Verken alternatieven voor NEOGOV die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor NEOGOV om te bepalen of er concurrenten zijn voor NEOGOV die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

De nieuwste wervingsmethode om toptalent wereldwijd aan te trekken, te selecteren en te onboarden.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.

Canopy

door Canopy Workforce Solutions

(0)
Canopy empowers businesses to manage all their HR software and employee data using ONE platform.
Uitgebreid systeem voor het beheer van verspreide IT-middelen. Integreert met financiële Oracle- en CRM IT-helpdesksystemen.
Snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossingen voor talentbeheer waarmee je de kwaliteit van het personeel kunt verbeteren en je pijplijn voor leiderschap opbouwen.
Vul vacatures sneller met een wervingsoplossing die naadloos samenwerkt met je andere HR-systemen.
Met Service Cloud bied je snelle en productieve service via de telefoon, e-mail, webchat of social media. Meer informatie over Salesforce Service Cloud
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
Workforce, Payroll and Talent software to consolidate and automate your people management.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Eén platform voor uitzend- en adviesbureaus om verkoop, werving en human resources te beheren.
Het kandidatenvolsysteem ClearCompany is onlangs opnieuw ontworpen om je team dat zich bezig houdt met in dienst nemen de tools te geven die ze nodig hebben om snel de juiste mensen in dienst te nemen.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Easy to use, scalable, and comprehensive HR software for businesses of all sizes. Pay only for the modules you use.