95 resultaten
Waarom Capterra gratis is

door Covetrus Software Services

(30 beoordelingen)
Bezoek website
Elke praktijk heeft de mogelijkheid om een geweldige onderneming te worden. Daarom is er deze oplossing voor het beheer van dierenartsenpraktijken die het management van je bedrijf kan vereenvoudigen en je tegelijkertijd helpt om je omzet te laten groeien en gemiste kansen te benutten. Een succesvolle dierenartsenpraktijk geeft je de vrijheid om je te concentreren op wat voor jou het belangrijkste is, wat dat ook is. RxWorks wordt gebruikt in 19 landen door een aantal van 's werelds beste universiteiten en grootste zakelijke groepen. Meer informatie over RxWorks Stroomlijn en vereenvoudig het beheer van je bedrijf, verhoog de omzet en profiteer van gemiste omzetkansen. Meer informatie over RxWorks
Digitail is een speciale cloudgebaseerde softwareoplossing voor dierenartspraktijken. Digitail richt zich op het opbouwen van een betere relatie tussen dierenartspraktijken en eigenaren van huisdieren en biedt tegelijkertijd de nodige hulpmiddelen voor digitale praktijken. Alle functionaliteiten die je nodig hebt om je praktijk naar een hoger niveau te tillen: - Beheer van patiënten en klanten - Elektronisch medisch dossiers - Afspraken en herinneringen - Voorraadbeheer - Rapporten Meer informatie over Digitail Digitail is een speciale cloudgebaseerde softwareoplossing voor dierenartspraktijken. Meer informatie over Digitail
IDEXX Cornerstone is de effectief geïntegreerde en toekomstbestendige software voor praktijkbeheer. Het levert een uitstekende integratie met toonaangevende apps, diensten en producten. Maximaliseert de efficiëntie, waardoor de frustratie en gemiste rekeningen worden geminimaliseerd. Biedt één enkel toegangspunt voor veterinaire apps, waardoor het personeel tijd bespaart. En het wordt ondersteund door een team dat zich inzet voor jouw succes nu en in de toekomst, met extra zorgvuldige training en ondersteuning en nieuwe apps en diensten om je capaciteiten uit te breiden. IDEXX Cornerstone is de effectief geïntegreerde en toekomstbestendige software voor praktijkbeheer.
eVetPractice is toonaangevende cloudgebaseerde software van Covetrus voor dierenartsenpraktijkbeheer en is volledig geïntegreerd en schaalbaar voor elke soort dierenartspraktijk. Het biedt alle functionaliteiten en kenmerken die je nodig hebt om optimaal te presteren. Meld je nu voor een beperkte tijd aan voor eVetPractice met geïntegreerd Covetrus-receptbeheer en ontvang elke maand gratis gegevensconversie plus tot $ 200 terug.* Cloudgebaseerd praktijkbeheersysteem in de VS dat klinieken van elke omvang ondersteunt. Eenvoudig en voordelig in het gebruik.

door Hippo Manager Software

(116 beoordelingen)
Bekijk profiel
Hippo Manager Software helpt veterinaire professionals succes te hebben. Breng werk en privé beter in balans met Hippo Manager. De cloudgebaseerde beheersoftware voor dierenartsenpraktijken heeft alle tools die nodig zijn om (gespecialiseerde) klinieken of ziekenhuizen van elke omvang te runnen, en rapportages, ramingen met 1 klik, herinneringen, laboratoria, integraties en meer aan te maken. Een frisse interface die eenvoudig te gebruiken en aan te leren is, ontworpen voor elk apparaat, inclusief tablets en iPads. Beschikbaar voor een vaste prijs per dierenarts per maand. Altijd gratis proefversie. Het helpt veterinaire professionals succes te hebben, door first-in-class webgebaseerde veterinaire software te bieden die is ontworpen voor elke grootte of specialisatie.
AVImark praktijkbeheersoftware van Covetrus is betaalbaar, snel te installeren, eenvoudig te gebruiken en robuust genoeg om je bedrijf te ondersteunen. Met de uitgebreide zoekcapaciteiten van AVImarks kun je bovendien gerichte, gepersonaliseerde marketingcampagnes verzenden die ervoor zorgen dat je klanten elk jaar terug blijven komen. Dierenartsen kiezen AVImark vanwege het gebruiksgemak en de geboden waar voor het geld. De cloud-hybride aanpak biedt veiligheid plus gemak.
Ben je op zoek naar nieuwe software voor praktijkbeheer? Misschien hoef je alleen maar je huidige software extra op te laden. PetDesk is ontworpen met drukke dierenartsenpraktijken in gedachten en synchroniseert met 20 praktijkbeheersystemen om de klantcommunicatie te stroomlijnen. Deze software houdt je personeel tevreden, patiënten gezond en de praktijk winstgevend. Met dit eenvoudig te gebruiken dashboard en de mobiele app kun je het beheer regelen van herinneringen en bevestigingen, online planning, doelgerichte boodschappen, online beoordelingen en zelfs een loyaliteitsprogramma. PetDesk stelt huisdierverzorgers in staat het personeel tevreden te houden en dieren gezond te houden door de communicatie met de eigenaren van huisdieren te stroomlijnen.
Bekijk profiel
Vetter Software biedt betere bedrijfstools voor dierenartsen. De missie van het bedrijf is om innovatie te leveren die de zorg en gezondheid van dieren helpt te coördineren en verbeteren. Met de cloudsoftware voor praktijkbeheer kunnen praktijken beter worden geleid door handmatige taken te automatiseren, omslachtige werkstromen te stroomlijnen en het inzicht in de financiële gezondheid van het bedrijf te verbeteren. Cloudgebaseerde software voor het beheer van dierenartsenpraktijken
ezyVet is de volgende generatie cloudgebaseerde praktijkbeheersoftware. Een eenvoudig te gebruiken, alles-in-één oplossing voor eerstelijnszorg, noodgevallen, specialisaties en universiteiten. ezyVet zit boordevol tools en functies om je praktijk volledig tot zijn recht te laten komen. Verbeter werkstromen, verzamel gegevens en neem betere zakelijke beslissingen. Met 24/7 ondersteuning en integraties met een groot aantal kwaliteitspartners, biedt ezyVet een echt verbonden oplossing. Volgende generatie cloudgebaseerde software die de manier waarop dierenartsen hun praktijk beheren transformeert, innoveert en automatiseert.

door Finnish Net Solutions

(70 beoordelingen)
Bekijk profiel
Oplossing voor het beheer van veterinaire praktijken voor progressieve veterinaire praktijken, van een kleine kliniek tot een groot ziekenhuis. Het werkt als een cloudservice, dus er is geen installatie of lokale server nodig. Maak verbinding met je klanten: geïntegreerde functies voor sms en e-mail maakt verbinding met klanten heel eenvoudig. Via online boeken kun je je klinieken 24/7 online ondersteunen. Kan worden gebruikt met pc, Mac, Linux en mobiele apparaten. Probeer het nu gratis uit! Oplossing voor praktijkbeheer voor progressieve veterinaire praktijk. Gebruiksvriendelijke cloudservice die dierenartsen en klanten met elkaar verbindt.
IDEXX Neo is zeer eenvoudig en volledig gebruiksklaar. Deze cloudgebaseerde, betaalbare dierenartssoftware is gebouwd om gemakkelijk te schakelen. Het is ontworpen voor iedereen om te gebruiken, met gemak. Met één klik kunnen medewerkers taken snel voltooien. Neo integreert met IDEXX-diagnostiek, top-apps en services, inclusief SmartFlow. Overal toegang tot je oefeninformatie op elk apparaat met internetverbinding. Ontvang automatische upgrades, verlaag de IT-kosten en elimineer de serverbehoeften. IDEXX Neo is zeer eenvoudig en volledig gebruiksklaar. Het is de cloudgebaseerde, betaalbare PIM (productinformatiebeheer) die iedereen kan gebruiken.
Offered by Covetrus, ImproMed allows any practitioner to perform better medicine while utilizing technology to seamlessly integrate all parts of the veterinary practice. Designed to encompass all of your practice needs, from the waiting room to the exam room, ImproMed will streamline processes, reduce missed changes, enhance customer communication and allow you to provide the most comprehensive care. Give your practice the power to increase profits, reduce expenses and recover missed charges.

door Computer Fanatics

(41 beoordelingen)
Bekijk profiel
VetLinkSQL software voor praktijkbeheer, beschikbaar als cloudgebaseerde of lokaal geïnstalleerde versie, is een innovatieve toolkit die is gebaseerd op SQL-technologie. Het bevat apps voor mobiele facturering, papierloze formulieren en inventarisbeheer, online boekingen, integraties met Xero, e-commerce, POS en laboratoria, uitgebreide marketing, integratie met MailChimp, sms-berichten in twee richtingen en meer. VetLinkSQL is al meer dan 25 jaar toegewijd aan zakelijke uitmuntendheid voor veterinaire praktijken, en het stroomlijnt de praktijkworkflow in veterinaire bedrijven zoals de jouwe, voor dierenartsen zoals jij. Logisch, uitgebreid softwarepakket voor praktijkbeheer met volledige functionaliteit voor patiëntbeheer en gestroomlijnde workflow voor dierenartsen.

door Covetrus Software Services

(36 beoordelingen)
Bekijk profiel
RoboVet is built to help you achieve your business objectives and drive practice performance. Suitable for practices of all size and speciality, it offers powerful integrated modules such as the selling engine and the Business Barometer to help boost the profitability and productivity of your veterinary practice. Once you've purchased RoboVet it will be yours forever. Your licence allows you to benefit from our continuous improvement and upgrade programme. RoboVet offers a powerful and innovative solution to meet your everyday practice management needs.
Vetstoria provides online appointment scheduling for vets. We simplify the client scheduling process by seamlessly integrating with the practice management software of veterinary practices. Pet owners can schedule appointments anytime, anywhere, including the practice website, Google or any social media platforms such as Facebook or Instagram. Vetstoria allows your clients to schedule appointments directly into your clinic software while you giving the practice full control.

door Onward Systems

(21 beoordelingen)
Bekijk profiel
What's new! Beautiful, brand new User Interface and Appointment Calendar Abaxis FUSE Integration Existing Features: Built-in Treatment Flowsheets for hospitalized patients Idexx/Antech integration Electronic signatures for Estimates/Consent forms Client Portal SMS Text/Email Reminders Referral Management Quickbooks integration Credit Card Integration Customizable templates Easy transfer from Avimark, Cornerstone, Intravet and other softwares Easy, comprehensive and efficient cloud-based practice management software that helps Veterinarians go completely paperless.

door Patterson Veterinary

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
IntraVet is the industry's most powerful practice management software. It lets you manage your entire practice with one system and personalize it for the way that you work. With IntraVet, you can easily manage and integrate appointments, estimates, invoicing, patient records and imaging, medical history, lab results, SOAPs, equipment, reports and client reminders. Plus, you can use IntraVet's suite of tools, ePetHealth and DIA, to easily market clinic services and educate clients. On-premise veterinary solution that helps animal health practitioners manage appointments, track records and automate communication.
SmartFlow is a cloud-based veterinary workflow optimization system revolutionizing the way veterinarians care about their in-hospital patients. We were developed and tested in real practices around the world, with real Veterinarians and Technicians. From admission forms to the end-of-shift billing, SmartFlow has you covered. SmartFlow optimizes workflow inside a veterinary hospital: digital whiteboard & treatment sheets, reminders, whiteboards & anesthesia.
VETport is the pioneer in the cloud-based practice management software for veterinary clinics. Currently, VETport is being used by over 12,500 Veterinarians across 20+ Countries to serve over 16+ million pets. Our award-winning SOAP format e-medical record has been used to create 50+ million patient health records till date. Our platform has been designed to meet the demands of Universities, Large Veterinary Hospitals, Group of Veterinary Clinics, Specialty-Referral Clinics and Equine Practices. Transform Your Veterinary Practice with VETport, the world's best & most affordable Cloud-Based Veterinary Practice Management Software

door ClienTrax Software

(17 beoordelingen)
Bekijk profiel
Robust Veterinary Practice Management Software including Electronic Medical Records, Integrated Labs, and Digital Imaging, Mobile App, On-line Appointment Scheduling, Reminders, Recalls, Practice Builder Client Retention program and many more time proven features. Veterinary Practice Management Software including Electronic Medical Records and many more features

door Shepherd Software

(16 beoordelingen)
Bekijk profiel
Shepherd is changing the industry for the better. Veterinary Experience Technology is unlike anything on the market today. Weve thrown away the old PiMS model, and replaced it with technology that is intuitive and requires virtually no training. Veterinary experience software is a revolutionary new way to manage your practice.
VetBadger's revolutionary cloud-based practice management software is a magical blend of power and simplicity. With our new integrated telemedicine platform, two-way integrated email, text messaging and fax, and client messages that go straight into the medical chart, VetBadger defines the state of the art. Role-based task management keeps your team on the same page and working efficiently throughout the day. The QuickBooks integration keeps your inventory and financials up-to-date in real time. VetBadger's revolutionary cloud-based practice management software is so easy to learn, you can log in now and take a Test Drive!
2i Nova's VTP is the most affordable and efficient veterinary practice management software on the market. We offer 24/7 support and training included at no extra cost. All updates, modules, extra workstations, and training are included with no extra fees. Choose between Paperless, Paperlite, or all the travel papers! We offer limitless, custom, and intuitive reporting in VTech Platinum. Server, Cloud, or Hybrid options to fit your desires. We offer the best with 25 years experience. VTP is the most affordable veterinary practice management software on the market with all the endless features your practice needs!
On-premise practice management tool that helps veterinary clinics of all sizes manage emails, medical records, inventory and more. On-premise practice management tool that helps veterinary clinics of all sizes manage emails, medical records, inventory and more.

door Covetrus Software Services

(10 beoordelingen)
Bekijk profiel
VisionVPM is a leading full-featured practice management solution designed to manage and grow veterinary businesses which is perfect for mixed and large animal practices. This user-friendly solution gives you the tools to improve every area of your practice; including new client growth, compliance, staff efficiency, practice workflow, financial management, and inventory management. Contact an expert to book in a free demo. VisionVPM is a full-featured user-friendly veterinary practice management solution designed to turn your practice into a great business
Web-based communication tool designed to connect pet owners with their veterinarians. Web-based solution that helps veterinary practices with appointment reminders, pet ID cards, reporting/analytics and more.
Bekijk profiel
VetOfficeSuite.com is a cloud based practice management platform built by veterinarians for veterinarians. You can easily run your entire practice with only an internet connection, saving you thousands on software updates & computer replacements. Unlike other platforms, there is no cost to sign up and no additional fees. Your can add your 1st 100 clients for free, so simply sign up and get started today! Web-based practice management software for veterinarians. Handles invoicing, appointment scheduling, inventory and document management.
Ideal for veterinary practitioners, it is a practice management tool that helps users manage appointments, medical records and more. Ideal for veterinary practitioners, it is a practice management tool that helps users manage appointments, medical records and more.
Full featured veterinary practice management system that is developed in Australia. Open Source and feature rich. Full featured veterinary practice management system that is developed in Australia. Open Source and feature rich.

VIA

door VIA Information Systems

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
VIA Information Systems is a leading provider of veterinary practice management software. We are committed to increasing productivity in veterinary practices through technological innovation. Our flagship product, VIA, is known as the 'best of breed' solution for companion animal, specialty, referral, equine, and emergency veterinary hospitals. Installations range in size from established hospitals with hundreds of employees to solo veterinarians just starting out. Cloud-based practice management solution that enables veterinary doctors to schedule appointments, capture medical records and more.

door IDEXX Laboratories

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
De filosofie van IDEXX Animana is eenvoudig: minder werk. Meer zorg. De software maakt gebruik van de nieuwste technologieën om het runnen en uitbreiden van een dierenartsenpraktijk makkelijker te maken, zodat de dierenartsen en medewerkers zich kunnen richten op de best mogelijke zorg voor hun patiënten. Deze filosofie heeft Animana tot 's werelds leidende online managementsysteem voor dierenartsenpraktijken gemaakt. Animana kan altijd en overal worden gebruikt. Het werkt op pc, Mac en tablets, heeft geen beperkt aantal gebruikers en wordt ondersteund door een 24/7/365 gratis hotline. Met meer dan 900 praktijken is IDEXX Animana de grootste webgebaseerde software voor het beheren van dierenklinieken ter wereld.
Cloud-based veterinary solution that lets clinics streamline activities via tools for invoicing, notifications, booking & more. Cloud-based veterinary solution that lets clinics streamline activities via tools for invoicing, notifications, booking & more.
Leading practice managment solution for specialty, emergency, and referral hospitals. Built by specialists for specialists. Leading practice managment solution for specialty, emergency, and referral hospitals. Built by specialists for specialists.

door Virtual Recall

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
iRecall: Engage, Remind, Review * Engage:Timely education and advice so pet owners become active partners in their pets health. Create your own marketing campaigns or use our library of templates. * Remind: A suite of deceptively simple text, email and postal reminder services to book, apply or re-purchase treatments and services. Remind 100% of clients 100% of the time * Review: Responsive surveys providing immediate client feedback, generating positive online reviews. Automated client communications solutions, helping over 2.5 million pets worldwide to enjoy healthier, happier lives.

door Panacea Cloud Software

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
Panacea is een webgebaseerd praktijkbeheersysteem, vanaf de grond ontworpen om te helpen de uitdagingen van het runnen van een moderne dierenartspraktijk aan te gaan. Panacea is prachtig en gebruiksvriendelijk en zit boordevol handige functies. Het is geautomatiseerd en sjabloongestuurd om je praktijk effectiever, efficiënter en succesvoller te maken. Exclusief aanbod voor klanten van Capterra: abonneer je vóór 31 december 2019 voor 50% korting voor een heel jaar. Betaal het eerste jaar slechts $ 99 per kliniek per maand. Geen doorlopend abonnement. Panacea is een prachtig en zeer gebruiksvriendelijk managementsysteem voor dierenartspraktijken. Abonneer je vóór 31 december voor 50% korting voor een jaar.
Veterinary hospital management system that keeps electronic medical records, allows for appointment and task scheduling, and more. Veterinary hospital management system that keeps electronic medical records, allows for appointment and task scheduling, and more.

door ACESoft Integrated Solutions

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Positively the best solution for any mobile practice. Access all your data from anywhere - -No Internet Connection required. Fully integrated Scheduler, Medical Records, Reminders, Customize able Smart Templates,Multi-Site Inventory Control, Integrated Payments, Custom Report Builder, Form Designer and Full Cash and Accrual Basis Accounting Module. Simple combination of an easy to use and full featured program available. Seamlessly integrates all aspects of your practice.
VETbuddy is a comprehensive software package that contains all the functionalities required by any veterinary clinic or hospital anywhere in the world. The customer service and development team at VETbuddy has a decade of experience supporting and training users worldwide. We respond immediately to all requests and inquiries, and we constantly enhance our software. The affordable monthly user fee of VETbuddy makes it one of the best investments any clinic or hospital can make. VETbuddy is the next generation clinic management software in the cloud. Easy to use, affordable, and switching to VETbuddy is free.
Bekijk profiel
ARIA is an intelligent and versatile software to help veterinarians capture, view and report high quality images ARIA is an intelligent and versatile software to help veterinarians capture, view and report high quality images
FREE so signup fast!! Veterinary cloud management system to store information about patients, automate online booking, and manage your calendar. FREE so signup now!! Veterinary cloud management system to manage patients, automate online booking, and everything at your clinic.
Bekijk profiel
care is a dedicated cloud software solution for veterinary practices. care focuses on building a better relationship between vet practices and pet owners while providing the necessary tools for digital practices. All the functionalities you need to take your practice to the next level: - Patients & Clients Management - Electronic Health Records - Appointments & Reminders - Stock Management - Reports care is a dedicated cloud software solution for veterinary practices.
PetTracks Veterinary EMR is an electronic medical record system that will allow your veterinary practice to save money by avoiding more expensive electronic systems or the costs of paper records. It will also help you save time (take advantage of speech recognition tools) so you can help more animals. Experience faster charting, spend more time with patients, save time and money, and handle ePrescribing of Controlled Substances. Schedule a consultation today to set up a personalized discussion. PetTracks Veterinary EMR is an electronic medical record system that will allow your veterinary practice to save time and money.

door Animal Intelligence Software

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Animal Intelligence Software, Inc. is the premier provider of practice management software solutions for innovative veterinary, medical, research facilities, government, and universities worldwide. We offer user-friendly applications with a level of customization not found in off-the-shelf solutions. We work with the latest technology, tailoring to the precise needs of our clients who desire state-of-the-art software and unmatched client support. Designed to meet the specialized needs of the innovative general, specialty, emergency, and critical care veterinary practice.

door InfoMatrix

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary Practice Management solution that provides features like patient records, graphical reminders, & automated purchase orders. Veterinary Practice Management solution that provides features like patient records, graphical reminders, & automated purchase orders.

door Britton's Wise Computers

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
AHMS helps to maximize a hospital''s productivity by managing time, scheduling, payroll, accounting, and other data, like pictures. AHMS helps to maximize a hospital''s productivity by managing time, scheduling, payroll, accounting, and other data, like pictures.

door Iberical Software

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Integral management application for veterinary clinics, created with a high quality standard. Integral management application for veterinary clinics, created with a high quality standard.

door Purdian Technologies

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
For Veterinary Practitioners- We are creating value for Veterinary Clinics with our product VetO. A practice management solution for Veterinary Clinics, EXCLUSIVELY designed for Veterinary Practitioners. Launched in April 2017, VetO uses cutting edge technology to provide effective, affordable & effortless Practice Management Tool for Veterinary Clinics. Veterinary platform that ensures technology meets practice with guaranteed client retention via Auto Triggered Vaccination Reminders.

door Patterson Veterinary

(1 review)
Bekijk profiel
Get in touch and stay in touch with your clients. ePetHealth is your single source for marketing, educating and communicating with your clients. Here, youll find everything from health service reminders and customizable websites to simple, secure ways to text clients. Its the easy way to find new clients, educate current clients and keep loyal clients. Cloud-based practice management solution which assists veterinarians with client communication, reputation management and marketing.

door Complete Clinic Software

(1 review)
Bekijk profiel
Practice management software with records, billing, reminders, labeling, inventory control, boarding, appointment management. Practice management software with records, billing, reminders, labeling, inventory control, boarding, appointment management.

door Clinic-Ware Dot Com

(1 review)
Bekijk profiel
Features include storing records, x-rays, photos, charts, and videos, allowing the user to print vaccination and other certificates. Features include storing records, x-rays, photos, charts, and videos, allowing the user to print vaccination and other certificates.

door Teleos Systems

(1 review)
Bekijk profiel
Designed for managing a veterinary practice in windows. Divides functions into channels to accommodate the needs of various users. Designed for managing a veterinary practice in windows. Divides functions into channels to accommodate the needs of various users.
Bekijk profiel
Bastet is the new integral management application for veterinary clinics, created with a high quality standard. Bastet is the new integral management application for veterinary clinics, created with a high quality standard.

door OMNIvet Software

(1 review)
Bekijk profiel
Pet clinic management solution that keeps track of pets records, prescriptions, invoicing, inventory, vaccinations, and agendas. Pet clinic management solution that keeps track of pets records, prescriptions, invoicing, inventory, vaccinations, and agendas.

door ezofficesystems

(1 review)
Bekijk profiel
ezvetpro is a genuinely easy to use, mobile-friendly, comprehensive solution for veterinarians. ezvetpro offers powerful automated marketing by text and email, extensive analysis and accounting to grow your veterinary practice. Full support for local and cloud hosting tailored to your specific needs. A mobile-friendly, comprehensive solution for veterinarians. Features include analysis, marketing, and accounting.

door VetSCOPE

(1 review)
Bekijk profiel
Solution for vest with Case management and accounts to Balance Sheets. Features include CRM and SMS notifications. Solution for vest with Case management and accounts to Balance Sheets. Features include CRM and SMS notifications.

door Knose Care

(1 review)
Bekijk profiel
Subscription management, payment provider, product fulfillment, implementations and marketing experts for veterinary subscription plans. We help you from design, set-up, training, sales, marketing, advertising, retention, fulfillment, payment management, integrations... all things subscriptions management for vets. Subscriptions are complex - but we make it easy. The smart way to manage veterinary subscription plans

door Patterson Technology

(1 review)
Bekijk profiel
Built from the cloud up, NaVetor veterinary software is a modern, efficient, beautifully easy way to streamline your workday and navigate your business. Its thoughtful, intuitive design allows you to see a quick snapshot of practice activity, maintain complete electronic medical records, manage the health of your business, and save clicks - and time. Because it is cloud-based, you can use it anywhere, without the need for installation or new hardware investments. Well-designed, cloud-based veterinary software from Patterson!
VetScene is an independent company providing cutting-edge marketing tools that work seamlessly with your clinic's practice management software and will Increase Revenue, Improve Compliance, and Strengthen Client Loyalty. Proactive Patient Portal, Pet Health ID Cards , customized clinic apps, VetScene TV, client loyalty program, beautiful veterinary websites, reputation management, full-color reminder postcards and more! Veterinary solution that helps businesses manage pet health schedules, engage with customers using marketing campaigns & more.

door Aurora Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Aurora Systems, Inc. is a software company focused on reliability, creating a progressive and fully customizable Laboratory Information Management System (LIMS). Aurora Systems signature product, VisuaLab, is a LIMS that can adjust and conform to the practices that have been implemented in any laboratory. Aurora Systems has over 14 years of building custom LIMS software for a variety of markets. Database system for maintaining patient information and tracking lab results.

door TuxSoft

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Developed to suit typical veterinary practices with features for administration, reception, consultation, patient records and invoicing. Suits typical veterinary practices with features for administration, reception, consultation, patient records and invoicing.

door American Data Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Helps small vet practices increase revenues and profits, reduce or eliminate losses and manage operations of the business. Helps small vet practices increase revenues and profits, reduce or eliminate losses and manage operations of the business.

door Advanced Technology Corporation

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Hospital management software that combines medical management with a completely integrated accounting module. Hospital management software that combines medical management with a completely integrated accounting module.

VPR

door Veterinary Software Associates

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Protect your practice by providing the client information about possible side effects and drug interactions. Protect your practice by providing the client information about possible side effects and drug interactions.

door TOPAZ Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enables veterinarians, technicians and management staff to track animal care information. Enables veterinarians, technicians and management staff to track animal care information.

door Doty Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary practice management software; invoice, record and client management. Only system to ever receive a "BUY" recommendation from Veterinary Computing Magazine. Veterinary practice management software; invoice, record and client management. Over 40-years in use. Price $895 + $400 for updates.

door pute.us

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Works specifically with the standardization of software and prevention of spyware and viruses within a veterinary institution. Works specifically with the standardization of software and prevention of spyware and viruses within a veterinary institution.

door VetSpace

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A platform for everything. Easy to use. Integrated. Secure. Veterinary Practice Management Software solutions and support to power your business for profitability, efficiency and patient care. Veterinary Practice Management Software solutions and support to power your business for profitability, efficiency and patient care.

door MedSites

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Functions with Windows to integrate records, appointment scheduling, billing, expenses, and more. Functions with Windows to integrate records, appointment scheduling, billing, expenses, and more.

door New Leaf Soft

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
NewLeaf Vet veterinary practice management software is an effective and comprehensive software solution for veterinary clinics and mobile veterinarians. Veterinary practice management software for veterinary clinics and mobile veterinarians.

door 2Sys

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary practice management solution that helps medical practitioners & organization manage users, tasks, billing & appointments. Veterinary practice management solution that helps medical practitioners & organization manage users, tasks, billing & appointments.

door VetZ

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based and on-premise solution that lets veterinary clinics manage clinical activities via patient management, messaging and more. Cloud-based and on-premise solution that lets veterinary clinics manage clinical activities via patient management, messaging and more.

door Pack Leader DVM

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
We offer a complete software solution for any Veterinary Specialist or Multi-Specialty Group. Optimal EMR dashboard flow by specialty by type of service. We work with touch screens, wireless, local networks & Cloud. Our software is designed to handle any number of DVMs, clients/patients, users, facilities. We offer a complete encrypted chart with all reportable data in a SQL Server Database. Advanced drawing, digital imaging, scanning, pick list touch screen, Dragon & auto referral letters. We offer a complete software solution for any Veterinary Specialist or Multi-Specialty Group. Optimal EMR flow by specialty.

door Verifac Veterinary Computers

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Evolution is Verifac's latest VPMS. It is powerful, easy-to-use and continuously evolving - you will never need to buy another system! Evolution is Verifac's latest VPMS. It is powerful, easy-to-use and continuously evolving - you will never need to buy another system!

door vetmaster

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary practice management that is suited for practices both big & small, vet shops, grooming salons and boarding kennels Veterinary practice management that is suited for practices both big & small, vet shops, grooming salons and boarding kennels

door EponaTech

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
On-premise imaging software that allows veterinarians, farriers and trimmers to organize and store images. On-premise imaging software that allows veterinarians, farriers and trimmers to organize and store images.

door Solutions Vet (subsidiary of CDMV)

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
VetWare/LogiVet is a veterinary practice management software available in English & French, suitable for institutions of all sizes, offering features that are simple and modern, facilitating the daily functions of clinical veterinarians and technicians. Billing, appointment book, reminders, inventory management, email mailings are among the features available.Training modules (e-learning) are available online, they help our users maximize their knowledge and learn about the new features. VetWare/LogiVet is a veterinary practice management software available in English & French, suitable for institutions of all sizes.

door VetCloud

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary Practice Management with invoices and bills, reports, patient data, and more. Veterinary Practice Management with invoices and bills, reports, patient data, and more.

door TopVet

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based veterinary platform that enables local search for clinics or hospitals through up-to-date directories. Cloud-based veterinary platform that enables local search for clinics or hospitals through up-to-date directories.

door Vetical AB

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Vetical offers veterinarians globally an opportunity to keep costs under control as well as a chance to increase profits through better management of its appointments, patient records, and billing. Vetical's practice management system does all of the heavy lifting for your veterinary office. With Vetical's groundbreaking, cloud-based, practice management system, today's veterinarians never have to worry about managing their patients' records. Cloud based Veterinary Medical Records and Practice Management solution.

door AlisVet

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Veterinary practice management software for a paperless office. Veterinary practice management software for a paperless office.

door IDEXX Laboratories

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Petly Plans is preventive care plan management software for your veterinary hospital. Petly Plans affordable monthly payments and automatic plan management, enable you to provide the best medicine that wont disrupt clients budgets or your workflow. Empower your clients to say yes to all of the care their pets need. Web-based solution that enables veterinary practitioners to schedule appointments, create preventive plans & automate monthly payments.

door Vet in Cloud

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A cloud based, simple and user friendly veterinary practice management software for small clinics and freelance veterinarians. A cloud based, simple and user friendly veterinary practice management software for small clinics and freelance veterinarians.

door IMEUS

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A veterinary solution for pet clinics, surgeries & hospitals with appointment management, boarding, billing & invoice, and more. A veterinary solution for pet clinics, surgeries & hospitals with appointment management, boarding, billing & invoice, and more.

door VetCheck

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
VetCheck is a comprehensive digital resource of practice-branded handouts, health assessments, anatomical diagrams and forms that enables a higher level of client communication. It takes less than 1 minute to create a VetCheck pet report to provide your customers with the information they need in the format they want. Clients demand and deserve maximum value and a higher level of care. Thats exactly what we deliver. Complete client education veterinary software for veterinarians and pet service providers.

door VETOLIB

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based appointment solution which helps veterinarians with efficient scheduling and clientele management. Cloud-based appointment solution which helps veterinarians with efficient scheduling and clientele management.

door Next In Line

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Are you registration and booking processes taking several minutes per clinic? Next In Line helps reduce the time spent on these activities to mere seconds, enabling your staff to focus even more on taking care of pets and clients. Our platform integrates with your practice management system to automate this entire process. Whether you are a brick & mortar hospital, a mobile practice, or a walk-in clinic, we have a solution for you. Save time, reduce manual data entry, and automate client registration/scheduling so you can spend even more time with pet owners.

door Old Auntie

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ababu is an open source (free) problem oriented veterinary practice management software. Ababu is an open source (free) problem oriented veterinary practice management software.

door FetchIt

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Use notifications to pull up client information within your Practice Management Software. By the time youre done with your greeting, you will have the patients chart pulled up and all the information you need to help that client. Customer not in your database? No problem. Youll have the option to copy their contact information and update an existing clients chart. Fetchit works seamlessly with your Practice Management Software and phone system to pull up a patients comprehensive chart.

door fgspire

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Intelligent, intuitive, and powerful cloud-based veterinary practice management platform driven by AI. Intelligent, intuitive, and powerful cloud-based veterinary practice management platform driven by AI.

door InSoft

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Software solution that provides the tools for veterinarians to manage their activities efficiently. Software solution that provides the tools for veterinarians to manage their activities efficiently.

door AniMedic

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Practice management solution designed for veterinarians to manage business processes from records to financial management. Practice management solution designed for veterinarians to manage business processes from records to financial management.

door Teddy

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
VPMS born in Italy. It is available in Italian and Spanish. It is a cloud-service. VPMS born in Italy. It is available in Italian and Spanish. It is a cloud-service.

door Clinic HQ

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Spay/neuter and wellness clinic software. We focus on high volume, low cost spay/neuter clinics and humane societies. Spay/neuter and wellness clinic software. We focus on high volume, low cost spay/neuter clinics and humane societies.

door Inulogica

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Personalized client experiences that improve conversations between pet parents and veterinary teams. Proven revenue & compliance lift. Personalized client experiences that improve conversations between pet parents and veterinary teams. Proven revenue & compliance lift.

door StudioSoft Informatica

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fattoria is a web-based open source tool for veterinaries in Italy. It include availability management, quotes management or invoicing. Fattoria is a web-based open source tool for veterinaries in Italy. It include availability management, quotes management or invoicing.