Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor The PlanMinder die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor The PlanMinder om te bepalen of er concurrenten zijn voor The PlanMinder die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Asana voor projectplanning. Volg het werk van begin tot eind, zodat elk team afgestemd en op schema blijft om hun doelen te bereiken. Meer informatie over Asana
Plan je project, volg het en werk samen via de favoriete app voor projectbeheer van meer dan een miljoen gebruikers. Meer informatie over Zoho Projects
Plan projecten transparant en efficiënt. Plan geschaalde projectstructuur, tijden, gebruik van middelen en kosten op de juiste diepte. Meer informatie over Projektron BCS
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Uitgeroepen tot meest toonaangevende projectmanagementoplossing door Gartner. "Mavenlink is mijn go-to voor projectmanagement" - Forbes
Nifty biedt een complete werkruimte voor projectmanagement. Beheer projecten, werk samen met je team en automatiseer je voortgangsrapportage.
Celoxis is een projectmanagementtool voor ondernemingen voor projectplanning en het beheer van diverse portfolio's met 99,99% uptime voor volledige gemoedsrust.
Krachtig platform voor projectmanagement en samenwerking
Zorg dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Orangescrum biedt een elegante manier om je projecten, team en taken op één plek te beheren.
Het platform voor projectmanagement beschikt over een collaboratieve tijdlijn voor projectteams. Start vandaag nog je GRATIS account.
Je essentiële projectmanagementfuncties aangedreven door automatisering. Zo intuïtief dat teams er direct mee aan de slag kunnen.
Project Monitor is software voor projectportfoliobeheer: Kanban, Gantt, prioritering, middelenbeheer, taakbeheer.
ONEPOINT Projects is een geïntegreerde oplossing voor portfolio- en projectmanagement.

PLANTA Project

door PLANTA Projektmanagement-Systeme

Handige projectplanning met aanpasbare workflow, sjablonen, voortgangsbewaking. Projecttijdregistratie. Hybride en flexibele PM € 12
Van projectplanning tot complex portfoliobeheer - teams leveren hun beste werk op het oneindig aanpasbare platform van monday.com.