Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Qmarkets die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Qmarkets om te bepalen of er concurrenten zijn voor Qmarkets die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Viima is de beste manier om ideeën te verzamelen en te ontwikkelen. Bovendien is het gratis voor maximaal 50 gebruikers en kan het binnen enkele minuten in gebruik worden genomen!
Stimuleer je innovatiepijplijn door de meest effectieve ideeën van je medewerkers te crowdsourcen, te beoordelen en uit te voeren.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Idea Spotlight is een online tool voor ideeënbeheer waarmee bedrijven van elke omvang de beste ideeën kunnen ontdekken, filteren en prioriteren.
IdeaScale is software voor innovatiebeheer die crowdsourcing gebruikt om ideeën te verzamelen en die te ontwikkelen tot een nieuw product of proces.
HYPE Innovation biedt software voor innovatiebeheer en een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de programma's van klanten een succes worden.
Innoveer je bedrijf met de Brightidea Innovation Cloud. Source betere ideeën en implementeer nieuwe innovaties.
Planview Spigit is de wereldleider op het gebied van ideebeheersoftware. Betrek en implementeer de beste ideeën van je menigte.
Digitale werkplekoplossing die intranet, samenwerking, berichtenuitwisseling, leren en 50+ ingebouwde integraties combineert voor je bedrijf.
Aha! Ideas is een uitgebreide oplossing voor ideeënbeheer: crowdsource feedback, betrek de gemeenschap en analyseer trends.
Asana is de manier om werk op grote schaal te organiseren en te beheren. Bekijk waarom Asana een toppresteerder is op Capterra. Meer informatie over Asana
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Innovatieplatform om innovatiesucces te maximaliseren. Verzamel, werk samen, kwalificeer en selecteer ideeën. Beheer portfolio en slimme rapporten
Een softwaresysteem dat je kan helpen bij het beheren van elk aspect van een geschaald innovatieprogramma, van concept tot realiteit.
Yambla helpt grote organisaties om een cultuur van innovatie te ontwikkelen en ideeën van medewerkers om te zetten in waarde.