service requires no downloads & no PINs for viewers. Record directly to YouTube. The service comes with an integrated email service which will remind viewers of the upcoming webinar & follow up after with your brand. It includes support for multiple presenters, private or public events, multiple sharing options, & unified chat with full moderator controls. It can be download from G-suite marketplace. Webinar platform for G-suite apps used by over 2 million enterprise users. Webinars, Webcasts, Live Video, Web Conferencing software.
Onstream Media's webinar platform comes equip with all the tools you need to host a successful webinar! Onstream puts you in control of the entire process ¿ simply and cost effectively. Send invitations, collect registrations, email reminders, record the session and distributing follow-up communications all in one solution. Onstream Media's webinar platform provides an interactive tools perfect for communicating, interacting and sharing information.
eyeson group video calls are based on the principles of WebRTC. Therefore, no native programs need to be installed before video calls can be started. Our outstanding & patented technology lets you have video calls in which up to 9 can be visible, up to 20 can speak and up to 100 can participate while keeping your bandwidth lower than 2 Mbits. eyeson can be integrated into Slack, Freshdesk, Talkdesk, Zendesk, and many more. Moreover, you can stream your video calls or webinars live on YT & FB. Cloud-based video communication that keeps your bandwidth always lower than 2 Mbps regardless of the number of video call participants.
AnyMeeting is a leading provider of web conferencing and webinar software for small business. It serves all the conferencing needs of small business -- from web, video and phone conferencing to large webinars -- in one simple, affordable package. Since launching in 2011, AnyMeeting has grown to over 800,000 registered meeting hosts and has partnered with some of the leading brands serving small business. Web conferencing and webinar software for small business. Simple and affordable, yet powerful.
Up-to-date solution for your webinars, video conferencing and online meetings. MyOwnConference works completely in brothers, without installing any app, software or plugin. MyOwnConference provides an excellent set of features needed for web conferences and webinars: Q&A, chat, screen sharing, poll and survey, keynote sharing, whiteboard, and many others. MyOwnConference offers free account for 20 attendees for lifelong use. Web-based software for web conferencing and webinars. Up to 5000 attendees. 16 languages supported. Easy, fast and reliable.
Let op: Webinato is alleen voor webinars en niet voor videoconferenties of kleine vergaderingen. Sluit je aan bij marktleiders zoals Amazon en Hubspot in het gebruik van het ultramoderne platform van Webinato om je trainings- en marketingwebinars te verbeteren. Met Webinato kun je boeiende live of geautomatiseerde presentaties leveren in een volledig merkeigen, betrouwbare en veilige omgeving. Geavanceerde functies: Geautomatiseerde webinars, evenementenbeheer, diashow, whiteboard, videospeler, aangepaste interface, peilingen, enquêtes ... Geavanceerd platform voor live of geautomatiseerde webinars voor marketing en training in een merkeigen, betrouwbare en veilige omgeving.
JetWebinar is the first real-time and simulated live webinar hosting platform. JetWebinar is the global leader in corporate meeting and training solutions for driving higher engagement and attendance rates. We are a cloud-based platform that features an interactive and immersive user interface. Providing one- click access from any computer or mobile device, JetWebinars award winning solution integrates with leading CRM and marketing automation platforms, enabling corporation Our unique platform empowers marketers with the ability to easily stream low-latency and large scale broadcasts both live and automated
WorkCast is reimagining what webinars can be. With no downloads, no plugins, no barriers, WorkCast provides a reliable, user-friendly and accessible way to host and attend webinars, webcasts and virtual events. WorkCasts branding capabilities enable you to create an end-to-end event experience that looks just as good as your website, and can accommodate up to 50,000 attendees per event. Get the features, analytics and reliability you need, all in one easy to use platform. Reimagining what webinars can be. Get the features, analytics and reliability you need, all in one easy to use platform.

door MediaPlatform

(3 beoordelingen)
Profiel bekijken
MediaPlatform Broadcaster is a platform built exclusively for the unique requirements of business broadcasting. Broadcasters unique content creation capabilities let companies take live webcasts to new levels, enabling producers to build nearly unlimited webcast templates that they can use to toggle during events between video, images and interactive elements. The result is an endless variety of dynamic experiences that event producers can use to keep viewers on the edge of their screens. Enterprise Live Streaming Platform for Premium Business Broadcasts
LiveWebinar heeft alleen maar een browser nodig om met mensen te kunnen communiceren. Dit platform werkt op alle browsers en apparaten (computers, mobiele telefoons, zelfs tv's). De modulaire structuur maakt een onbeperkte aanpassing mogelijk - je kunt de platformweergave bewerken en aanpassen aan je eigen behoeften. Profiteer van functies zoals: HD-kwaliteit, FB Live-streaming, gemodereerde chat, HQ-recorder, CTA-optie, online whiteboard, schermen delen, online certificeringstests, externe mediastreaming en nog veel meer. Word deelnemer aan een aangepaste ruimte en voer live webinars uit zonder installatie of download. Werkt op alle browsers.

door Community Brands

(3 beoordelingen)
Profiel bekijken
Freestone is the industry's most relied upon live event platform to deliver content as part of a comprehensive education program. Enjoy turnkey webinars, webcasts and on-demand streaming through a fully-branded learning portal. Leverage interactivity tools like Q&A, group chat, real-time polling, surveys and robust quizzing to measure learner engagement. Track education and deliver certifications. Utilize pre- and post-production services to capture content during live, on-site conferences. Live event platform to deliver content through webinars, webcasts and on-demand streaming as part of a comprehensive education program.
Helps organizations deliver flawless online content through a variety of mediums, including audio and web conferencing, and webinars. Helps organizations deliver flawless online content through a variety of mediums, including audio and web conferencing, and webinars.
Professionals verwachten vandaag de dag meer boeiende, interactieve en menselijke ervaringen online. BrightTALK maakt dat gemakkelijk met onbeperkte webinars en video's in moderne HTML5-spelers die overal kunnen worden ingebed, evenals eenmalige registratie en directe on-demand. Door een opt-in publiek van miljoenen professionals te bereiken, zien marketeers doorgaans een groei van 60-90% in conversies in vergelijking met alternatieve platforms. Inclusief realtime integratie met toonaangevende platforms van CRM en marketing automation. Stream onbeperkte webinars en video's met een BrightTALK-kanaal en bereik miljoenen professionals die op BrightTALK leren en groeien.
Online seminar tool that aims to provide various online trainings, conferences, courses and other similar services. Online seminar tool that aims to provide various online trainings, conferences, courses and other similar services.
Webinar software that supports automated and recurrent webinars and instant registration. Webinar software that supports automated and recurrent webinars and instant registration.

door HPE MyRoom

(1 review)
Profiel bekijken
A collaboration and meeting room software for both the Enterprise and the SMB. A collaboration and meeting room software for both the Enterprise and the SMB.

door omNovia Technologies

(1 review)
Profiel bekijken
Scale your webinar reach, frequency, and targeting utilizing the latest technology. Scale your webinar reach, frequency, and targeting utilizing the latest technology.

door GNJ Worldwide

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Webinar platform that provides hosts with a screen to control their calls. Webinar platform that provides hosts with a screen to control their calls.

door VMukti Solutions

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Webinar solution that enables live video chat between users/customers and integration with existing CRM solutions. Webinar solution that enables live video chat between users/customers and integration with existing CRM solutions.

door TalkPoint

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Cloud-based webcasting platform that helps produce interactive virtual events, live and on-demand presentations in self-service format Cloud-based webcasting platform that helps produce interactive virtual events, live and on-demand presentations in self-service format

door TouchCast

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Transform your company's communications with TouchCast. Make them more expressive, more memorable, and more human. Transform your company's communications with TouchCast. Make them more expressive, more memorable, and more human.

door Webinar Center

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
The best platform for webinars - free. Your webinar improved with the best tools in the world: YouTube, Google Analytics, Zapier, etc. The best platform for webinars - free. Your webinar improved with the best tools in the world: YouTube, Google Analytics, Zapier, etc.

door ChatRoll

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Live chat audience engagement platform that helps power your webinar, Q&A, presentations, workshops, and broadcasts. Live chat audience engagement platform that helps power your webinar, Q&A, presentations, workshops, and broadcasts.

door Conference Group

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Web-based video conferencing tool which provides participants screen sharing, application sharing, recording and presenter control. Web-based video conferencing tool which provides participants screen sharing, application sharing, recording and presenter control.

door 6Connex

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Create engaging webcasts and webinars, fully branded and customizable. Create engaging webcasts and webinars, fully branded and customizable.

door Unicko

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Interactive virtual classroom service for online teaching, webinars, live meetings and web conferencing. Interactive virtual classroom service for online teaching, webinars, live meetings and web conferencing.

door Klewel

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Webcasting platform that comes with a recording station to automate capture, editing, and publishing of audiovisual content. Webcasting platform that comes with a recording station to automate capture, editing, and publishing of audiovisual content.

door Beeshake

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
U Pro is a webcast & livestream leader since 2010. We imagine and develop digital solutions to engage your audiences: employees, clients, candidates, etc. U Pro livestreams or webcasts your event on your own platform or social media. We can also provide our secured, customizable and interactive livestream platform : Udoolive! From the invitation to the statistics, Udoolive enables you to prepare, enrich and measure your livestream by yourself. Create strong relationships with your audiences! U Pro is the livestream expert that build a more direct and engaging communication.

door Communique Conferencing

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Broadcast live or on-demand HD quality audio or video (with or without slides). HTML5 based with no download required. Mobile friendly Broadcast live or on-demand HD quality audio or video (with or without slides). HTML5 based with no download required. Mobile friendly

door Euronext

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Company Webcast is the market leader for high-end webcast and webinar solutions, which are based on the state-of-the-art Next Generation webinar platform using the most advanced technology. We work for middle-sized and large companies as well as non-profit organizations. Company Webcast is the market leader for high-end webcast and webinar solutions.

door Chorus Call

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Web conferencing solution with HD audio, screen sharing, video, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more! Friendly Web Conferencing solution with HD Audio, video, screen sharing, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more!

door 1400degrees

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
SAVE TIME, MONEY. Buy/integrate/learn 4+ apps? How they work/work together? Not easy. Using 4+ products daily? Harder still. Syncing, cutting/pasting to email/ web conf/ webinar? Multiple reports/app? FBP has everything - in a single login & great usability. Get/ nurture/ manage contacts/ leads/ customers. No Team? Small Team? FBP is for you. See our profile categories & website for details (way too much to list here). 30 day Free trail/setup help to start fresh or move data from? We're here 4u BEST VALUE <ALL included for one low price> You don't need 4+ products to Market/ Sell/ Support just FBP & it's easier to use ! !

door Meetyoo

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
Designed to accommodate large-scale custom-tailored online events that need professional support, moderation, high quality of streaming and security standards. meetyoos project managers help to choose the right features and consult on event planning and organisation. During the event they moderate interaction with participants and deal with all technical aspects. After the event extensive reporting data and attendees contact details are provided for analysis and follow-ups on leads. Designed to accommodate large-scale online events that need professional support, moderation, high quality and security.

door edudip

(0 beoordelingen)
Profiel bekijken
This webinar cloud-based software is compatible with all devices includes recording, automated emails, co-moderators and reporting. This webinar cloud-based software is compatible with all devices includes recording, automated emails, co-moderators and reporting.