Ascender Payroll and HCM alternatieven

Verken alternatieven voor Ascender Payroll and HCM die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Ascender Payroll and HCM om te bepalen of er concurrenten zijn voor Ascender Payroll and HCM die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Verwerk mobiele betalingen via chip- of mobiele kaartlezers met een creditcardverwerkingssysteem voor smartphones en tablets.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Rekenblokken is een cloudgebaseerd leerplatform voor wiskunde voor leerlingen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Oplossing voor personeelsplanning die organisaties helpt bij het beheren van ploegendiensten, loonadministratie, verlof, overurenberekeningen en meer.
Oplossing voor HR-beheer met ingebouwde wervings- en onboardingtools, uren- en verlofregistratiesysteem en rapportagefunctionaliteit.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Ascentis biedt krachtige maar gebruiksvriendelijke uitgebreide beheer van menselijk kapitaal-software voor middelgrote, Amerikaanse bedrijven.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Het kandidatenvolsysteem ClearCompany is onlangs opnieuw ontworpen om je team dat zich bezig houdt met in dienst nemen de tools te geven die ze nodig hebben om snel de juiste mensen in dienst te nemen.
Employment Hero is een cloudgebaseerd platform dat de tools biedt om personeel te werven en te beheren door intensieve administratietaken van beheerders te stroomlijnen.