76 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Promo biedt adverteerders de mogelijkheid om moeiteloos video's te maken voor hun advertenties of zelfs organische berichten op elk socialemediakanaal. Bedrijven kunnen kiezen uit meer dan 12 miljoen premium videoclips (of hun eigen filmpjes uploaden), muziek van hoge kwaliteit toevoegen uit duizenden gelicentieerde tracks en vervolgens personaliseren met hun tekst en logo’s, allemaal binnen enkele minuten. Video’s van Promo zijn geoptimaliseerd voor zowel mobiele als desktop-videoadvertenties op sociale media. Meer informatie over Promo.com Met Promo kun je eenvoudig marketingvideo's van hoge kwaliteit maken voor elk socialemediakanaal. Meer informatie over Promo.com
Softwarepakket voor videobewerkingen dat wordt geleverd met de tools voor het maken van diavoorstellingen van foto's, het vastleggen van audio en video en het delen van video's. Meer informatie over VideoStudio Softwarepakket voor videobewerkingen dat wordt geleverd met de tools voor het maken van diavoorstellingen van foto's, het vastleggen van audio en video en het delen van video's. Meer informatie over VideoStudio
Uniforme ontwerpomgeving voor publicaties in print, op het web en op mobiele apparaten. Cloudgebaseerde oplossing die grafische vormgeving biedt door middel van video- en filmbewerking, online delen, audio-opnames en meer.

door Blender Foundation

(461 beoordelingen)
Bekijk profiel
Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer. Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer.
Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken. Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken.

OBS

door Open Broadcaster Software

(337 beoordelingen)
Bekijk profiel
Video-opnamesysteem dat online video-/audio-opnames, filters voor videobronnen, audiomixer en meer biedt. Video-opnamesysteem dat online video-/audio-opnames, filters voor videobronnen, audiomixer en meer biedt.
Renderforest helpt je om binnen enkele minuten verscheidene video's te maken. Blader door de grote catalogus met videosjablonen, kies uit tientallen categorieën en begin online te bewerken. Het hele bewerkingsproces gebeurt online, met behulp van de tools en cloudopslag. Je kunt afbeeldingen en video's uploaden en spelen met kleuren en tekst. Je hebt de beschikking over een grote galerij sjablonen en verhalen voor videoproductie en animatie. Renderforest helpt bij het maken van verklarende animaties, promotievideo's, diavoorstellingen met muziek en zelfs je eigen professionele logo.
Wave.video is een online marketingtool waarmee je eenvoudig aantrekkelijke video's van hoge kwaliteit kunt maken. Wave.video is de perfecte tool voor videomarketing en social media. Het biedt toegang tot meer dan 300 miljoen video's, afbeeldingen en audioclips, converteert naar meer dan 30 populaire video-indelingen en beschikt over een verzameling prachtige sjablonen. Wave.video is een online tool voor het maken en publiceren van video's die perfect zijn geoptimaliseerd voor verschillende socialmediakanalen.
Met InVideo kun je van je content geweldige video's maken. Dit platform ondersteunt mediabedrijven, kleine bedrijven en merken om de betrokkenheid van het publiek te vergroten door de kracht van videocontent. Het platform is ideaal voor marketeers, uitgevers, particulieren en bureaus om hun strategie voor merkcontent naar een hoger niveau te tillen. Dit bedrijf bestaat uit een team van zeer gemotiveerde personen die er trots op zijn een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Sluit je ook aan voor een boeiende ontwikkeling! De toekomst van content is InVideo. Met InVideo kun je van je content geweldige video's maken.
Bekijk profiel
Make your video clips unique with solution that allows everyone to add audio, special effects, movie filters, moving titles and more. Make your video clips unique with solution that allows everyone to add audio, special effects, movie filters, moving titles and more.
Lumen5 is een videocreatieplatform dat is ontworpen voor merken en bedrijven om sociale content te produceren om de betrokkenheid van online doelgroepen te verhogen. Het doel van het platform is om iedereen zonder training of ervaring in staat te stellen om moeiteloos en binnen enkele minuten boeiende videocontent te maken. Dankzij deze technologie kunnen marketingteams zich concentreren op het verhaal, terwijl ze voor het zware werk kunnen vertrouwen op het systeem. Platform voor het maken van video's, aangedreven door AI en ontworpen voor bedrijven om sociale video's te maken voor contentmarketing.
Rocketium is cloudgebaseerde software die iedereen helpt om binnen enkele minuten prachtige video's te maken met tekst, afbeeldingen, voice-overs, videobeelden en bewegende beelden. Hoewel er geen leercurve is voor het gebruik van Rocketium, geeft het je grote hoeveelheden stijlopties en aanpasbare sjablonen voor verschillende platforms en gebruiksscenario's. Teams kunnen samen aan videoprojecten werken en beoordelingen en opmerkingen delen, allemaal op één plek. De API van Rocketium kan ook worden gebruikt om het creëren van video's op schaal te automatiseren. De video-oplossing voor bureaus, nieuws- en media-organisaties, contentteams en bedrijven om hun publiek te werven en betrokken te maken.

door NCH Software

(58 beoordelingen)
Bekijk profiel
Een volledig uitgerust videobewerkingsprogramma om binnen enkele minuten professioneel ogende video's te maken. Deze videobewerkingssoftware wordt geleverd met meer dan 50 visuele en overgangseffecten om je films een professionele touch te geven. Een van de snelste videostream-processors op de markt. Versleep videoclips voor eenvoudige videobewerking. Pas effecten en overgangen toe, pas de videosnelheid aan en meer. Brand films op dvd en Blu-ray of exporteer je video's online en naar je mobiele apparaten. Beschikbaar op zowel pc als Mac. Een volledig uitgerust videobewerkingsprogramma om binnen enkele minuten professioneel ogende video's te maken. Video's maken was nog nooit zo eenvoudig.

door Online Media Technologies

(55 beoordelingen)
Bekijk profiel
Easy video editing software to make videos with favourite audio tracks, backgrounds, special visual and audio effects, overlay, text. Easy video editing software to make videos with favourite audio tracks, backgrounds, special visual and audio effects, overlay, text.
GoPlay is een volgende generatie 3-in-1 video-editor die superieure bewerkingsfuncties op een eenvoudige interface garandeert en naast video's ook helpt met schermopname en ondertiteling. De nieuwe revolutionaire goplay-software is een multi-track video-editor die is ontworpen om elke vorm van video, audio, beeld en zelfs tekst onafhankelijk te bewerken. Speciaal aan de editor is de grote bibliotheek met klanken van Hollywood-films die elke video direct onderscheidend maken. Gratis schermrecorder en video-editor, game-opname, videobewerking voor Windows, Android en iOS.
's Werelds toonaangevende video-workflowplatform, vertrouwd door meer dan 550.000 gebruikers. Wipster is jouw complete video-evaluatie-, goedkeurings-, samenwerkings-, publicatie- en analyseplatform waarmee moderne contentteams sneller betere video's kunnen maken en leveren. Sluit je aan bij merken als Sephora, Time Inc, Deloitte en Shopify, die op Wipster vertrouwen voor aanzienlijk kortere doorlooptijden, probleemloze feedback en naadloze samenwerking. Begin vandaag nog met het schalen van jouw videoworkflow, met Wipster. 's Werelds toonaangevende videobeoordelings- en samenwerkingsplatform waarmee contentteams sneller betere video's kunnen maken en leveren.
Robuuste videomaker met ondersteuning voor schermopname, met ingebouwde media en capaciteiten voor onmiddellijk uploaden naar YouTube voor het maken van trainings- en educatieve video's, tutorials, marketing- en demovideo's, presentaties en video-instructies. Videomaker met ondersteuning voor schermopname, met ingebouwde media en capaciteiten voor onmiddellijk uploaden naar YouTube voor docenten, marketeers en ondernemers.

door ACD Systems International

(38 beoordelingen)
Bekijk profiel
Lichtgewicht. Snel. Krachtig. Dit zijn slechts enkele van de talloze kwaliteiten die ACDSee Photo Studio Professional 2019 levert om je beeldontwikkeling een competitieve, professionele voorsprong te geven. Haal het beste uit je afbeeldingen met een enorme toolset voor RAW-bewerking en het beheer van digitale middelen die is ontworpen om je proces te stroomlijnen. Lichtgewicht. Snel. Krachtig.
Video editing solution with cloud storage, voiceover, and screencasting capabilities for professionally looking video creation. Video editing solution with cloud storage, voiceover, and screencasting capabilities for professionally looking video creation.
Moovly is an online application to easily create stunning videos for marketing, learning or communication, without having to be an expert. Using a combination of uploaded pictures, videos, text and voice, as well as a library of millions of objects (stock images, videos, sounds and music) in different styles, you can create videos, download or publish them on YouTube, Vimeo or Moovly's Gallery. Moovly has a powerful free version, pro subscriptions and customizable enterprise solutions. Moovly is an online application to easily create wonderful videos using millions of media objects, without being an expert.
Open source multi-format video editing solution for Windows, Mac, and Linux. Supports webcam, screen, and audio capture. Open source multi-format video editing solution for Windows, Mac, and Linux. Supports webcam, screen, and audio capture.
Trim and animate your video objects with open source video editing solution for Linux, Mac, and Windows. Open-source video editing solution that provides video transitions through watermarks, image overlays, title creation and more.
Wideo is een webgebaseerd platform voor het maken van geanimeerde marketingvideo's voor het MKB, marketingprofessionals en digitale bureaus. Produceer video's snel en eenvoudig met behulp van sjablonen. Voeg je eigen afbeeldingen en audio toe of maak een volledig nieuwe aangepaste video en animeer deze vervolgens in slechts een paar klikken. Video is de beste manier om je gewenste publiek te boeien, de betrokkenheid op sociale media te vergroten, en de doorklikfrequentie te bevorderen. Hou de kosten laag maar behoud de volledige creatieve controle terwijl je professionele geanimeerde marketingvideo's ontwerpt met Wideo. Een webgebaseerd platform voor het creëren van geanimeerde videomarketing. Produceer snel je eigen video's met sjablonen en je eigen afbeeldingen en audio.
Online video editor for creative professionals that helps people subtitle, resize, and make video from their browser. Online video editor for creative professionals that helps people subtitle, resize, and make video from their browser.
VSDC is a free non-linear video editing software for Windows. It is suitable for both beginners and advanced users on a budget. VSDC supports all video and audio formats and codecs, allows for recording voice commentaries, capturing video and desktop screen. The software includes a large number of video effects including background remover (Chroma Key), split screen, picture-in-picture, color correction, and more. The most active VSDC users are YouTubers, video gamers, action camera owners. VSDC is a free video editor for Windows
Magisto, de enige end-to-end videomaker die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie, transformeert de video's en foto's van zijn gebruikers in gepolijste korte films, waarbij de emotie en opwinding in de kern van elk verhaal staan. Het doel van Magisto is om gebruikers korte films te laten maken die bij de kijker een emotionele reactie oproepen. Magisto-gebruikers zijn voornamelijk kleine en middelgrote bedrijven die Magisto nodig hebben om hun videoconcepten te ontwikkelen tot iets waardoor mensen gegarandeerd stoppen met bladeren en van kijkers in klanten veranderen. Online end-to-end videomaker die kunstmatige intelligentie gebruikt om marketing- en productvideo's te maken, te distribueren en te analyseren.
Film editing solution that can be used for video content enhancement by both movie industry experts and social media marketers. Film editing solution that can be used for video content enhancement by both movie industry experts and social media marketers.
Flexible software solution that provides intuitive interface and full 360 video editing toolkit with access to unlimited effects. Flexible software solution that provides intuitive interface and full 360 video editing toolkit with access to unlimited effects.

door VEGAS Creative Software

(18 beoordelingen)
Bekijk profiel
VEGAS Pro is a customisable workflow for professional video editing. Features include color grading, special effects or audio editing. VEGAS Pro is a customisable workflow for professional video editing. Features include color grading, special effects or audio editing.
A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out. Learn how to market yourself with our in-app Discover Feed, use our exclusive Video Library to stand out from the crowd & collaborate with your team! All while using our vast library of professionally-designed templates, ready for you to customise! A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out.
Software solution that gives you the tools to make any professional video, from presentations to ads and social media videos. Software solution that gives you the tools to make any professional video, from presentations to ads and social media videos.
Live streaming, production, and editing solution that helps businesses with real-time audience interaction, lead capture and analytics. Live streaming, production, and editing solution that helps businesses with real-time audience interaction, lead capture and analytics.
Video hosting and publishing solution that helps individuals & teams with video delivery, live streaming, content management, and more. Video hosting and publishing solution that helps individuals & teams with video delivery, live streaming, content management, and more.
VEED is a simple online video editor that adds subtitles to your videos, edits content and grows your audience online. VEED is a simple online video editor that adds subtitles to your videos, edits content and grows your audience online.

door SourceForge

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
Video editing solution that supports different types of files and speeds up video cutting, filtering, and encoding processes. Video editing solution that supports different types of files and speeds up video cutting, filtering, and encoding processes.
Give your employees the tools they need to efficiently create, manage, protect and share digital media on Windows and Mac Give your employees the tools they need to efficiently create, manage, protect and share digital media on Windows and Mac
Online tool that leverages A.I. and speech-to-text software to automatically add captions/subtitles to any video. Online tool that leverages A.I. and speech-to-text software to automatically add captions/subtitles to any video.

door Digiarty Software

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
One-stop 4K video processing tool to edit, transcode, resize and enhance videos with Level-3 GPU acceleration. One-stop 4K video processing tool to edit, transcode, resize and enhance videos with Level-3 GPU acceleration.

door MacheteSoft

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Multimedia files editing utility with slicing, merging, splitting, clipboarding, and other capabilities. Multimedia files editing utility with slicing, merging, splitting, clipboarding, and other capabilities.

door divergent media

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Built for professional workflows and cameras formats. Sets the new standard for video trans coding, performance, and simplicity. Built for professional workflows and cameras formats. Sets the new standard for video trans coding, performance, and simplicity.
Bekijk profiel
Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance. Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance.
Pixiko is a video editing solution that helps businesses post video content on social media platforms and company websites. Pixiko is a video editing solution that helps businesses post video content on social media platforms and company websites.
Increase your video engagement within minutes: subtitle your video with minimal effort and within a few minutes. Increase your video engagement within minutes: subtitle your video with minimal effort and within a few minutes.
Video editing, publishing, and recording platform for business and education. On-premise and cloud-based solution that helps businesses with video capture & editing, content management, reporting and more.
Easy way to create your own video ads. Customize professionally produces creatives to make them your own. Easy way to create your own video ads. Customize professionally produces creatives to make them your own.
Bolide Movie Creator is a video editing software for Windows. Almost any video editing task is possible with the program. Crop, zoom, split and join your video clips, add transitions, audio tracks, and text comments. Save your video projects quickly with the hardware acceleration (if available). Almost any video and audio formats are supported. You can save the video in up to 4K resolution with the current version. 8K video support is coming out soon. Lightweight video editing software for Windows with almost zero learning curve. Get most of your video tasks done easily.
Bandicut is a video editor that can cut out certain parts of video or merge multiple videos. Because it cuts videos without re-encoding, you can clip/trim parts of video quickly while keeping the original video quality. Users can also extract audio from video to MP3, join multiple video files, or split the video into multiple files. If you want to create a video clip from a video file and upload it to YouTube or Facebook, please try Bandicut. Bandicut is super-fast video cutting/joining software with an easy-to-use interface. It allows users to trim parts of video quickly.

door Power Business Consultants

(1 review)
Bekijk profiel
Allows you to create a video ad that you can use to promote your business In less than 10 minutes. Allows you to create a video ad that you can use to promote your business In less than 10 minutes.

door Boinx Software

(1 review)
Bekijk profiel
On-premise video editing tool that provides video switcher, live streaming, multiview, green screen keying, and more. On-premise video editing tool that provides video switcher, live streaming, multiview, green screen keying, and more.

door VIBBIO

(1 review)
Bekijk profiel
VIBBIO is a video creation and management platform. This professional, fun and easy video tool helps anyone turn marketing, HR, sales and internal communication messages into snappy, engaging videos in minutes - always fully branded - in any formats. The solution includes a large media library to store existing assets, as well as having integrated free stock, video and audio. The intuitive SaaS application guides you through a 3-step workflow, creating video as easy as making a powerpoint. Video creation is a powerful tool for sharing short and clear messages efficiently. VIBBIO is easy to use, with brand safeguarded.

door Flipcast

(1 review)
Bekijk profiel
Storie helps advertisers & influencers to Create Vertical Promotional Animated Video Stories for their business or followers. Simply choose your template from our range of professionally-designed, mobile-optimized templates. Each template is inspired by successfully-converting examples used by multi-million dollar advertisers. With multiple genres from food, to fitness, to real estate, you can run giveaways, promote your Youtube channel and more Turn your Images, Video clips and your own text to eye-catching Animated Video Stories.

door Lightricks

(1 review)
Bekijk profiel
For small businesses, staying on top of marketing is hard -- but Boost makes it possible. With Boost, you can create your own branded videos for every purpose, from engaging followers on social media to running ad campaigns that convert. Heres what you get with Boost: Top-quality templates you cant find anywhere else Easy resizing Fonts & colors to suit your brand Your music or our free library Quick video editing -- dont wait to see changes you make! With Boost, small businesses can easily create branded videos for every purpose, from engaging followers to running ads that convert.

door BeeCut

(1 review)
Bekijk profiel
Cross-platform video editor for businesses. Cross-platform video editor for businesses.

door Vidhub

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Simplifies your video review & collaboration process with timestamp comments, revision management, and more. Simplifies your video review & collaboration process with timestamp comments, revision management, and more.

door Wildmoka

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
A platform that enables creation of short video clips used for fan engagement by cropping live TV feeds. A platform that enables creation of short video clips used for fan engagement by cropping live TV feeds.

door MixerFactory

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enterprise-level solution for businesses and resellers looking to add cloud video editing to their workflow. Enterprise-level solution for businesses and resellers looking to add cloud video editing to their workflow.

door ZEVO

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
ZEVO is a combination web app + service that aims to make video creation as easy as possible, even for those who do not have scriptwriting experience. Users select from a library of pre-animated modules, called scenes, and arrange them however they want. Scenes communicate concepts or leave room for customizable text, icons and logos. Once ready, users can send their visual script to production. We will customize the scenes, redesign layouts, edit everything and upload an HD video. User-friendly platform for creating video promos, ads, animated infographics and more.

door Arketiks

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Arketiks Motion lets you create interactive content from simple videos. Arketiks Motion lets you create interactive content from simple videos.

door Gobito Digital Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Catch your audiences where they're and make them part of the story. Easily and quickly create an engaging interactive video experience. Catch your audiences where they're and make them part of the story. Easily and quickly create an engaging interactive video experience.

door ZingFront

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
3D video production software designed to assist advertisers in creating engaging videos. 3D video production software designed to assist advertisers in creating engaging videos.

door Vidmizer

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Video content management platform that enables automated broadcasting through publication and analysis. Video content management platform that enables automated broadcasting through publication and analysis.

door Reevio

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Reevio is an easy to use online video maker for creating logos, marketing, sharing social videos, and more. Reevio is an easy to use online video maker for creating logos, marketing, sharing social videos, and more.

door Playable

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Playable works in conjunction with your preferred ESP to enable you to quickly and easily add a short video clip to your email. Playable video emails work on all devices, all connection types and all email clients. In A/B split tests video email outperforms static image versions by 3-5x in response terms, and upto 8x in engagement as measured by time on site post click. Playable enables you to embed a video clip in your email campaigns which auto plays at the moment the recipient opens the email.

door Boris FX

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Planar tracking tool for visual effects and post-production. Planar tracking tool for visual effects and post-production.

door ISGtoffe Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
An app that allows real-time editing of video footage. An app that allows real-time editing of video footage.

door Mindstamp

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Turns any video into an interactive, engaging experience in seconds with notes, CTA buttons, screen-drawing, and more. Turns any video into an interactive, engaging experience in seconds with notes, CTA buttons, screen-drawing, and more.

door Responsive Video Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Auto reframing webapp for social media managers. Your video is automatically split into shots after uploading and makes suggestions for cropping, based on face and object recognition: a real timesaver! You can easily trim videos, add a logo and subtitles. It's designed to help anyone, including people without video-editing experience. crop.video is the #1 crop tool for social media managers. Reframe landscape videos simple and fast to engaging square and vertical vide

door KNOXX

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Automatically transcribes your video, allows for edits & custom caption styles, then produces the final video in minutes. Automatically transcribes your video, allows for edits & custom caption styles, then produces the final video in minutes.

door MAGIX Computer Products International Co.

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
MAGIX Video Pro X is a video editing software for semi-professionals and advanced users with real-time preview and premium effects. MAGIX Video Pro X is a video editing software for semi-professionals and advanced users with real-time preview and premium effects.

door PDF Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Filmage Screen is a professional and complete video toolbox for capturing screen, recording audio, editing video, and converting video formats on your macOS devices. Recreated from the ground up, Filmage Screen integrates the best screen recorder, basic audio recorder, professional video editor, handy video converter and GIF maker, revolutionary to let you create wonderful videos. Filmage Screen enables you to convert any video to MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, FLV, 3GP, MPEG, over 30 formats. Filmage Screen is an all-in-one video toolkit, supporting to capture screen, edit video, make animated GIFs, convert video and more.

door Motionlab

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Personalizard is a data driven tool for videopersonalization developed purposely for sales representatives, sales advisors, sales assistants or essentially anyone who seeks a new way to approach potential clients or want to present, launch, up/cross sell a new service or product in truly engaging way. Helps: Close more deals, Shorten your sales cycle, Strengthen relationships. Allows easy creation and sharing of personalized video(s) to customer. No video editing experience required. Enables sellers to easily create personalized videos and approach customers in a new way.

door AdLaunch

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Browser-based video making software to help companies make ads fast. Browser-based video making software to help companies make ads fast.

door Icecream Apps

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Icecream Video Editor is an easy-to-use free video editing software that enables you to edit videos and create new ones from both videos and photos in a few minutes. Trim videos, add transitions and background audio, add titles and apply visual effects. You can also rotate, speed up, blur videos and much more. Free easy to use video editor

door Designs.ai

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Videomaker is an easy-to-use online video creation tool that leverages artificial intelligence and millions of premium content to transform your script into a finished, professional video. Features: - Millions of videos, images, and audio clips - Voiceovers in more than 10 different languages - Easy-to-use editor - Export in different dimensions Experience AI-powered text-to-video tool.

door Videract

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Software for professional video editing. Software for professional video editing.

door Asteroid Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Create great video edits in seconds. Easy AI-powered video editing. Create great video edits in seconds. Easy AI-powered video editing.