55 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Het complete praktijkbeheerplatform voor logopedisten. 25.000 klanten runnen hun bedrijf op SimplePractice.
SimplePractice is een hoog-beoordeeld platform voor praktijkbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven in de logopediebranche. SimplePractice staat bekend om zijn heldere interface en bevat een toonaangevende functieset met een volledig papierloos intakeproces, aangepaste notities en sjablonen, gratis afspraakherinneringen, een mobiele app, e-claims indienen, een aantrekkelijk klantenportaal, facturering en Telehealth. Bekijk je klanten via HIPAA-conforme video - altijd en overal.
SimplePractice is een hoog-beoordeeld platform voor praktijkbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven in de logopediebranche. SimplePractice staat bekend om zijn heldere interface en bevat een toonaan...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
NueMD kan je helpen een sterke praktijk op te bouwen door je de controle te geven over je financiële gezondheid. Eenvoudig plannen, nauwkeurige claims en meer.
Spraaktherapeuten worden geconfronteerd met hun eigen uitdagingen en verdienen een softwareoplossing die gemoedsrust biedt. NueMD is de toonaangevende cloudgebaseerde oplossing voor medisch beheer, ontworpen voor kleine en middelgrote praktijken. Dien nauwkeurige claims voor verzekeringsplannen van de overheid en de particuliere markt veilig in met NueMD. Zelfs de kwalificaties kunnen voor je worden afgehandeld. Verminder je administratieve rompslomp, verhoog je winstgevendheid en bedien je patiënten beter met NueMD. Pas het juiste plan aan je behoeften aan.
Spraaktherapeuten worden geconfronteerd met hun eigen uitdagingen en verdienen een softwareoplossing die gemoedsrust biedt. NueMD is de toonaangevende cloudgebaseerde oplossing voor medisch beheer, ont...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Documenteer, plan, factureer en stuur marketing naar je patiënten met WebPT, het toonaangevende softwareplatform voor poliklinische fysiotherapeuten.
Met een marktaandeel van 40% is WebPT het toonaangevende SLP-platform voor het verbeteren van de patiëntenzorg en het stimuleren van bedrijfsgroei. De robuuste online oplossing van WebPT biedt planning, documentatie, facturering, het volgen van resultaten, bedrijfsrapportage, tools voor patiëntbetrokkenheid en systeemintegraties, en is ideaal voor elke poliklinische setting, ongeacht de personeelsomvang, het type faciliteit of het aantal specialiteiten. WebPT heeft een retentiepercentage van 99% en een bedrijfstijd van 99,99%.
Met een marktaandeel van 40% is WebPT het toonaangevende SLP-platform voor het verbeteren van de patiëntenzorg en het stimuleren van bedrijfsgroei. De robuuste online oplossing van WebPT biedt planning...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Meer dan 200 verschillende therapienotitiesjablonen ontworpen door professionals in de sector. Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Volledig uitgeruste software.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor logopedisten. Perfect voor individuele en groepspraktijken. HIPAA-conform en voldoet aan de normen van de verzekeringssector. De betaalbare prijs en krachtige functies zorgen ervoor dat het een uitstekende waarde biedt voor je geld. Kies uit meer dan 200 therapienotitiesjablonen die zijn ontworpen door professionals zoals jij.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor logopedisten. Perfect voor individuele en groepspraktijken. HIPAA-conform en voldoe...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Clinicients single-system software and data-driven coaching has helped fuel double-digit growth for our clients.
Clinicient's single-system software and data analytics is specifically designed for Outpatient Rehabilitation therapy practices. It automates the time-consuming process associated with documentation, billing and scheduling so therapists can devote more time to patient care.
Clinicient's single-system software and data analytics is specifically designed for Outpatient Rehabilitation therapy practices. It automates the time-consuming process associated with documentation, b...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je logopediekliniek te stroomlijnen.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnotities, klantfacturering, online boekingen, 2-weg sms-chat en nog veel meer. Klanten variëren van individuele artsen tot grote praktijken met meerdere locaties en bestaan meestal uit fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, podologen, massagetherapeuten, natuurgeneeskundigen, osteopaten, chiropractoren of counselors en dergelijke.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnoti...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Write your Pediatric SLP, OT and PT evals in a fraction of the time. Answer questions and your report is generated automatically.
Write your Pediatric SLP, OT and PT evaluation reports in a fraction of the time. Free 30-Day Trial, no credit card required. Double Time Docs is an online software that helps you write your functional and narrative Pediatric Speech and Language, Occupational Therapy and Physical Therapy evaluation reports very quickly. You simply answer multiple choice, fill-in and short answer questions and your fully-written report is generated automatically.
Write your Pediatric SLP, OT and PT evaluation reports in a fraction of the time. Free 30-Day Trial, no credit card required. Double Time Docs is an online software that helps you write your functiona...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Fusion is een EPD dat specifiek is ontworpen om OT's, PT's en SLP's te helpen minder tijd te besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten.
Als kindertherapeut ken je alle verschillen tussen de behandeling van kinderen en volwassenen al. Dus neem niet zomaar genoegen met een willekeurig EPD. Kies Fusion, het enige EPD dat specifiek is ontworpen voor pediatrische OT's, PT's en SLP's. Duizenden therapeuten in het hele land vertrouwen op het pediatrisch-specifieke EPD van Fusion om hen (en hun praktijken) efficiënter te maken. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo van Fusion om erachter te komen hoe je minder tijd kunt besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten.
Als kindertherapeut ken je alle verschillen tussen de behandeling van kinderen en volwassenen al. Dus neem niet zomaar genoegen met een willekeurig EPD. Kies Fusion, het enige EPD dat specifiek is ontw...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Het webgebaseerde beheersysteem voor de behandelpraktijk van CentralReach verbindt elk zorgpunt binnen één oplossing.
CentralReach is een toonaangevend EPD-, praktijkbeheer- en klinisch platform voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse. Het webgebaseerde systeem is compatibel met HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) en integreert planning, facturering, claims, verzameling van klinische gegevens, klinische programmering, een mobiele app en meer. Aanvullende oplossingen zijn onder meer precisie-onderwijs, onderwijsbeheer/training, datawarehouse- en business intelligence-rapporten en beheerde factureringsdiensten. CentralReach wordt vertrouwd door meer dan 1000 therapiepraktijken.
CentralReach is een toonaangevend EPD-, praktijkbeheer- en klinisch platform voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse. Het webgebaseerde systeem is compatibel met HIPAA (Health...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Fully integrated Practice Management software designed specifically for Rehab sciences, known for providing solutions and growth.
PT Practice Pro is the next evolution in practice management software. Our fully integrated, web based system allows your practice to handle documentation, scheduling, billing and reports seamlessly. Without the need of managing multiple systems together! Plus with features such as auto posting ERAs, fully customizable documentation, and an easy to use intuitive interface, it is easy to see why PT Practice Pro is one of the most reliable, robust systems in the market today.
PT Practice Pro is the next evolution in practice management software. Our fully integrated, web based system allows your practice to handle documentation, scheduling, billing and reports seamlessly. W...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken.
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken van elke omvang. ReDoc is een volledig geïntegreerde oplossing van Net Health en stimuleert PT-, OT- en SLP-workflow die de dagelijkse activiteiten van praktijken snel regelt, waardoor de naleving wordt gegarandeerd, de efficiëntie wordt verhoogd en de tools worden aangeboden om de omzet te verhogen. Naast software zijn er ook diensten beschikbaar voor facturering en incasso's, alsook consulting over workflowoptimalisatie.
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken van elke omvang. ReDoc is een volledig geïntegreerde oplossing va...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Ontworpen door therapeuten. Volledig geïntegreerde therapieplanning, documentatie en facturering in een krachtig webgebaseerd systeem.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënten en minder met papierwerk. Duizenden therapeuten in de hele VS profiteren van deze gebruiksvriendelijke webgebaseerde software, die dienstverleners in staat stelt om al hun planning, documentatie en facturering te stroomlijnen en te integreren. ClinicSource is volledig HIPAA-conform en ONC-ACB 2014-gecertificeerd.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënte...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
FOTO bewijst de waarde van orthopedische revalidatie voor patiënten, zorgbetalers, artsen en gezondheidszorg.
FOTO bewijst de waarde van orthopedische revalidatie voor patiënten, zorgbetalers, artsen en gezondheidszorg. Met het FOTO-systeem kunnen artsen door patiënten gerapporteerde resultaten meten, beheren en op de markt brengen. Het FOTO-systeem past risicoaanpassing en voorspellende analyse toe om eerlijke en nauwkeurige vergelijkingen mogelijk te maken voor gebenchmarkte rapportages over patiënten, artsen, klinieken en organisaties. De resultaatmetingen van FOTO worden onderschreven door NQF en goedgekeurd voor de nieuwe MIPS (Medicare Quality Payment Programs).
FOTO bewijst de waarde van orthopedische revalidatie voor patiënten, zorgbetalers, artsen en gezondheidszorg. Met het FOTO-systeem kunnen artsen door patiënten gerapporteerde resultaten meten, beheren...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Pediatrisch praktijkbeheersysteem speciaal ontwikkeld voor pediatrische logopedisten.
Speciaal ontworpen voor pediatrische logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Elk onderdeel van de gebruikersinterface is gemaakt om te helpen bij het automatiseren van praktijken die de efficiëntie willen verhogen zonder de dure last van praktijkbeheersystemen voor de massamarkt. Dit systeem is uniek, omdat het speciaal is geschreven voor pediatrische praktijken, door technologen die zich richten op het leveren van aantrekkelijke klantervaringen.
Speciaal ontworpen voor pediatrische logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Elk onderdeel van de gebruikersinterface is gemaakt om te helpen bij het automatiseren van praktijken die ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Simple practice billing with no annual or monthly fees. Send statements and insurance claims for up to 50 patients, only 99 cts.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be customized so you only pay for the features you need. After you purchase, you always have access to your information because you own a software license, unlike online programs, where you loose access to your information if you stop paying the monthly fee.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be cus...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Don't settle for video only. Upgrade to an all-inclusive Online platform for live speech therapy
Blink Session is an all-inclusive Online platform for live speech therapy. When your organization treats Online, your are doing way more than meeting over video. You are interacting over a white-board, videos, games, or other resources. You are scheduling, reminding, scoring, documenting, sharing files, getting paid, and you and you need it all to be secure (HIPAA compliant). With Blink Session, do it all in one place.
Blink Session is an all-inclusive Online platform for live speech therapy. When your organization treats Online, your are doing way more than meeting over video. You are interacting over a white-board,...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Electronic medical record software that helps practices and health centers eliminate paperwork and improve clinical productivity.
Henry Schein MicroMD provides simple yet powerful EMR and practice management solutions that facilitate the delivery of superior patient care, automate incentive and quality reporting activities, and streamline operations. MicroMD EMR's full-featured 2014 Edition Complete Ambulatory certified software accelerates the progress towards a paperless environment and health information exchange.
Henry Schein MicroMD provides simple yet powerful EMR and practice management solutions that facilitate the delivery of superior patient care, automate incentive and quality reporting activities, and s...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software...
Reduce your documentation time by up to 80% with TheraOffice, the most adaptable EMR and practice management software for rehab.
TheraOffice is the most adaptable EMR and practice management software for rehab. The all-in-one application includes scheduling, documentation, billing, and clinical reporting capabilities and is suitable for practices of all specialties and sizes. Reduce your documentation time by up to 80% with our fully-customizable system allowing users to complete Daily Notes in 1-2 minutes and Evaluations in just 5-7 minutes. Find out how TheraOffice can improve your practice today!
TheraOffice is the most adaptable EMR and practice management software for rehab. The all-in-one application includes scheduling, documentation, billing, and clinical reporting capabilities and is suit...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Web-based EMR platform that helps therapists with workflows, documentation library, pediatrics and more.
WellSky Rehabilitation is the web-based rehab EMR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management and practice management reporting. A deep library of documentation templates support PT, OT, SLP and Pediatrics.This new release of WellSky Rehabilitation embraces the principles developed from WelllSky's 25 years of work with the biggest names in rehab.
WellSky Rehabilitation is the web-based rehab EMR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management and practice managemen...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is a web-based solution ideal for practices of 20+ therapists, supporting PT, OT, SLP, and
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is the web-based rehab EHR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management, and practice management reporting. A deep library of documentation templates support PT, OT, SLP, and pediatrics. The latest release of WellSky Rehabilitation embraces the principles developed from WellSky's 25 years of work with the biggest names in rehab.
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is the web-based rehab EHR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management, ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
NewOrg manages scheduling, screenings, clients, referrals, follow-ups and all reporting and billing, through a simple web interface.
NewOrg makes your screening dollars go further and lets your staff focus on your clients, not technology. If your service delivery includes mass screenings of kids for hearing, speech and language, off site in schools or daycare facilities then you need the comprehensive benefits of NewOrg. Easily report results to parents, schools and funders plus manage referrals, follow-up activities and billing for reimbursement. NewOrg provides complete flexibility in statistical reporting of outcomes.
NewOrg makes your screening dollars go further and lets your staff focus on your clients, not technology. If your service delivery includes mass screenings of kids for hearing, speech and language, off...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
EMR software solution for post-acute healthcare through contract therapy and skilled nursing facilities.
Casamba is a global leader in EMR software for long-term care. Our post-acute healthcare solutions help manage everyday clinical tasks, billing and scheduling functionality. Our healthcare IT solutions are designed to maximize both business and clinical success for providers across the entire continuum of post-acute care. Casamba provides EMR software for long-term care providers, contract therapy, skilled nursing facilities, outpatient clinics and home health and hospice care settings.
Casamba is a global leader in EMR software for long-term care. Our post-acute healthcare solutions help manage everyday clinical tasks, billing and scheduling functionality. Our healthcare IT solutions...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Web-based applied behavior analysis solution that enables businesses to manage scheduling, billing, data collection, and more.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not limited to, ABA, EI, Waiver, and Home Care.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not lim...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cliniko is een tool voor praktijkbeheer die geliefd is bij en vertrouwd wordt door meer dan 30.000 zorgprofessionals over de hele wereld.
Cliniko is een complete toepassing voor praktijkbeheer die wordt gebruikt door duizenden zorgverleners in meer dan 95 landen over de hele wereld. Beheer planningen, behandelingsnotities, facturen, betalingen en nog veel meer. Het werkt geweldig voor eenmanspraktijken, grote teams en alles daartussenin. Geliefd bij fysiotherapeuten, podotherapeuten, therapeuten, chiropractors, massagetherapeuten en meer. Probeer het 30 dagen gratis zonder betalingsinformatie.
Cliniko is een complete toepassing voor praktijkbeheer die wordt gebruikt door duizenden zorgverleners in meer dan 95 landen over de hele wereld. Beheer planningen, behandelingsnotities, facturen, beta...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Practice management and EMR tool for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, and therapists.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents.
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents.
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans.
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans.
Speech therapy system that offers patient dashboard, reporting, and speech therapy care plans....
Cloud-based system that helps occupational & speech therapists manage patient scheduling, billing, data across ABA therapy clinics.
Total ABA, powered by Inviscid Software, is a fully-integrated software solution built on the Salesforce platform to serve therapists and clinics, specifically Applied Behavioral Analysis, Speech and Occupational Therapy. Modules include Practice Management, Clinical, Data Collection, Reporting, Graphing, Billing options and a Parent Portal.
Total ABA, powered by Inviscid Software, is a fully-integrated software solution built on the Salesforce platform to serve therapists and clinics, specifically Applied Behavioral Analysis, Speech and O...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Designed for growth. Mercury One is a concise application which puts the fundamentals of RCM into the medical billing process.
Mercury One is a Medical Practice Management solution that puts the fundamentals of Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury One is offered exclusively on the cloud, with the highest level of security. A new product with big functionality, Mercury One includes: patient portal, payment portal, demographics input, charge input, full history of patient activity, ERA posting, reporting and so much more.
Mercury One is a Medical Practice Management solution that puts the fundamentals of Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
bestPT is een compleet, cloudgebaseerd praktijk- en beheersysteem voor de inkomstencyclus. Planning, EMD en facturering met onbeperkte ondersteuning
bestPT door Billing Dynamix: met nieuwe medische documentatie, ontworpen door de Universiteit van New Mexico: Division of Physical Therapy, de complete, cloudgebaseerde praktijk en oplossing voor het beheer van de facturering/inkomstencyclus biedt onbeperkte ondersteuning voor jouw hele praktijk. bestPT integreert planning, documentatie, facturering en taakbeheer in één systeem. Het kan ook worden geïntegreerd met de meest populaire EMD-systemen, waaronder webPT en Cedaron.
bestPT door Billing Dynamix: met nieuwe medische documentatie, ontworpen door de Universiteit van New Mexico: Division of Physical Therapy, de complete, cloudgebaseerde praktijk en oplossing voor het b...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Occupational and speech therapy practice management system with libraries of diagnosis, CPT codes, and assessment tools.
Occupational and speech therapy practice management system with libraries of diagnosis, CPT codes, and assessment tools.
Occupational and speech therapy practice management system with libraries of diagnosis, CPT codes, and assessment tools....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Behaviorsoft is an all-in-one clinical and practice management technology solution for small and mid-sized behavior therapy practices.
Behaviorsoft is an all-in-one clinical and practice management technology solution designed specifically for small and mid-sized behavior therapy practices. With Behaviorsoft you can automate painful daily tasks and streamline clinical care and practice operations - meaning your clinical team can focus on delivering the best care possible to your clients and each office team member can effectively and painlessly do the work of two.
Behaviorsoft is an all-in-one clinical and practice management technology solution designed specifically for small and mid-sized behavior therapy practices. With Behaviorsoft you can automate painful...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties Raintree is a complete business solution for any therapy PT, OT, SLP ABA practice- regardless of size. From single providers to large multi-location groups, Raintree is suitable for any size practice and is designed to easily support any therapy & rehab group in addition to complex multi-specialty groups.
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties Raintree is a complete business solution for any therapy PT, OT, SLP ABA p...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Applied behavioral analysis solution that enables users to manage billing, scheduling, reporting, and more.
NPAWorks practice management software has evolved in collaboration with our users to organize and streamline your information to maximize operational efficiency, manage authorizations, and contract fulfillment. NPAWorks manages revenue cycle management, scheduling, billing, payroll and reporting tasks autism therapy providers routinely face. Available on both desktop and mobile devices. NPAWorks is backed by industry-leading customer service.
NPAWorks practice management software has evolved in collaboration with our users to organize and streamline your information to maximize operational efficiency, manage authorizations, and contract ful...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Skedule serves therapy, counselling, rehab and home care sectors. Single to multi-discipline in single or multiple locations.
Skedulex PMS is a CANADIAN web-based Electronic Health Record solution for Speech Therapy. It caters to practice management and community-based practices of any size, ranging from a single discipline to multi-discipline in several locations. Skedulex is backed by a full-service approach. First, Skedulex is configured to your business requirements. Second, your staff is trained to use it efficiently. Third, Skedulex provides you with exceptional support. Mobile App included.
Skedulex PMS is a CANADIAN web-based Electronic Health Record solution for Speech Therapy. It caters to practice management and community-based practices of any size, ranging from a single discipline t...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Optima Therapy for Outpatient, provides all core functions of an outpatient therapy practice--EMR & billing--in one software platform.
Empower your outpatient therapy practice with therapy software that frees therapists and staff to provide an experience your patients will rave about! With anytime, anywhere access to documentation, guided workflows that streamline patient care and flexible billing options, you¿ll save valuable time while ensuring superior care and maximum reimbursement. From referrals to scheduling to documentation and billing, find out why Optima has been the #1 therapy software provider for 25 years.
Empower your outpatient therapy practice with therapy software that frees therapists and staff to provide an experience your patients will rave about! With anytime, anywhere access to documentation, gu...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
EMR, Scheduling, Billing, Practice Management Outcomes, Reminders and more. We have it all!
Looking for a better EMR? We're different because our platform is customizable, complete, and affordable. You'll be as impressed by our honesty as you are by our platform and well make switching easy. Get in touch for a demo today.
Looking for a better EMR? We're different because our platform is customizable, complete, and affordable. You'll be as impressed by our honesty as you are by our platform and well make switching easy. ...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
We provide cutting edge physician productivity apps paired with our RCM support and experience regaining profitable bottom lines.
Medica Billing Solutions is a revenue cycle management company that partners with physicians to provide state of the art productivity apps that include electronic medical record, revenue cycle management, practice management, e-prescribing, patient portals, electronic scribes, and revolutionary telemedicine tools. Physicians utilizing these apps and paired with Medicas RCM/Practice Management core abilities experience efficiencies well beyond industry norms. Specializing in Therapy Billing
Medica Billing Solutions is a revenue cycle management company that partners with physicians to provide state of the art productivity apps that include electronic medical record, revenue cycle manageme...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based electronic health record platform that helps track patients' details, manage revenue, operate billing, and more.
VaultMR is an electronic health care platform for physical therapists, occupational therapists, speech language pathologists, case management, and nursing. We have created a powerful, easy to use, interoperable platform through which health care facilities, administrators and clinicians engage, personalize and delight patient care.
VaultMR is an electronic health care platform for physical therapists, occupational therapists, speech language pathologists, case management, and nursing. We have created a powerful, easy to use, inte...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers.
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers.
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more.
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more.
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists.
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists.
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties.
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties.
Practice management and profitability suite suitable for a large number of specialties....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Mobile applications for private practices and independent speech pathologists that helps enhance speech and aid therapy with games.
Virtual Speech Center offers an innovative web-based software solution for private practices and independent speech pathologists, allowing delivery of telepractice services nationwide.
Virtual Speech Center offers an innovative web-based software solution for private practices and independent speech pathologists, allowing delivery of telepractice services nationwide....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
React2

React2

(0 reviews)
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates.
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates.
Exercise resource for clinicians that combines speech and language therapy activities with customized exercise templates....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more.
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more.
Cloud-based solution that allows educational institutions to conduct speech therapies for students, manage documents, and more....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based electronic documentation system which helps school therapists with scheduling, treatment planning and session notes.
Cloud-based electronic documentation system which helps school therapists with scheduling, treatment planning and session notes.
Cloud-based electronic documentation system which helps school therapists with scheduling, treatment planning and session notes....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
TeleRehab / Telehealth software that provides the best user experience to patients and providers alike.
TeleRehab / Telehealth software that provides the best user experience to patients and providers alike.
TeleRehab / Telehealth software that provides the best user experience to patients and providers alike....
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer
Cloud-based teaching solution for educators that helps enhance reading, comprehension, spelling, and more for specially-abled students.
MaxScholar is an Orton-Gillingham based multi-sensory reading program. It is ideal for students with Dyslexia, ELL students, as well as general education in grades K-12. Our research-based programs teach phonemic awareness, phonics, fluency, vocabulary, reading comprehension, and writing. Teachers receive professional development courses and have access to student progress and data. Contact us with code #readingtothemax for a pilot opportunity!
MaxScholar is an Orton-Gillingham based multi-sensory reading program. It is ideal for students with Dyslexia, ELL students, as well as general education in grades K-12. Our research-based programs tea...
 • Beoordelingsbeheer
 • Verzekeringenbeheer
 • Voortgang bijhouden
 • Zorgplanbeheer