Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Remote die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Remote om te bepalen of er concurrenten zijn voor Remote die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Met Oyster kun je overal ter wereld personeel in dienst nemen, met betrouwbare, conforme loonadministratie en geweldige lokale secundaire arbeidsvoorwaarden en voordelen. Meer informatie over Oyster
Papaya Global zorgt voor een revolutie in de wereldwijde salarisadministratie- en personeelsbeheer met een cloudgebaseerd platform dat de wereldwijde loonadministratie automatiseert. Meer informatie over Papaya Global
Loonadministratie en naleving ontworpen voor het wereldwijde personeel. Neem iedereen in dienst in meer dan 150 landen. Meer informatie over Deel
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Goed beoordeelde onboarding-software. Onboard medewerkers en aannemers in 90 seconden - via HR en IT - met Rippling.
Maximaliseer onboarding-voordelen met AFAS. Automatiseer processen, verbeter verbinding & bespaar tijd. Eén complete HR-oplossing voor jouw organisatie. Meer informatie over AFAS Software
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
niikiis is alles-in-één HR-software waarmee je nieuwe medewerkers kunt verwelkomen met een geautomatiseerde en self-service onboarding-ervaring.
Oplossing voor personeelsplanning die organisaties helpt bij het beheren van ploegendiensten, loonadministratie, verlof, overurenberekeningen en meer.
Creëer een aangepast onboardingplatform voor elke nieuwe medewerker op het flexibele platform van monday.com.
Uitgebreid, volledig schaalbaar HCM-platform op maat gemaakt voor werkgevers in het MKB.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
Een naadloze introductie voor nieuwe medewerkers via het dashboard van Employment Hero bespaart 80% administratietijd en is toegankelijk vanaf desktop of mobiel.