Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Absorb LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Absorb LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Absorb LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Gebruiksvriendelijke, betaalbare Virtual Classroom- en LMS-software voor docenten, instellingen en organisaties.
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en aangepaste leerplannen te maken.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Maak gebruik van gedetailleerde beleggingsgegevens, betrouwbare benchmarktechnologie en een krachtig platform om ongekende inzichten te genereren.
Skillsoft is marktleider op het gebied van corporate learning en biedt content op het gebied van technologie en ontwikkelaars, compliance, leiderschap en zakelijke vaardigheden.
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Accord LMS is de marktleider op het gebied van prijs/prestaties met geavanceerde functies voor ondernemingen die geprijsd zijn voor mkb-klanten. Plan vandaag nog een gratis demo.
Wisetail is een vooruitstrevend trainings- en communicatieplan dat is ontworpen om het personeel van vandaag te betrekken.
Met het alles-in-één leermanagementsysteem van Coassemble kun je alles vanaf één plek creëren, leveren, trainen en rapporteren.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk. Meer informatie over LearnUpon
De RFP-responssoftware van Loopio helpt ondernemingen om content te beheren en samen te werken aan antwoorden op RFP's en beveiligingsonderzoeken.
Totara ontwikkelt open source leertechnologieën om je mensen te beheren, ontwikkelen en verbinden.
Creëer prachtige interactieve e-learning die er op elk apparaat geweldig uitziet. Meer informatie over Articulate 360