Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Splunk Enterprise

Verken alternatieven voor Splunk Enterprise die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Splunk Enterprise om te bepalen of er concurrenten zijn voor Splunk Enterprise die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

LogDNA is het eenvoudigste logboekbeheersysteem dat je ooit zult gebruiken en biedt grondig inzicht in je zakelijke productieomgeving.
Dynatrace biedt software-informatie om de complexiteit van de cloud te vereenvoudigen en digitale transformatie te versnellen.
Oplossing voor eindpuntbescherming die beveiligingsbeheer en realtime gegevensverzameling levert voor desktops, virtuele systemen en servers.
Webfiltering, WAN-optimalisatie, firewall voor toepassingen en antivirus/anti-malware-functies voor laptops, pc's en mobiele apparaten.
Een krachtig alles-in-één, agentloos netwerkcontrole- en beheersysteem dat is ontworpen voor gebruiksgemak en automatisering.
Een pakket met bedrijfsinformatie en analyse met hulpmiddelen voor rapportage, gegevensvoorbereiding en gegevensvisualisatie.
Deze software levert een volledig papierloze en conforme functionaliteit voor productierecords, waardoor de vereiste tijd voor het creëren, beoordelen en goedkeuren van documenten wordt verminderd. Meer informatie over MasterControl Quality Excellence
Analyse van gebruikersgedrag en oplossing voor vulnerability management die helpt bij het identificeren van interne en externe bedreigingen.
Ontsluit de volledige waarde van machinegegevens.
Graylog is een toonaangevende oplossing voor gecentraliseerd logboekbeheer voor het vastleggen, opslaan en analyseren van petabytes aan machinegegevens.
Exabeam biedt beveiligingsteams ongekende effectiviteit door hun bestaande beveiligingstools slimmer te maken.
Cloudgebaseerde toepassing voor prestatiebeheer waarmee bedrijven de software-ontwikkelomgeving kunnen analyseren en visualiseren.
Convene is software voor bestuursmanagement waarmee je altijd en overal en op elk apparaat moeiteloos en veilig toegang hebt tot vergaderingen en documenten.
Datadog is een service die helpt de uptime te verhogen en de prestaties van services te maximaliseren via gecentraliseerde monitoring en waarschuwingen.
SaaS-gebaseerde oplossing die helpt bij datavisualisatie via live presentaties, KPI's, heatmaps, wafelgrafieken en meer.