57 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware.
Maak kennis met de perfecte persoonlijke assistent voor jouw rooster (maar dan nog beter) die 24/7 achter de schermen werkt om je agenda te vullen en je werk uit handen te nemen. Vanaf het moment dat klanten bij je boeken, staat Acuity klaar om automatisch merkeigen en aangepaste boekingsbevestigingen te verzenden, sms-herinneringen te sturen, klanten zelfstandig hun afspraken te laten verzetten en betalingen te verwerken, zodat je dagelijkse taken soepeler verlopen, zelfs als het drukker wordt. Je hoeft alleen maar op het juiste moment aanwezig te zijn.
Maak kennis met de perfecte persoonlijke assistent voor jouw rooster (maar dan nog beter) die 24/7 achter de schermen werkt om je agenda te vullen en je werk uit handen te nemen. Vanaf het moment dat k...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Stap vandaag nog over op SimplePractice en sluit je aan bij meer dan 40.000 klanten met bloeiende gezondheids- en wellnessbedrijven.
Laat je bedrijf groeien, focus op je klanten en laat SimplePractice de rest afhandelen. Binnen slechts enkele minuten kun je volledig papierloze intakes verzenden, veilig communiceren met klanten, automatisch worden betaald, gratis afspraakherinneringen verzenden en je bedrijf zelfs onderweg runnen met deze best beoordeelde mobiele app. Gebruik het klantenportaal om buiten sessies contact te onderhouden, verzekeringen naadloos te factureren en overal sessies te houden met behulp van Telehealth. Probeer het vandaag nog gratis en zie waarom duizenden klanten SimplePractice als nummer 1 hebben bestempeld.
Laat je bedrijf groeien, focus op je klanten en laat SimplePractice de rest afhandelen. Binnen slechts enkele minuten kun je volledig papierloze intakes verzenden, veilig communiceren met klanten, auto...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Maakt interactieve online geschiktheidsverificatie, het indienen van claims en rapportage mogelijk tegen een laag abonnement.
NueMD is een gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd medisch factureringssysteem dat de vergoedingscyclus verkort en de praktijkefficiëntiek verhoogt. Bedien je klanten beter met NueMD's gedetailleerde rapporten over omzettrends, incassovergrijzing en betalingsstatus. Met een gevestigd klantenbestand van meer dan 24.000 gebruikers in 50 staten is NueMD de veilige keuze voor medische facturering.
NueMD is een gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd medisch factureringssysteem dat de vergoedingscyclus verkort en de praktijkefficiëntiek verhoogt. Bedien je klanten beter met NueMD's gedetailleerde rapp...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Met meer dan 80.000 leden en 12.000 klinieken is WebPT het toonaangevende softwareplatform voor poliklinische fysiotherapeuten.
Met een marktaandeel van 40% is WebPT het toonaangevende OT-platform voor het verbeteren van de patiëntenzorg en het stimuleren van bedrijfsgroei. De robuuste online oplossing van WebPT biedt planning, documentatie, facturering, het volgen van resultaten, bedrijfsrapportage, tools voor patiëntbetrokkenheid en systeemintegraties, en is ideaal voor elke poliklinische setting, ongeacht de personeelsomvang, het type faciliteit of het aantal specialiteiten. WebPT heeft een retentiepercentage van 99% en een bedrijfstijd van 99,99%.
Met een marktaandeel van 40% is WebPT het toonaangevende OT-platform voor het verbeteren van de patiëntenzorg en het stimuleren van bedrijfsgroei. De robuuste online oplossing van WebPT biedt planning,...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Meer dan 200 verschillende therapienotitiesjablonen ontworpen door professionals in de sector. Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Volledig uitgeruste software.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor de gezondheidszorg. Ideaal voor individuele en groepspraktijken die zich richten op gedragstherapie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en andere specialiteiten in de gezondheidszorg. HIPAA-conform en voldoet aan de normen van de verzekeringssector. De betaalbare prijs en krachtige functies zorgen ervoor dat het een uitstekende waarde biedt voor je geld. Kies uit meer dan 200 therapienotitiesjablonen die zijn ontworpen door professionals zoals jij.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor de gezondheidszorg. Ideaal voor individuele en groepspraktijken die zich richten op...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Clinicients single-system software and data-driven coaching has helped fuel double-digit growth for our clients.
Clinicient's single-system software and data analytics is specifically designed for Outpatient Rehabilitation therapy practices. It automates the time-consuming process associated with documentation, billing and scheduling so therapists can devote more time to patient care.
Clinicient's single-system software and data analytics is specifically designed for Outpatient Rehabilitation therapy practices. It automates the time-consuming process associated with documentation, b...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je gezondheidskliniek te stroomlijnen.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnotities, klantfacturering, online boekingen, 2-weg sms-chat en nog veel meer. Klanten variëren van individuele artsen tot grote praktijken met meerdere locaties en bestaan meestal uit fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, podologen, massagetherapeuten, natuurgeneeskundigen, osteopaten, chiropractoren of counselors en dergelijke.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnoti...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
CentralReach is een toonaangevend platform voor EPD, praktijkbeheer en gegevensverzameling voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse.
CentralReach is een toonaangevend EPD-, praktijkbeheer- en klinisch platform voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse. Het webgebaseerde systeem is compatibel met HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) en integreert planning, facturering, claims, verzameling van klinische gegevens, klinische programmering, een mobiele app en meer. Aanvullende oplossingen zijn onder meer precisie-onderwijs, onderwijsbeheer/training, datawarehouse- en business intelligence-rapporten en beheerde factureringsdiensten. CentralReach wordt vertrouwd door meer dan 1000 therapiepraktijken.
CentralReach is een toonaangevend EPD-, praktijkbeheer- en klinisch platform voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse. Het webgebaseerde systeem is compatibel met HIPAA (Health...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Schrijf je pediatrische evaluatierapporten voor logopedie, ergotherapie en fysiotherapie in een fractie van de tijd. Je rapport wordt automatisch gegenereerd na het beantwoorden van een aantal vragen.
Schrijf je pediatrische evaluatierapporten voor logopedie, ergotherapie en fysiotherapie in een fractie van de tijd. Gratis proefversie van 30 dagen, geen creditcard vereist. Double Time Docs is online software waarmee je snel je functionele en verhalende evaluatierapporten voor pediatrische logopedie, ergotherapie en fysiotherapie kunt schrijven. Je beantwoordt gewoon wat meerkeuzevragen, invulvragen en vragen met kort antwoord en je volledig schriftelijke rapport wordt automatisch gegenereerd.
Schrijf je pediatrische evaluatierapporten voor logopedie, ergotherapie en fysiotherapie in een fractie van de tijd. Gratis proefversie van 30 dagen, geen creditcard vereist. Double Time Docs is onlin...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Fusion is een EPD dat specifiek is ontworpen om OT's, PT's en SLP's te helpen minder tijd te besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten.
Als kindertherapeut ken je alle verschillen tussen de behandeling van kinderen en volwassenen al. Dus neem niet zomaar genoegen met een willekeurig EPD. Kies Fusion, het enige EPD dat specifiek is ontworpen voor pediatrische OT's, PT's en SLP's. Duizenden therapeuten in het hele land vertrouwen op het pediatrisch-specifieke EPD van Fusion om hen (en hun praktijken) efficiënter te maken. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo van Fusion om erachter te komen hoe je minder tijd kunt besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten.
Als kindertherapeut ken je alle verschillen tussen de behandeling van kinderen en volwassenen al. Dus neem niet zomaar genoegen met een willekeurig EPD. Kies Fusion, het enige EPD dat specifiek is ontw...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Therabill is webgebaseerde factureringssoftware voor logopedisten en fysio- en ergotherapeuten. Het integreert met WebPT EPD.
Therabill is webgebaseerde factureringssoftware voor logopedisten en fysio- en ergotherapeuten. Het integreert naadloos met WebPT EPD, dus documentatie en facturering gaan hand in hand. Tot de functies behoren veilige documentatie met aangepaste sjablonen en stroomschema's; e-mailen en faxen binnen het systeem; analytische rapportage; planning en automatische afspraakherinneringen; en flexibele facturering met automatische claimcontrole, geen clearinghouse-kosten en onbeperkte indiening van claims aan duizenden betalers.
Therabill is webgebaseerde factureringssoftware voor logopedisten en fysio- en ergotherapeuten. Het integreert naadloos met WebPT EPD, dus documentatie en facturering gaan hand in hand. Tot de functies...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Fully integrated Practice Management software designed specifically for Rehab sciences, known for providing solutions and growth.
PT Practice Pro is the next evolution in practice management software. Our fully integrated, web based system allows your practice to handle documentation, scheduling, billing and reports seamlessly. Without the need of managing multiple systems together! Plus with features such as auto posting ERAs, fully customizable documentation, and an easy to use intuitive interface, it is easy to see why PT Practice Pro is one of the most reliable, robust systems in the market today.
PT Practice Pro is the next evolution in practice management software. Our fully integrated, web based system allows your practice to handle documentation, scheduling, billing and reports seamlessly. W...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
NeuronUP is a digital web platform for professionals involved in cognitive rehabilitation and stimulation processes.
NeuronUP is a web platform for OTs and psychologists involved in cognitive rehabilitation and stimulation processes. With over 7,000 worksheets, content generators, over 100 serious games, simulators and additional materials, it has a wealth of material to help the professional save time creating their rehabilitation plan. A patient management tool and the ability to create sessions and programs to be done at home or in the clinic make it a must have for professionals in neurorehabilitation.
NeuronUP is a web platform for OTs and psychologists involved in cognitive rehabilitation and stimulation processes. With over 7,000 worksheets, content generators, over 100 serious games, simulators a...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Ontworpen door therapeuten. Volledig geïntegreerde therapieplanning, documentatie en facturering in een krachtig webgebaseerd systeem.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënten en minder met papierwerk. Duizenden therapeuten in de hele VS profiteren van deze gebruiksvriendelijke webgebaseerde software, die dienstverleners in staat stelt om al hun planning, documentatie en facturering te stroomlijnen en te integreren. ClinicSource is volledig HIPAA-conform en ONC-ACB-gecertificeerd.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënte...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken.
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken van elke omvang. ReDoc is een volledig geïntegreerde oplossing van Net Health en stimuleert PT-, OT- en SLP-workflow die de dagelijkse activiteiten van praktijken snel regelt, waardoor de naleving wordt gegarandeerd, de efficiëntie wordt verhoogd en de tools worden aangeboden om de omzet te verhogen. Naast software zijn er ook diensten beschikbaar voor facturering en incasso's, alsook consulting over workflowoptimalisatie.
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken van elke omvang. ReDoc is een volledig geïntegreerde oplossing va...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Het resultaatbeheersysteem van FOTO legt nationaal gebenchmarkte, aan risico aangepaste vergelijkingen vast om de patiëntenzorg te verbeteren met goedgekeurde PROM's.
FOTO is een beheersysteem voor voorspellende resultaten dat nationaal gebenchmarkte, aan risico aangepaste vergelijkingen vastlegt en rapporteert in de loop van de tijd per bedrijf, kliniek en clinicus om de patiëntenzorg te verbeteren en de groei van clinici te vereenvoudigen. Goedgekeurde, door de patiënt gerapporteerde uitkomsten vergelijken in realtime de effectiviteit, efficiëntie en tevredenheid van de behandeling per conditie. De oplossing van FOTO maakt gebruik van geavanceerde computeradaptieve tests om efficiënte en nauwkeurige conditiespecifieke functiemaatregelen te bieden.
FOTO is een beheersysteem voor voorspellende resultaten dat nationaal gebenchmarkte, aan risico aangepaste vergelijkingen vastlegt en rapporteert in de loop van de tijd per bedrijf, kliniek en clinicus...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Pediatrische praktijken - praktijkbeheersysteem speciaal ontwikkeld voor pediatrische fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.
Het eTherapyDocs-platform is van de grond af aan ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine tot middelgrote pediatrische praktijken voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Elk onderdeel van de gebruikersinterface is gemaakt om te helpen bij het automatiseren van praktijken die de efficiëntie willen verhogen zonder de dure last van praktijkbeheersystemen voor de massamarkt. Dit systeem is uniek, omdat het speciaal is geschreven voor pediatrische praktijken, door technologen die zich richten op het leveren van aantrekkelijke klantervaringen.
Het eTherapyDocs-platform is van de grond af aan ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine tot middelgrote pediatrische praktijken voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Elk on...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Simple practice billing with no annual or monthly fees. Send statements and insurance claims for up to 50 patients, only 99 cts.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be customized so you only pay for the features you need. After you purchase, you always have access to your information because you own a software license, unlike online programs, where you loose access to your information if you stop paying the monthly fee.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be cus...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Neem geen genoegen met alleen video. Upgrade naar een allesomvattend online platform voor live therapie of lesgeven.
Blink Session is een allesomvattend online platform voor live therapie, telegezondheid of lesgeven. Wat maakt Blink Session uniek? Wanneer je organisatie online lesgeeft of behandelt, doe je veel meer dan alleen maar via video vergaderen. Je communiceert via een whiteboard, video's, games of andere bronnen. Je plant, herinnert, scoort, documenteert, deelt bestanden, wordt betaald en je hebt het allemaal nodig om veilig te zijn (compatibel met HIPAA). Met Blink Session doe je het allemaal op één plek.
Blink Session is een allesomvattend online platform voor live therapie, telegezondheid of lesgeven. Wat maakt Blink Session uniek? Wanneer je organisatie online lesgeeft of behandelt, doe je veel meer ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Practice management solution to streamline admin tasks such as registrations, patient information, scheduling, e-prescribing and more.
Practice management solution to streamline admin tasks such as registrations, patient information, scheduling, e-prescribing and more.
Practice management solution to streamline admin tasks such as registrations, patient information, scheduling, e-prescribing and more....
Reduce your documentation time by up to 80% with TheraOffice, the most adaptable EMR and practice management software for rehab.
TheraOffice is the most adaptable EMR and practice management software for rehab. The all-in-one application includes scheduling, documentation, billing, and clinical reporting capabilities and is suitable for practices of all specialties and sizes. Reduce your documentation time by up to 80% with our fully-customizable system allowing users to complete Daily Notes in 1-2 minutes and Evaluations in just 5-7 minutes. Find out how TheraOffice can improve your practice today!
TheraOffice is the most adaptable EMR and practice management software for rehab. The all-in-one application includes scheduling, documentation, billing, and clinical reporting capabilities and is suit...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software...
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is a web-based solution ideal for practices of 20+ therapists, supporting PT, OT, SLP, and
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is the web-based rehab EHR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management, and practice management reporting. A deep library of documentation templates support PT, OT, SLP, and pediatrics. The latest release of WellSky Rehabilitation embraces the principles developed from WellSky's 25 years of work with the biggest names in rehab.
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is the web-based rehab EHR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management, ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Integrated, "new normal" solutions to manage your service delivery - video conferencing, messaging, SMS, mobile functionality and more.
You've had to change how you serve your clients; has your management software kept up? NewOrg provides new service delivery options and reduces your costs by managing all your stakeholder relationships in one solution including Client data and encounters with HIPAA secured Video Conferencing and internal messaging, Donor/Development management, Volunteers, customized event calendars, online registration/scheduling, payment processing, e-signatures, e-mail, SMS, robust custom reporting and more.
You've had to change how you serve your clients; has your management software kept up? NewOrg provides new service delivery options and reduces your costs by managing all your stakeholder relationships...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents.
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents.
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based system that helps occupational & speech therapists manage patient scheduling, billing, data across ABA therapy clinics.
Total ABA, powered by Inviscid Software, is a fully-integrated software solution built on the Salesforce platform to serve therapists and clinics, specifically Applied Behavioral Analysis, Speech and Occupational Therapy. Modules include Practice Management, Clinical, Data Collection, Reporting, Graphing, Billing options and a Parent Portal.
Total ABA, powered by Inviscid Software, is a fully-integrated software solution built on the Salesforce platform to serve therapists and clinics, specifically Applied Behavioral Analysis, Speech and O...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Web-based applied behavior analysis solution that enables businesses to manage scheduling, billing, data collection, and more.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not limited to, ABA, EI, Waiver, and Home Care.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not lim...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cliniko is een tool voor praktijkbeheer die geliefd is bij en vertrouwd wordt door meer dan 30.000 zorgprofessionals over de hele wereld.
Cliniko is een complete toepassing voor praktijkbeheer die wordt gebruikt door duizenden zorgverleners in meer dan 95 landen over de hele wereld. Beheer planningen, behandelingsnotities, facturen, betalingen en nog veel meer. Het werkt geweldig voor eenmanspraktijken, grote teams en alles daartussenin. Geliefd bij fysiotherapeuten, podotherapeuten, therapeuten, chiropractors, massagetherapeuten en meer. Probeer het 30 dagen gratis zonder betalingsinformatie.
Cliniko is een complete toepassing voor praktijkbeheer die wordt gebruikt door duizenden zorgverleners in meer dan 95 landen over de hele wereld. Beheer planningen, behandelingsnotities, facturen, beta...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Practice management and EMR tool for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, and therapists.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Designed for growth. Mercury Medical is a concise application which puts the RCM into the medical billing process.
Mercury Medical is a Medical Practice Management solution that puts the Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury Medical is offered exclusively on the cloud, with the highest level of security. A product with big functionality, Mercury Medical includes: patient portal, payment portal, demographics input, charge input, full history of patient activity, ERA, Interfaces, posting, reporting and so much more.
Mercury Medical is a Medical Practice Management solution that puts the Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury Me...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
bestPT is een compleet, cloudgebaseerd praktijk- en beheersysteem voor de inkomstencyclus. Planning, EMD en facturering met onbeperkte ondersteuning
bestPT door Billing Dynamix: met nieuwe medische documentatie, ontworpen door de Universiteit van New Mexico: Division of Physical Therapy, de complete, cloudgebaseerde praktijk en oplossing voor het beheer van de facturering/inkomstencyclus biedt onbeperkte ondersteuning voor jouw hele praktijk. bestPT integreert planning, documentatie, facturering en taakbeheer in één systeem. Het kan ook worden geïntegreerd met de meest populaire EMD-systemen, waaronder webPT en Cedaron.
bestPT door Billing Dynamix: met nieuwe medische documentatie, ontworpen door de Universiteit van New Mexico: Division of Physical Therapy, de complete, cloudgebaseerde praktijk en oplossing voor het b...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Designed to manage rehabilitation documentation and physical therapist practice. Offers survey, scheduling, national outcomes database.
APTA CONNECT is a Specialty Rehab EMR that streamlines documentation and keeps you compliant. It includes all of the tools and features you need to stay Medicare compliant, such as fee cap tracking and alerts, avoiding denials and improving your bottom line. We are the only Specialty Rehab EMR that has a partnership with the APTA, and the only that is Meaningful Use Certified, making us MIPS eligible. We interface with all primary hospital EHRs, including ADT, billing, and PCR.
APTA CONNECT is a Specialty Rehab EMR that streamlines documentation and keeps you compliant. It includes all of the tools and features you need to stay Medicare compliant, such as fee cap tracking and...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties Raintree is a complete business solution for any therapy PT, OT, SLP ABA practice- regardless of size. From single providers to large multi-location groups, Raintree is suitable for any size practice and is designed to easily support any therapy & rehab group in addition to complex multi-specialty groups.
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties Raintree is a complete business solution for any therapy PT, OT, SLP ABA p...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Applied behavioral analysis solution that enables users to manage billing, scheduling, reporting, and more.
NPAWorks practice management software has evolved in collaboration with our users to organize and streamline your information to maximize operational efficiency, manage authorizations, and contract fulfillment. NPAWorks manages revenue cycle management, scheduling, billing, payroll and reporting tasks autism therapy providers routinely face. Available on both desktop and mobile devices. NPAWorks is backed by industry-leading customer service.
NPAWorks practice management software has evolved in collaboration with our users to organize and streamline your information to maximize operational efficiency, manage authorizations, and contract ful...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
EMR software solution for post-acute healthcare through contract therapy and skilled nursing facilities.
Casamba is a global leader in EMR software for long-term care. Our post-acute healthcare solutions help manage everyday clinical tasks, billing and scheduling functionality. Our healthcare IT solutions are designed to maximize both business and clinical success for providers across the entire continuum of post-acute care. Casamba provides EMR software for long-term care providers, contract therapy, skilled nursing facilities, outpatient clinics and home health and hospice care settings.
Casamba is a global leader in EMR software for long-term care. Our post-acute healthcare solutions help manage everyday clinical tasks, billing and scheduling functionality. Our healthcare IT solutions...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Skedule serves therapy, counselling, rehab and home care sectors. Single to multi-discipline in single or multiple locations.
Skedulex Case Management Software is a CANADIAN web-based Electronic Health Record solution (EHR). It caters to Practice and Case management and community-based practices of any size, ranging from a single discipline to multi-discipline in several locations. Skedulex is backed by a full-service approach. First, Skedulex is configured to your business requirements. Second, your staff is trained to use it efficiently. Third, Skedulex provides you with exceptional support.
Skedulex Case Management Software is a CANADIAN web-based Electronic Health Record solution (EHR). It caters to Practice and Case management and community-based practices of any size, ranging from a si...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Optima Therapy for Outpatient, provides all core functions of an outpatient therapy practice--EMR & billing--in one software platform.
Optima Therapy for Outpatient is a therapy management solution designed for outpatient therapy practices. Built by the industry leader in therapy software, the solution streamlines every part of patient carefrom referrals to scheduling to documentation and billing. Flexible billing options support the unique requirements of each practice to ensure faster payment and maximum reimbursement.
Optima Therapy for Outpatient is a therapy management solution designed for outpatient therapy practices. Built by the industry leader in therapy software, the solution streamlines every part of patien...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
EMR, Scheduling, Billing, Practice Management Outcomes, Reminders and more. We have it all!
Looking for a better EMR? We're different because our platform is customizable, complete, and affordable. You'll be as impressed by our honesty as you are by our platform and well make switching easy. Get in touch for a demo today.
Looking for a better EMR? We're different because our platform is customizable, complete, and affordable. You'll be as impressed by our honesty as you are by our platform and well make switching easy. ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
We provide cutting edge physician productivity apps paired with our RCM support and experience regaining profitable bottom lines.
Medica Billing Solutions is a revenue cycle management company that partners with physicians to provide state of the art productivity apps that include electronic medical record, revenue cycle management, practice management, e-prescribing, patient portals, electronic scribes, and revolutionary telemedicine tools. Physicians utilizing these apps and paired with Medicas RCM/Practice Management core abilities experience efficiencies well beyond industry norms. Specializing in Therapy Billing
Medica Billing Solutions is a revenue cycle management company that partners with physicians to provide state of the art productivity apps that include electronic medical record, revenue cycle manageme...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based electronic health record platform that helps track patients' details, manage revenue, operate billing, and more.
VaultMR is an electronic health care platform for physical therapists, occupational therapists, speech language pathologists, case management, and nursing. We have created a powerful, easy to use, interoperable platform through which health care facilities, administrators and clinicians engage, personalize and delight patient care.
VaultMR is an electronic health care platform for physical therapists, occupational therapists, speech language pathologists, case management, and nursing. We have created a powerful, easy to use, inte...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
ReadySetConnect is a fully integrated online therapy platform to connect special children with clinicians and specialists they need.
Ready Set Connect is a fully integrated online therapy software platform to connect special children with clinicians and specialists they need. It helps special education teachers, small charter schools teach and clinicians perform therapy services by streamlining patients progress notes, maintaining behavioral health EHR, setting schedules on the calendar, managing appointment reminders, and recording data on progress. This easy to set up software solution is HIPPA-certified.
Ready Set Connect is a fully integrated online therapy software platform to connect special children with clinicians and specialists they need. It helps special education teachers, small charter school...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers.
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers.
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more.
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more.
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more....
Helps to boost staff engagement through onboarding, training, and retention.
Helps to boost staff engagement through onboarding, training, and retention.
Helps to boost staff engagement through onboarding, training, and retention....
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists.
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists.
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties.
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties.
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Mobile applications for private practices and independent speech pathologists that helps enhance speech and aid therapy with games.
Virtual Speech Center offers an innovative web-based software solution for private practices and independent speech pathologists, allowing delivery of telepractice services nationwide.
Virtual Speech Center offers an innovative web-based software solution for private practices and independent speech pathologists, allowing delivery of telepractice services nationwide....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
React2

React2

(0 reviews)
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates.
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates.
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more.
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more.
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans.
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans.
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans....