Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Cadebill

Verken alternatieven voor Cadebill die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Cadebill om te bepalen of er concurrenten zijn voor Cadebill die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

De cloudgebaseerde abonnements- en verbruiksgebaseerde oplossing voor bedrijven van elke omvang.
Elimineer frustraties over de facturering van abonnementen, terugkerende inkomsten en cloud-facturering voor eens en voor altijd met BLUIQ - de oplossing voor multi-tenant monetisatie en SaaS-facturering.
End-to-end CSP-automatiseringsplatform voor clouddistributeurs, Microsoft CSP's, ISV's en xSP's, waarmee ze hun cloud-ecosystemen kunnen laten groeien.
Uw facturering vanaf het begin is een must voor groei. Het alternatief is handmatige reparatie, met fouten en inkomstenverlies!

CFAST

door Gestion Systemes Telecom

(0)
Een SaaS-oplossing die veel functies biedt voor gespreksgegevensbestand en terugkerende facturering, CRM, extranet voor klanten, groothandel en meer.
Gebruiksvriendelijke oplossing voor facturering, beoordeling, routering en bemiddeling, gericht op het stroomlijnen van factureringsprocessen en het verbeteren van het rendement.
Facturering op basis van draadloos, draadlijn en IP-diensten, POS, CRM en OSS zonder compromissen. Lokaal of in de cloud, dit product is altijd klaar voor het gebruik! Meer informatie over OSS360
Realtime samengestelde facturering, cloudgebaseerde facturering, beleidscontrole en kostenberekening, productcatalogus voor bedrijven, Big Data-analyseplatform