Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor 360Learning die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor 360Learning om te bepalen of er concurrenten zijn voor 360Learning die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Dit krachtige en flexibele leerplatform helpt bij het bevorderen van betere leerresultaten door een zeer gepersonaliseerde, digitale ervaring aan te bieden.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Ontwerp online cursussen en quizzen. Geen technische vaardigheden nodig om visueel verbluffende dia's en interactief e-learning materiaal te maken waar lerenden dol op zijn!
Udemy Business helpt bedrijven concurrerend te blijven op de snel veranderende werkplek van vandaag door nieuwe, on-demand leerinhoud aan te bieden.
Verkoop je cursussen of train je werknemers. Bouw binnen enkele minuten je cursussen op en begin met het delen van je expertise. Zo eenvoudig is het.
LatitudeLearning is ideaal voor OEM's (Original Equipment Manufacturers) die op vaardigheden gebaseerde training nodig hebben die een meetbare zakelijke impact heeft. Sterk op jou afgestemd.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Een LMS ontworpen voor het creëren van online examens, cursussen en beoordelingen met veel vraagtypen, voortgangscontrole en zelfs een inlogportaal.
Met het NovoEd-platform kun je boeiende leerervaringen creëren, beheren en leveren die hoogwaardige vaardigheden ontwikkelen.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Effectieve LMS voor snelgroeiende bedrijven die een evaluatie- en leerbeheertool nodig hebben die voldoet aan hun unieke branchebehoeften.
Beedeez is een innovatief sociaal leerplatform dat zich toelegt op professionele training.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
Lessonly biedt trainingssoftware die door meer dan 2 miljoen leerlingen en 600 bedrijven wordt gebruikt om te leren, te oefenen en beter te werken.