Verken alternatieven voor Absorb LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Absorb LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Absorb LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Low-cost Authoring Tool for building engaging online courses and assessments. Can be used by anyone with any level of experience!
De RFP-responssoftware van Loopio helpt ondernemingen om content te beheren en samen te werken aan antwoorden op RFP's en beveiligingsonderzoeken.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Recruiting solution that enables businesses to create a brand page, attract talent, and hire qualified candidates.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Talentsoft, European leader in Cloud-based talent management and learning, helps you reinvent the experience of people at work.
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en aangepaste leerplannen te maken.
Skillsoft is marktleider op het gebied van corporate learning en biedt content op het gebied van technologie en ontwikkelaars, compliance, leiderschap en zakelijke vaardigheden.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Wisetail is een vooruitstrevend trainings- en communicatieplan dat is ontworpen om het personeel van vandaag te betrekken.
Scientific computing framework that provides deep machine learning algorithms and uses Lua-based scripting language.
Creëer prachtige interactieve e-learning die er op elk apparaat geweldig uitziet.