Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Google Pay die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Google Pay om te bepalen of er concurrenten zijn voor Google Pay die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Met Stripe kan je bedrijf moeiteloos online beginnen met het online verzamelen van creditcards. Geen verkopersaccount of gateway nodig.
Verkooppuntoplossing waarmee bedrijven betalingen kunnen verwerken via verschillende methoden, waaronder kaarten, cheques, mobiele apps en meer.
Cash App is een mobiele oplossing voor betalingsverwerking waarmee gebruikers betalingen kunnen beheren met behulp van mobiele apparaten.
Helpt bedrijven met het verzamelen, volgen en marketen van klantbeoordelingen om de online reputatie te beheren en de klantervaring te verbeteren.
Ga je gang. Vergeet je wachtwoorden maar. 1Password onthoudt ze allemaal voor je. Sla je wachtwoorden op en log in op sites met één enkele klik.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Grensoverschrijdende oplossing voor betalingsverwerking waarmee bedrijven wereldwijde betalingen op een veilige manier kunnen beheren.
Viva.com is Europa's eerste acquirer die betalingen in 24 landen en op +1165 apparaten mogelijk maakt.
Amazon Simple Storage Service (S3) is een platform voor het opslaan van objecten in de cloud dat is gebouwd voor veilige en eenvoudige gegevensverzameling, opslag en analyse.
Payment Depot maakt gebruik van een B2B-gateway die de uitwisseling voor B2B-klanten optimaliseert. De goedkoopste B2B-verwerking in het land
Square powers secure payments even when you dont use a reader. Virtual Terminal for over-the-phone transactions, Invoices and more!
Software voor lidmaatschaps- en databasebeheer brengt alle tools samen die je nodig hebt om je organisatie efficiënt te runnen.
Multichannel e-commercepakket waarmee detailhandelsbedrijven bestellingen, klanten, voorraden, verzending, catalogi en meer kunnen beheren.
Mobielgebaseerd platform voor sociale handel waarmee gebruikers geldoverboekingen kunnen uitvoeren voor alle soorten aankopen.
PayPal helpt meer dan 17 miljoen bedrijven met betalings- en kredietoplossingen.