Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Procare Solutions die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Procare Solutions om te bepalen of er concurrenten zijn voor Procare Solutions die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Op tablets gebaseerde software voor kinderopvang biedt ouders digitale rapporten, een online portfolio en realtime updates van de activiteiten van het kind.
Gebruiksvriendelijke, alles-in-één cloudsoftware met kiosk voor aanwezigheid van kinderen en personeel, klantenfacturering, voedselprogramma, ePay en ouderportaal.
Webgebaseerd leadbeheer, taken, contactgeschiedenis, massamail en sms, marketingcampagnes, rondleiding- en wachtlijstbeheer, belangrijke statistieken en trends.
Stelt ouders in staat om via mobiele toepassingen verbonden te blijven met wat hun kinderen de hele dag door doen op hun school.
Ontvang een gratis demo en zie hoe gemakkelijk in- en uitchecken, het bijhouden van activiteiten in de digitale dagelijkse werkbladen en communicatie met ouders kunnen zijn.
Boekhoudprogramma dat ondersteuning voor meerdere monitors en achterstallige stempels biedt door een verbeterde cashflow.
De toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers.
Beheert de financiën van kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers. Beschikbaar in een online versie.
Remini is een toepassing en website waarmee voorschoolse (peuter) leerkrachten/organisaties lesactiviteiten kunnen documenteren, organiseren en delen.
Smartcare-software voor het beheer van kinderopvang helpt centra met moeiteloze facturering, betalingsmethoden, aanwezigheidsregistratie en communicatie met ouders.
Maakt het gemakkelijk om gezinnen te betrekken bij het onderwijs van hun kinderen en de kwaliteitspraktijken en -programma's in centra voor jonge kinderen te verbeteren.
Helaas is het Famly-platform niet beschikbaar in het Nederlands, deze vermelding wordt automatisch gegenereerd door Capterra en is een vertaling vanuit het Engels.
KidKare is software voor kinderopvang waarmee je tijd en geld kunt besparen terwijl je voor kinderen zorgt. Het garandeert naleving van de USDA-regels.
Hero van SchoolMint ondersteunt districten, scholen en organisaties met gedragsinitiatieven om een positief klimaat en positieve cultuur op te bouwen.
Online software voor gymnastieklessen die wordt gebruikt door meer dan 12.000 studio's en scholen zal de manier waarop jij je bedrijf runt veranderen. Ontdek nu meer!