Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Microsoft 365 die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Microsoft 365 om te bepalen of er concurrenten zijn voor Microsoft 365 die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor diavoorstellingen en presentaties met tools om met behulp van diagrammen en illustraties pitchdecks, spreadsheets en keynotes te maken.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Alles-in-één pakket voor kantoorproductiviteit met e-boekpublicatie, macrobeheer, creatie van pdf-formulieren, fotobewerkingen en organiseren.
Een gratis kantoorpakket met toepassingen voor schrijven, spreadsheets en presentaties.
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!
De toepassing werkt synchroon met de Gmail-account en ondersteunt communicatie via tekstberichten, audio- en videogesprekken.
Platform voor het delen van bestanden waarmee gebruikers contacten, foto's, video's, presentaties, opnames en meer kunnen opslaan en delen.
Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
Zoho Mail is een veilige e-mailhostingservice voor bedrijven. Het stelt de hele organisatie in staat om veilig te communiceren en samen te werken.
De app waarmee je elk Microsoft Word-document, Excel-spreadsheet en Powerpoint-bestand kunt maken, bewerken en bekijken.
Zoom combineert videoconferenties in de cloud, eenvoudige online vergaderingen en groepsberichten in één gebruiksvriendelijk platform.
Pages is een krachtige tekstverwerkingstool waarmee je geweldige documenten kunt maken.
Slack brengt al je communicatie samen op één plek. Het is realtime berichten verzenden, archiveren en doorzoeken voor moderne teams.
Een gratis tekstcodebewerker die verschillende talen ondersteunt en Win32 API en STL gebruikt.
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.