Bekijk alternatieven voor Absorb LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Absorb LMS om te bepalen of er andere opties zijn voor Absorb LMS die je ook zou kunnen overwegen.

Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Skillsoft is marktleider op het gebied van corporate learning en biedt content op het gebied van technologie en ontwikkelaars, compliance, leiderschap en zakelijke vaardigheden.
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en aangepaste leerplannen te maken.
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
Totara ontwikkelt open source leertechnologieën om je mensen te beheren, ontwikkelen en verbinden.
Accord LMS is de marktleider op het gebied van prijs/prestaties met geavanceerde functies voor ondernemingen die geprijsd zijn voor mkb-klanten. Plan vandaag nog een gratis demo.
Wisetail is een vooruitstrevend trainings- en communicatieplan dat is ontworpen om het personeel van vandaag te betrekken.
Recruiting solution that enables businesses to create a brand page, attract talent, and hire qualified candidates.
De RFP-responssoftware van Loopio helpt ondernemingen om content te beheren en samen te werken aan antwoorden op RFP's en beveiligingsonderzoeken.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk.
Skilljar's cloud-based, mobile-responsive learning management system (LMS) enables businesses to scale customer and partner training.
Met het alles-in-één leermanagementsysteem van Coassemble kun je alles vanaf één plek creëren, leveren, trainen en rapporteren.
CourseMill makes the delivery, management, tracking and analysis of online learning across your organization easy and affordable.