Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Absorb LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Absorb LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Absorb LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Totara ontwikkelt open source leertechnologieën om je mensen te beheren, ontwikkelen en verbinden.
360Learning is het leerplatform dat samenwerkingstools combineert met de kracht van een LMS. Met dit platform kunnen L&D-teams de gewenste cultuur stimuleren. Meer informatie over 360Learning
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en aangepaste leerplannen te maken.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
De RFP-responssoftware van Loopio helpt ondernemingen om content te beheren en samen te werken aan antwoorden op RFP's en beveiligingsonderzoeken.
Skillsoft is marktleider op het gebied van corporate learning en biedt content op het gebied van technologie en ontwikkelaars, compliance, leiderschap en zakelijke vaardigheden.
Maak gebruik van gedetailleerde beleggingsgegevens, betrouwbare benchmarktechnologie en een krachtig platform om ongekende inzichten te genereren.
Creëer prachtige interactieve e-learning die er op elk apparaat geweldig uitziet. Meer informatie over Articulate 360
Wisetail is een vooruitstrevend trainings- en communicatieplan dat is ontworpen om het personeel van vandaag te betrekken.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid. Meer informatie over eloomi
Gebruiksvriendelijke, betaalbare Virtual Classroom- en LMS-software voor docenten, instellingen en organisaties.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk. Meer informatie over LearnUpon