185 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Werf fondsen voor jouw goede zaak en stimuleer donors tot actie met eenvoudig te ontwerpen websites, met gratis thema's en sjablonen, een volledig geïntegreerde database, deskundige e-mailtargeting, krachtige veldtools en gestroomlijnd betalings- en donorbeheer. Breng je community tot leven met dynamische profielen die bij elke interactie worden bijgewerkt en automatisch worden gesynchroniseerd met openbare sociale media. Gebruikt over de hele wereld door non-profitorganisaties, belangengroepen, leden- en alumni-organisaties en verenigingen van elke omvang. Meer informatie over NationBuilder Ontwerp pagina's voor fondsenwerving, evenementen en andere acties, verwerk en beheer donaties en organiseer e-mail en sociale contacten, allemaal op één plek. Meer informatie over NationBuilder

door Servant PC Resources

(610 beoordelingen)
Bekijk profiel
Servant Keeper helpt je je donoren snel en eenvoudig te beheren en met hen te communiceren. Het invoeren en beheren van vele donoren die aan meerdere fondsen geven is een fluitje van een cent en je zult ervan genieten hoe eenvoudig het is om eindejaarsafschriften te e-mailen of te verzenden. Je kun je donoren zelfs hun eigen verklaringen laten downloaden. Gesplitste bijdragen, herhaaldelijk geven, toezeggingen, online geven, geven via sms: alles is mogelijk. Dit platform kan je huidige donoren en transacties converteren! Ontvang je gratis demo en bekijk de overzichtsvideo over donors. Donorbeheersoftware omvat donorprofielen, bijdragen, online geven, e-mail of gedrukte overzichten, toezeggingen en meer.
Duizenden non-profitorganisaties gebruiken de alles-in-één softwareoplossing van DonorPerfect om hun fondsenwervingsactiviteiten en donormanagement te beheren. DonorPerfect biedt een verscheidenheid aan volledig geïntegreerde programma's voor elk type e-cheque- en creditcardverwerking, inclusief eenmalige geschenken, automatische incasso van vooraf geautoriseerde terugkerende toezeggingsbetalingen en online betalingen. Perfect voor jaarlijkse oproepen, het volgen van subsidieaanvragen, kapitaalcampagnes, online fondsenwerving, speciale evenementen, contactbeheer en meer. DonorPerfect organiseert alle gegevens van je achterban in één uniforme database. Het heeft eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen waarmee je meer geld kunt inzamelen.

door Nuverb Systems

(573 beoordelingen)
Bekijk profiel
"Bespaar tijd en krijg meer gedaan, met minder gedoe." Hou moeiteloos je donoren, donaties en toezeggingen bij - vanaf $ 47,98 (eenmalige betaling, geen maandelijkse kosten; geen boekhouding of loonlijst); registreer bron-/motivatiecodes voor elke donatie. Stuur gepersonaliseerde brieven, e-mails en sms-berichten voor fondsenwerving. Verzend belastingontvangstbewijzen jaarlijks of bij elke schenking. Druk ontvangstbewijzen af of verzend ze per e-mail als gecodeerde pdf's. Deel gegevens zoals web-based software zonder de maandelijkse kosten. PC of Mac. Donorbeheersoftware waarmee je moeiteloos je donoren, donaties en toezeggingen kunt bijhouden.
Hier worden de nieuwste best practices voor betrokkenheid en behoud van donateurs samengevoegd om een eenvoudige, cloudgebaseerde oplossing voor donateursbeheer te creëren die non-profitorganisaties helpt om de uitval van donateurs te verminderen en de omzet te verhogen. Dankzij de nieuwste technologieën en een nette, moderne interface wordt Bloomerang de eerste database voor donateurs die je echt graag zult gebruiken! Cloudgebaseerd donateursbeheer voor de moderne fondsenwerver.
NeonCRM is een cloudgebaseerd softwarepakket voor non-profitorganisaties dat tools biedt die zijn gebouwd ter ondersteuning van het goede werk dat non-profitorganisaties doen. Ongeacht de omvang of sector, deze CRM voor non-profitorganisaties helpt duizenden organisaties en verenigingen om donateurs te betrekken, lidmaatschappen te beheren, evenementen te plannen, vrijwilligers te volgen en nog veel meer. Neon is gebouwd door en voor mensen die non-profitorganisaties runnen en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de favoriete tools van de sector waaronder: QuickBooks, Constant Contact, MailChimp en meer. Betrek donateurs, plan evenementen, beheer lidmaatschappen, volg vrijwilligers en meer met de alles-in-één cloudgebaseerde software voor non-profitorganisaties.
GiveGab is de toonaangevende digitale oplossing voor Giving Days (fondsenwerving binnen 24 uur) en fondsenwerving het hele jaar door voor non-profitorganisaties. GiveGab is ontworpen voor op sociale belangen gebaseerde organisaties, gemeenschapsinstellingen, onderwijsinstellingen en openbare media. Het maakt het gemakkelijk voor ontwikkelingsprofessionals om hun werk optimaal te verrichten. Het complete pakket producten (campagnes, evenementen, p2p, crowdfunding, in te sluiten formulieren en meer), biedt snelle en effectieve tools om online nieuw geld in te zamelen. Ervaar het plezier van fondsenwerving met GiveGab. GiveGab is de toonaangevende digitale oplossing voor fondsenwerving voor Giving Days (fondsenwerving binnen 24 uur) en het hele jaar door geven. Ervaar het plezier van fondsenwerving met GiveGab.
Bekijk profiel
Donor Tools is software voor donatiebeheer voor non-profitorganisaties en kerken. Donor Tools is snel, eenvoudig, betaalbaar en online. Donor Tools is een non-profit donatiedatabase om goede doelen, kerken en groeiende organisaties te helpen slimme beslissingen te nemen en meer geld in te zamelen. Met een onbeperkt aantal gebruikers, onbeperkte donaties, slimme tags, meerdere namen, donatiesplitsingen, online donaties, QuickBooks- en MailChimp-integraties en nog veel meer, wordt gezorgd voor een goede uitstraling. Donor Tools is software voor donatiebeheer voor non-profitorganisaties en kerken. Donor Tools is eenvoudig, betaalbaar en online.
Bekijk profiel
Vereenvoudig elk aspect van het organiseren van je liefdadigheidsevenement. Verkoop tickets, online, mobiel en op papier gebaseerde biedopties. Beheer contacten, volg donaties, creëer veilingbundels en drukwerk. Elimineer check-in/check-in lijnen, sla creditcards op, schrijf bedankbrieven en meer. Eenvoudige, betaalbare en krachtige software voor evenementenbeheer voor elke liefdadigheidsorganisatie, waaronder scholen, kerken en maatschappelijke organisaties. Ondersteuning op de avond van je evenement, videotutorials en meer. Software voor evenementenbeheer voor fondsenwerving voor goede doelen, waaronder stille veilingen, live veilingen, online bieden, mobiel bieden en meer.

door Software4Nonprofits

(233 beoordelingen)
Bekijk profiel
DONATION is an easy to use and powerful installed Windows program for charities and churches to track their donors and donations and issue charitable receipts. It works correctly in both the U.S.A. and Canada, and has over 6,000 registered users. You can download and evaluate it for free, then if you decide the use it, there is a free feature limited Lite version, or pay $80 for the normal standalone version, which includes a year of support and updates. Easy to use, powerful, affordable program for charities and churches for tracking donors and donations and issuing charitable receipts.
Kindful biedt drukbezette werknemers van non-profitorganisaties krachtige software voor donatiebeheer om hen te helpen hun gegevens te organiseren en hun donateurs beter te beheren, zodat ze alom een grotere impact kunnen maken. Het platform van Kindful bevat online donatiepagina's, een donatiedatabase, rapportagetools en geïntegreerde samenwerkingsverbanden met toonaangevende services, en is ontworpen om non-profitorganisaties te helpen hun donateurs eenvoudiger te beheren, tijd te besparen en betere inzichten te creëren. Kindful biedt krachtige software voor donatiebeheer waarmee non-profitorganisaties gegevens kunnen organiseren en donateurs beter kunnen beheren.
Salsa CRM wordt dagelijks gebruikt door duizenden nonprofits om rijke supportersprofielen op te bouwen, alle donaties en donorinteracties bij te houden, fondsenwervende oproepen via direct mail te creëren en moeiteloos gegevens te bekijken met behulp van dashboards voor fondsenwerving en flexibele zoekfuncties. Het enkele platform biedt een gebruiksvriendelijke e-mailbouwer, krachtige samenvoegbewerkingen, ondersteuning voor direct mailcampagnes en meer. G2 Crowd heeft Salsa CRM beoordeeld als toonaangevend in de categorie CRM voor non-profitorganisaties. Salsa verenigt relatiemanagement en online supportersbetrokkenheid op één krachtig, gebruiksvriendelijk platform voor non-profitorganisaties.
Bekijk profiel
Deze alles-in-één software voor donatiebeheer en platform voor fondsenwerving maakt het eenvoudiger om vermogen op te bouwen voor je non-profitorganisatie. Dankzij inzicht in het zware werk dat gemoeid is met donatiebeheer, fondsenwerving en het laten groeien van een non-profitorganisatie, wordt een volledig pakket aan tools geboden tegen een zeer betaalbare prijs. Little Green Light is een flexibel, cloudgebaseerd platform voor donatiebeheer en fondsenwerving voor groeiende non-profitorganisaties.
easyTithe biedt zowel oplossingen voor online schenkingen als kerkbeheersoftware die het verschil kunnen maken in hoe je kerk communiceert, samenwerkt en zich volledig inzet terwijl je gemeenschap effectiever wordt bereikt. easyTithe helpt de kosten te minimaliseren, zodat je je kerkactiviteiten kunt maximaliseren. easyTithe brengt je nu de nieuwste toevoeging, MinistryOne, die je voorziet van een volledig aanpasbare kerk-app met krachtige functionaliteiten. De toekomst van betrokkenheid voor kerken is gearriveerd. easyTithe helpt je de kosten te minimaliseren, zodat je je kerkactiviteiten kunt maximaliseren door online schenkingen te accepteren via het web, sms-berichten, kiosk of een mobiele app.
MobileCause is alles-in-één software voor fondsenwerving. Dit platform biedt software voor online, mobiele, evenementgebaseerde en peer-to-peer fondsenwerving waarmee non-profitorganisaties de betrokkenheid van hun donateurs kunnen vergroten en schenkingen kunnen stimuleren. Dit team van experts op het gebied van fondsenwerving werkt bij elke stap samen met jou om je succes te verzekeren. Als pionier op het gebied van donaties-via-sms is MobileCause de vertrouwde online en mobiele partner voor fondsenwerving geworden voor non-profitorganisaties die hun fondsenwerving snel en efficiënt willen opschalen, zonder transactiekosten te hoeven betalen. MobileCause levert software voor online, evenementgebaseerde en P2P-fondsenwerving en campagne-instellingen waarmee non-profitorganisaties de betrokkenheid van hun donateurs kunnen vergroten en meer fondsen kunnen werven.
Alles-in-één-software die je non-profitorganisatie aanstuurt tegen een betaalbare prijs. Het intuïtieve platform van Keela biedt non-profitorganisaties de mogelijkheid om donateurs te beheren en relaties te onderhouden, donatiepagina's in te sluiten in websites en online donaties te ontvangen, e-mailmarketing te sturen, aangepaste rapporten te genereren en meer. Keela is snel te leren en gemakkelijk te gebruiken en biedt een end-to-end oplossing voor alle managementbehoeften van je non-profitorganisatie. Keela is speciaal gebouwd voor non-profitorganisaties en gemaakt door mensen die de sector begrijpen. Keela helpt non-profitorganisaties een grote impact te maken. Beheer donateurs, maak donatiepagina's en rapporten aan, verzend e-mails en meer, allemaal in één platform.
Tithely is het ideale hulpmiddel voor het bijhouden van je donaties. Het zit vol met de schenkingsgerelateerde functionaliteiten die je kerk nodig heeft. En met administratieve functionaliteiten zoals invoer van contante schenkingen, rapportage van schenkingen en stortingen, wekelijkse/maandelijkse overzichtsrapportage en fiscale ontvangstbewijzen, krijg je de perfecte tool voor al je behoeften op het gebied van donatiebeheer. Begin vandaag nog gratis: geen installatiekosten, geen maandelijkse kosten, geen contracten en geen creditcard vereist. Tithe.ly is op maat gemaakt voor kerken en geloofsgemeenschappen en beschikt over alle middelen die je nodig hebt om de grip te houden op al je donaties.
Bekijk profiel
Verfrissend eenvoudige software voor donorbeheer die volledig integreert met de beste fondsenwervingspagina's, en dit alles wordt ondersteund door persoonlijke coaches voor fondsenwerving. Sinds 2001 ondersteunt Network for Good 125.000 non-profitorganisaties, die meer dan $ 2,4 miljard aan donaties hebben ingezameld. Donorbeheer, pagina's voor fondsenwerving en persoonlijke coaches voor fondsenwerving zijn afzonderlijk of als een geïntegreerd platform beschikbaar om individuele giften en online fondsenwerving te ondersteunen en te laten groeien. Eenvoudig te gebruiken donorbeheer, donatiepagina's en fondsenwervingssoftware die $ 2,4 miljard in donaties aan meer dan 125.000 non-profitorganisaties ondersteunt.
Bekijk profiel
Bekroonde, zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor kerkbeheer. Dit donatieplatform maakt het schenken snel en gemakkelijk, zodat je nooit een schenking hoeft mis te lopen. Je donateurs kunnen eenmalig of terugkerend schenken via een van de aantrekkelijke opties voor online schenken (tekst, app, kiosk, online, Facebook). Via het inbegrepen systeem voor donateurbeheer ontvangen kerken en kerkleden zowel actuele rapporten als eindejaarsrapportage. Tot slot biedt dit platform een directe verkopersaccount, zodat je de best mogelijke tarieven krijgt. Zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor kerkbeheer. Verhoog donaties en tienden, inclusief gratis, ingebouwd beheer.
ClubRunner is een bekroond platform voor lidmaatschapsbeheer en communicatie dat wereldwijd al honderdduizenden mensen heeft ondersteund. Je kunt je club beter organiseren, je communicatie verbeteren en mensen in staat stellen om verbinding te maken, online te communiceren en samen te werken aan hogere doelen. ClubRunner heeft momenteel klanten in meer dan 30 landen wereldwijd en biedt zijn software aan in meerdere talen. ClubRunner stelt je groep in staat om zijn aanwezigheid op het web op te bouwen, de samenwerking tussen de leden te verbeteren, het beheer te automatiseren en meer.
Aplos is ideaal voor kleine en middelgrote non-profitorganisaties en maakt het eenvoudig om je non-profit te beheren en op een effectievere manier geld in te zamelen. Je kun je donateurs gemakkelijk betrekken door middel van e-mail- en briefcommunicatie en een slimme CRM, sneller contributies accepteren en contributieverklaringen verzenden, en de schenkingen vergroten door middel van online donatiepagina's of evenementregistratie. Bovendien is er een ingebouwde financiële module waarmee je alles op één plek kunt doen. Slimmere software voor non-profitorganisaties met sneller donatiebeheer, online evenementregistratie en betere fondsenboekhouding. Bovendien is de ondersteuning gratis.
Exclusief voor grote en middelgrote kerken: Pushpay biedt een mobielvriendelijk schenkingsplatform voor kerken die op zoek zijn naar groei en betrokkenheid. Het platform stimuleert mobiele acceptatie, en de innovatieve, drieledige aanpak van terugkerende schenkingen helpt bij het bevorderen van duurzame vrijgevigheid op de lange termijn. Pushpay fungeert als het enige registratiepunt voor contante en niet-contante donaties en bevat hulpmiddelen waarmee kerken in staat zijn hun donateurs op de juiste manier te bedanken, financiële processen te vereenvoudigen, en de vrijgevigheid te bevorderen. Het Pushpay-platform is ontworpen om grote en middelgrote kerken te helpen de vrijgevigheid te verhogen, en helpt bij het ontwikkelen van groeiende en duurzame schenkingen.
Donately wordt vertrouwd door meer dan 1000 organisaties om hun impact te vergroten via online fondsenwerving. De topfunctionaliteiten omvatten eenvoudig donateursbeheer, aangepaste donatieformulieren die kunnen worden geïntegreerd in je website, aantrekkelijke donatiepagina's, ondersteuning voor terugkerende donaties, automatische ontvangstbewijzen voor donaties, en robuuste integraties via Zapier. Geef donateurs de optie om te betalen via creditcard, ACH/overschrijving of PayPal, en stel hen in staat om de donatiekosten te vergoeden. Tariefplannen beginnen vanaf $ 0/maand plus 4% en zijn ontworpen om met je mee te groeien. Donately helpt je om je impact online te vergroten. Gemakkelijk aanpasbare fondsenwervingspagina's en donatieformulieren. Plannen beginnen bij $ 0/maand zonder contracten.
Kindrid is een verenigd platform dat iedereen in staat stelt om via elk apparaat te geven: per sms, internet en zelfs via de app of kiosk van je kerk. Deze eenvoudige, intuïtieve en naadloze oplossing helpt kerken om de totale hoeveelheid giften en het aantal gevers te verhogen. Ook jouw kerk kan meer geven en meer impact maken met Kindrid. Geef 100% van je kerk de middelen in handen om direct te geven met Kindrid door je nu aan te sluiten. Kindrid geeft je hele kerk de mogelijkheid om via elk apparaat te geven: per sms, internet en zelfs via je app of kiosk.
Boekhoudsoftware voor non-profitorganisaties met functionaliteiten voor het bijhouden van donors en subsidies, het donatieproces, fondsenwerving en belastingvoorbereiding. Financiële boekhoudoplossing die non-profitorganisaties helpt met aangepaste rapporten, het bijhouden van budgets, toegangsbeheer voor gebruikers en meer.
Sumac is the only donation management software that includes customizable online donation forms, and built-in email marketing. Need to do more than donor management? Choose any number of Add-on options to get a solution perfectly tailored for your needs. Sumac also integrates with accounting programs and Fundful peer-to-peer fundraising! Perfect for mid-size and large organizations that want everything in a single solution! An all-in-one donation solution that includes online donation pages, and email marketing. Choose any number of Add-on options!
Verhoog donaties aan je kerk met in-app giften en via de website. Hou meer over van je kerkgiften doordat de laagste verwerkingspercentages worden gerekend, zonder verborgen of maandelijkse kosten. Moeiteloos te integreren met bekende kerkbeheersystemen. De belofte: zie je totale donaties stijgen na het eerste jaar van het gebruik van Subsplash als je exclusieve oplossing voor giften, of krijg het tweede jaar gratis. Verhoog kerkdonaties met in-app giften en via de website. Krijg de laagste verwerkingstarieven van de sector, zonder verborgen/maandelijkse kosten.
Stroomlijn je indienings- of aanvraagproces met cloudgebaseerde software van Submittable. Accepteer, beoordeel en beslis over elke vorm van digitale content met de alles-in-één oplossing voor inzendingen. De perfecte tool voor organisaties die subsidies verlenen, merk- en contentbeheerders, coördinatoren van studiebeursprogramma's, uitgevers en meer. Submittable kan moeiteloos worden aangepast aan de manier waarop JIJ wilt werken. Cloudgebaseerd platform voor het beheren van inzendingen/toepassingen, en elke vorm van digitale content te accepteren en beoordelen. Intuïtief en aanpasbaar.

door Community Software Solutions

(82 beoordelingen)
Bekijk profiel
Eleo is ontworpen met nieuwe en ervaren fondsenwervers in gedachten. Volledig uitgerust met elke functie, integratie en rapportagemogelijkheid die je nodig hebt om sterke relaties met je donoren op te bouwen. Verstuur effectieve berichten en analyseer je fondsenwerving. Prijzen beginnen bij $ 39/maand met maximaal 2500 contacten, inclusief onbeperkte live ondersteuning en ingebouwde leerbibliotheek. Eleo is uitgerust met modules voor evenementen, vrijwilligers, lidmaatschap en beurzen. Winnaar van Software Advice's FrontRunner 2018 Usability Award! Eleo is ontworpen met nieuwe en ervaren fondsenwervers in gedachten.
DonorSnap is een eenvoudig te gebruiken webgebaseerd donateurs-/lidmaatschapsbeheersysteem. De all-inclusive prijsstelling omvat uitgebreide functies, importeren/exporteren, online formulieren/donaties, krachtige standaard/aangepaste rapportage en bulk-e-mails. Er zijn geen extra kosten of langlopende contracten. Voor $ 39 per maand heb je onbeperkte gebruikers, maximaal 1000 contacten in je database en tot 2000 bulk-e-mails per maand. Bekijk een gratis live demonstratie van de software. Ga vandaag nog van start! Online software voor donateursbeheer die alle gegevens van je non-profitorganisatie bijhoudt. Inbegrepen zijn NCOA, formulieren, bulk-e-mail en QB-integratie.
Machtige software voor machtige fondsenwerving. Mightycause is ontworpen voor kleine tot middelgrote non-profitorganisaties en helpt je contact te leggen met donateurs en je missie te bevorderen met krachtige online fondsenwerving, peer-to-peer en team fondsenwervingstools. Bouw een aangepaste donatiepagina, beheer vrijwilligers, krijg toegang tot uitgebreide analytics, bouw je merk op met een aangepast subdomein, merkeigen donatiekwitanties en donatiewidget, en prioritaire klantenondersteuning door fondsenwervingsdeskundigen. Concurrerend geprijsd voor non-profitorganisaties van elke omvang en elk budget. Online fondsenwervingssoftware voor non-profitorganisaties.
FastFund Raising is een uitgebreid, eenvoudig te gebruiken tool voor donateursbeheer. Volg persoonlijke en demografische informatie van kiezers. Leg contante en toegezegde donaties en donaties in natura vast. Donaties kunnen worden opgesplitst in meerdere geschenkaanduidingen, kredietgeschenken aan advocaten, geregistreerde herdenkingsgeschenken, verzenden van bevestigingsbrieven, cadeaubonnen afdrukken en afschriften van te ontvangen toezeggingen. FastFund Raising kan een op zichzelf staand pakket zijn of worden geïntegreerd met FastFund Accounting. 90 dagen gratis ondersteuning. Volledig pakket met boekhoud-, salarisadministratie-, fondsenwerving- en fondsenadministratietoepassingen voor non-profitorganisaties.
Vonigo is een donatiebeheer- en online boekingsplatform dat helpt het aantal ophaal- en afleververzoeken voor donaties te vergroten en non-profitactiviteiten te stroomlijnen. Vonigo biedt een uniform pakket van configureerbare cloudgebaseerde modules, inclusief donateursbeheer, online boeken, donatieplanning en -beheer, verzending, routing, GPS, kwitanties, rapportage en meer, allemaal toegankelijk via internet vanaf elke desktop of elk mobiel apparaat. Vonigo heeft miljoenen aanvragen geboekt en beheerd. Vonigo is geschikt voor organisaties die het aantal ophaal- en afleververzoeken voor donaties willen vergroten via online boeking en de activiteiten willen stroomlijnen.

door Advanced Solutions International

(65 beoordelingen)
Bekijk profiel
iMIS is een alles-in-één donorbeheersysteem dat cloudgebaseerd, klaar voor mobiel en PCI-gevalideerd is. Het bevat opties voor donorbeheer, online fondsenwerving, verhuisbeheer, crowdfunding, e-mailmarketing, automatisering, dashboards, websitebeheer en meer. IMIS is vanaf de basis opgebouwd met Responsive Web Design (RWD) en kan op elk apparaat worden gebruikt. iMIS is een alles-in-één donorbeheersysteem dat cloudgebaseerd, klaar voor mobiel en PCI-gevalideerd is.
Almabase is de enige engagementoplossing die je nodig hebt om de deelname van alumni aan donaties, evenementen en vrijwilligersprogramma's te laten groeien. Je ontvangt bijgewerkte contactgegevens van Facebook en LinkedIn, en het werkt met je database. Je kunt ook je evenementen, e-mailmarketing, online alumnimap, alumnikaart en mentorprogramma beheren. Almabase wordt gebruikt door meer dan 250 kleine geavanceerde winkels en is een Blackbaud Technology partner. Almabase is de toonaangevende oplossing voor alumnibetrokkenheid. Scholen zien in het eerste jaar tot 3 x meer alumniparticipatie.
EverTrue is een toonaangevend voortgangssoftwareplatform dat fondsenwervingactiviteiten bij onderwijsinstellingen ondersteunt. EverTrue, dat wordt aangedreven door institutionele gegevens en inzichten van derden, biedt gestroomlijnde toegang tot donateursgegevens om voortgangsbureaus te helpen kiezers effectiever betrokken te maken en het giftpotentieel te maximaliseren. Het EverTrue-platform verbetert de resultaten voor het hele voortgangsteam via gerichte producten voor alumnirelaties, jaarlijkse giften, prospectonderzoek en giftmedewerkers. Cloudgebaseerde oplossing die voortgang biedt door fondsenwerving, teambetrokkenheid en meer.
Cloudgebaseerde oplossing voor donatiebeheer waarmee bedrijven activiteiten kunnen beheren voor fondsenwerving, evenementenbeheer en meer. Cloudgebaseerde oplossing voor donatiebeheer waarmee bedrijven activiteiten kunnen beheren voor fondsenwerving, evenementenbeheer en meer.
EveryAction biedt eersteklas digitale tools voor fondsenwerving via meerdere kanalen, organisatie en belangenbehartiging op een enkele, uniforme CRM. Duizenden non-profitorganisaties zoals Greenpeace, Planned Parenthood, de National Audubon Society en andere gebruiken EveryAction elke dag om meer geld in te zamelen en meer actie te stimuleren. EveryAction biedt eersteklas digitale tools voor fondsenwerving via meerdere kanalen, organisatie en belangenbehartiging op een enkele, uniforme CRM.
GivingTools is an amazing value, offering a beautiful interface and robust features. Cards processing rates as low as 1.9% + 20 cents. Process ACH gifts for just 25 cents total per gift, no matter how much is given. Allow donors to cover the processing fee. No minimums, variable rates, pressure, or surprises. Plans start at just $10/month. A free demo account gets you started quickly. Trusted by hundreds of nonprofits. Zero markup. Card rates as low as 1.9%. ACH gifts cost a flat 25 cents. Beautiful interface, robust features. Plans start at $10/month!

door Trail Blazer Campaign Services

(50 beoordelingen)
Bekijk profiel
Trail Blazer's non-profitmanager is een complete, geïntegreerde oplossing voor fondsenwerving, donormanagement en outreach. Organiseer je donorgegevens om gerichte outreach te vergemakkelijken. Het is uitgebreid, agile en toegankelijk vanaf elke computer of mobiel apparaat. Volg vrijwel alles... donorrelaties, toezeggingen, donaties, enz. Naadloze integratie met je website, inclusief online donaties, RSVP's van evenementen, registraties van vrijwilligers en meer. Bel vandaag nog voor een gratis demo. Trail Blazer biedt krachtige, gestroomlijnde en geïntegreerde oplossingen en hulpmiddelen voor donormanagement om je non-profit te cultiveren en te laten groeien.
Agilon's webgebaseerde CRM-oplossing voor donorbeheer helpt middelgrote tot grote non-profitorganisaties om hun fondsenwerving naar een hoger niveau te tillen. Een compleet donormanagementsysteem met geïntegreerd online donorportaal en e-marketing. Agilon's ONE-suite van modules deelt naadloos informatie en beheert de workflow om je fondsenwervende resultaten te verbeteren. ONE verhoogt je efficiëntie in het beheren van relaties, bijdragen, lidmaatschappen, evenementen, kapitaalcampagnes, rentmeesterschap en meer. Uitgebreide webgebaseerde CRM-oplossing voor fondsenwerving met geïntegreerde online donorportal en e-marketing voor middelgrote tot grote non-profitorganisaties.
Arreva is the trusted advisor and market leader of fundraising and donor relationship management software. Tech with Purpose, Driven by Cause. Arreva's ExceedFurther, All-in-One, Cloud-based, Fundraising and Donor Relationship Management Software streamlines your nonprofit and helps you transform fundraising, cultivate and engage donors, and build awareness so you can spend less time on tasks and more time making a difference Arreva's ExceedFurther, All-in-One, Cloud-based, Fundraising and Donor Relationship Management Software streamlines your nonprofit.
Automate, track, and streamline your event and fundraising efforts. If youre juggling paper files, spreadsheets and documents, start now to make your execution more efficient and effective with our cloud-based solutions. Greater Giving Event Software will help you easily track all the details related to an event. Use theses solutions to turn your tablet or laptop into a register anywhere at your event, processing transactions, pulling reports, and giving you a 360-degree view of your auction. Automate, track, and manage your fundraising efforts from one dashboard. Greater Giving Event Software is used for managing events.

door Batsch Group

(39 beoordelingen)
Bekijk profiel
@EASE is lokaal geïnstalleerd of cloudgebaseerd en geeft je opgeruimde vensters met intuïtieve menukeuzes. Het op relatiebouw gerichte ontwerp van @EASE helpt om een duurzame toekomst op te bouwen. Verkrijg waardevolle inzichten en kennis over donateurs. Personeelsverloop is niet langer een risico. Donate Now is een online tool voor schenkingen waarmee liefdadigheidsinstellingen met een naadloze integratie hun geld kunnen inzamelen. Peer-to-peer nodig? Dit platform heeft het. Ben je complexe en moeilijk te gebruiken software beu? Heb je er genoeg van om waardevolle uren te verspillen? Bel voor een demo en dit platform zal je team helpen. Duurzaam, effectief, efficiënt en tijdig. Ziekenhuizen, senioren, opvangcentra, geestelijke gezondheidszorg, leger, musea, dierentuinen, kunst, medische instellingen
Giveffect, ideaal voor middelgrote tot grote non-profitorganisaties, is alles-in-één non-profitsoftware die je online en offline donatiebeheer stroomlijnt. De robuuste CRM van Giveffect stelt je organisatie in staat om online donaties veilig te verwerken, de conversie van vrijwilliger naar donateur bij te houden, het beheer van verhuizingen en screening van het vermogen te implementeren, en nog veel meer, allemaal vanuit één systeem. Giveffect elimineert de noodzaak voor meerdere softwaresystemen en vermindert de totale handmatige gegevensinvoer voor je organisatie. Giveffect is alles-in-één non-profitsoftware die je online en offline donatiebeheer stroomlijnt.

door One Church Software

(34 beoordelingen)
Bekijk profiel
Donor management made easy. Receive payments and donations online, from a mobile device, via text messaging, or through a custom form. Enjoy easy access to your data, powerful reporting, pledge campaigns and fast customer support. Improve your church giving through our modern and intuitive donor management system. Our desire is to help you achieve your church goals, reach your local community and care for the people who call your church home. Our safe and secure giving solution, with ZERO monthly fees, and NO contracts.
Breng de inzamelbak naar de volgende generatie. Wanneer donateurs geïnspireerd zijn om te geven, zullen ze genieten van je aangepaste mobiele app waarmee ze altijd en overal kunnen geven. Givelify is de eenvoudige, slimme donatie-app voor de moderne, mobiele wereld en wordt vertrouwd door bijna 10.000 kerken, liefdadigheidsinstellingen en gebedshuizen in de VS. Nooit aanloopkosten of maandelijkse kosten. Met de gratis webgebaseerde Givelify software voor donatiebeheer kun je elke donatie tot de laatste cent volgen, per donateur of fondsenwervingscampagne. Maak van donaties aan je organisatie een aantrekkelijke ervaring met slechts drie tikken. Vertrouwd door bijna 10.000 liefdadigheidsinstellingen en gebedshuizen in de VS.
Prijs: $ 399 per organisatie - bewezen veelzijdige software. Netwerkbaar, onbeperkt aantal gebruikers en 1 jaar ondersteuning met software-updates inbegrepen. BasicFunder helpt bij het beheren van donateurs, prospects, lidmaatschappen, het bijhouden van donaties, het uitgeven van ontvangstbewijzen, het afdrukken van etiketten, brieven, het verzenden van e-mails en het ondersteunen van fondsenwervingsactiviteiten. Ontworpen zodat je beschikt over alle tools die je nodig hebt om op een eenvoudige en betaalbare manier creatieve fondsenwerving te doen en donorrelaties te cultiveren. Download vandaag nog een gratis proefversie. Een compleet en aanpasbaar donorbeheersysteem dat wordt gebruikt door non-profitorganisaties in de hele Verenigde Staten en Canada.
Simplify fundraising, enhance donor stewardship, and raise more money using MatchMaker's comprehensive features. Manage special events, membership, donor appeals and campaigns, gift tracking, volunteer and grant tracking and more. Queried information can be used in its totality or further filtered to produce any of 135 plus reports or to generate numerous mailing/output formats. Put the fun back in fundraising with a solution supported by an experienced team that cares about you. Simplify all the many aspects of donor management and implementing fundraising strategies with MatchMaker's robust features.
Salesforce for Nonprofits is the set of end-to-end solutions any nonprofit needs to become a connected nonprofit. Salesforce for Nonprofits is the set of end-to-end solutions any nonprofit needs to become a connected nonprofit.
The Most Flexible Fundraising Platform on Earth! GivingFuel provides simple, affordable tools to help any organization maximize their donations. We provide everything you need to reach your goals including recurring donations, social sharing. text giving, app giving, mobile compatibility, peer to peer fundraising and more. We put YOU in total control: your branding, your design, your customization. See why GivingFuel has processed almost $2 Billion for customers just like you! Online fundraising tools to maximize online giving. Perfect for any size organization.
Anedot is a donation platform that empowers churches, ministries, and campaigns to maximize generosity (web, FB, mobile app, or SMS). Anedot is a donation platform that empowers churches, ministries, and campaigns to maximize generosity (web, FB, mobile app, or SMS).
SimpleGive creates a comprehensive online giving solution allowing people to give on location via kiosk, or from anywhere using text & digital giving. The interface was designed and tested with donors to be the fastest and easiest to use. On the other end, SimpleGive integrates all of your giving services and information into one user-friendly administration portal. And now, SimpleGive brings you MinistryOne as its newest add-on that equips you with a fully customizable church app! Cloud-based donation management platform that helps organizations accept and track donations online.
Providing intuitive and flexible class, camp, and continuing education management software complete with online registration, certifications, membership management, donation management tools. ProClass helps continuing education, dance and gymnastics studios, arts organizations, non profits, after school programs, camps, training facilities, lifelong learning and OLLI's, community health organizations, certification and non credit education providers in all 50 states and around the globe. Easily manage classes and continuing education with flexible fees, online registration, certifications, membership, and fundraising..
We enable our nonprofits to dramatically increase giving through fundraising by personalizing communication with their constituents. We identify the giving super-powers and passions of donors so that nonprofit organizations can ask for the right thing... at the right time. Our platform is easy-to-use for less sophisticated charities, but includes robust giving, marketing and back-office solutions for the most complex nonprofits. Virtuous is a nonprofit CRM and marketing automation software helping charities create personal relationships & reduce cost.
Funraise provides exceptional, friendly digital fundraising technology. Built with innovation and nonprofit experience, Funraise's state-of-the-art donation management tools integrate every critical aspect of fundraising management into a single platform, making it fun to create lasting impact with nonprofit-first technology. Experience why organizations like United Nations HCR and National Wildlife Federation trust Funraise to power their fundraising. Because your cause is our cause. Funraise provides your nonprofit with digital fundraising technology to build your movement and make enterprise-size impact.
Are you struggling to complete simple tasks? Whether it be adding new donations, creating constituent profiles, or things as simple as navigating your way through a complicated software. As fundraisers, we try to be as efficient as possible without these unnecessary hold-ups. Here at Sustain, we made it a point to develop a program that will help youcomplete your daily tasks with ease. Increasing productivity, increases donation, thereforestreamliningyour organization to success. Put your fingers on donor information more quickly, extract revealing reports to focus your energy and raise substantially more money.

door FundRaiser Software

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
FundRaiser Software has served the non-profit community since 1985 with a family of highly acclaimed fundraising software programs designed to meet the needs of nonprofit organizations of all sizes. Our software has helped organizations around the world maximize their donor revenue through better management techniques and strategic planning; but you don't need to take our word for it - be sure to read our Case Studies! Donor management software that allows non profits to manage membership, tributes, pledges, campaigns, product sales, and volunteers.
Mogiv is a multi-channel, cloud-based giving solution built from the ground up with young and growing organizations in mind. If you need it, Mogivs got it embeddable giving forms, recurring giving, text-to-give, flexible categories for designating contributions, on-demand reporting, and more. Better still, their lack of any setup fees, subscription fees, annual fees, or contracts makes them an EXCELLENT solution for any size organization. Mogiv is a simple, web and mobile giving platform that makes it easier than ever for churches and nonprofits to grow their giving.
Fundly CRM takes nonprofit relationship management to an entirely new level - and without breaking the budget. With innovation and flexible subscription levels, Fundly CRM is unlike any other software for nonprofits. Fundly Connect simplifies the process of connecting people with volunteer opportunities and helping nonprofits manage those vital relationships. Fundly CRM is an all-in-one technology solution for nonprofits that is scalable, flexible, and rich with features.
For over 20 years, we've helped tens of thousands of clients increase their giving, manage donations and keep expert records. And the best part? It's easy. With tools like text-to-give, a mobile app, kiosks, portable card readers for your phone or tablet and online giving, increasing and managing donations is simple. You'll also receive plenty of human support. Our reps not only help you with the software, but give you tested methods for increasing donations in your organization. Go with the solution that has helped tens of thousands of clients increase their giving, manage donations and keep expert records.
Accept donations, sell tickets, personal fundraising pages, silent auction, sponsor's page. These are just some of our wonderful fundraising features. Coordinate all the elements of your nonprofit event under the umbrella of a MyEvent.com fundraising Website. A full suite of powerful tools will take your event to the next level easily and affordably. Our Website Builder is fun and easy to use. Try it free today for 7 days. DIY website builder for events. Accept donations, sell tickets, personal fundraising pages, silent auction...
A web-based donation request management tool that streamlines the giving process & helps you properly utilize donation request data. A web-based donation request management tool that streamlines the giving process & helps you properly utilize donation request data.
Improve your program delivery and reduce your operating costs by managing all your stakeholder relationships in one solution. NewOrg uniquely manages Clients and Program/Service delivery PLUS Volunteers and Donors/Development activities. Create targeted campaigns, customized event calendars, online event registration, payment processing, auto fill PDFs/forms, EVV and e-signatures plus surveys and robust custom reporting. See how NewOrg's keeps you in compliance and improves your sustainability. Integrated Client Management including programming, Donors and Volunteers, surveys, mass email, e-sigs and robust mobile functionality.
Met een samenhangend, duidelijk gedefinieerd proces voor alle fondsenwervingsactiviteiten, hoef je niet langer je fondsenwervingsactiviteiten te beheren via spreadsheets en databases die niet doelgericht zijn opgebouwd volgens de manier waarop je organisatie werkt. De intuïtieve Blackbaud-gebruikerservaring biedt exclusieve toegang tot 's werelds meest uitgebreide verzameling van filantropische gegevens en is ontworpen om bruikbare inzichten te leveren via eenvoudig te gebruiken interfaces, voor een maximale gebruikersacceptatie en prestaties. Fondsenwervingsoplossing die organisaties helpt efficiënter te werken, nieuwe supporters te bereiken en bestaande donoren te behouden.

door DonorDirect.com

(15 beoordelingen)
Bekijk profiel
Gives you an extensive set of tools to help you build a strong relationship and manage your donor base. Gives you an extensive set of tools to help you build a strong relationship and manage your donor base.
The most user-friendly and comprehensive fundraising platform on the market. Features include: Donations (recurring), Ticketing (QR code scanning), Registration, Peer-to-peer, Merchandise Sales / Orders, Gift Matching, Social Media integration, 3rd Party Fundraising and more. The most user-friendly and comprehensive fundraising platform on the market.
Finally, there is a church management software program that allows you to manage anything and everything related to your church members, prospects, contributions, groups, and attendance - all with ease and simplicity. Features also cover outreach-tracking and follow-up, child check-in, calendar with facility management, and more. There are no limits or add-on cost, and it is fully Cloud-based - and unmatched in price and value! Manage everything related to your church members, prospects, contributions, Groups, Attendance, & more with no limits.
We're a company of passionate people that built a platform that makes online fundraising easy for nonprofits. Your fundraising platform shouldn't limit your success, and that's why we offer unlimited forms, events, users, and training & support! With Qgiv, you'll never have to sign a long-term contract so you're free to explore year-round and recurring giving, event registration, peer-to-peer fundraising, text fundraising, auctions with mobile bidding, and more without worry! Qgiv offers a full digital fundraising suite, including donation forms, event registration, text-fundraising, peer-to-peer, & auctions.
Beacon is the modern CRM for charities. We're a platform that's easy to use, and is flexible enough to handle any kind of data you're looking to store. There's nothing to install, and definitely no developers required! Easy to use, jargon free, modern CRM where your data lives securely in the cloud. Flexible enough for anything. No developers required.
Reason2Race is an online peer-to-peer fundraising platform. R2R provides the right tools and guidance to maximize efforts and produce high results for our nonprofit partners. R2R shows nonprofits how to harness the power of your supporters, enabling them to spread awareness and raise funds for your organization. R2R is very easy-to-use & intuitive. With social media integration, its easy for your supporters to powerfully share your mission such that others take action & donate to your cause. R2R supports nonprofits with peer-to-peer fundraising, providing the right tools and guidance to maximize efforts and produce results.
Benevity is the global leader in corporate social responsibility and employee engagement software. Some of the worlds most iconic brands rely on Benevitys award-winning solutions to power their Goodness Programs that attract, retain and engage todays diverse workforce by connecting people to the causes that matter to them. With an employee base of 10 million users, Benevity has processed over $3 billion in donations and 20 million hours of volunteer time to 200,000+ global charities worldwide. Benevity, a B Corporation, is the global leader in online workplace giving, matching, volunteering and granting management software.

door FundTrack Software

(10 beoordelingen)
Bekijk profiel
ePhilanthrAppeal (Internet based) Includes comprehensive constituent CRM, integrated online donation, integrated email marketing, membership, and volunteer opportunities, unlimited code segmentation, flexible pledge management, membership management, volunteer tracking, automated gift acknowledgment, special event tracking, top donor views and lists, custom query and reporting, custom dashboard, etc... Internet based donor management solution.
Keep your team on message and smash those fundraising goals. Cutting-edge cloud contact software designed with NFPs & charities in mind. With out-of-the-box integrations with Blackbaud & Salesforce that don't require technical knowledge to deploy, keeping in contact with your donors is an easy task. Leveraging AI and data-driven contact strategies you can ensure your speaking to your donors at the right time & on the right channel to deliver the right outcome for your organisation. Cloud-based Contact Center Software for Fundraising. Increase your donations and reduce your costs.
Rallybound gives nonprofits a modern digital fundraising platform that is clean, fresh, powerful and easy to use. With Rallybound's unique peer-to-peer fundraising solutions, supporters of nonprofits can customize their own personal fundraising pages, where they can raise money from friends and family. Rallybound's digital fundraising software includes event management tools to keep nonprofit events organized and participants fundraising! Rallybound is a fully customizable, end-to-end, mobile optimized digital fundraising platform for nonprofits.
Bekijk profiel
Panorama is a smart, one-stop fundraising platform that gives you everything you need to build stronger donor relationships and raise more money. Panorama benefits your organization by putting all your fundraising tools in one place with a single login, comprehensive donor insight with data flowing across all fundraising activity, personalized widgets to create meaningful at-a-glance dashboards, and unlimited records and emails to grow your donor base. The one-stop fundraising platform that gives you everything you need to build stronger donor relationships and raise more money.

door Paperless Transaction

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Paperlesstrans offers solutions such as donor management combined with cost-effective, secure payment processing. Paperlesstrans offers solutions such as donor management combined with cost-effective, secure payment processing.

door Blue Sky Collaborative

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
THE BLUE SKY ADVANTAGE. EVERY FEATURE. EVERY INTEGRATION. BETTER PRICING At Blue Sky Collaborative we work with you, to ensure over time you receive more value than any other peer to peer fundraising software provider. We provide organizations easy to use, innovative and flexible software to achieve their fundraising goals, communicate their mission and convey their personality their way THE BLUE SKY ADVANTAGE. EVERY FEATURE. EVERY INTEGRATION. BETTER PRICING
Bekijk profiel
Donor Engine is a comprehensive nonprofit software solution that can be configured to meet a wide variety of nonprofit organizational needs with the goal of creating a single database for all data and providing a 360-degree view of donors and members from a single page. Donor Engine offers features such as donation and purchase tracking, automated donor communication, donor relationship management, campaign management, fundraising, event management and more. Donation management solution that helps users with donor database, purchases, workflow, marketing, communication and automation.
SecureGive makes donating to your organization easy, attracting new donors. Also, SecureGive's software allows donations from home. SecureGive makes donating to your organization easy, attracting new donors. Also, SecureGive's software allows donations from home.
Created specifically for the needs of churches, Elexio Church Giving Software was designed to manage church donations simply and powerfully. ELEXIO Giving is web-based donation software for the churches.

door Creditech Solutions

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
Designed especially for small and medium organizations that solicit donations and run events, this easy-to-use software manages every aspect of your development needs. For less than $700, CharityMaster has many of the features offerred by software that costs thousands of dollars. This is an essential software tool for any non-profit organization looking to simplify donor, volunteer, member and event management. The optional QuickBooks module will make accounting a snap. Software for charities. Improve your fundraising events, manage your volunteers and memberships, generate personalized letters

door NCS Services

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
Nobody does online giving like NCS Services. With nearly 100 years of service in the church and faith based community, let our extensive experience help your church lead the way in the modern age of giving. We are dedicated to serving churches and and their members celebrate their faith on a daily basis.Where others simply process payments, NCS Services provides all of its customers with a dedicated Customer Relationship Manager whose sole focus is to help increase donations. Donation management system that helps church, school and non-profit organization to manage & streamline payment processes from members.
Morweb is a website platform for leading nonprofits and associations. The Morweb solution provides a custom mobile-friendly website, intuitive CMS software for non-technical users and most importantly training on a proven workflow for managing and growing an online presence. Backed by state-of-the-art cloud servers, Morweb is a maintenance-free software with solid security and reliable support. Morweb.org is a turn-key website solution that includes everything nonprofits need to engage, grow & attract donors in a single place.
Bekijk profiel
CharityEngine is a cloud-based donation management platform built to help nonprofits do more stuff in less clicks. Our complete Donor Management & CRM technology gives organizations a 360-degree view to Plan and Run your fundraising and Care for your donors. Our end-to-end solutions deliver integrated management and tracking of donors, events, marketing campaigns, recurring giving, peer-to-peer, advocacy, major gifts, billing and more. CharityEngine is also a PCI Certified payment processor. CharityEngine offers medium to large nonprofits a 360-degree real-time donor software with easy-to-manage automation & integrations.
REACH is designed to be an affordable, one-stop solution for your modern non-profit. Come to one place to manage your web needs, donors, child sponsorship program and fundraising efforts, all while keeping your brand. As innovative technologists, our goal is to save your organization time and resources. Our solution manages your data and information and provides the communications tools you need to connect your supporters to the people and places you support. A one-stop solution to manage your donors, child sponsorship program and fundraising efforts. Customizable, modern.

door Cascade Data Solutions

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Manage donor relationships and fundraising activities with Donation Director, fundraising software designed for small to medium sized nonprofits. Product Features: - Track Appeals, Events, Donors, Grants, Staff, Volunteers, Pledges, and Donations - Remember Tasks, Keep Call Reports, Track custom demographics - Instant mail merges for Acknowledgments, Pledge reminders, and IRS receipts - Appeal Performance Reports, Solicitor Performance Reports, Donor Reports, and a Custom Report Builder Easy yet powerful software for non-profits designed to manage relationships with donors and maximize fundraising results.
Revv is the fundraising and donor platform that will help your campaign, nonprofit, or cause raise more money. Revv can automatically recognize users that have donated across any organizations using the platform- allowing them to donate using a single click resulting in astronomically higher conversion rates. Revv has over 1 million one-click donors. The easy-to-use dashboard and integrations allow you to automate many of the tasks associated with marketing for less work and higher conversions. The fundraising platform that will help your campaign, nonprofit, or cause raise more money.
Donation management software built for community foundations. Enable donors to give online, as well as provide fund holders easy access to their account information, saving time and expense for you. We've been serving the community foundation sector for over 10 years, and are happy to provide a fully integrated suite of technology solutions community foundations need to succeed. An integrated software solution designed for Community Foundations. Built by a company you can trust, at a fair and reasonable price.

door Aegis Premier Technologies

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Aegis CRM provides all of the donor management and fundraising tools you need to help plan and execute your fundraising campaigns. With a 99% guaranteed uptime, our state-of-the-art platform utilizes best practices in data security, load balancing, and disaster recovery, to ensure your data is being safeguarded at all times. Aegis Premier Technologies nonprofit CRM solution will help you manage your donors and maximize your fundraising efforts.
NetForum is a highly configurable donor management and fundraising solution for nonprofits and associations. Allow donors and prospects to manage their profiles, recurring gifts and payment methods in one single solution. Accounting and sub-ledger functionality. 3rd party integrations also available. Highly configurable solution to manage donations, member scoring, accounting, reporting, email, fundraising and more.

door Metafile Information Systems

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
ResultsPlus nonprofit CRM (Constituent Relationship Management) software enables you to design and implement major donor cultivation strategies, foster your growing recurring gifts program, manage key donor data and experience greater fundraising success for your charitable organization. ResultsPlus is also available as a hosted online version. Our Platinum version offers special event planning, promotion and management, document archival, and scheduling server. ResultsPlus offers a complete view of donors and fundraising efforts so you can focus on cultivating relationships and your mission.
Bekijk profiel
DonationMatch is like a virtual employee for both donor companies and nonprofits, making connecting prizes with school and nonprofit events easier than ever. Our platform handles contact verification, request tracking, and even instant delivery of printable gift certificates so making better decisions and saving time is as seamless as possible. Visit our website to learn more about how we help both donors and recipient organizations win-win together! Platform for requesting products and gift certificates used as fundraising event prizes from multiple companies in one place.
Bekijk profiel
Cloud based giving platform that enables your church to easily accept credit card and eChecks. Advanced and automatic donation recording into the most popular church management platforms and exporting into nearly any other.
The online platform for impact reporting, fundraising and employee/customer engagement through corporate social responsibility (CSR). KindLink is also a free online charity software, bringing together CRM databases for donor and donation management, online donations and Gift Aid claims, volunteering and project management, all in one, easy-to-use platform. The online platform for impact reporting, fundraising and employee/customer engagement through corporate social responsibility (CSR).

door Andar Software

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Nonprofit organizations use Andar Software's integrated technology solutions to drive positive change. With our tools, nonprofits can gather and distribute donations, maintain client relationships, manage their websites and marketing communications, administer events, recruit volunteers, and much more. Over 400 customers make an impact by processing $5 billion in annual donations with Andar Software. Run workplace campaigns, process pledges and memberships, maintain your donor relationships, and get insightful business analytics.
Enables your non profit to accept Payments and Donations Online simply and easily. Acceptiva has it all; customized forms, automatic email receipts, recurring charge functionality, free customer service, an integrated merchant account and reporting that works with your existing donor management software. We even build and edit your pages for you at no extra charge. Come see the Acceptiva difference! Request a free demo or give us a call. We'd love to hear from you. Custom secure online forms for nonprofit organizations. Accept donations and payments for any need. No technical expertise needed.

door Membership Toolkit

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
A web based solution that helps your organization manage communications, website, membership, donations, sales, directory, volunteers and events. Website, communications, membership, donations, sales, directory, and volunteer management integrated in one online system.
Bekijk profiel
Text-to-give, email fundraising, and mobile donation page software for nonprofit and faith-based organizations. Text-to-give, email fundraising, and mobile donation page software for nonprofit and faith-based organizations.
DoJiggy Donations offers a secure online donation page and year-round donor management. Donors can make one-time donations or set-up a user profile for recurring giving by month or other term. Donors can make In Honor Of or In Memory Of donations. Your organization's webpage is easy to create and very customizable. Detailed donor information is securely stored in the administration area, and functions as a donor database and donations record. Online donations and fundraising software for annual or capital campaigns, monthly giving programs, Donate Now buttons and more.