Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Antivirus software

Met antivirus software worden computervirussen opgespoord en verwijderd door middel van anomaliedetectie, reactie op bedreigingen en realtime monitoring. Organisaties gebruiken deze applicaties om extra internetbeveiliging te bieden voor hun werkstations en servers. Antivirus-oplossingen bieden meestal realtime monitoring om uiteenlopende soorten potentiële bedreigingen op te sporen. Voorbeelden hiervan zijn virussen, wormen, trojans en hackers, maar ook e-mailspam en andere pogingen om in het systeem binnen te dringen. Antivirus tools isoleren mogelijk kwaadaardige applicaties die tijdens de continue bewaking worden ontdekt en schakelen deze uit. Gebruikers worden op de hoogte gesteld wanneer verdachte items zijn aangetroffen en in quarantaine zijn geplaatst. Vergelijk verschillende antivirus software op Capterra om de juiste oplossing voor jouw organisatie in Nederland te vinden. Zie ook: PC-beveiligingssoftware en software voor het verwijderen van spyware.

Filterresultaten (2)
Beschikbaar in deze landen
Landen waarin het product beschikbaar is. Opmerking: er is mogelijk geen klantenondersteuning beschikbaar in dat land.
Geen producten beschikbaar in Nederland
Prijsopties
2 resultaten
Oplossing voor eindpuntbescherming die beveiligingsbeheer en realtime gegevensverzameling levert voor desktops, virtuele systemen en servers.
Oplossing voor eindpuntbescherming die beveiligingsbeheer en realtime gegevensverzameling levert voor desktops, virtuele systemen en servers. Meer informatie over Trellix Endpoint Security

Functies

  • Anomalie- en malwaredetectie
  • Reactie op dreigingen
  • Realtime controle
  • Automatische scans
REVE Antivirus biedt bescherming tegen rootkit, spyware en alle soorten malware, en zorgt voor complete digitale beveiliging.
REVE Antivirus is computerbeveiligingssoftware voor thuisgebruikers en ondernemingen. Het heeft veel geavanceerde functies, zoals turbo scan, anti-rootkit, anti-malware, geavanceerd ouderlijk toezicht met live meldingen, veilig browsen, bescherming tegen gegevensdiefstal en pc tune up. Meer informatie over REVE Antivirus

Functies

  • Anomalie- en malwaredetectie
  • Reactie op dreigingen
  • Realtime controle
  • Automatische scans