FWI alternatieven

door Four Winds Interactive

Bekijk alternatieven voor FWI die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor FWI om te bepalen of er andere opties zijn voor FWI die je ook zou kunnen overwegen.

REACH's digital signage software is an easy-to-use solution for only $30/month! We have over 400 "5-Star Reviews" to prove it!
Een platform voor hoogwaardige communicatie. Bovendien is de oplossing gebruiksvriendelijk, voorzien van een scala aan apps en onbeperkte ondersteuning.
$ 10 per maand. Verander elk scherm in een digitaal bord. Beheer op afstand. Ondersteunt afbeeldingen, video's, afspeellijsten, Google-dia's, het weer, Instagram, enz.
Met Yodeck kun je moeiteloos controles ontwerpen en inplannen op je computer, tablet of smartphone. Meer informatie over Yodeck
Enplug maakt het eenvoudig om op je displays indrukwekkende content te tonen met een eersteklas open app-markt en krachtig geautomatiseerd contentbeheer.
Robuust en toch eenvoudig en betaalbaar kanaal voor digitale ondertekening dat beschikbaar is op Roku, FireTV en Android TV.
Voor merken gemaakte tv.
Cloudgebaseerde oplossing voor digitale displays die de nadruk legt op eenvoudige implementatie, klantenservice en krachtige geïntegreerde ondertekeningstoepassingen.
Digitale displays voor scholen hoeven niet moeilijk te zijn. Rise Vision maakt het je gemakkelijk of je krijgt je geld terug.
NoviSign is functierijk en gemakkelijk te gebruiken, en is Saas-gebaseerde software voor digitale displays die draait op Chrome OS, Android en Windows. Meer informatie over NoviSign Digital Signage
Je kunt moeiteloos content importeren, ontwerpen en publiceren. Voeg tekst, vormen, afbeeldingen, video's, websites en nog veel meer toe. Meer informatie over Play Digital Signage
Met cloudgebaseerde/lokale software voor digitale displays kun je gemakkelijk verschillende schermen beheren. Zeer stabiel en kosteneffectief.
Cloudgebaseerde digital signage CMS waarmee je content kunt bouwen, implementeren en beheren op je digital signage-netwerk.
ScreenCloud maakt van je tv's, iPads en andere tablets snel een aantrekkelijke digitale weergave voor je bedrijf of organisatie. Meer informatie over ScreenCloud
Digital signage om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, werknemersretentie te bevorderen en communicatie te automatiseren.

Vind meer software in: