Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Qmarkets die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Qmarkets om te bepalen of er concurrenten zijn voor Qmarkets die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Viima is de beste manier om ideeën te verzamelen en te ontwikkelen. Bovendien is het gratis voor maximaal 50 gebruikers en kan het binnen enkele minuten in gebruik worden genomen!
Innoveer je bedrijf met de Brightidea Innovation Cloud. Source betere ideeën en implementeer nieuwe innovaties.
Geef je innovatiepijplijn een stimulans door de collectieve denkkracht van je medewerkers te benutten om zakelijke uitdagingen sneller op te lossen.
Idea Spotlight is een online tool voor ideeënbeheer waarmee bedrijven van elke omvang de beste ideeën kunnen ontdekken, filteren en prioriteren.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Planview Spigit is de wereldleider op het gebied van ideebeheersoftware. Betrek en implementeer de beste ideeën van je menigte.
IdeaScale is software voor innovatiebeheer die crowdsourcing gebruikt om ideeën te verzamelen en die te ontwikkelen tot een nieuw product of proces.
HYPE Innovation biedt software voor innovatiebeheer en een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de programma's van klanten een succes worden.
Asana is de manier om werk op grote schaal te organiseren en te beheren. Bekijk waarom Asana een toppresteerder is op Capterra. Meer informatie over Asana
Aha! is populaire roadmapsoftware – vertrouwd door meer dan 5000 bedrijven. Meer informatie over Aha!
Een softwaresysteem dat je kan helpen bij het beheren van elk aspect van een geschaald innovatieprogramma, van concept tot realiteit.
Platform voor ideeënbeheer om het succes van innovatie te maximaliseren. Verzamel, werk samen, kwalificeer en selecteer ideeën. Beheer portfolio en slimme rapporten
Toonaangevende software voor ideeënbeheer waarmee innovatieleiders ideeën van hun werknemers omzetten in financiële gevolgen.
Geïntegreerde software voor ideeën- en innovatiebeheer, suggestiesystemen, open innovatie en crowdsourcing, projecten en samenwerking.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com