Verken alternatieven voor Skillsoft die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Skillsoft om te bepalen of er concurrenten zijn voor Skillsoft die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Een configureerbaar systeem voor prestatiebeheer en werknemersbeoordelingen met capaciteiten voor beoordelingen en competentiebeheer.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
Beheer online trainingen! Geef cursussen aan lerenden en volg hun vorderingen met een ongelofelijk gemakkelijk te gebruiken LMS. Meer informatie over iSpring Learn
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Vereenvoudig het leren op het werk. Creëer, wijs toe en zorg ervoor dat iedereen aan het werk is. Meer dan 250 uitstekend beoordeelde cursussen inbegrepen.
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.
Responsief trainingsplatform waarmee organisaties mensen kunnen trainen, voortgang kunnen testen en prestaties eenvoudig en efficiënt kunnen volgen.