Gratis software om de bedrijfscontinuïteit te garanderen ten tijde van de coronavirus-crisis

Gepubliceerd op 20-3-2020 door Capterra

Van het aanpassen van workflows tot het beheren van werknemers op afstand, deze tips en hulpmiddelen helpen om je bedrijf draaiende te houden.

Door alle veranderingen die COVID-19 teweegbrengt, wordt het aanpassingsvermogen van je organisatie als nooit tevoren op de proef gesteld. Letterlijk van de ene op de andere dag is thuiswerken veranderd van een leuke bijkomstigheid tot een absolute noodzaak om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Daarom hebben we deze lijst met hulpmiddelen en gratis software samengesteld om ervoor te zorgen dat je bedrijf over het beleid, de procedures en de technologie beschikt die nodig zijn om medewerkers thuis te laten werken en het bedrijf draaiende te houden.

gratis software tijdens coronavirus

Gratis software om de bedrijfscontinuïteit te garanderen ten tijden van de coronavirus-crisis

header remote work coronavirus13 software-aanbiedingen om bedrijven te helpen met thuiswerken

 

Vind software-aanbiedingen die speciaal voor kleine bedrijven worden aangeboden om werken vanuit huis te verlichten!

Nu lezen


noodplan coronavirus10 essentiële vragen om een coronavirus noodplan mee op te zetten.

 

Een handleiding gebaseerd op die van Gartner om een coronavirus noodplan op te zetten om medewerkers te beschermen en bedrijfsprocessen te garanderen.

Nu lezen


coronavirus cybersecurityHoe cybercriminelen profiteren van het coronavirus om je computer te hacken

 

Hackers gebruiken het coronavirus om phishingmails te sturen en brengen je bedrijfsgegevens in gevaar.

Nu lezen


motivatie thuiswerkers3 tips om de betrokkenheid van medewerkers die remote werken te vergroten

 

Medewerkers die remote werken, voelen zich vaak eenzaam. Ze hebben het gevoel er niet bij te horen. Het is de taak van de HR-afdeling om ook deze mensen bij het team te betrekken.

Nu lezen


gratis tools De 4 beste open source en gratis videoconferentie tools

 

Een shortlist van de beste gratis en open source videoconferentie software voor videovergaderen en videobellen, op basis van reviews.

Nu lezen


virtuele teams managenZo effectief mogelijk een remote team managen 

 

Een goed draaiend remote team vereist planning. Met de volgende drie stappen leer je hoe je de productiviteit van je thuiswerkend personeel kan verbeteren.

Nu lezen


Vind de juiste (gratis) software!

Tijdens deze moeilijke tijd helpt Capterra bedrijven de meest geschikt tools vinden om de bedrijfscontinuïteit tijdens de coronaviruspandemie te garanderen. De volgenden softwaretools kunnen hierbij helpen:

 


Over Capterra

header remote work coronavirusCapterra helpt organisaties overal ter wereld bij het vinden van de juiste software. Meer dan vijf miljoen kopers vertrouwen sinds 1999 maandelijks op Capterra in hun zoektocht naar de software die het beste bij de behoeftes van hun organisatie past. Capterra’s brede scala van wereldwijde softwareproducten vormt samen met de geverifieerde reviews, op maat gemaakte vergelijkingstools en onafhankelijk onderzoek de ruggengraat voor een vakkundige softwareselectiebeleving. Ga naar capterra.nl voor meer informatie.

In dit artikel wordt er mogelijk naar producten, programma’s of diensten verwezen die niet in uw land beschikbaar zijn, of die misschien niet voldoen aan de wet- of regelgeving van uw land. Wij raden u aan om de softwareleverancier rechtstreeks te benaderen voor informatie over de beschikbaarheid van de producten en overeenstemming met lokale wetgeving.