Verken alternatieven voor Absorb LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Absorb LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Absorb LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Skillsoft is marktleider op het gebied van corporate learning en biedt content op het gebied van technologie en ontwikkelaars, compliance, leiderschap en zakelijke vaardigheden.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
De RFP-responssoftware van Loopio helpt ondernemingen om content te beheren en samen te werken aan antwoorden op RFP's en beveiligingsonderzoeken.
Gebruiksvriendelijke, betaalbare Virtual Classroom- en LMS-software voor docenten, instellingen en organisaties.
Met het alles-in-één leermanagementsysteem van Coassemble kun je alles vanaf één plek creëren, leveren, trainen en rapporteren.
Maak gebruik van gedetailleerde beleggingsgegevens, betrouwbare benchmarktechnologie en een krachtig platform om ongekende inzichten te genereren.
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en aangepaste leerplannen te maken.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk. Meer informatie over LearnUpon
Wisetail is een vooruitstrevend trainings- en communicatieplan dat is ontworpen om het personeel van vandaag te betrekken.