70 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Complete softwareoplossing voor online boekhouding en vastgoedbeheer, voor vastgoedbeheerders van professionele, residentiële en gemengde eenheden.
AppFolio Property Manager is ontworpen en ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en biedt een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde oplossing die ideaal is voor groeiende, complexe bedrijven. AppFolio is beschikbaar voor een lage maandelijkse vergoeding en omvat: moeiteloos plaatsen van beschikbare eenheden, online huurincasso, professionele websites, online toepassingen en huurovereenkomsten, ingebouwde screening, nauwkeurige boekhouding, mobiele inspecties en andere tijdbesparende functies.
AppFolio Property Manager is ontworpen en ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en biedt een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde oplossing die ideaal is voor groeiende, complexe bedrijven. AppFolio is...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
De snelste, eenvoudigste en meest waardevolle software voor servicebeheer om alles te automatiseren, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
mHelpDesk is de eenvoudigste en krachtigste huisinspectie-oplossing voor je bedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling. Klanten profiteren van mobiele en online tools met ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit. De beste tools zijn verpakt in een uiterst eenvoudig te gebruiken en betaalbaar pakket waarvoor geen grote investering vooraf is vereist. Bovendien zijn er interne productexperts beschikbaar om je meteen aan de slag te helpen.
mHelpDesk is de eenvoudigste en krachtigste huisinspectie-oplossing voor je bedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling. Klanten profiteren van mobiele en...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Laat je kleine onderneming er groter uitzien. Jobber helpt HVAC-bedrijven om sneller offertes te maken, opdrachten in te plannen, te factureren en betaald te krijgen.
Laat je kleine bedrijf groter lijken met de HVAC-software van Jobber. Jobber helpt duizenden HVAC-bedrijven hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Stel offertes op, plan taken in en factureer klanten; optimaliseer routes, volg teams en dispatch ze; waarschuw en communiceer met klanten; synchroniseer automatisch met je accountingsoftware; dit alles vanaf kantoor of in het veld. Je wordt sneller betaald en ziet er professioneler uit dan ooit. Bovendien helpt de gratis toegewijde ondersteuning van Jobber je bij elke stap.
Laat je kleine bedrijf groter lijken met de HVAC-software van Jobber. Jobber helpt duizenden HVAC-bedrijven hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Stel offertes op, plan taken in en factureer...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Een moderne oplossing voor huisinspectie voor het efficiënter schrijven van rapporten. Gecombineerd met marketingondersteuning en tools voor bedrijfsautomatisering.
Moderne software voor huisinspectie en marketingoplossing. Geschikt voor Mac/iOS en Android/pc. Spectora is gebouwd met het oog op de moderne huisinspecteur die technologie gebruikt om efficiënter te zijn, overzichtelijke rapporten te produceren en je bedrijf te laten groeien. Een snelle leercurve en krachtige tools om je contact met je werknemers en klanten te beheren. De marketingondersteuning op werknemersniveau geeft je persoonlijk advies over hoe je je SEO en online aanwezigheid kunt vergroten om meer doorverwijzingen van werknemers en klantleads te genereren.
Moderne software voor huisinspectie en marketingoplossing. Geschikt voor Mac/iOS en Android/pc. Spectora is gebouwd met het oog op de moderne huisinspecteur die technologie gebruikt om efficiënter te...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
HomeGauge is voortdurend bezig met innoveren en het creëren van tools waar inspecteurs, huizenkopers en agenten niet zonder kunnen.
HomeGauge is de oplossing om je bedrijf te helpen beheren, op de markt te brengen en te laten groeien. De rapportschrijver is snel en flexibel, zodat je meer tijd met je gezin kunt doorbrengen en tegelijkertijd ongelooflijke rapporten kunt leveren waar kopers en agenten heel blij mee zijn. Plannings-, bedrijfs- en marketingtools zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te runnen. Met toonaangevende ondersteuning in de sector profiteer je van hulp bij elke stap.
HomeGauge is de oplossing om je bedrijf te helpen beheren, op de markt te brengen en te laten groeien. De rapportschrijver is snel en flexibel, zodat je meer tijd met je gezin kunt doorbrengen en...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Stroomlijn je inspectieproces met digitale formulieren van GoCanvas die papieren checklists overbodig maken en toch belangrijke gegevens vastleggen.
Van inspectiediensten voor de aankoop van onroerend goed tot eigendomsinspecties voor verzekeringsinspecteurs, huisinspecties helpen ervoor te zorgen dat de staat van een woning goed wordt beoordeeld. Met de formulieren en apps voor huisinspecties van GoCanvas kunnen gecertificeerde huisinspecteurs en vastgoedprofessionals hun inspectiediensten elke dag voltooien. In plaats van papieren formulieren te gebruiken, kan de digitale huisinspectie worden gebouwd en aangepast zonder een regel code te schrijven, allemaal vanaf een mobiel apparaat of tablet.
Van inspectiediensten voor de aankoop van onroerend goed tot eigendomsinspecties voor verzekeringsinspecteurs, huisinspecties helpen ervoor te zorgen dat de staat van een woning goed wordt beoordeeld....

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Commusoft is alles-in-één servicesoftware die is ontworpen voor aannemers met meer dan drie technici in de sectoren van sanitair, HVAC, elektrisch, faciliteiten en diensten (F&S) en onderhoud.
Commusoft is alles-in-één cloudgebaseerde B2B-software die is ontworpen voor buitendienstbedrijven met meer dan drie technici. Meer dan 15.000 gebruikers vertrouwen elke dag op Commusoft. Het helpt je bij het beheren van je CRM, offertes, werkorders, planningen voor technici, middelenbeheer, inventaris, PPM, SLA's, checklists en facturering, en het kan worden geïntegreerd met populaire tools zoals MailChimp, Salesforce, naturalForms, Stripe, Quickbooks en Google-agenda. Het is toegankelijk op je pc, Mac, iPhone, iPad, Android-telefoon of Android-tablet.
Commusoft is alles-in-één cloudgebaseerde B2B-software die is ontworpen voor buitendienstbedrijven met meer dan drie technici. Meer dan 15.000 gebruikers vertrouwen elke dag op Commusoft. Het helpt...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Home Inspection Software easy to use, affordable, fully customizable. Works with Desktop, laptop, phones and tablets.
EZ Home Inspection Software is easy to use, affordable, fully customizable. Works with Desktops, Laptops, Tablets, and Phones for fast on-site reporting. Use voice recognition for quickly filling out reports.
EZ Home Inspection Software is easy to use, affordable, fully customizable. Works with Desktops, Laptops, Tablets, and Phones for fast on-site reporting. Use voice recognition for quickly filling out...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Software voor huisinspectie in de sector die je ultieme flexibiliteit en tijdwinst biedt om je bedrijf te runnen.
Home Inspector Pro is een oplossing voor Windows, Mac, iPhone, iPad en Android waarmee je snel en efficiënt huisinspecties kunt uitvoeren en waarmee elke inspecteur gemakkelijk te lezen rapporten kan maken die snel online kunnen worden geüpload en naar je klant kunnen worden verzonden. Maak eenvoudig een sjabloon voor elk type inspectie dat je uitvoert. Video's toevoegen, pop-up woordenlijst, afbeeldingen en meer. Download de gratis proefversie. Bel in geval van vragen of gebruik de Live Help-functie op de website.
Home Inspector Pro is een oplossing voor Windows, Mac, iPhone, iPad en Android waarmee je snel en efficiënt huisinspecties kunt uitvoeren en waarmee elke inspecteur gemakkelijk te lezen rapporten kan...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Software voor inspectierapportage die net zo snel en slim is als jij. Minder klikken. Snellere levering. Betere rapporten. En dat allemaal gratis.
Software voor inspectierapportage die net zo snel en slim is als jij. Minder klikken. Snellere levering. Betere rapporten. En dat allemaal gratis. HomeHubZone is mobiel en cloudgebaseerd en geeft een nieuwe invulling aan hoe huisinspectierapportage moet werken. Bespaar uren aan het vastleggen van informatie en maak aangepaste rapporten die indruk zullen maken op je huizenkopers en je verwijzingen zullen laten toenemen. Inspecteer ruimte voor ruimte en produceer een rapport per systeem. Automatische cloudsynchronisatie, ondersteuning en gratis training inbegrepen.
Software voor inspectierapportage die net zo snel en slim is als jij. Minder klikken. Snellere levering. Betere rapporten. En dat allemaal gratis. HomeHubZone is mobiel en cloudgebaseerd en geeft een...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Help residentiële/commerciële HVAC-, loodgieters- en elektrotechnische dienstverleners om hun inkomsten te laten groeien en de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen.
Elk servicebedrijf heeft een oplossing nodig om zijn klanten blij te kunnen maken. Het plannen en boeken van opdrachten met behulp van SmartServ kan niet eenvoudiger. Met behulp van simpel slepen en neerzetten houd je de grip op elk gesprek. Dienstverlenende bedrijven zien hun omzet in hun eerste 6 maanden op SmartServ gemiddeld zelfs met 20% groeien.
Elk servicebedrijf heeft een oplossing nodig om zijn klanten blij te kunnen maken. Het plannen en boeken van opdrachten met behulp van SmartServ kan niet eenvoudiger. Met behulp van simpel slepen en...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Professionele inspectiesoftware met artificiële intelligentie. Duizenden automatische illustraties en artikelen inbegrepen.
Krachtige inspectiesoftware met betaalbare prijzen Krijg alles wat je nodig hebt om een succesvol inspectiebedrijf te runnen - zoals geïntegreerde planning, rapportage, geautomatiseerde marketingtools en een mobiele app voor Android/iPhone. Maak verbluffende inspectierapporten die klanten waarderen en nieuwe zakelijke kansen creëren. Horizon is inspectiesoftware die door inspecteurs voor inspecteurs is gemaakt. Vertrouwd door kleine en grote inspectiebedrijven. Gratis updates en legendarische training en ondersteuning inbegrepen.
Krachtige inspectiesoftware met betaalbare prijzen Krijg alles wat je nodig hebt om een succesvol inspectiebedrijf te runnen - zoals geïntegreerde planning, rapportage, geautomatiseerde marketingtool...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
ISN is een cloudgebaseerde oplossing voor het stroomlijnen en automatiseren van kleine tot grote inspectiebedrijven.
Het Inspection Support Network is de meest vertrouwde software-oplossing voor huisinspectie van de sector. ISN heeft een onvergelijkbaar portfolio van eenvoudig te gebruiken tools, waarmee inspecteurs hun bedrijf kunnen vereenvoudigen, stroomlijnen en laten groeien. Of je nu een eenmanszaak of een team van meer dan 20 personen hebt, ISN kan je helpen jouw merk op te bouwen, je workflow te automatiseren en de relaties met je klanten en agenten te beheren.
Het Inspection Support Network is de meest vertrouwde software-oplossing voor huisinspectie van de sector. ISN heeft een onvergelijkbaar portfolio van eenvoudig te gebruiken tools, waarmee inspecteurs...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Kizeo Forms is een flexibele, intuïtieve mobiele toepassing om aangepaste inspectie-formulieren te maken en in te vullen. Werk papierloos.
Kizeo Forms is een flexibele toepassing die dure papieren documenten vervangt door aangepaste digitale formulieren die je kunt invullen vanaf elk mobiel apparaat/tablet. De gegevens kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in je bedrijfssystemen. Genereer onmiddellijk aangepaste rapporten en verzend ze automatisch via e-mail. Profiteer van verschillende opties zoals foto, geolocatie, handtekening, NFC-tag, streepjescode, audio, checkbox, enz. Verstuur woninginspectiegegevens vanuit het veld zowel online als offline. Verhoog je efficiëntie, bespaar tijd en geld!
Kizeo Forms is een flexibele toepassing die dure papieren documenten vervangt door aangepaste digitale formulieren die je kunt invullen vanaf elk mobiel apparaat/tablet. De gegevens kunnen moeiteloos...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Lokaal geïnstalleerde oplossing voor huisinspecties die helpt bij rapportage, inspectiesamenvattingen, formulierbeheer en uploaden van afbeeldingen.
Palm-Tech is vanaf de grond ontworpen om in het veld te worden gebruikt door huisinspecteurs. Het bestaat al meer dan 15 jaar en wordt voortdurend verbeterd om het gemakkelijker te maken voor huisinspecteurs om hun werk te doen. Het draait op iPhones/iPads, Android-telefoons/-tablets en Windows-pc's. Er zijn geen doorlopende kosten en je kunt vanaf je mobiele apparaat rapporten starten, voltooien en ze naar je klanten e-mailen. Duizenden inspecteurs in de VS, Canada en de rest van de wereld gebruiken Palm-Tech elke dag.
Palm-Tech is vanaf de grond ontworpen om in het veld te worden gebruikt door huisinspecteurs. Het bestaat al meer dan 15 jaar en wordt voortdurend verbeterd om het gemakkelijker te maken voor...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Een locatiegebaseerde tool voor inspectie- en punchlistbeheer voor bouw- en vastgoedontwikkelaars.
FinishLine Software verbetert inspecties en punchlists. Een gebruiksvriendelijk systeem voor alle belanghebbenden van het project. Deel snel rapporten met onderaannemers via e-mail. Een intuïtieve en goed geteste aanpak voor het beheer van bouwlijsten. Bespaar tijd en geld door inzicht te krijgen in projectgegevens en trends. FinishLine kan worden gebruikt voor kleine tot grotere projecten die meer dan 100 gebruikers vereisen.
FinishLine Software verbetert inspecties en punchlists. Een gebruiksvriendelijk systeem voor alle belanghebbenden van het project. Deel snel rapporten met onderaannemers via e-mail. Een intuïtieve en...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
A simple home inspection app for iPhone, iPad and Android Devices. Save 75% of the time you spend on home inspections.
allGeo is a low-code platform for field service management to help mid-size & enterprise businesses achieve excellence through automation. The allGeo platform helps businesses create custom home inspection workflows using products & tools such as mobile form, Scheduling, Geofence Timeclock, QR Code, Lone-worker safety monitoring & Reports. With allGeo, businesses can integrate their field operations with payroll and CRM systems to reduce costs while improving productivity & accountability.
allGeo is a low-code platform for field service management to help mid-size & enterprise businesses achieve excellence through automation. The allGeo platform helps businesses create custom home...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
A visual management platform & database as flexible as a spreadsheet to create, automate and manage custom-tailored business processes
TimeTonic is as flexible as a spreadsheet and makes it incredibly simple to organize and manage information. TimeTonic is smart database that allows users to create their custom web & mobile apps in minutes, without programming (no-code). For SMEs and Groups in need of agility to manage their ressources (HR, Finances, building, etc) and their activities (field service intervention, CRM, Projects, tasks, etc) or any other data, in a simple, visual and collaborative way !
TimeTonic is as flexible as a spreadsheet and makes it incredibly simple to organize and manage information. TimeTonic is smart database that allows users to create their custom web & mobile apps...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Het complete rapportage- en geïntegreerde marketingsysteem. Gebruik het rapportagesysteem dat wordt gebruikt door professionele huisinspecteurs.
Het complete rapportage- en geïntegreerde marketingsysteem. Het is tijd om te upgraden naar het systeem voor huisinspectierapportage dat wordt gebruikt door professionele huisinspecteurs. Inspectcheck heeft meer functies dan andere rapportagesystemen, met name: gemoedsrust. Inspectcheck heeft geïntegreerde functies die je klant en jou beschermen. Gebruik Inspectcheck op locatie, op kantoor, met of zonder internetverbinding. Voltooi rapporten op locatie of op kantoor. Gratis proefversie van 30 dagen.
Het complete rapportage- en geïntegreerde marketingsysteem. Het is tijd om te upgraden naar het systeem voor huisinspectierapportage dat wordt gebruikt door professionele huisinspecteurs. Inspectcheck...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Manage field service, automate workflows and modernize your mobile workforce with a fully integrated asset management platform.
Field service management shouldn’t mean paperwork or guesswork. Gruntify makes it simple to collect field data, manage assets, automate job assignment, manage teams and automate business processes, all from a single platform. With powerful metrics, reporting capabilities and location intelligence you can discover trends and get answers fast. Accelerate the automation of your mobile workforce with Gruntify.
Field service management shouldn’t mean paperwork or guesswork. Gruntify makes it simple to collect field data, manage assets, automate job assignment, manage teams and automate business processes,...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
ReachOut is one of the most flexible and affordable service scheduling software in the market. Cloud-based solution. Mobile-optimized.
ReachOut's powerful web backend and intuitive mobile apps empower businesses to manage their entire spectrum of field operations in one place. The superior customer support and intuitive interface help customers get started quickly, and the cloud-based technology ensures data security. Idaho Backflow saved 2 hours a day with ReachOut's digital forms; its reliable scheduling now offers end-to-end visibility into their technicians' schedules! ReachOut is fully integrated with Quickbooks and Xero.
ReachOut's powerful web backend and intuitive mobile apps empower businesses to manage their entire spectrum of field operations in one place. The superior customer support and intuitive interface...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Gebruik de Formotus-service om je papieren formulieren te transformeren tot professionele mobiele formulieren, zonder codering. Windows 10, iOS, Android.
Met Formotus bouw je snel aangepaste mobiele formulieren, zonder te hoeven coderen. Onbeperkte formulieren en inzendingen bij elk pakket. Je gegevens overschrijden nooit servers van Formotus. Voldoet aan HIPAA en AVG. Offline gegevensverzameling met offline mobiele formulieren. Stuur aanpasbare pdf's van ingevulde formulieren. Workflows. Verzendingen. Flexibele licenties: per gebruiker, per maand. Sjabloon beschikbaar om nog sneller formulieren te creëren. Converteer bestaande InfoPath-formulieren naar mobiele formulieren.
Met Formotus bouw je snel aangepaste mobiele formulieren, zonder te hoeven coderen. Onbeperkte formulieren en inzendingen bij elk pakket. Je gegevens overschrijden nooit servers van Formotus. Voldoet...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Web-based reporting system for home inspection, that provides fast inspection reports creation using custom report templates.
Web-based reporting system for home inspection, that provides fast inspection reports creation using custom report templates.
Web-based reporting system for home inspection, that provides fast inspection reports creation using custom report templates.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Construction teams, Maintenance crews, Hospitality, Lettings & sales, plus many more, a versatile platform which works for all.
Insite Teams is a collaborative auditing & job site management software solution for a host of industries. Insite connects the entire project team from subcontractors & tradesman to general contractors, maintenance crews & many more, enabling efficient and real-time status updates. Allowing users to schedule work and track snag & punch lists while they are in the field. The app is available on iOS, Android & Web.
 Allowing seamless information sharing.
Insite Teams is a collaborative auditing & job site management software solution for a host of industries. Insite connects the entire project team from subcontractors & tradesman to general contractor...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Payaca is a job management software that enables tradespeople to launch, manage and run their home service business more efficiently.
Payaca is a job management software that enables tradespeople to launch, manage and run their home service business more efficiently: - Create and send quotes, estimates and invoices - Manage customers and pricing - Assign jobs to your team - Integrate with leading payment and accounting softwares (including Xero, Quickbooks, Zapier, Stripe) - Get quality customer service Save time on admin and increase conversion rate from quote to sale with Payaca's easy-to-use software and app.
Payaca is a job management software that enables tradespeople to launch, manage and run their home service business more efficiently: - Create and send quotes, estimates and invoices - Manage...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Voor meer dan 10 gebruikers. Een web-mobiel platform dat operationele uitwisselingen tussen teams centraliseert via op maat gemaakte mobiele apps.
Meer dan 10 gebruikers. ► creëer je 100% gepersonaliseerde web-mobiele toepassing; ► maak moeiteloos je inspectieformulieren aan; ► beheer de roosters van je werknemers; ► bekijk de operationele activiteiten in de vorm van een tabel, dagboek, kaart, enz.; ► bewerk je inspectierapporten automatisch; ► publiceer je eigen bibliotheek met toepassingen; ► verspreid je toepassingen op basis van het profiel van je veldteams; ► profiteer van op maat gemaakte dashboards (geïntegreerde BI-tool).
Meer dan 10 gebruikers. ► creëer je 100% gepersonaliseerde web-mobiele toepassing; ► maak moeiteloos je inspectieformulieren aan; ► beheer de roosters van je werknemers; ► bekijk de operationele...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
If youre searching for Home Inspection Software business that specializes in commercial and residential inspection software.
Available for Building and Home Inspection Software: Thermal Image Reporting / Info-Red Reporting, Mold Reporting, Pest Inspection, Wind Mitigation, Standard Four Point, Four Point Citizens, Risk Analysis, Risk / Four Point, Roof Certification, HVAC Certification, and Heat Certification.
Available for Building and Home Inspection Software: Thermal Image Reporting / Info-Red Reporting, Mold Reporting, Pest Inspection, Wind Mitigation, Standard Four Point, Four Point Citizens, Risk...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Ideal for home and property inspectors, the inspection platform helps users generate reports with custom findings, concerns & more.
Ideal for home and property inspectors, the inspection platform helps users generate reports with custom findings, concerns & more.
Ideal for home and property inspectors, the inspection platform helps users generate reports with custom findings, concerns & more.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
doForms data collection app is smartphone, laptop and desktop-friendly, ready to empower your entire workforce anytime and anywhere.
Ideal for field-based workers in healthcare, retail & other industries, the workforce management tool helps manage operations & more.
Ideal for field-based workers in healthcare, retail & other industries, the workforce management tool helps manage operations & more.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
An inspection solution that includes searchable contacts and jobs, 3D mobile apps, and electronic inspection delivery options.
An inspection solution that includes searchable contacts and jobs, phone3D mobile apps, and electronic inspection delivery options.
An inspection solution that includes searchable contacts and jobs, phone3D mobile apps, and electronic inspection delivery options.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Create professional home inspection reports using only your tablet. Smart, simple interface, draw on photos, and add custom comments.
Create professional home inspection reports using only your tablet. Smart, simple interface, draw on photos, and add custom comments.
Create professional home inspection reports using only your tablet. Smart, simple interface, draw on photos, and add custom comments.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Sales and scheduling e-commerce platform designed to boost sales for service businesses with mobile and virtual workforces.
MarketBox helps service businesses with mobile or virtual workforces scale and grow with our sales and scheduling e-commerce platform. MarketBox enables a business to manage all customer sales, service provider availability, travel zones, travel time and payment processing via our customizable online e-commerce sales tool. We help businesses grow and convert more leads into sales with an interface that is easy and engaging for customers to use and automations that cut down on admin headaches.
MarketBox helps service businesses with mobile or virtual workforces scale and grow with our sales and scheduling e-commerce platform. MarketBox enables a business to manage all customer sales,...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
A home inspection report that uses a new technique in Home Inspection reporting and produces top quality reports.
A home inspection report that uses a new technique in Home Inspection reporting and produces top quality reports.
A home inspection report that uses a new technique in Home Inspection reporting and produces top quality reports.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Web-based solution that provides inspection management through auto-assignments, multiple reports and order reassignments.
Web-based solution that provides inspection management through auto-assignments, multiple reports and order reassignments.
Web-based solution that provides inspection management through auto-assignments, multiple reports and order reassignments.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Easy-to-learn, easy-to-use, cloud based home inspection report writing platform with both free and paid monthly plans.
Eneris was designed with ease of use in mind for both inspectors and their clients. With world-class support, as well as built-in youtube video tutorials, we're here to help home inspectors get the most out of our software. Fully customizable templates, online/offline reporting, single and multi-inspector modes, and online signatures are just a few of the powerful features made to help grow your inspection business. Free for up to 2 reports per month, $35/mo for unlimited use.
Eneris was designed with ease of use in mind for both inspectors and their clients. With world-class support, as well as built-in youtube video tutorials, we're here to help home inspectors get the...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Home inspection system for any device, that offers team inspections, online card processing, agreements, photo editing & more.
Home inspection system for the iPad, iPhone, Android, Windows, Mac, and web that offers team inspections, onsite report delivery, online card processing, agreements, photo editing, WDO Termite ancillary reporting & more.
Home inspection system for the iPad, iPhone, Android, Windows, Mac, and web that offers team inspections, onsite report delivery, online card processing, agreements, photo editing, WDO Termite...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Cloud-based property and rental inspection tool that helps organize photos, videos and other business documents.
Cloud-based property and rental inspection tool that helps organize photos, videos and other business documents.
Cloud-based property and rental inspection tool that helps organize photos, videos and other business documents.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Cloud-based property inspection solution that enables businesses to perform custom inspections and create reports.
Cloud-based property inspection solution that enables businesses to perform custom inspections and create reports. Manage your team of Inspectors, perform inspections offline, and create branded reports with images. Create templates for subcontractors to preview and follow with mandatory fields and all data is always live with Amazon Web Services.
Cloud-based property inspection solution that enables businesses to perform custom inspections and create reports. Manage your team of Inspectors, perform inspections offline, and create branded...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
BuildScan is a multi-platform app that allows users to manage defects, snag lists, punch lists, surveys and project workflow.
BuildScan is a multi-platform app that allows users to manage defects, snag lists, punch lists, surveys and project workflow in full synchronisation and with unlimited collaboration. Teams or individual users can manage entire projects through BuildScan, assigning and controlling tasks, workflow and much more for effective construction defect management.
BuildScan is a multi-platform app that allows users to manage defects, snag lists, punch lists, surveys and project workflow in full synchronisation and with unlimited collaboration. Teams or...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Manage your student housing and room inspections with our Dorm Inspector App.
Our handy Dorm Inspector lets you perform move-in/-out, room inspections, room condition reports, mid-term inspections, take control of your maintenance, allocate damages & costs to the resident, create maintenance work orders, deal with residential fines, allocate tenancies, etc. All your student staff, housing teams & others can work with the same tool. The Dorm inspector is supported by a back-office called the Dorm Manager, which allows you to access all of the recorded data at any time.
Our handy Dorm Inspector lets you perform move-in/-out, room inspections, room condition reports, mid-term inspections, take control of your maintenance, allocate damages & costs to the resident,...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
A home inspection report solution with report customization, built in DDID library, an iPhone/iPad companion application, and more.
Inspection Report Builder (IRBpro) Software offers a report building experience unlike any other software on the market, allowing you to deliver a Professional Grade Report from Day 1. This relies on the core features that are entirely unique to IRBpro, as a product designed by home inspectors for home inspectors. This allows you to enter descriptions and defects the way a home inspector wants to, and not how a programmer thinks you should.
Inspection Report Builder (IRBpro) Software offers a report building experience unlike any other software on the market, allowing you to deliver a Professional Grade Report from Day 1. This relies...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Digital inspections for the residential or commercial property inspector. Track everything with Imfuna.
Web and app software for iPhone and Android that dramatically enhances the property inspection process and offers technology you can depend on. Use Imfuna Home Inspector to observe and record photos, voice notes, and costs. Document the condition of the structure, then produce a customizable high-quality branded PDF report that can be shared online. Efficient, reliable, consistent, and transparent. Embrace the power of digital with Imfuna.
Web and app software for iPhone and Android that dramatically enhances the property inspection process and offers technology you can depend on. Use Imfuna Home Inspector to observe and record photos,...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
The most modern, world-class home inspection platform on the market.
Featuring a clean, modern interface, Inspector Nexus allows you to quickly mark defects and take photos and videos during your home inspections. With build-as-you-go templates and an intuitive design, you'll produce appealing, modern, web-based inspection reports that clients and agents love, all in record time.
Featuring a clean, modern interface, Inspector Nexus allows you to quickly mark defects and take photos and videos during your home inspections. With build-as-you-go templates and an intuitive...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Residential construction estimating solution that helps businesses plan, estimate, and schedule renovation or restoration of buildings.
magicplan builds mobile and cloud software to capture interior spaces. The company's mobile-first software solutions assist in the planning, estimating, and scheduling of renovation, restoration, and remodeling jobs. Every week over 50,000 new projects are managed with magicplan around the globe. magicplan was founded in 2010 in Montreal, Canada. Since the initial release, the application has been downloaded over 20 million times.
magicplan builds mobile and cloud software to capture interior spaces. The company's mobile-first software solutions assist in the planning, estimating, and scheduling of renovation, restoration, and...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
We're a leading software provider to the Commercial, Private and Insurance Job Market, helping Builders and their Service Providers.
EnsureFlow was built by Insurance Builders for the Repairer, Restorer, Maintenance, Remedial and Property Job market. Our simple software solution can manage high Job volumes and ensures ROI through streamlining business operations and standardising processes. We help Builders and their service providers manage more Jobs.
EnsureFlow was built by Insurance Builders for the Repairer, Restorer, Maintenance, Remedial and Property Job market. Our simple software solution can manage high Job volumes and ensures ROI through...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Manage and track the location and details of your assets with NFC in the construction, logistics & equipment rental.
Mobile app to manage and track the location and details of your assets with NFC in the construction, logistics & equipment rental industries. Get full control of assets remotely: know the exact location, time and last responsible person in real-time. Gain transparency and productivity with real-time localisation. Protect your work tools and equipment from loss. Avoid human error in logging storage locations. Integrate this information with invoicing system.
Mobile app to manage and track the location and details of your assets with NFC in the construction, logistics & equipment rental industries. Get full control of assets remotely: know the exact...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Designed for real estate inspectors, WhisperReporter provides complete report layout customization to create virtually any report.
WhisperReporter, designed for real estate inspectors worldwide, provides complete report layout customization to create virtually any report.
WhisperReporter, designed for real estate inspectors worldwide, provides complete report layout customization to create virtually any report.

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Free & Easy home inspection application that helps to inspect and document through a mobile application and lets you measure the area
dSnag! is a technology marvel that takes guesswork and trust me out and brings facts out discovering and documenting most common snags or issues in an apartment / house / villa. With the dSnag! app YOU become an EXPERT home Inspector to identify most common snags, with all the information required for the Builder & home owner to spot problems and fix them. And to PROVE to you that they are ACTUALLY FIXED. dSnag! app is the outcome of 500 person years of Construction Engineering expertise
dSnag! is a technology marvel that takes guesswork and trust me out and brings facts out discovering and documenting most common snags or issues in an apartment / house / villa. With the dSnag! app...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
Adjustify is een tool voor videogesprekken waarmee professionals op afstand locatie-inspecties of interne bijeenkomsten kunnen uitvoeren en foto's kunnen maken.
Adjustify is een toepassing voor videogesprekken waarmee professionals verbinding kunnen maken met hun klanten om op afstand huis-inspecties uit te voeren. Plan een gesprek met je klant om digitaal verbinding te maken via de mobiele app. Tijdens videogesprekken kunnen gebruikers digitale metingen in het huis van hun klanten vastleggen met behulp van AR (Augmented Reality). Gebruikers hebben ook toegang tot de telefoonfuncties van hun klant, inclusief zoom en flits, om onbeperkt foto's te maken tijdens huisinspecties.
Adjustify is een toepassing voor videogesprekken waarmee professionals verbinding kunnen maken met hun klanten om op afstand huis-inspecties uit te voeren. Plan een gesprek met je klant om digitaal...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand
QuickInspect Home Inspection technology. Quickly becoming #1.
Built by seasoned software and real estate folks, QuickInspect is the modern home inspection software and marketing solution. Mac/iOS & Android/PC friendly. QuickInspect is built for the savvy home inspector who utilizes technology to be more efficient, generate beautiful reports, and grow their business. Easy to learn and use, with powerful tools to manage your agent and customer interactions. Since 2004, Quickworx, have designed and built 100's of apps, as well as optimized client SEO.
Built by seasoned software and real estate folks, QuickInspect is the modern home inspection software and marketing solution. Mac/iOS & Android/PC friendly. QuickInspect is built for the savvy home...

Functies

 • Bibliotheek met opmerkingen
 • Betalingen verwerken
 • Reparatieschattingen
 • Tekenen uit de vrije hand