Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor EasyTranslate die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor EasyTranslate om te bepalen of er concurrenten zijn voor EasyTranslate die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Ideaal vertaalbeheerplatform voor flexibiliteit en lokalisatie van mobiele, web- en desktop-apps, games en helpdesks en meer. Meer informatie over Crowdin
Het platform helpt wereldwijde bedrijven bij de transformatie van de manier waarop hun inhoud wordt gecreëerd en verbruikt. Meer informatie over Smartling
Bedrijfsmanagementsysteem voor vertaalbedrijven met project-, leveranciers- en klantenbeheer, financiën en rapporten. Meer informatie over Protemos
Krachtige oplossing voor het automatiseren van de vertaling van web-, backend-, mobiele en bestandsgebaseerde inhoud.
Localizely is een platform voor vertaalbeheer waarmee u teksten in uw app kunt vertalen voor een meertalige markt.
Het enige platform voor het lokaliseren van apps dat ontwikkelaars nodig hebben om hun apps te vertalen. Meer dan 80 talen gratis met het gedeelde geheugen.
Phrase TMS is het vertaalbeheersysteem voor internationale bedrijven die op zoek zijn naar eenvoudigere, snellere en rendabelere lokalisatie.
Weglot is een eenvoudige en snelle oplossing voor websitelokalisatie om je website in meerdere talen te vertalen en weer te geven.
Online vertaalbeheersysteem en lokalisatieplatform, perfect voor teams en workflows van elke omvang.
LingoHub is software voor vertaalbeheer die vanaf één plek helpt bij het aanmaken van tekst- en vertaalprojecten.
Onafhankelijk beoordeeld als de meest nauwkeurige geautomatiseerde transcriptiedienst. $ 5/uur audio/video. Transcripties binnen 5 minuten.

Vind meer software in: