Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor NEOGOV die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor NEOGOV om te bepalen of er concurrenten zijn voor NEOGOV die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Jobvite's ATS helpt interne wervingsteams om het hele wervingsproces te stroomlijnen. Bekijk een snelle demo!
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Sigma dicht de kloof tussen datateams en bedrijfsexperts.
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
Met Service Cloud bied je snelle en productieve service via de telefoon, e-mail, webchat of social media. Meer informatie over Salesforce Service Cloud
Snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossingen voor talentbeheer waarmee je de kwaliteit van het personeel kunt verbeteren en je pijplijn voor leiderschap opbouwen.
Vul vacatures sneller met een wervingsoplossing die naadloos samenwerkt met je andere HR-systemen.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Uitgebreid systeem voor het beheer van verspreide IT-middelen. Integreert met financiële Oracle- en CRM IT-helpdesksystemen.
De nieuwste wervingsmethode om toptalent wereldwijd aan te trekken, te selecteren en te onboarden.
Rekenblokken is een cloudgebaseerd leerplatform voor wiskunde voor leerlingen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.