Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Open LMS

Verken alternatieven voor Open LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Open LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Open LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
360Learning is het leerplatform dat samenwerkingstools combineert met de kracht van een LMS. Met dit platform kunnen L&D-teams de gewenste cultuur stimuleren.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
Open source e-learningplatform gericht op zakelijke trainingsbehoeften zoals integratie, geautomatiseerde taken en talentbeheer.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Uitgebreid: maak moeiteloos cursussen vanuit elk gewenst bestand (inclusief SCORM), tool voor videoconferenties en beheer van ILT-cursussen; contentbibliotheek beschikbaar.
NEO is een bekroond leermanagementsysteem (LMS) van wereldklasse voor scholen en universiteiten.
DigitalChalk LMS is hoog beoordeeld door experts uit de sector en geliefd bij klanten. Het biedt volledige functies, fanatieke ondersteuning en uitstekende waarde.
Het eenvoudigste en meest effectieve LMS om je leerlingen en werknemers te trainen. Geen minimale contractperiode en geen opstartkosten. Start je gratis proefversie.
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
WorkRamp is een modern trainingsplatform voor ondernemingen. Dit platform helpt bedrijven bij het onboarden, trainen en certificeren van hun werknemers.